8/07/13

Heihei Roskilde!

5 60 P7062144.JPG

Viimeinen festaripäivä Roskildessa hurahti eilen niin vauhdilla, etten ehtinyt reissun päältä enää päivittelemään kuulumisia. Illaksi (tai oikeammin yöksi) lennähdimme jo Tanskanmaalta kotiin ja niin ihanaa kuin reissussa olikin, oma sänky ei ole koleiden teltassa vietettyjen öiden jälkeen tuntunut ehkä koskaan niin ihanalta. Katselin naamaani eilen peilistä ennen nukkumaanmenoa ja mietin, että mahtaakohan festaripäivetykseni paljastua iltapesun jälkeen pelkäksi liaksi. :D Pesun jälkeen totesin, että ei onneksi sentään. 

bemoved1.jpg

Nyt olen siis kotona ja tuntuu jokseenkin mahdottomalta tiivistää upean viikonlopun jälkitunnelmia tekstiksi. Tai oikeammin tuntuu siltä, että mitä tahansa kirjoittaisin, se ei tekisi kaikelle koetulle oikeutta. Niinpä annan kuvien puhua puolestaan. :) Yksi suurimmista iloistani tuolla festareilla on ollut katsella ja tarkkailla muita ihmisiä. On mahtavaa seurata sivusta, miten musiikki, yhdessäolo ja kaikki se upea fiilis koskettavat ihmisiä ympärilläni. Itse en tainnut eksyä kovinkaan moneen kuvaan ja sen sijaan kamerani muistikortti täyttyi ihanista festaritunnelmista ja ihan tuntemattomista, kauniista tyypeistä. Koska kivoja kuvia tuli otettua paljon, palaan niiden kera vielä myöhemmin, kunhan saan koottua ajatuksiani reissun jäljiltä, mutta tässä vielä viimeiseen Sonyn antamaan kuvausteemaan ”Be moved” nappaamiani kuvia. :)

bemoved4.jpg

Tämä oli se pariskunta, jonka suhteen kestoa kerroin arvuutelleemme. Ja jonka romanssin pituudeksi paljastui lopulta viisi tuntia. ;)

bemoved2.jpg bemoved5.jpg

Moni tulee festareille pyörällä. Katsellessani tätä pyöräparkkia voin kuitenkin vain todeta, että onnea sen oman pyörän metsästykseen, kun kotiinlähdön aika koittaa! :D

bemoved6.jpg

Minni Hiiri kuuntelemassa Metallicaa. <3

P7062157.JPG P7062179.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Yhtään sateisen harmaata kuvaa en bongannut eli onko nyt tosiaankin käynyt niin, että Roskildessa ei satanut vettä? Oikeastaan ei yllättä yhtään, kun Jenni saapuu paikalle pilvetkin väistyvät. :D

 • Jenniii

  Hahhaa, ihana! <3 Ensimmäisenä iltaina torstaina satoi jonkin verran, mutta loppureissu meni aurinkoisissa tunnelmissa. Kannattaa siis lähteä meikätytön kanssa festaroimaan. ;)

 • Lauraii

  Kiitos upeasta reissusta ja maailman parhaasta reissuseurasta! <3 Ihania kuvia! Fiilistelen täällä vielä ja kuuntelen festarimusaa. Pus!

 • LinaS

  Hienoja Kilde-kuvia, ihanaa katsella festarointitunnelmia. Kesän parhautta sanon minä!

 • Nää oli koko sarjan parhaat kuvat, vaikka oli ne aiemmatkin hyviä. :-) Kiitos jakamisesta, nämä yhdistettynä saamiini tekstareihin ja kuulemiini stooreihin saivat kotiäidin tuntemaan niin kuin olisi MELKEIN ollut messissä. <3

Related posts