6/07/13

Raukea lauantaiaamu Roskildessa

1 79 human2.jpg

Raukeinta ja rauhallisinta aikaa täällä festareilla ovat ehdottomasti aamut ja tänään lauantaina porukka vaikutti Rihannan viimeöisen keikan jäljiltä aivan ekstraväsyneeltä. Uneliasta juhlakansaa makoili rennosti kaikkialla, mihin jalat saattoi kätevästi oikaista. Bongasin myös tänään vahingossa ihanan keikan, kun vaelsin vain sulosointujen perässä yhteen telttaan. Ekkozone-nimeä kantanut kokoonpano koostui 18 muusikosta, joiden joukossa oli viulisteja, laulajia ja erilaisten kellopelien soittajia. Suorastaan hypnoottinen, unenomainen ja riipaisevan kaunis musiikki oli selvästi lumonnut muutkin, koska ihmiset kuuntelivat keikkaa kuin transsissa. Osa hymyillen autuaana, osa ilmeisen liikuttuneena, osa rytmin pauloissa tanssien. En tiedä tuosta kokoonpanosta yhtään mitään, mutta pitänee kotiin päästessä tsekkailla, mistä mahtoi olla kyse.

human4.jpg

Tämän päivän kuvausteema oli ”Human” ja itse napsin pääasiassa kuvia toisiaan lähellä olevista ihmisistä. Täällä vallitsee sellainen suloisen lempeä tunnelma ja on hauska seurata tuoreita festivaalipariskuntia sivusta. Eilen arvuuttelimme Lauran kanssa vierestä toisiinsa kietoutuneen parin historiaa ja sitä, mitenköhän kauan he ovat olleet yhdessä. Lopulta kysäisimme heiltä uteliaisuudesta asiaa. Poika vilkaisi kelloaan, raapi hetken päätään ja totesi: ”Noin viisi tuntia.” :D

human1.jpg human5.jpg human3.jpg human7.jpg human8.jpg

Tags: , ,

Categorised in: Matkat

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • AnnaEk.

    Moikka! voiko sun Trendi-aikaisia postauksia lukea jostain? Tallinnan vinkit kiinnostaisia. :)
    -Anna

Related posts