3/07/13

All you need is black

8 81 P6300578.JPG

Kävin taannoin pikaisella työmatkalla Pariisissa ja tulin tuolloin poikenneeksi jälleen & Other Stories -liikkeessä, josta kotiintuomisiksi tarttui simppeli musta trikoomekko. Olen kesäisin niin mekkotyttö kuin olla ja voi, joten kaikenlaiset simppelit, käytännölliset ja mukavat kesäkoltut kelpaavat aina vaatekaappini täydennykseksi. Tässä mekossa plussaa on vielä se, että unelmanpehmeästä ja lörppänästä trikookankaastaan huolimatta se näyttää tuollaiselta aika siistiltä ja menee tarvittaessa rennomman oleilun lisäksi hiukan fiinimpääkin asua vaativaan tilaisuuteen. Vähän kuin pikkumustaksi naamioitunut mukavuusmekko. ;)

P6300613.JPG

Olen käyttänyt taskuilla ja hauskoilla leikkauksilla varustettua mekkoani tänä kesänä jo paljon. Yhdistettynä aurinkolaseihin, yksinkertaisiin sandaaleihin ja vyötärölle kurottavaan vyöhön se on ihan lyömätön kesäasu – yhtä aikaa mukava ja simppelin tyylikäs. Hiukset huitaisin tällä kertaa huolettomalle nutturalle ja lisäsin huuliin korallinväristä punaa. :) Eipä sitä oikeastaan sen kummempaa tarvitakaan. 

P6300608.JPG

Hauskan lisän asuun antaa Monkin mustavalkoinen minituubitoppi, joka vilkkuu hihattoman mekon väljistä kainaloista. Noita Monkin minituubitoppeja voin suositella TODELLA lämmöllä – olen kokeillut monen muunkin merkin vastaavia, mutta vannon ehdottomasti näiden kohdalla Monkin nimeen. Ostin pari vuotta sitten samanlaisen kukallisen ja nyt tänä kesänä täydensin kokoelmaani parilla uudella, koska käytän sitä kukallista minitoppia rintsikoiden sijasta etenkin kesällä ihan jatkuvasti. Bikiniyläosaa muistuttava toppi on niin kätevä, ja hauska kuosi saakin vilahdella välijstä hihansuista tai läpikuultavien paitojen alta. Voi olla, etten juuri tänä kesänä oikeita rintsikoita käytäkään. :)

P6300610.JPG

Mekko & Other Storiesvyö COS, sandaalit löytö Latviasta, laukku Longchamp, aurinkolasit Lindex, huulipuna MAC

P6300642.JPGP6300632.JPGP6300593.JPG P6300616.JPGP6300590.JPG

Kuvat: Cindy Riera

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Itse taas en ole oikein koskaan ollut mekkotyyppiä, mutta hiljattain ostin sellaisen. Sekin on musta ja tosi ihana! Musta on muutenkin siitä hyvä, että sen kanssa mikä tahansa väri sopii yhteen. :)

 • En ees osaa selittää miten paljon tykkään tästä asusta :)! Ihanan rento, mutta silti skarppi ja vain niin täydellinen

 • LillaMyyyy

  Ihana kokonaisuus! :)

 • heipsiskukkuulallatilaahilirompsis

  Mistä sandaalit? Olisivat varmaankin aivan täydelliset minullekin!

 • Jenniii

  Tekstin viimeisessä kappaleessa vinkataan tuosta, joten luehan sieltä. :) 

 • juulimaa

  Pitääpäs vinkata myös, että itse löysin Lindexiltä tosi hyvät bandeaut. Ovat Holly & White -mallistoa ja alesta löytyivät viime viikolla. Itsekin olen pienirintainen, eikä hyviä ole ollut helppo löytää, mutta nuo pysyvät hyvin päällä ja istuvat täydellisesti. Kannattaa siis käydä katsastamassa Lindex, jos vielä etsit bandeau-bikinejä :) Noista monkin pikkutopeista mullakin on lisäksi hyviä kokemuksia!

  Ja Jenni: ihana asu taas kerran! Laitoin itsekin tänään mustan mekon illalla päälle, varmaan tämän inspiroimana :)

 • Milou

  Ihana mekko! Ihan aiheen vierestä, törmäsin netissä tähän kuvaan iki-ihanasta Ryan Goslingista (myös minä aion tietysti mennä Ryanin kanssa naimisiin), ja jostain syystä tuntui, että tämä pitää ihan ehdottomasti jakaa täällä sinun blogisi kommenttiosastossa siltä varalta, ettet ole sitä vielä löytänyt: http://i.imgur.com/SX5GhM3.jpg – NIIN söpö :D Kuva on alunperin täältä: http://imgur.com/a/zt3wi?gallery :) Kivaa kesää!

 • aleksandra:)

  on tää pupulandia ihanan raikas blogi ihanilla kuvilla!(: sopiva sekotus niin syvällisiä ku pinnallisempiakin juttuja(:

  Hyvää kesää sulle jenni!:)

Related posts