2/07/13

Festaritunnelmiin virittäytymistä heinäpellolla

14 101 P1019552.JPG

Ensinnäkin, JÄTTILÄISMÄINEN kiitos kaikille eilen festariviisauttaan jakaneille. En ehkä selviäisi Roskildesta hengissä ilman teidän vinkkejänne. Monia juttuja ei vain osaa tulla ajatelleeksi, kun ei ole asiasta omakohtaista kokemusta, mutta nyt uskon lähteväni reissuun superhyvin varustautuneena, kiitos teidän. ;) Festari-garderobiin pakataan siis kumisaappaat, jotkut tennarit, joiden kohtalolla ei ole niin väliä mutta jotka ovat hyvät jalassa sekä mahdollisesti flipflopit helppoja vessa- ja suihkureissuja varten. Vaatepuolelta mukaan lähtee neuvojen mukaisesti paljon ohuita kerroksia, lämmintä ja vedenpitävää sekä villasukat ja pari kertakäyttöistä sadeviittaa, just in case. Ja tietysti juuri äskettäin ostamani kreisi festarilippis, jolle en vielä ostohetkellä tiennyt olevan varsinaista festarikäyttöä. Mutta kuten tilanne osoittaa: olipa hyvä, että tuli ostettua! ;)

P1019499.JPG

Fiilistelin jo vähän viikonloppuna mahdollisia festarilookeja ja yksi niistä tallentui myös kameraan muistiin, kun otimme Cindyn kanssa kaiken ilon irti viikonloppureissustamme maalaismaisemiin. Koska minulle on kerrottu, että Roskilden festarit sijaitsevan kirjaimellisesti keskellä jotain peltoa, virittäydyin tunnelmaan hillumalla festarilippis päässäni heinäpellossa. :D Olipa kiva napsia kuvia kerrankin jossain ihan muualla kuin asfaltin keskellä kaupunki-miljöössä!

P1019527.JPG

Olen jotenkin viime aikoina tykästynyt siniseen väriin ja ihan erityisesti tuollaiseen denim-siniseen. Tämä asu koostuikin kokonaisuudessaan erilaisista sinisen sävyistä: denim-sininen neule, vaaleansiniset farkkushortsit, siniset mokkasandaalit, farkkukankainen festarilippis ja tummansininen putkikassi. Mitä noihin tämän asun kenkiin tulee, niin ne eivät todellakaan ole mitkään festaripopot, mutta tämä olikin vain mielikuvitusleikkiä, joten kuvitelkaa niiden tilalle kumpparit tai reissussa rähjääntyneet, mutaiset tennarit. ;) 

P1019575.JPG

Tuon Fjällrävenin  Numbers-sarjaan kuuluvan putkikassin olen saanut Partioaitasta blogin kautta jo aikaa sitten, mutta se on jäänyt aiemmin esittelemättä. Se oli matkassani nyt viikonloppukassina, joten nappasin sen mukaan kuviin – sopii aika mainiosti myös festaritunnelmiin nimittäin. :) Tuosta Duffel No. 4 -laukusta on olemassa vielä himpan verran suurempi Large-versio, joka olisi aavistuksen suurempana vielä parempi viikonloppukassi, mutta kyllä tähänkin yhden viikonlopun kamat saa ahdettua. Kätevää tuossa laukussa on, että sen voi heittää myös repuksi selkään. Veikkaan kuitenkin, että neljän päivän festarireissulle tarvitaan todellisuudessa aavistuksen isompi kassi. Rinkkaa en harmikseni omista, mutta eipä kai sitä kassia siellä tarvitse mukana koko ajan raahata, jos ottaa matkaan jonkun pienemmän repun, johon saa mukaan arvotavarat ja muut tärkeät jutut. 

P1019562.JPG

Sininen kashmirneule Arelalizza, farkkushortsit Lindex, lippalakki Monki, putkikassi Fjällräven (saatu blogin kautta), sandaalit Zara

P1019547.JPG P1019570.JPG P1019579.JPG P1019565.JPG
P1019591.JPG
P1019574.JPG
P1019501.JPG P1019584.JPG P6300460.JPG

Kuvat: Cindy Riera & Jenni Rotonen

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • noona

  Olet kyllä oikein sädehtivän kaunis näissä kuvissa :) Ja olette kyllä saaneet vangittua näihin kuviin sellaisen seesteisen fiiliksen!

 • Seregi

  Mua alkoi heti aivastuttaa, kun näin nuo heinäpellot :D

 • Niin upeita kuvia!!!! Sininen väri sopii sinulle täydellisesti ja Cindy on ihan huippu kuvaaja!!

 • Rrrosa

  Jenni, mitä teet hiuksillesi näin kesäisin, vai ovatko ne vaan luonnostaan noin kauniit kuin kuvissa? :)

 • missuniversum

  Voi miten kaunis olet näissä kuvissa.. Jotenkin niin rauhallinen ja seesteisen oloinen. Ihania kuvia!

 • noora20

  Hampaat esiin!! :)

 • Annelee

  Voisitko kertoa mikä tuo huulipuna on, kiitos! Olen etsinyt pitkään tuollaista luonnollisen väristä hyvää sävyä ja tuo näyttää just sopivalta!

 • Jenniii

  Kiitos, ihana kuulla! :)  Pitää välittää myös Cindylle tällainen palaute. ;) Meillä kyllä vain kuvauksen suhteen jotenkin tuo yhteispeli toimii saumattomasti!

 • Jenniii

  Hahaa, heinä-allergikon painajainen! :D

 • Jenniii

  Voi kiitos! :) Ja välitän ehdottomasti huippukuvaaja Cindylle terkut. ;)

 • Jenniii

  Haha, mahtava saada tällainen kommentti juuri sellaiseen postaukseen, jonka kuvia ottaessa ei sinä päivänä ole ollut käytössä edes hiustenkuivaajaa. :D En tee hiuksilleni kovinkaan paljon, mutta käytän kyllä muotoilutuotteita. Aina pesun jälkeen levitän latvoihin hiukan hiusöljyä (tällä hetkellä käytössä Schwartzkopfin Bonacure). Lisäksi käytän kosteisiin hiuksiin Wellan Create Character -suihketta. Kuivia hiuksia pöyhin yleensä hiukan hiusvahan kanssa ilmavammiksi ja suihkin lopulta mukaan hiuskiinnettä. Yleensä pidän hiuksia jollakin suttunutturalla, jolloin niissä on avatessa vähän laineita. Mutta siinäpä se. :)

 • Jenniii

  Voi kiitos, ihana kuulla! :) 

 • Jenniii

  Hahhaa, tuo pitäisi vain opetella! :D 

 • Jenniii

  Minulla ei ole näissä mitään huulipunaa, vaan tuo on ihan huulieni luonnollinen väri. Harmin paikka! :D

Related posts