1/07/13

Tosiystävyyttä

6 73

Sain ihanalta ystävältäni Cindyltä viikonloppuna maailman hauskimman kortin. Mintunvihreässä kortissa nimittäin julistetaan: ”We’re such good friends that even the fact that we’re both going to marry Ryan Gosling doesn’t bother us.” <3 Sanoisin, että nyt ollaan tosiystävyyden äärellä. ;) Ja PIRUN HIENO KORTTI!

P7010694.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aivan älyttömän ihana kortti! :)

 • Vierailija

  :D

 • tannttu

  Aivan loistava kortti! :D

 • Lejelen

  Heippa! Kiva kortti :). Minulla on pieni kysymys, mainitsit vähän aikaa sitten verkkokaupasta josta olit mm ostanut kynsilakkoja, nyt en muista enää kaupan nimeä. En löytänyt sinun vanhoja postauksia trendin puolelta niin olisin kiitollinen jos vastaisit kysymykseeni. :)

 • Jenniii

  Nyt en kyllä valitettavasti osaa sanoa, mistä postauksesta mahtaa olla kyse. En nimittäin muista nyt ostaneeni kynsilakkaa mistään verkkokaupasta. Voisiko olla, että olisin vain vinkannut, että jotakin kokeilemaani kynsilakkaa saa jostakin verkkokaupasta? Joka tapauksessa hyvä uutinen on, että Trendin puolelta arkistojen pitäisi siirtyä tänne Lilyyn parin viikon sisällä, joten pian nuo vanhat postaukset ovat täällä taas. :)

 • Awwws! Ootko nähny Ryan Gosling wont eat his cereal -videoita? Niitä on ollut Vineessä, mutta kyllä niitä löytää youtubestakin. Nauroin niille niiiin paljon :D

Related posts