1/07/13

Kesämansikoita ja kultasormi

7 76 P7010700.JPG

Jos joku ei vielä tiennyt, niin minulla on siis jo 2,5 vuoden ajan ollut Bio Sculpturen geelikynnet käytössä ja tänään oli taas aika käydä kynsihuollossa, sillä luottonaiseni Marianne on jäämässä pian kesälomalle. Viimekertaisten mintunvihreiden prinsessakynsien tilalle kaipasin tällä kertaa jotain raikkaan kesäistä punaista. Koska geelikynsillä on helppo leikitellä ja minusta on hauskaa, että kynsissä on aina jokin juju, niin tälläkin kertaa herkullisen punaisen kaveriksi keksittiin pientä ekstraa. Laitoin tällä kertaa tuollaiset hiukan läpikuultavat mansikkasorbetin väriset geelit, joissa on seassa pikkuisen kullanhohtoista glitteriä. Mansikkaisten kesäkynsien mausteeksi laitoin kumpaankin käteen yhteen sormeen kullankimalteisen geelin – vasemmassa kädessä kultainen kynsi on etusormessa ja oikeassa kädessä nimettömässä. :) Ai että tykkään näistä – ihanan kesäiset!

PS. Jos jotakuta on kiinnostanut testata näitä geelikynsiä, niin tiedoksi, että vielä tämän viikon ajan Mariannen hoitolasta ehtii varata ajan kesän tarjoushintaan 35e (yhden värin geelilakkaus tai ranskalainen lakkaus). :)

P7010697.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nymfimaatti

  Nam!

 • Sminka

  Kiitos vinkistä! Käytin tilaisuuden hyväkseni kokeilla noita Bio Sculpture -geelauksia, kun olen kesälomalla tulossa Helsinkiin päin.

 • Ee

  Hei Jenni! Tiedätkö, miten laaja värivalikoima tuolla Mariannen hoitolassa on? Katsoin Bio Sculpturen värikarttaa, joka oli huima, mutta mietin, onko kaikki nuo saatavilla myös hoitolassa :) Yritin löytää myös vanhempia BS-postauksia, mutta kaikki eivät taida täältä Lilystä enää löytyä..?

 • Jenniii

  Vanhemmat BS-postaukset putkahtavat lähiviikkoina taas näkyviin, kun arkistot siirtyvät tänne Lilyn puolelle. :) Värikartta todellakin on huikea ja Mariannen hoitolassa on oikeastaan varmaan lähes kaikki värit saatavilla, koska hän on kyseisen brändin maahantuoja. :) Muissa hoitoloissa värivalikoima on usein rajatumpi.

 • nansk

  Hei Jenni, mua kiinnostaisi tietää että millaisessa kunnossa omat kyntesi noiden alla ovat? Eihän sillä hirveästi sinänsä ole väliä kun on koko ajan geelit sormissa, mutta omat kynteni olivat ihan karmeat geelien jälkeen. Tosin laittajana oli kyllä sellainen kotilakkaaja ja hän viilasi kynteni ihan resuisiksi, ilmeisesti että tipit yms muut härpäkkeet pysyisivät paremmin kiinni. Tai jotain.

  Tai joku muukin, joka käyttää geelejä täyspäiväisesti ja käy ne ammattilaisella laitattamassa, kiinnostaisi!

 • Jenniii

  Bio Sculpturen geelit ovat omille kynsille tosi hellävaraiset, koska kynnen pintaa ei lainkaan viilata ennen geelin laittamista ja geeli myös poistetaan asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella eli siinäkään kohtaa kynnen pintaa ei viilata. Itse olen kokenut, että kynnet voivat geelien alla paremmin, koska geeli suojaa kynnen pintaa liuskoitumiselta, lohkeilulta ja kaikelta muulta tuollaiselta, johon omat kynteni ovat taipuvaiset. Kannattaa muistaa, että geelejäkin on tosi monenlaisia ja omat suositukseni koskevat vain ja ainoastaan Bio Sculpturea. :)

 • nansk

  Voi että, kiitos nopeasta vastauksesta (: Kyllä noilla suosituksilla uskaltaakin kokeilla taas!

Related posts