27/06/13

Kaunis Saara

14 88 saara2.jpg

Tällä postauksella ei ole oikeastaan mitään muuta pointtia kuin se, että hitto vie, ystäväni ja meikkiguruni Saara Sarvas on kaikkien muiden ansioidensa lisäksi kaunis ja hemmetin fotogeeninen nainen! :D Sarppa on myös yksi niistä todella harvoista tyypeistä, jotka voivat näyttää sädehtivän upeilta vaaleansinisessä tukassa. Niin, että ihastellaan nyt vain hetki hiljaisen kunnioituksen vallassa tuota upeaa naista ja sen sinisiä hiuksia. <3

saara1.jpg
P6260320.JPG P6260332.JPG

Tässä Saara selittää painajaisunestaan, jossa nuo ihanat siniset hiukset oli jotenkin pilattu. :D

P6260333.JPG

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Liv

  On muuten tosi ärsyttäviä tollaset ihmiset, joista saa aina ja helposti hyviä kuvia. 

  Itse kuulun siihen toiseen ääripäähän. Nauretaan kavereidenki kesken aina, että miten on mahdollista ettei musta saa ikinä hyviä (tai jos onkin hyviä kuvia, niin ei ainakaan näköisiä) kuvia. Siis jestas, saatan katsoa peilistä itseäni kaksi sekunttia ennen  kuvan ottoa, ja sillä siunaamalla hetkellä kun joku painaa kameran nappia, on mun naamassa mennyt jotain ihan sekaisin. :D Se on ihan älytöntä. 

 • Jenniii

  No sanopa muuta! Saaralla on kyllä aina naama järjestyksessä. ;) Mutta siis sinähän olet ihan kuin Frendien Chandler sitten. :D Oletko nähnyt sen jakson, jossa Monica ja Chandler yrittävät otattaa itsestään kihjalaiskuvaa? Hahaha, aivan mahtava.

 • Liv

  No joojoo, just niin mullekin aina käy! Eksälläkin paloi aikanaan käpy, että ”Miten on mahdollista et noinkin nätti tyttö voi näyttää kuvissa noin vinksahtaneelta?!”. Ei oo kaikkia luotu kameran eteen ;)

 • Amamba

  Olen sun kanssa ihan samaa mieltä! Oikein pysähdyin ihastelemaan pitkäksi aikaa, kun näin Saaran kauneusblogin profiilikuvan. :)

 • No ompa tosiaan hyvän sävyiset siniset hiukset! Täytyy vain ihailla miten joillekin tämmöiset ”radikaalimmat” sävytykset sopii :)

  Omien hiusten kanssa ajoittain tuskailen, ikuinen ongelma juurikin värjättyjen hiusten hoitaminen. Bloggasin omalle sivustolle kesän parhaimmasta naamiolöydöstä :)

  http://www.haaveharrastaja.fi/

 • Mona

  Ihana Saara!! :) <3 

 • Saara S.

  HÖH voi Jenni miten hyvä mieli tästä tuli ^____^

  Lohdutukseksi kerron, että mä olen kyllä myös ääripäänä se, joka näyttää kaikissa ”mökkikuvissa” ja muissa randomeissa snapshoteissa niin kamalalta, ettei oma äitikään meinaa tunnistaa :D

 • Vieras

  Ihana postaus! Saaran kauneutta olen itsekin ihastellut, sekä hämmästellyt, miten joku voi näyttää sinisessä tukassa noin hyvältä! Olen aina ennen vihannut kaikkea epäluonnollisen värisiä hiuksia, ja pitänyt niitä lähinnä joidenkin mangahörhöjen yms. touhuina, mutta kummasti viime aikoina sinisen (ja pinkin) sävyt tukassa on alkanu himottaa… :D No harmikseni (tai onneksi) oma tukkani ei värjäyskäsittelystä oikein tykkää, eikä varmasti kestäisi ollenkaan mitään värinpoistoja, mikä olisi pakko mikäli sinisen tukan haluaisin, sillä luonnollinen sävyni on aika tumma.

  Ihanat räpsyttimetkin Saaralla, ovatko aidot? Jos ovat, niin oon kyllä kade!

 • nansk

  Saara se sitten on upea mimmi! Ei voi kuin ihailla (:

 • Olli-Pekka

  Toi Saaran tukka näyttää hienolta, vaikka ihmettelevästi katson tommoista väriä. :)

 • Tarja L.

  Saara on kaunis! :) Nimeään myöten, joka on mummoni ja tyttäreni nimi, enkä oikeasti tiedä kauniimpaa nimeä (paitsi toisen tyttäreni nimi, joka on tasoissa Saaran kanssa). Toinen valtavan kaunis olet sinä, Jenni. En väsy ihastelemaan sinunkaan kuviasi. Itse en ole kaunis edes luonnossa, mutta kuvissa pystyn näyttämään aivan uskomattoman, kamalan kauhealta – siis joltain möhköfantilta tai rantojen pirkolta. Vaikka olisin laittautunut ja parhaimmissani. Se on ihan hirveä kirous, oikeasti :) Tämän takia olen venyttänyt passikuvassa käyntiä uutta ajokorttia varten – se entinen nimittäin hajoaa ihan käsiin. Tod.näk. menen vasta, kun poliisi sakottaa rikkinäisestä kortista tai kun se hajoaa. Myös passini on vanhenemassa, joten senkin takia pitäisi uskaltaa kuviin….
  Elämääni kyllä mahtuu yksi hetki, että olen onnistunut valokuvassa ja se oli 20 vuotta sitten ensimmäistä passiani varten. En jaksa lakata hämmästelemästä, miten nätiltä näytin siinä kuvassa. Ja mietin, että onko se kuva totuus vai ne tsiljardi muuta, ei niin mairittelevaa otosta? Elämän suuria kysymyksiä :)

 • Emma H.

  Saara on kyllä uskomattoman kaunis ja hurmaavan oloinen!

 • 362

  oih mikä kaunotar!

 • hhelmi

  MITKÄ HIUKSET ! rakastan !

Related posts