27/06/13

Herkkuja Finnish Design Shopin alessa!

4 80 fds-ale1.jpg

Hei tyypit, ajattelin vain vinkata, että yhdessä lemppariverkkokaupoistani Finnish Design Shopissa alkoi tänään ale, ja kerrankin alessa on oikeasti aikamoisia herkkuja! Yleensä designin saralla tuntuu, että alennusmyyntiin päätyvät vain jotkut omituiset kausivärit ja varastojen jämät, mutta kerrankin alesta voi nyt tehdä oikeasti aika hyviä löytöjä. Bongasin nimittäin ale-osastolta esimerkiksi aikamoisen määrän Samujin vaatteita ja laukkuja, Iittalan Sarjaton-astiastoa sekä Kastehelmi-astiastoa, Hayn tuoleja, lakanoita ja pyyhkeitä, Polkka Jamin ja Kaunisteen keittiöpyyhkeitä ja paljon muuta mahtavaa. :) Olipa alennukseen laitettu jopa yksi oikein tyylikäs pyöräilykypäräkin, eli vielä sopivaa kypärää etsivät huomio! Tuon mustan simppelin potan hinta ei ollut kuin vähän päälle kolmekymppiä. Itse en varsinaisesti tarvitsisi juuri nyt mitään, vaikka uudet keittiöntuolit vähän houkuttaisivatkin ja olisihan tuo Samujin satulalaukkukin aika ihana. Jätän siis alelöydöt teille, mutta kannattanee olla nopea, mikäli jotakin todella tahtoo omakseen.

PS. Tuntuu vähän hölmöltä erikseen tätä alleviivata, mutta koska porukka on ollut mainonnan suhteen niin epäileväisellä kannalla viime aikoina, niin tiedoksenne, että tätä postausta ei ole sponsoroitu tai tehty yhteistyössä kenenkään kanssa. Kunhan innostuin alebongauksistani ja halusin jakaa ne teille, koska arvelen monen olevan kiinnostunut. :) Kuten aina ennenkin, yhteistyöt, sponsoroinnit, mainokset ja muut kytkökset merkitään Pupulandiassa aina niin selkeästi, että asiaa ei tarvitse arvuutella tai ihmetellä. Niin ja kalasteluakaan en edelleenkään harrasta. Eikä sen puoleen edes tarvitse, koska FDS:sta on ihan oma-aloitteisesti ilmaistu, että jos haluan joskus tehdä yhteistyötä, he näyttävät sille vihreää valoa. Että vapautan teidät näin ollen spekulaatioista. ;)

Tags: , , ,

Categorised in: Koti, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Essi Juulia

  Kiitos Jenni aivan hirmuisasti, että kerroit tästä alesta! Olin jo monta kuukautta kaihonnut Marimekon Pestel-mekon perään, mutta hinta oli aina ihan liian korkea. Mutta nyt mekko olikin budjettiin aivan sopivan hintainen tuolla shopissa! Nyt on kesän lempimekko hankittu, kiitos sinun vinkkisi, Jenni :)

 • Jenniii

  Oi mahtavaa! Ihana kuulla, että vinkistä oli iloa. :)

 • Mira_

  Kiitos Jenni vinkistä, sen ansiosta vihdoin muistin ostaa ostoslistalla jo pitkään olleet uudet palovaroittimet!

 • susanna11111

  Hei,
  tuhannesti kiitos vinkistä! Ihania Samuji -löytöjä.. <3

Related posts