25/06/13

Sisustusinspiraatiota pahvilaatikkokasasta

6 73 hobbyhall1.png

Minulla on pieni postausmania meneillään tänään, mutta eikö se ole ihan kiva vain, että on paljon asiaa? :D Tämä postaus toimikoon lohdukkeena ja inspiraationa kaikille enemmän tai vähemmän hiljattain muuttaneille, joilla pahvilaatikoita pyörii yhä nurkissa. Itse muutin jo huhtikuun alussa, mutta vieläkin muutama sitkeä pahviloota nököttää rumentamassa maisemaa. Olen tosin todennut, että tälle sisustushommallekin pitää antaa aikansa. On turha purkaa noita laatikoita, jos ei vielä ihan tarkalleen tiedä, mihin niiden sisällön meinaa tunkea. Silti ruskean pahvin luoma fiilis keskeneräisyydestä käy mielenrauhan päälle.

Bongasin äskettäin sähköiseen postiluukkuuni tupsahtaneesta Hobby Hallin uutiskirjeestä hauskan sisustusidean, jossa noita pahvilaatikkorumiluksia oli käytetty luovalla tavalla osana sisustusta. Ehkä varastan tuon idean omaan käyttööni, ellen pian saa noita laatikoita heivattua jonnekin. Se tosin on sitten ihan toinen juttu, miten käytännöllinen tuollainen pahvilaatikkohylly mahtaa todellisuudessa olla… Mutta siis muut pahvilaatikkokasoihinne hautautuneet, nähkää tilanteenne luovat mahdollisuudet! ;)

Kuva: Hobby Hall

Tags: , ,

Categorised in: Koti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kanelibasilika

  Olen harkinnut banaanilaatikkomajan rakentamista, niitä kun löytyy nurkista aikakin 20kpl edelleen, vaikka muutto oli jo vuosi sitten (vanhassa talossa vaan ei ole olemassa olevaa säilytystilaa ja remontti on kesken eli myös tavaroiden purku on ja tulee olemaan kesken ;)

 • hahhah

  Voi voi kun näitä sisustuskuvia katselee niin huomaa heti miten epäkäytännöllisiä ne todellisuudessa ovat. :D Kuka pitää mukeja lattialla vain sisustusilmeen takia? Tai ihan oikeasti kasaa lattialleen pahvilaatikoita, jotka eivät kestä esim. laisinkaan kirjoja?

 • Laura1

  Hei Jenni,

  mua kiinnostaisi tietää tuleeko sun vanhoja postauksia vielä tänne. Niitä olisi niin kiva välillä selailla! Blogisi on ihana, vaikka en usein kommentoikaan. :)

 • Jenniii

  Moikka! Laura! Vanhat postaukset ovat kyllä tulossa tänne, mutta en vielä tiedä tarkalleen, milloin ne saadaan siirrettyä. Toivon mukaan viimeistään heinäkuussa niiden pitäisi ilmestyä taas luettaviksi. :) Ja kiitos kivasta palautteesta! <3

 • Jenniii

  No todellakin! :D Mutta visuaalisuushan näissä taitaakin olla pääosassa eikä käytännöllisyys. ;) Mutta voisihan tuo pahvilaatikkosysteemi toimiakin, jos vain alimpiin laatikoihin laittaisi kirjoja, jolloin ne olisivat tukevammalla pohjalla? Mutta ehkä tämä nyt ei ole sieltä käytännöllisimmästä päästä kuten tekstissä jo arvelinkin. :D

 • Jenniii

  Juujuu, sanot vain, että se on harkittu sisustusratkaisu! ;)

Related posts