25/06/13

Kesäbiisi

3 53 Video-Postiljonen-Supreme.jpg

Olen aiemminkin huomannut, että Paras aika vuodesta -blogin Stellalla ja meikäläisellä kolahtavat musiikkimaut monelta osin mukavasti yhteen. Stellan eilen blogiinsa linkkaama biisi iski omiin kesätunnelmiini sen verran osuvasti, että pitää laittaa tuo leppoisan kepeä elektrohymistely jakoon täällä omallakin tontilla. Supreme-nimeä kantava biisi on sinkkulohkaisu ruotsalaiskokoonpano Postiljonenin esikoisalbumilta Skyer. Jotenkin tämä biisi tuo minulle mieleen vähän sen kuin kaksi lemppariani M83 ja Washed Out olisivat lyöttäytyneet yhteen ja tehneet lapsen. :D Yhtyykö kukaan muu kyseisten artistien fani näkemykseen?

Tags:

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • emmisofiak

  ihan mahtava biisi, tykkään! nyt jo kuunnellut kolme kertaa putkeen :D täytyy tsekata kyllä näiden muukin tuotanto

 • emmm

  Washed Out fani ilmoittautuu! Itselleni tuli myös hieman Delorean mieleen tuosta. Kiva!

  P.S Washed Outilta on näköjään juuri ilmestynyt toinen sinkku tulevalta albumilta It all feels rightin rinnalle. Elokuuta odotellessa :)

  http://www.youtube.com/watch?v=8lYbBROpZ6o

 • sara_

  Kiitos! Itse rakastan myös M83:sta sekä Washed Out:a, joten tämä oli huippu uusi tuttavuus minulle! Ja olen myös samoilla linjoilla: melodioista tulee etäisesti mieleen Washed Out ja laulutyyli on kuin suoraan M83:n :)

Related posts