23/06/13

Mökkimuistoja ikkunalaudalla

7 67 P6230234.JPG

Kukkuu taas kaikki ihanat! Juhannuksenvietosta ja mökkitunnelmista on kotiuduttu kaupunkiin, mutta ajatukset ovat vielä maalla kukkakedoilla. Kamalan montaa kuvaa ei juhannukselta kameraan tallentunut, mutta otettakoon se nyt totaalisena blogilomana sitten. Muutamat ikuistetut hetket laitetaan jakoon sitten myöhemmin. :) Halusin tuoda ripauksen mökkifiilistä myös tänne kaupunkiin ja poimimme ystäväni Lauran kanssa vielä tienposkesta rönsyilevän rennot kukkakimput kotiinviemisiksi. Tuossa se kimppuni nyt nököttää ikkunalaudalla. :)

P6230223.JPG

Pitäisi muutenkin enemmän nyt kesällä hyödyntää luonnonkukkia, sillä kasvaahan niitä pientareilla ja pusikoissa täällä Helsingissäkin. Tämäkin kimppuni koostuu pitkälti ”roskakukista” kuten lupiineista ja koiranputkista ja nätiltä näyttää silti. Monet tuollaiset rikkakasveina pidetyt tienvarsilla rehottavat luonnonkukat ovat itse asiassa tosi hauskan näköisiä maljakossa. Suosittelen!

P6230231.JPG P6230241.JPG P6230239.JPG P6230242.JPG P6230243.JPG

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Keikku

  Hei! Taas ovat pystykuvat keikahtaneet kumoon ainakin ku ipadilla lueskelen. Tosin saapahan hiukan niskajumppaa lueskelun lomassa :))

 • Jenniii

  Onpa mystistä! Tämän vian piti olla jo korjattu, mutta kiitos kun ilmoitit! Raportoin tästä eteenpäin. :)

 • jennilina

  Heips, minäkin olisin noista pystykuvien keikauksista täällä huudellut. Minusta ne olivat hetken aikaa kunnossa, mutta nyt ipadilla ja safaria käyttäessä ne ovat kallellaan. Ihania kimppuja!

 • Jenniii

  Hmm, mitäköhän siellä on nyt sitten mennyt vikaan. Torstaina Lilyssä tehtiin jokin päivitys, joten voisikohan olla, että sen yhteydessä jotain olisi mennyt vinksalleen tuolta osin. Toivotaan, että pulma saadaan fiksattua heti ensi viikon alussa. :)

 • Ilsa

  Vinkkinä sellainen, että Haltialan tilalla muutama pelto täyttyy (tai on ainakin aina ennen täyttynyt) heinäkuussa kukkasista jotka on tarkoitettu kaupunkilaisten iloksi, eli niitä saa käydä keräämässä itselleen! Kukkien kerääminen pellolta (kukka)mekko päällä on ainakin omien kesäaktiviteettieni kärkipäässä, suosittelen lämpimästi! :)

 • -elena-

  Meikäkin raportoi pystykuvien keikahtamisesta, tähän asti itselläni kaikki on ollut ok.

  Kuinka ihanaa kuulla, että juhannuksesi oli onnistunut! :) Itse olin ennen mittumaaria kanssasi täsmälleen samaa mieltä ja ajatuksesi olisivat voineet olla omiani. Näin jälkikäteen taisi olla yksi parhaista juhannuksista; kaupunkifestari, uusia tyyppejä ja yksi himpun verran syventynyt miessuhde. Tästä on hyvä jatkaa kesää eteenpäin! Aurinkoisia päiviä sinullekin, Jenni! :)

 • Minä vain

  Oi, lupiineja! <3

Related posts