20/06/13

Karvainen kaverini Kerttu

8 57 P6187648.JPG

Mikä voisikaan olla parempi tapa aloittaa harmaa torstaipäivä kuin hellyttävät koirakuvat. ;) Pääsin nimittäin tällä viikolla tutustumaan hurmaavaan pikku-tyyppiin nimeltä Kerttu. Oman kummikoirani kaima on parson jack russell -terrieri ja täytyy todeta, että terrieriksi luonteeltaan äärimmäisen leppoisa ja rauhallinen. :) Kerttu on kuulemma kaikkien kaveri, joka viihtyy sylissä kuin sylissä eikä epäröi heittäytyä rapsutettavaksi tuntemattomienkaan edessä. Suloisen tyypin lumovoima ja leppoisa luonne on huomattu laajemminkin ja Kerttu onkin tehnyt paljon mallikeikkoja – olette saattaneet bongata häntä esimerkiksi muoti- tai sisustuslehdistä. ;)

P6187639.JPG

Tällä kertaa raukka oli vähän pöpperöinen korvatulehduksesta johtuvan lääkityksen takia ja mieluiten olisi vain torkkunut rapsuttelijan kainalossa raukeana. Pikaisia paranemisia siis pikku-potilaalle! Kertun kohtaaminen ei ainakaan helpottanut jo pitkän aikaa enemmän tai vähemmän aktiviisena jyllännyttä koirakuumettani. Vielä en taida haaveista huolimatta olla ihan valmis uudelle perheenjäsenelle, mutta Kertun emäntä on jo pariin otteeseen luvannut, että saan kuulemma neidin hoitoon ja kyläilemään harjoittelua varten ihan milloin vain haluan. Ehkä siis pitää kutsua Kerttu kylään. ;)

P6187642.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • noona

  ihana! oon heikkona jack russeleihin ja parsonius rinnalle, en kestä miten sulonen! täytyy muuten vielä puolustella terrierejä sen verran, että itse oon ainakin nähnyt aika monta sellasta rauhallista terrieriä, eli kaikki ei oo niitä räksyttäjiä :)

 • Jenniii

  Kerttu on kyllä ihan erityisen söpö tyyppi. :) Ja joo, tottakai jokainen koira on omanlaisensa luonne. Mutta yleisesti ottaen terrierit ovat aika vilkkaita ja energisiä, joten siihen nähden Kerttu on kyllä harvinaisen chilli tapaus. ;)

 • Toimitus

  Oi Kerttua! Toimituksen terrierisiiven sydän sulaa.

 • Sminka

  Vähän ihana unelias Kerttu, aww. Muistuttaa vähän meidän russeli villakoirasekoitusten nukkuma-asentoa, tyyny se pään alla olla pitää.

 • Miss Piggy

  Anteeksi Jenni, tämä ei varmasti auta koirakuumeeseen. Mutta silti, katsopa kuka meille muuttaa ensi viikolla?! <3

  http://misspiggyspearls.blogspot.fi/2013/06/meille-tulee-koiravauva.html

  Ps Ihan tylsää, täällä Lilyssa en voi olla enää Salla, kun joku oli jo varannut sen nimimerkiksi itselleen :P

   

 • Mer

  Meilla on yorkshirenterrieri.. pikku herra joka omaa rauhallisen asenteen.
  Kun keskustelen tutun kanssa kadulla, osallistuu haukkumalla ja katsomalla kasvoihin.
  Murahtelee sisalla jos ulkoa kuuluu jotain poikkeavaa. Ei hauku.
  Osaa pyytaa asioita ja jos emme ymmarra, esim. juomakuppi oli tyhja, toi han sen eteemme olohuoneseen. Kun sairastuin vakavasti hissutteli viereeni.. katsoi pitkaan,
  nuolaisi poskeani ja kapertyi kainalooni nukkumaan.
  Tama nelikiloinen pikku herra osaa ”lukea” myos tunnetilojani.
  Ei riita sanat kertomaan tunteitamme tata perheenjasenta kohtaan.
  Suosittelen.

 • Vierailija

  Pakko udella että mimmosen koiran ottaisit jos antaisit kuumeelle periksi? :)

Related posts