19/06/13

Rusetteja siellä, rusetteja täällä

9 60 IMG_4881.JPG
Kerroin toissapäivänä, että piipahdin viikon alkajaisiksi tilaisuudessa, jonka pukukoodina oli rusetti. Keksin tuikata päähäni miesten mirristä tuunatun rusetin Minni Hiiri -tyyliin, mutta ryhtyessäni pohtimaan itse asua, muistin, että yhdessä ihanassa mekossani on myös rusetti selkäpuolella. Niinpä lähdin liikenteeseen tuplarusetein varustettuna. Sain vielä tilaisuudessa ranteeseeni punaisesta silkkinauhasta kietaistun rusetin, joten loppujen lopuksi niitä oli päivän päätteeksi peräti kolmin kappalein. :) Kolme on parempi kuin yksi?
IMG_4862.JPG

Bloggaajatilaisuuksien yhteydessä on näppärää, että siellä on yleensä matkassa lauma potentiaalisia asukuvaajia, joten hyödynsin tilaisuuden ja Strictly Style -blogin ihana Hanna nappasi minusta kesäiset asukuvat jossakin espoolaisen asuntoalueen metsäpolulla. Aivan mielettömät värit ja valo noissa kuvissa! Jättiläiskiitos Hannalle kauniista kuvista!

IMG_4887.JPG

En olekaan vielä esitellyt tätä söpöä ruutumekkoa blogissa aiemmin, vaikka ostin sen jo viime kesänä. Tara Jarmonin suloinen, vähän 50-lukua henkivä mekko löytyi heräteostoksena Fredrikinkadulla sijainneen Piccola Donnan loppuunmyynnistä. Piipahdimme pienikokoisten naisten vaatteisiin erikoistuneeseen liikkeeseen spontaanisti äitini kanssa ohikulkureissulla ja intouduimme sovittelemaan. Olemme molemmat ihan normaalien kokotaulukkojen skaaloissa, mutta siellä alarajoilla, joten tuumasimme, että ehkäpä tuoltakin voisi löytyä jotain meille. Ja oikeassa olimme, sillä kumpikaan ei lähtenyt liikkeestä tyhjin käsin. :) Harmi, että erikoisliikkeelle ei löytynyt jatkajaa omistajan jäädessä eläkkeelle. 

IMG_4875.JPG

Tämä Tara Jarmonin ruutumekko oli jotain ihan hillittömän pientä kokoa (jollaisia en tiennyt olevan olemassakaan), mutta uskaltauduin silti sovittamaan sitä ylleni, koska olen hartioista, rinnan seudulta ja vyötäröltä varsin pienikokoinen. Mekon kellohelma puolestaan on armollinen ja kätkee alleen naisellisenkin lantion. Vaikka kokolappu aiheutti epäuskoa (koko oli siis joku ihan älytön tyyliin 30, kun normaaliasteikot päättyvät 34:ään), sovitin silti ja mekko istui kuin hanska. Aivan kuin se olisi räätälöity minun mitoilleni! Joskus käy tuuri. :) Paikan päällä oli liikkeen omistajan lisäksi myyjätär, jonka ilme oli hänen antaessaan mekkoa minulle sovitettavaksi vähän sellainen, että hymy kätki taakseen ajatuksen: ”Et takuulla mahdu tuohon mekkoon edes unelmissasi!” Myönnän, että tunsin pientä tyydytystä, kun myyjän leuka loksahti astuessani ulos sovituskopista. :D

IMG_4876.JPG

Mutta ihana kesämekko siis ja tykkään tuosta ajattomasta Brigitte Bardot -henkisestä leikkauksesta ja hauskoista reikä- ja rusettiyksityiskohdista selkäpuolella. :) Tämä on siitä näppärä kolttu, että sopii mainiosti niin rennoksi kesäpäivän vaatteeksi kuin vaikkapa hienompaankin tilaisuuteen kuten häihin, kun vain asustaa sopivasti. Ja eikö ole jotenkin ihana sellainen juhannusfiilis noissa kuvissa?

IMG_4891.JPG
Ruutumekko Tara Jarmon, kengät Vagabond, rusetti Lanvin for H&M, huulipuna MAC
IMG_4880.JPG IMG_4883.JPG IMG_4884.JPG IMG_4885.JPG IMG_4895.JPG IMG_4867.JPG

Kuvat: Hanna / Strictly Style

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Katih

  Kaunis nainen ja mekko sekä ihana luonto – täydellistä! Minunkin pitäisi opetella pitämään välillä kesämekkoa. En edes omista kuin yhden kappaleen tällä hetkellä, mutta jos nyt siitäkin aloittaisi. :P

 • Nymfimaatti

  ”Bloggaajatilaisuuksien yhteydessä on näppärää, että siellä on yleensä matkassa lauma potentiaalisia asukuvia” Tarkoitit varmaankin asukuvaajia :D? Toi mekko on kyllä aivan ihastuttava!

 • Jenniii

  Hahhaahhaa! Kiitos korjauksesta, ajatuksissaan taas tullut kirjoiteltua. :D Fiksaan tuon oikein. Ja kiitos! :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Todellakin suosittelen mekkoja – niin ihana ja helppo kesävaate!

 • Minnu

  Heti ensimmäisestä kuvasta pisti silmään miten hyvin tuo mekko istuu! Kyllä hyvin istuva vaate vaan näyttää upealta :) Aika harvinaista herkkua nimittäin, ainakin itselläni :D.

 • Maribel

  Kerrassaan ihastuttava mekko, oi että! Yksinkertainen, mutta selkäpuolella niin kaunis yksityiskohta. Vau!

 • Vierailija

  alice in wonderland :)

 • Jonna Pee

  Oot Jenni niin söppelipöppeli näissä kuvissa, ai että! :)
  Kaikki kuvat on tosi suloisia, mutta ehkä mun lemppareimmat on kuva nro 3 (simmut nätisti kiinni, voi miten herkkä ja kaunis otos) ja tuo viimeinen huoleton kuva, jossa näkyy hieman hampaitakin.
  Rakastan tuon mekon leikkausta! Ihanan kepeän kesäistä ja rennon tyylikästä, hyvä Jenni! Oot pop! :)

 • K=Katariina

  Onpa tosi onnistuneita kuvia ja mekko on aivan ihastuttava ja sulle sopiva:)

Related posts