18/06/13

Tilanne vaatii kakkua

27 56 P6177617.JPG

Vaikka en hengailekaan älyttömästi bloggaajaporukoissa, niin olen minäkin todennut, että blogimaailmasta voi löytyä paitsi hengenheimolaisia, myös ihan oikeita ystäviä. Olen läheinen esimerkiksi Lilou’s Crushin ihanan Hertan ja Saara Sarvaksen kanssa ja voisin kutsua ystävikseni muutamia muitakin bloggaajia. Yksi tuoreemmista blogimaailman kautta syntyneistä ystävyyssuhteista syttyi aika tarkalleen vuosi sitten Avec Sofié -blogin suloisen kirjoittajan kanssa, kun Finnair lennätti meidät tuolloin retrolennolla Milanoon. Yhdessä vietetyt pari päivää jättivät jälkeensä unohtumattomia muistoja ja uuden ystävän. :)

P6177635.JPG

Päätimme juhlistaa tätä vuoden kestänyttä ystävyyttämme eilen istuen kerrankin rauhassa iltaa yhdessä Töölön mummojen kesken. Tuumasimme kuin yhdestä susta tilanteen vaativan kakkua ja suuntasimme kotikulmillamme sijaitsevaan Anton&Antoniin herkkuostoksille. Leivostiskillä iski kuitenkin ahneus, koska kaikki erilaiset ihanat leivokset näyttivät vain NIIN hyviltä. No, mitäpä tekevät Töölön mummot? Ottavat tietenkin joka laatua. Joku voisi ajatella, että neljä leivosta kahdelle on vähän ylilyönti (ajattelimme hetken ehkä itsekin), mutta herkut katosivat parempiin suihin alta aikayksikön. :D Herkut huuhdottiin alas inkivääri- ja seljankukkalimuilla. Nam, nam! Tämän innoittamana mietin, että voisin hyvin alkaa tehdä viiniarvosteluiden sijaan kakkuarvosteluita… Joka tapauksessa suosittelen samankaltaisia iltamia muillekin, leivos tai pala kakkua silloin tällöin tekee ihmiselle hyvää. 

P6177621.JPG P6177622.JPG P6177624.JPG P6177637.JPG P6177625.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

27 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • sanumaria

  Hah, mää luulin aluksi että söit kaksi kakkua (mikä olisikin ollut erinomaisen kunnioitettava suoritus), mutta olikin vaan kaksi leivosta. Eihän sitä edes lasketa :)

 • Siiriliinu

  Oi miten söpöjä kuvia, ei tollaisten kakkujen syömisestä voi tulla muutakuin hyvälle tuuleelle. Itsekin herkuttelin eilen macaronseilla, pitää sitä välillä vähän herkutellakin :)

  http://siiriliinu.blogspot.fi

 • Sissi Ehrström

  Ei ole Töölöä parempaa. :) Seuraavalla kerralla napatkaa Antonista jäätelöt. Uudet Kolmen kaverin jäätelöt ovat taivaallisia ja myös Sian sitruunalaku on niin namia.

 • Veemäinen

  Kaksi leivosta per nassu on minimi! Yhdestä jää vain paha mieli :D

 • x

  ”Tämän innoittamana mietin, että voisin hyvin alkaa tehdä viiniarvosteluiden sijaan kakkuarvosteluita… ”

  Missä arvostelet viinejä, en ole koskaan törmännyt blogissasi viiniarvosteluun vai olenko vain sokeasti mennyt ohi, kun en itse kuulu viinien ystäviin? Samalla haluaisin kysyä jo jonkin aikaa mieltäni askarruttanutta asiaa, käytkö blogin lisäksi jossain päivätyössä? Minkätyylisessä, toimistotyötä tms? Anteeksi utelu ja eiväthän nämä asiat minulle taida kuulua mutta uskaltaudun silti kysymään, eihän kukaan vastaamaan pakota ;)

 • Kahvittelija

  Neljä leivosta yhdelle olisi mua miellyttävä määrä :D ihanan näköisiä leivoksia!

 • lottta

  miten hyvän näkösiä… xP aloin miettimään että millasta ruokaa syöt arkena? että kokkailetko paljon erijuttuja vai syötkö ulkona? ja miten koet just sen että laittaa vaan yhdelle ruokaa? musta tuntuu välillä et sen takii ei tuu kokkailtua ku se yhdelle kokkaaminen on vähän sellasta räpläämistä ku pitää tehdä pieniä annoksia. voihan sitä pakastaa mutta idea kuitenki toi…

 • Firefox

  Ihania leivoksia :) Minkähintaisia leivokset olivat Anton&Antonissa? Saako blogaajat siellä alennusta?

 • Nukkuu duunipaikalla

  Ei varmaan. Blogin pitäminen on nykyään totista työtä. Duunissa 24/7.
  Toisaalta varmaan yllätyksellistä ja etuisaa.

 • EMerituuli

  Tulipas nälkä! Ihania kuvia =)

 • Vierailija

  Ja naljailu jatkukoon. :-D

 • Minnie M.

  Käsitin ensin, että neljä leivosta per nokka, ja ajattelin, että eihän tuo nyt vielä mitään – normiannos. Sitten ymmärsin, että se olikin kaksi leivosta per nokka. Mikä pettymys!

  Taidan olla siis aika ahmatti :D

 • ansur565677y7999

  Oi ihania leivoksia, ihana Anton&Anton ja ihana blogi!<3

 • Jenniii

  Joo, olin jo kirjoittamassa, että itse asiassa mulle maksettiin siitä, että syön nämä leivokset. Mutta sitten tajusin, että ehkä parempi olla kirjoittamatta, koska valitettavasti joku ottaisi senkin todesta. :P

 • Vieras

  Itse ihmettelen, miten maltoitte pysyä vain kahdessa leivoksessa per syöjä :D

 • Jenniii

  Hahhhaa! Tuo pitää ottaa tavoitteeksi. ;)

 • Jenniii

  Kiinnostaakin kokeilla stä Kolmen kaverin jäätelöä, joten kiitos vinkistä! :)

 • Jenniii

  Hahhaa, totta! Ellei ole Tosi Iso. ;)

 • Jenniii

  Hahaa, enpä tullut ajatelleeksi, että tuon voisi ymmärtää noinkin. En siis kirjoita viiniarvosteluita. :D Aloitimme kyllä kaverini kanssa joskus surullisenkuuluisan viinivihkon, johon ei tainnut koskaan päätyä kuin yksi ainoa viiniarvio. ;) Pointtina siis oli, että yleensä kun viineistä tehdään tuollaisia arvioita, niin ehkäpä joku voisi tehdä sellaisia leivoksista ja kakuista. Ja ilmoittauduin vapaaehtoiseksi hommaan!

  En käy nykyään blogini lisäksi päivätyössä. Olen yrittäjä ja minulla on oma toiminimi, jonka kautta teen blogijuttujani, viestinnän alan ja kirjoittamiseen liittyviä freelance-töitä sekä satunnaisia muita projekteja. :) Olen opiskellut puheviestintää ja erikoistunut verkkoviestintään, ja tehnyt ennen freelanceriksi siirtymistäni töitä viestintään ja sosiaaliseen mediaan liittyen.

 • Jenniii

  Kaikissa töissä on puolensa. :) Onhan se mahtavaa, että harrastuksesta on saanut tehtyä itselleen työn, mutta sekin on kyllä totta, että tässä hommassa ei oikeastaan ole työaikoja tai lomia. Mutta ehdottomasti nautin tästä suunnattomasti! :)

 • Jenniii

  Täytyy myöntää, että jäätyäni yksin elämään ja asumaan, on ruoanlaitto kotona ollut aika vähäistä. Jotenkin siinä kokkaamisessa ei vain yksinään ole samaa iloa, mitä yhdessä tekemisessä ja syömisessä. Minulla ei nykyään ole edes mikroaaltouunia, joten ruokien uudelleen lämmittäminenkin on vähän hankalaa.  Ehkä pitäisi enemmän kokkailla yhdessä ystävien kanssa.

 • Jenniii

  Hahha, kovin lohdullista meikäläiselle! :D Tässähän voi siis huoletta syödä vielä paljon enemmänkin. ;)

 • S.

  Niin suosittelen Kakkugallerian kakkubuffetia! Ystävällinen henkilökunta ainakin Fredalla, kymmeniä maisteltavia kakkuja (tarpeeksi pieniä paloja). Niin ihanaa ystävien kesken.

 • Jenniii

  Kiitos vinkistä! Pitää ehdottomasti käydä kokeilemassa. :D

 • Hertta

  Muru, kakkubuffettiin me mennään! Ja otetaan Sohvi mukaan. Suukkoja sinne, tilanne vaatii täälläkin kakkua, kunhan koipi taas vähän tokenee.

 • Jenniii

  Mahtavaa, can’t wait! Kakkubuffet on todellakin just meidän juttu. :D Kärrätään sut sinne vaikka pyörätuolissa, jos ei muuten. ;)

 • Hertta

  … ja kottikärryillä meidät kaikki masuinemme ulos :D

Related posts