16/06/13

Kreisi lippisleidi on täällä!

34 76 P6167648.JPG

Tänään kävi sellainen homma, että koin hyvin hämmentäviä hetkiä vaatekaupassa ja päädyin ostamaan itselleni lippalakin. En olisi kyllä uskonut tällaisen hetken koittavan syistä, että a) lippikset eivät kertakaikkiaan istu meikäläisen nuppiin ja b) en koe olevani millään muotoa lippis-tyyppiä. Oikeasti näytän aivan urpolta lippis päässäni ja uskokaa minua, olen sovitellut ehkä miljoonaa eri mallia. :D Ei, ei ja ei. Toisekseen en ole koskaan oikein hiffannut, että minkä kanssa sitä lippistä sitten edes käyttäisin, vaikka olisihan se kätevä aurinkoisilla säillä. No sain taas heittää kaikki ennakkoluuloni romukoppaan tänään…

P6167657.JPG

Piipahdimme kaverini Cindyn kanssa hetken mielijohteesta kauppojen jo alkaneisiin alennusmyynteihin pyörimään. Tarpeetonta lienee kertoa, että yhtäkään alennuksessa olevaa asiaa en löytänyt, mutta uutuudet houkuttivat sitäkin enemmän. Cindy innostui Monkin liikeessä kreiseistä paljettikukkasin (vai ovatko nuo aurinkoja?) koristelluista farkkushortseista. Hihittelin siinä vieressä samaa kuosia olevalle lippikselle ja iskin sen vitsinä päähäni, kun hän alkoi vouhkata, että ”Tuohan on aivan mahtava!” Tuijotin tyyppiä epäuskoisena tyyliin ”ootko tosissas” ja käännyin katsomaan itseäni peilistä. Okei, lippis on kreisi, mutta hittovie, olin löytänyt ehkä sen maailmankaikkeuden ainoan lätsän, joka ei näyttänyt päässäni aivan kammottavalta. Sinänsä mielenkiintoista, että kyseessä on tuollainen ihmeellinen paljettikoristeltu farkkulippis, josta tulee mystiset Intian Basaari -vibat. :D 

P6167722.JPG

Cindy oli vakaasti sitä mieltä, että minun on PAKKO ostaa tuo upea luomus, ja itse tyrmäsin ajatuksen heti lähtökuoppiinsa ihmettelemällä, että missä hemmetissä minä tuollaista käyttäisin. Ystävä ehdotti lippistä festariasusteeksi, mutta totesin, etten käy festareilla. ”No ihan missä vain! En osaa enää edes kuvitella sua ilman tuota!” Vaeltelin liikkeessä hämmennyksen vallassa lippis päässäni Cindyn sovituskoppituokion ajan ja peilailin itseäni epäuskoisena. Mitä enemmän tuota sekopäistä hattua päässäni katsoin, sitä oikeammalta se alkoi tuntua. Ja tässä sitä nyt sitten ollaan, tuon suorastaan ruman lippiksen omistajia. Tai siis minä olen, ei Cindy missään nimessä tuota itselleen halunnut.

P6167662.JPG

Ulkona oli putiikkipysähdyksen aikana alkanut sataa, joten tyytyväisenä laitoin lakin päähäni ja eipä pieni kesäsade enää haitannut. Ja jotenkin ihan uskomatonta, että miten paljon opin jo noin tunnissa tuosta hatusta tykkämään. Ensinnäkin, niin kummalliselta kuin se saattaa kuulostaakin, tuo lippis tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa. Siis en edes pelleile. Sovittelukieroksellamme ehdin testata lakkia muun muassa pitsimekon ja ruudullisen bleiserin kanssa – ja aina vain toimii. Loisto-ostos siis, mitäpä muutakaan tässä voi todeta. Ja niin tuli meikäläisestä lippistyttö. Nyt sitten yleisön tuomioita kehiin: ihan kamala vai just niin kamala, että siitä tulee mahtava? ;)

P6167678.JPG

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

34 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • nupsi

  Näyttää hämmentävän hyvältä! :D

 • Elizabeth Rinne

  Eikä! Ihan mahtava ja passaa sulle aivan täydellisesti! :-) Se on muuten aika mieletön tunne, kun joku täysin ’väärä’ juttu onkin ihan täydellisellä tavalla juurikin Se Oikia :-)

 • Laura111

  Hieno on! Ihan älytön mutta sopii

 • PiiaK

  Sopii!! Ja aivan mielettömän hyvin ;D

 • Laura111

  Itse hankin pari viikkoa sitten jonkun batiikkivärjätyn hippikassin jota katsoessa rupes naurattamaan. Koitin sitten sitä ja yllätyin kun näyttikin hyvältä. Mukavan kesäinen ja värit sopii monen vaatteen kanssa mitä mulla on nyt.
  On vieläpä vähän leveämpi olkain ja paino jakautuu sillä tavalla että on helppo ja mukava kantaa.

  Niin siinä joskus käy : D

 • RaijaLiisa

  Hullua! Kaikessa kirjavuudessaan toi lippis vaan näyttää sun päässä hyvälle ;D

 • Nellyssi

  Tuohan näyttää hyvältä päässäsi! :)

 • SalainenIhailija

  Wau! Nyt kyllä kannatti kuunnella ystävää <3 Näyttää tosi hyvälle, olet ihana mussukka!

 • Katih

  Onpa söpö! Minäkään en ole koskaan pitänyt itseäni lippistyyppinä, mutta ehkä pitää kokeilla. :)

 • JanicaN

  Ihana tuo lippis :) Väri sopii sinulle todella hyvin! Joskus vaatteet tai asusteet, joista on ajatellut että: ”ei mun juttu, ei ikinä” pääsevätkin yllättämään.

 • CR

  Ei oo totta!! Jenni!! Katos näitä shortseja Rosie Huntington-Whiteleyn päällä, ehkä mun pitää sittenkin käydä Monkissa ostamassa ne shortsit? http://blog.denimtherapy.com/wp-content/uploads/2012/05/rosie-huntington-whiteley-denim-shorts.jpg

 • p.marie

  Hih, satuinkin juuri silloin Monkissa pyörähtämään kun teillä oli sovittelutuokio meneillään. :) Lippis on kyllä erittäin kesäcool!

 • Vierailija

  antaaa palaa vaan! :)

 • Outis

  Lippis sopii sulle hyvin! Kiva, kun tuo kuvio jatkuu myös lipan alapuolella!

 • Jenniii

  Paino sanalla hämmentävä. ;)

 • Jenniii

  No sanopa muuta! :D Tämä oli taas todiste siitä, että sellaisiakin juttua kannattaa kokeilla, jotka eivät ensisilmäyksellä yhtään tuntuisi omalta.

 • Jenniii

  Joo, tämä on kyllä nimenomaan älytön. :D Mutta yllättävän hyvin se toimii. 

 • Jenniii

  Hahhaa, batiikkivärjätty kassi kuulostaa myös Intian Basaari -henkiseltä kamalta. :D

 • Nannannnaa

  Aivan kamala lippis. Huh. Ja mitä ihmettä näyttää silti tosi mageelta sulla. Kummaa. Sopii varsinkin ton villapaidan kanssa!

 • Jenniii

  Ei ole todellista! :D Minähän sanoin, että osta ne! ;) Nyt äkkiä takaisin kauppaan…

 • Jenniii

  Haha, olikohan siinä vaiheessa menossa vielä naureskelu ja silmienpyörittely vai hiljainen ja hämmentynyt hyväksyntä. :D Oli antoisa shoppailureissu kyllä!

 • Jenniii

  HAHAHA! No juuri noin minäkin ajattelin: aivan kamala! :D Ja silti kumminkin sopii. Eikö ole outoa? :D

 • Jmp

  Näytät näissä kuvissa upealta! Sellaiselta oman arvonsa tuntevalta viileältä r’n’b-muijalta! Rentojen vaatteiden (väljillä kaula-aukoilla) kanssa sopii ainakin aivan mielettömän hyvin tuo lippalakki! :)

 • Elizabeth Rinne

  Aamen sille! :-D Melko samaan kategoriaan voisi lukea esimerkiksi ne hetket kirppistellessä, kun löytää hullunkiilto silmissä jonkin _hämmentävän_ {ensimmäistä kommentoijaa lainatakseni} yksilön, joka osoittautuu täydellisyyden perikuvaksi, mutta kaveri katsoo vierestä sillä haudanvakavalla et-voi-olla-tosissas-ilmeellä. Ehkä hetken joutuu epäröimään itseäänkin, mutta kas kummaa, kun pitää löytöään ensimmäistä kertaa asukokonaisuudessa, niin se samainen kaveri joutuu toteamaan, ettei ehkä olisi kannattanutkaan tuomita ensisilmäyksellä, kun ilman sitä asukokonaisuus olisi… hämmentävän puutteellinen ;-)

 • Pepa

  Näytät ihan MIELETTÖMÄN hyvältä näissä kuvissa (lippiksestä huolimatta ;) malli upee mut voi ei mikä kuosi :’D) , ai että mitkä poskipäät <3

 • apparition

  siis en mäkään tykkää lippiksistä yhtään, mut toihan on just hieno ja sun päässä aivan upee! hyvä ostos, rajoja ja ennakkoluuloja täytyy joskus rikkoa!

 • emzi

  On se kumma miten jotkut melkein kaameat sopivat jonkun päälle. Kuten tuo lippis. Ei varmanakaan menisi minun päälle mutta sulle tuo sopii todella hyvin :D

 • jeni

  No siis aivan nappilöytö!

 • Emmiina

  Tää kertonee taas mun tyylitajuttomuudestani ja muotitiedottomuudestani, että musta tuo ei ole edes kaamea, vaan oikeasti hyvännäköinen. Okei, itse ehkä ensalkuun olisin varmaan miettinyt noita kuviointeja, mutta yhä vähän harmittaa kun n. 10 vuotta takaperin biletysreissulla menin hukkaamaan täydellisen farkkulippikseni. Ja lippiksen kanssa voi helposti leikkiä räppäriä, niinkuin 3,5-vuotias poikani, kun pistää lipan sivulle! :D

 • Outi Dublin

  Mielettömän hyvin sopii! Sulla on juuri oikeanlainen tukka tuohon hattuun ja paita sopii sen kanssa loistavasti. Ei pääse auringonpistoskaan yllättämään nyt.

 • Vierailija

  Siis todella hämmentävää, mutta näyttää superhyvältä! Oot saletisti ainoa ihminen, jolle toi sopii! :D

 • EMerituuli

  Siis mikä kamala vaatekappale, mutta näyttää sun päässäs tosi kivalta :D Ihme juttu. Voin just kuvitella, että toi on sellanen ostos mikä sitte meneeki kaikkien vaatteiden kanssa ja sitä tulee pidettyy kunnes se kuluu puhki!

 • Aba

  No tuohan nyt sopii sulle tosi hyvin,mageen näkönen.Muutkin lippikset varmasti passaa sulle,rentojen kuteiden ja tennareitten kans ja lippis pelastaa aina huonon tukkapäivän =) tai itellä aika monta muutakin päivää,kun lyhyet hiukset ja aamulla herätessä kaikki taivasta kohti ja pitää het ensiksi ulkoiluttaa koiruus.Kätevää vetästä lippis päähän ja menoksi.

 • smes

  Minunkin on todettava yhdessä muiden kommentoijien kanssa, että tuo lippis sopii mielettömän hyvin sinulle. :)

Related posts