14/06/13

3 x kesäkengät ja tyyli

7 65 P1017526.JPG

Olen ihan tyystin unohtanut kertoa teille, että vierailin tällä viikolla <a href=”http://koo-blogi.blogspot.fi/2013/06/kesakengissa-pupulandian-jenni.html” target=”_blank”>Kookengän blogissa vieraskynänä. :) Tehtävänäni oli siis valita ja stailata kolme kenkäparia kesätyyliin ja tässä kuvissa saatte hiukan esimakua siitä, millaisia tyylejä loihdin noiden valitsemieni kenkien ympärille. Lisää kuvia ja tarinaa tyylien taustalta voitte käydä kurkkimassa sieltä itse postauksesta, mutta kerrottakoon sen verran, että näissä kuvissa näkyy useampikin löytö, joita en ole vielä ehtinyt blogissa esitellä. Sinivihreä-raidallinen silkkimekko löytyi toukokuussa pariisilaiselta kirpputorilta ja olen aivan rakastunut siihen – sopii mielestäni ihanasti juuri tuollaisen neonkeltaisen kanssa! Myös lenkkariasun hame on yksi loistavista Pariisin löydöistäni. Minun on jostain syystä tosi vaikea löytää hyvin istuvia hameita ja tuo Sandrosta löytynyt, vähän sporttityyliä kosiskeleva ja verkkomaisella päällyskankaalla koristeltu hamonen oli aivan loistolöytö. Myös vintage-henkisen tyylin hame on jäänyt vielä aiemmin esittelemättä, mutta sekin on kirpparilöytöjä, ihan Suomesta tosin. Ja kaikki kuvien kengät olivat siis kuvauslainassa Kookengästä.

P1017544.JPG P1017580.JPG P1017600.JPG P1017664.JPG P1017754.JPG P1017761.JPG P1017776.JPG

Kuvat: Cindy Riera

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Mari_anne

  Käytät ihanasti värejä! Eka tyyli iskee muhun eniten :)

  http://pictureme-m.blogspot.fi

 • anspa

  Tykästyin aivan heti tuohon ensimmäiseen asukokonaisuuteen !

 • Suvi55

  Ensimmäinen asukokonaisuus iski minuunkin näistä eniten. Tuo mekko on i-h-a-n-a ja kengät juuri sopivan kirpeän raikas väripilkku muuten niin rauhallisen värisessä asussa! :)

 • lemon

  Tokavika kuva – sulla on ihana peppu ;)

 • juulimaa

  Voih, tuo eka kuva on ihana! Tuollaiset kiiltäväpintaiset balleriinat on muuten aivan parhaat kengät kesäsateisiin! :)

 • Salida

  Ihania asuja! Pakko oli tulla sanomaan että pikkusiskoni osti nuo neonkeltaiset kengät ja ne ovat parin käyttökerran jälkeen jo hajalla, eli kengän materiaali lähtee halkeilemaan :/

 • Jenniii

  Voi ei! :/ Tosi kurjaa kuulla. Ne taisivatkin olla tekonahkaa, joten materiaali ei välttämättä ole niin laadukas. Kiitos, kun infosit tästä, niin tietävät muutkin sitten ottaa asian huomioon!

Related posts