26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Liv

  Höh, meinasi. Jakaa tänään samaisen Facessa pyörivän kuvan. :) enpä jaakaan! 

 • Mi Mi Mendine

  Haha ihan huippu juttu! :””’D

 • Jmp

  Hahahah, aika hauska!
  Mutta minulla on sellainen juttu, että en taas yhtään innostu itseäni nuoremmista, parikymppisistä miehistä (itsehän olen siis fyysiseltä iältäni jo 30, hui!). En halua mitään siloposkea! ;) Leffoissakin ne kuumimmat miehet ovat mielestäni aina sellaisia, jotka ovat syntyneet 60- tai 70-luvulla (kyllä, olen tarkastanut lempinäyttelijöiden syntymäajat). Eli minua taitaa kiinnostaa eniten sellaiset 34-48-vuotiaat miekkoset (tuo ikähaitari oli vain suuntaa antava, onhan niitä tosi hyvännäköisiä 5-kymppisiäkin!). Rakastan miesten kasvoissa iän tuomia piirteitä, jotka lisäävät charmia ja karismaa. :) Eli mun tuleva mies on todennäköisesti jo syntynyt :D

 • Jossssu

  Tämä ei periaatteessa lohduta ollenkaan, vaikka taitaakin täydellisesti kuvata minuakin, sillä ystäviltä on tullut jo tiukka kielto koskea edes -94-syntyneisiin :D

 • paju

  Hahah! Loistava sitaatti, vaikka itseäni vanhemmista miehistä pidänkin ;-)

 • Jenniii

  Minä jostain syystä tunnen usein vetoa itseäni nuorempiin miehiin. :D Tosin ei se iästä loppupeleissä ole kiinni, kuka sytyttää ja voisin hyvin kuvitella olevani myös itseäni paljon vanhemmankin miehen kanssa. Mutta jokin niissä näteissä siloposkisissa pojissa kyllä kolahtaa, hahaha.

 • Jenniii

  Eikös se 16 ole laillisuuden raja? ;)

 • Jenniii

  Joo, ei sitä katso sitten tiedä, kun itse on vanhempi, jos vaikka alkaisivat nuo nuorukaiset kiinnostaa! ;)

 • Jenniii

  Kyllä tämä ansaitsee tulla jaetuksi vaikka pariinkin kertaan. ;)

 • Jenniii

  Joo, päivän piristys! <3

 • pupu

  Mun mies on mua nuorempi, mutta vain noin 20 kuukautta. Liian iso ikäero ei ole aina kivaa, meillä onkin paljon yhteistä ja viihdytään yhdessä.

 • Milka

  Aika hauska :D Piristi mieltä mukavasti!

 • Jenniii

  Uskoisin itse, että ikäasioita merkittävämpiä juttuja parisuhteen kannalta ovat yhteiset intressit, kerääntynyt elämänkokemus ja sopivasti matchaavat elämäntilanteet. Eikä tätä nyt ole tarkoitus liian vakavasti ottaa, mutta loppupeleissä rakkaus ei todellakaan ole iästä kiinni. :)

 • Jossssu

  Paitsi jos on jonkinlaisessa luottamussuhteessa nuorempaan nähden, niin silloin raja on 18 vuotta. Kröh, on ollut pakko tarkistaa tämä joskus :D

 • Ju-de

  :’D

 • lo

  aaa haha jei :D eihän hätä oo sit minkään näkönen vielä!

 • Jenniii

  HAHAHAHA! :D

 • Emmi L.

  Eihän tässä todellakaan oo mitään hätää vielä :D

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Hikka

  Iiiihana kuva ”Puumasta” nostaa keskustelun puumanaisista aivan toiselle tasolle :). Yritin löytää alkuperäistä, valitettavasti ei löytynyt.

 • Harmaavarpu

  Hahahaa, I love it ! ;)

 • pyhpyh

  Ikä todellakin on vain numero. Itse olisin ollut todella todella tyhmä jos ikäeron takia olisin jättänyt nykyisen kihlattuni sen takia että sattuu olemaan mua muutaman vuoden nuorempi. Mies on helmi, annettakoon se anteeksi että ikä heittää muutamalla vuodella :D

 • juum

  Niin totta! Ja samahan pätee miehillekin, monet vanhat menestyneet miehet vaihtaa vanhana ihanaan nuoreen naiseen. On se hyvä, että menestyneet naisetkin on päässeet tähän juttuun mukaan :)

 • Jenniii

  Minusta tähän sinun kommenttiisi kyllä sisältyy kaksi aika ikävää ajatusmallia: se, että nuoremman puolison kanssa olemiseen vaadittaisiin jokin taloudellinen aspekti sekä se, että vanhemmiten _vaihdetaan_ nuorempaan. Toki jokaisen suhteen sisäiset sopimukset ja asiat ovat suhteen osapuolten välisiä, eivätkä kuulu ulkopuolisille, mutta toivoisin, etteivät raha ja menestys olisi ensisijaisia asioita, joita kumppaninvalinnassa painotetaan. Ja toisekseen, ajatus siitä, että kumppani vaihdetaan jossain vaiheessa nuorempaan on minusta jotenkin vastenmielinen. On ilman muuta mahdollista, että joskus rakkaus loppuu ja suhteen päätyttyä rinnalle löytyy entistä nuorempi kumppani, mutta en näe kyllä siinä mitään hyvää, että vanha rakkaus heivataan uuden tieltä lennosta – oli se uusi kumppani sitten nuorempi tai vanhempi. Ja se on kyllä surullista, jos tietoisesti lähdetään hakemaan nuorta korviketta jo pitkään rinnalla seisseelle puolisolle. Eli antaa rakkauden roihuta ja jätetään ikä toisarvoiseksi seikaksi, mutta kunnioitetaan toisiamme ja mietitään, mille asioille hyvä, tasa-arvoinen ja onnellinen parisuhde oikeasti perustuu. :)

 • Vierailija

  ooksää sinkku!

 • Jenniii

  Kyllä mää oon! Kuinnii? :D

 • Dreidel

  ”If I had been walking past a pretty blond lady pushing stroller back in 1966, and somebody pointed to the cherub baby boy in Pampers and said, ”There’s your future lover-doll, circa 1990,” I would have split my lace tablecloth frock laughing – then asked the pretty lady the tot’s name so I could keep an eye out.” Pamela Des Barres: Take Another Little Piece of My Heart.

Related posts