11/06/13

Isabel Marant pour H&M

15 43 IsabelMarantpourHM_1.jpg

Tiedän, että moni ei jaksa näistä yhteistyömallistoista enää hätkähtää, mutta nyt on kyllä H&M lyömässä hynttyyt yhteen sellaisen suunnittelijan kanssa, että meikäläinen ei ole pysyä housuissaan. Marraskuun 14. päivä myyntiin tulevan malliston yhteistyösuunnittelija on nimittäin ranskalainen Isabel Marant! Näin innoissani en ole ollut vielä kertaakaan aiemmin noista yhteistöistä. Isabel Marant on yksi ehdottomista suosikkisuunnittelijoistani ja omistan itse asiassa häneltä muutaman ihan oman mallistonkin vaatteen, mutta jään silti uteliaana odottamaan tuota tulevaa yhteistyötä.

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts