7/06/13

Asetelmarakkautta ja uimapukuja

6 51 Project104-IceCream-Lookbook-11.jpg

Minä rakastan kaikenlaisia kauniita asetelmia. Pinterestissä ja lehdissä usein suosikkikuviani ovat sellaiset, joissa on vain aseteltu kiinnostavia esineitä kauniisti vieretysten, vaikkapa vain lattialle johonkin muodostelmaan. Jotenkin vain oikein sielu lepää siinä visuaalisessa harmoniassa – tai vaihtoehtoisesti on poksahtaa innosta oikein rönsyilevän yksityiskohtien meren keskellä. Nämä tämän postauksen kuvat kuuluvat tuohon jälkimmäiseen kategoriaan. Tunnen suorastaan lapsekasta riemua tutkiessani kuvia pala palalta, että mitä kaikkea sieltä runsauden keskeltä löytyykään. :)

Project104-My-Body-My-Shrine-Lookbook-21.jpg

Kyseessä ovat Project 104 -nimisen uimapukumerkin My body, my shrine -kokoelman lookbook-kuvat, jotka uikkareiden villien kuosien hengessä on esitelty tällä kertaa näin. Bongasin hauskat kuvat Trendlandin nettisivuilta, mutta Project 104:n omilta sivuilta löysin vielä mahtavia asioita lisää, sillä jokaiselle uikkarityylille on tehty tyyppikuvaus, että millaisen tytön uikkarista ja tavara-asetelmasta on kyse. Löysin heti kuvien perusteella oman suosikkini, mutta olipa hullua lukea, että myös uikkarille annettu nimi ja kuvaus osuivat aika hyvin nappiin, :) Arvaatteko, mikä noista on suosikkini? Ja kertokaahan myös, mikä on teidän suosikkinen ja kurkatkaa kuvaukset TÄÄLTÄ? Osuiko ollenkaan kohdalleen? 

Project104-My-Body-My-Shrine-Lookbook-31.jpg Project104-My-Body-My-Shrine-Lookbook-41.jpg

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nellyssi

  Oi! Onpa ihania. <3 Tuollaisia voisi värkätä itsekin ellei ne tavarat jäisi seilaamaa turhan pitkäksi ajaksi pöydälle/lattialle. :P

 • Essi N.

  Oi miten ihania asetelmia! Jos pitäisi veikata mikä no suosikkisi, arvelisin, että kyseessä on asetelmista viimeinen, eli tuo mintunvihreä ihanuus! ;-)

 • Suvi#55

  Niin paljon kaikkee! :)

 • Minä vain

  Minäkin veikkaan, että suosikkisi on tuo viimeinen asetelma.

 • Vierailija

  viimeinen mintunvihreä ihanuus lienee suosikkisi! :)

 • emmimarjukka

  Jos asetelmista tykkäät, niin nämä digitaaliset shoppailuseinät ovat myös melkoisen hauskoja:
  Supermarket Sarah

Related posts