6/06/13

Mintunvihreät prinsessakynnet

18 74 P6057493.JPG

Olen ihan toivoton tämän mintunvihreän ihastukseni kanssa. Minulla on siis nyt jo reilun parin vuoden ajan ollut Bio Sculpturen geelikynnet ja olen kokeillut kynsiini kaikenlaista tänä aikana. Mutta yksi väri on palannut niihin useammin kuin mikään muu: minttu. :D Tämä ei yllättäne ketään, mutta sorruin siihen TAAS. Toisaalta, mitäpä haittaa siitä on, ja tälläkin kertaa koristelussa on jotain uutta. Tällä kertaa tehtiinkin sitten oikein kunnon prinsessakynnet, haha. Kynsiin laitettiin ensin tuollainen mintunvärinen ranskalainen kärki ja siihen päälle sitten lisättiin samansävyistä glitteriä hiukan liu’uttaen. Ja lopuksi vielä muutamat timantit kumpaankin nimettömään. ;) Mintunvihreä prinsessa täällä moi!

P6057490.JPG

Jos joku ei vielä tiennyt, niin tämä hurahtamiseni Bio Sculpturen geelikynsin alkoi siis siitä, että exäni äiti tekee näitä kynsiä ja hän ryhtyi laittamaan myös minulle aina kynnet käydessämme kylässä. Sittemmin tutustuin Bio Sculpturen maahantuojaan Marianne Mäkiseen, jolla on oma hoitola Helsingin Kampissa ja nykyään hän on tekee kynteni. Toistaiseksi Marianne on sponssannut kynteni eli iso kiitos sinne suunnalle! Hauskaa, että ”sukulaisuus-edusta” alkanut juttu on jatkunut tällä tavoin. :) Mariannella oli muuten itsellään visiittini aikaan tosi hienot kynnet ja nappasin niistäkin inspiraatiomielessä pari kuvaa. Tuumasin, että ehkä voisin itsekin kokeilla esimerkiksi syksymmällä jotakin samankaltaista. Kurkatkaa ne kuvat tuolta postauksen lopusta ja inspiroitukaa!

P6057489.JPG

Piti muuten mainita vielä sellainenkin juttu, kun huomasin Mariannen hoitolassa ihan huipun kesätarjouksen, että jos jotakuta kiinnostaa kokeilla näitä Bio Sculpturen geelikynsiä, niin tällä hetkellä ranskalaisen manikyyrin tai yksivärisen geelilakkauksen saa Mariannen hoitolasta 35 euron erikoishintaan. :)

P6057485.JPG P6057486.JPG P6057484.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Custard

  Ihastuttava kesäinen väri. :)

  Mä olen aina tykännyt omien kynsien lakkailusta, koska vaihdan väriä kerran pari viikossa. Toisaalta jatkuva lakkaaminen ja lakan poistaminen tekee kynsistä kamalan haperot ja halkeilevat. Houkuttelisi siis tuo Bio Sculpturen kokeileminen – ammattilaisen jälki on aina kuitenkin ihan omaa luokkaansa. Pysyvätkö nuo kuinka kauan siistin näköisinä?

 • Iida Ca

  Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta olen yrittänyt lisätä tätä blogiasi Bloggerin lukulistalle jo monta kertaa mutta joka kerta Blogger väittää, ettei löydä täältä blogin uudesta osoitteesta postauksia. Ilen yrittänyt lisätä osoitteen siis siitä ”Lisää”-kohdasta, johon syötetään blogin osoite, jota haluaa ruveta lukemaan. Osaatko yhtään auttaa tässä ongelmassani? Olisi ihanaa jos pystyisit, sillä blogisi on yksi suosikeistani ja seuraan sitä päivittäin. :)

 • Jenniii

  Tuossa edellisessä postauksessa juuri lopussa vinkkailin, mutta näin siis onnistuu:

  Teille tiedoksi, jotka seuraatte blogiani Bloggerin kautta. Lisätkää Bloggeriin tuo sivupalkin ylälaidasta löytyvä RSS-osoite, niin postaukset päivittyvät kuten kuuluukin! :) Eli lisätkää siis blogin osoitteeksi tämä: http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/feed/485

 • Jenniii

  Kiitos! :) Bio Sculpturella voi lakata kynnet myös ihan vaikka värittömällä geelillä, jonka päälle voi sitten halutessaan laittaa normaalia kynsilakkaa. :) Eli värien vaihtelu onnistuu myös näiden geelikynsien kera. Mutta kyllähän ne paremmin kestävät käytössä, jos ei ihan koko ajan lotraa kynsilakanpoistoaineella. Periaatteessa kuitenkin myös näihin voi käyttää kynsilakanpoistoainetta, kunhan se on asetonitonta. :) Minulla kynnet pysyvät yleensä siistinä nelisen viikkoa, mutta parhaimmillaan ovat kyllä pysyneet jopa 7 viikkoakin.

 • Lauratus

  Onpa tosi kauniit! Varasin just itselle myös ajan samasta paikasta, oon jo pitkään miettinyt että pitäis kokeilla, nyt viimein uskalsin. Jännittää vähän :)
  Oliko niin, että omien kynsien pitäisi olla sen pituiset, kuin minkä haluaisi olevan lopputulos? En haluaisi mitään megapitkiä kynsiä, mutta saisi niistä ehkä hiukan pidemmät tulla kuin mitä nyt ovat… Olen koittanut omia kynsiä hiukan kasvattaa, mutta aina ne jossain vaihessa alkaa liuskoittua, vaikka kuinka käyttäisin lakkaa koko ajan.

 • Jenniii

  Tuolla tarjoushinnalla ei saa mukaan pidennyksiä, mutta noilla geeleillä on myös mahdollista halutessa pidentää omia kynsiä. Mutta älä huoli, koska vaikka kyntesi nyt ovat lyhyet, ne kasvavat noiden geelien kanssa ihan mahtavasti. Eli kun kynnet eivät geelien ansiosta liuskoitu tai lohkeile, niistä yleensä tulee varsin komean pituiset geelien alla kasvaessaan. Eli muutaman viikon päästä huomaat jo eron! Ja kun huollatat kynnet seuraavan kerran ja vanhat geelit poistetaan, kynnet ovat valmiiksi jo pitkät ja voit laitattaa uudet geelit vaikka vähän pidempien kynsien päälle. Omat kynnet kasvavat kyllä geelien alla niin kohisten, että yleensä annan viilata ne ihan lyhyiksi ennen uusien geelien laittamista, koska loppukuusta kynsien pituus alkaa yleensä olla jo vähän liikaa. Se hyvä puoli näissä on myös, että geelien kanssakin kynsiä voi halutessaan viilata lyhyemmiksi. :)

  Kerrohan sitten, millaiset kynnet laitoit ja jaa kokemuksesi! :)

 • Vierailija

  Hei kauniit kynnet ja ihana blogi sulla!:) kuinka kauan tuo 35e on voimassa? Itse en nyt pääse Helsinkiin ainakaan kolmeen viikkoon joten mietin onko tuo enää kuukauden päästä voimassa?:/

 • Jenniii

  Tarjous on kai toistaiseksi voimassa, mutta kannattaa soittaa tuonne hoitolaan ja sopia nyt aika etukäteen, niin varmasti saat alehinnalla. :)

 • Custard

  Kiitos vastauksesta. :) Taidanpa uskaltautua kokeilemaan. :)

 • Anuli

  Voisitkohan paljastaa mistä tavoittaisin Tuulan? Vieläkö hän tekee kauniita kynsiä Tampereella?

 • Jenniii

  Tuula ei halua yhteystietojaan tänne julkisesti, mutta voin antaa sinulle henk.koht. hänen yhteystietonsa, jos laitat minulle vaikka sähköpostia! :) Sähköpostiosoite löytyy tuosta sivupalkista.

 • Karhunpentu

  Jotenkin minusta tuntuu, että nuo geeli ym -kynnet alkaa oleen hieman vanhanaikaisia. Niitä näkee nykyään tosi monilla ja nuo värilliset on jotenkin vähän ”lapsellisiakin” mielestäni. Ja tuollaisia kun näkee 40+ naisilla niin huh. Kyllä huolletut suht tavallisen väriset kynnet on kaikkein kauneimmat ja uskon, että tuo geelikynsi tippeineen päivineen on kohta ohi mennyt aikakausi. Kenellä enää jenkkilässä on noita? Ainakaan värillisenä. Ei monilla.

 • Jenniii

  Minulla näissä ei ole tippejä eli ihan oman kynnen pituudelta vain. :) Minä en kyllä itse kauheasti trendien orja ole ollut koskaan, että sinänsä ei kyllä haittaa, vaikka jonkun mielestä tämä nyt jotenkin vanhanaikaista olikin. Itselleni geelikynnet ovat tuoneet ensisijaisesti helpotuksen siihen, että omat kynteni ovat todella heiveröiset, liuskoittuvat ja lohkeilevat, joten nyt ei tarvitse hävetä omia huonokuntoisia kynsiä. Olen aikanaan kokeillut kynsiini ihan kaiken mahdollisen paikallishoidoista biotiinikuureihin ja muihin, mutta en ole saanut mistään apua niin, että kynnet olisivat merkittävästi vahvistuneet. Siksi tämä on ollut minulle varsin näppärä vaihtoehto. 

  Itse laitan kynsiini varsin vaihtelevasti erilaisia geelilakkauksia. Välillä jotakin tällaista hassumpaa ja välillä jotakin ihan simppeliä yksiväristä tai ranskalaiset kärjet. Ihan värittömiäkin geelauksia voi tehdä. Väitän myös, että nämä omat kynteni ovat varsin luonnollisen näköiset sekä pituudeltaan, että paksuudeltaan, joten harva edes pystyy sanomaan, että minulla on kynsissäni geelit. Toki sellaisia itse kokeilleet varmasti tunnistavat helpommin. Pääasiassa saan kuitenkin kynsistäni arjessa lähes jatkuvasti positiivisia kommentteja ja ihasteluita, joten eipä ole tuo ”Jenkkilän meininki” ainakaan vielä tänne rantautunut.

 • Kisse

  Ihana lukea tällaista blogia. Minunkin on pakko kertoa oma kokemus näistä Bio Sculpturen geelikynsistä. Itse hurahdin niihin n kuusi vuotta sitten ystäväni suosittelemana. Kävin aina tampreella saakka niitä laitattamassa. Sitten löytyi lähempää täältä Helsingistä Mariannen paikka. En enää voisi olla ilman niitä, vaikka joskus olen joutunut pitämään tauon. Itselläni oli tyypillinen ongelma. Omat kynnet katkeilivat pahasti ja olivat aina epäsiistit. Tavallinen lakka ei pysynyt kuin päivän. Pari kertaa kokeilin rakennekynsiä, mutta minulle eivät toimineet. Vihloi, kun huollettiin, ja tuntuivat oudoilta. Itse asiassa irtoilivat nopeammin. Bio Sculpture pitää kyllä kynnet geelin alla hyvässä kunnossa. Pitkänkin geelikauden jälkeen omat kynnet näyttävät ihan siisteiltä. Neljän viikon jenkkimatkalla sain useamman kerran esitellä uteliaille ihastelijoille kynsiäni.

 • Jenniii

  Onpa kiva saada kommenttia myös muilta tyytyväisiltä Bio Sculpturen käyttäjiltä. Omat tunnelmat ovat parin vuoden käytön jälkeen aika samanlaiset, että tuntuisi nykyään vaikealta olla ilman. Ja Marianne on huippu! <3 Parasta tässä on juuri se, että nuo Bio Sculpturen geelit tuntuvat tosi luonnollisilta eivätkä vaurioita omia kynsiä, toisin kuin esimerkiksi rakennekynnet.

 • Kisse

  Pakko tyytyväisenä käyttäjänä todeta, että Marianne on varmaan huippu hyvä myös kouluttajana ja saa bio sculpture kynsien tekijät hyvään suoritukseen. Itse olen siis ensimmäiset käynnit kuusi vuotta sitten tehnyt Tampereella ja loput käyntini olen tehnyt Helsingissä. Mariannen studiossa olen kokeillut useampaakin tekijää ja ilokseni voin todeta, että kaikkiin olen ollut tyytyväinen. Totta kai kynsiteknikonkin pitää oppia tuntemaan asiakkaansa kynnet. On minullekkin käynyt niin, että aina joskus on yksittäinen kynsi irronnut, mutta näistä olen hoitokäynnillä puhunut ja on keksitty temppuja jolla taas on ongelma ratkaistu. Joskus on tullut myös vähän omalla huolimattomuudella pilattua kynnet,kuten innokas siivous kemikaaleineen ilman suojakäsineitä. Kaverini kerroi, että hänellä oli niin kuivat kynnet ettei mikään pysynyt hyvä, että edes omat kynnet:) . Kertoi aloittaneensa kalanmaksaöljyn säännöllisen käytön ja tällä hetkellä kynnet pysyy ja huoltoväli jopa viisikin viikkoa. Minulla ei kyllä ikinä voisi olla niin pitkä , kun kynteni kasvaa hurjaa vauhtia.

 • Lauratus

  Eilen kävin laittamassa Bio Sculpturet, ja tuli aivan ihanat! Tosi kiva paikka tuo Mariannen hoitola, ja aika meni kuin siivillä kun höpöteltiin niitä näitä :) Otin näin ensikertalaiseksi ns.varman nakin, eli ranskalaisen manikyyrin. Mulla tuli kyllä heti ideoita, millaiset kynnet otan seuraavaksi, eli näihin tosiaan taitaa jäädä koukkuun.. :)

 • Inspis

  Hei,
  Ihanat kynnet! Tuolta muuten lisää vinkkejä kynsiin
  http://blog.biosculpture.co.uk/nail-art/hollywood-nail-art/

Related posts