6/06/13

Lenkkarit ja väripommi

14 73 P1017863.JPG

Joku ehtikin jo innolla kysellä lenkkariasujen perään sen jälkeen, kun paljastin, että ne arkiasujen kaveriksi sopivat lenkkarit löytyivätkin lopulta ihan omasta kaapista. :) No nyt olisi ensimmäistä lenkkarityyliä luvassa! Tämä neitsytkombo on vähän tällainen rennompi, mutta varmasti tulen vielä yhdistelemään tossujani villimminkin mekkoihin, hameisiin ja muihin ei-niin-lenkkari-henkisiin vaatteisiin. Pari ideaa muhiikin jo takaraivossa…

P1017911.JPG

Päätin siis ottaa pehmeän laskun lenkkari-lookiin ja lähdin liikkeelle astetta rennommalla otteella, vaikka eihän tämäkään tosin mikään varsinainen sporttityyli ole. :) Asun kokoaminen alkoi siis lenkkareista, joiden kaveriksi keksin yhdistää joskus Cubukselta saamani räväkän neonvärisen näytekappale-paidan. Mietin alkuun, että onkohan shokkipinkkien ja shokkikorallin (kuvissa näyttää tosin enemmänkin oranssilta, mutta sellainen korallinen sävy se on) vähän liikaa. Kunnes tuumasin, että jos lähdetään tälle linjalle, niin mennään sitten kunnolla ja lisäsin väripläjäykseen vielä tuon räväkän mintunvihreän laukkuni. Jalkaan vetäisin farkkushortsit ja kruunasin kokonaisuuden noilla äskettäin esittelemilläni upouusilla Ray-Banin Clubmaster-aurinkolaseilla. :) Moni muuten arkailee noita neonvärejä sanoen, että eivät ne sovi tällasta kalpeaa ihoa vasten. Ja joo, ehkä neonvärit näyttävätkin parhaalta nimenomaan tummaa tai ruskettunutta ihoa vasten, mutta eivät ne mielestäni yhtään hassummalta näytä tällaisen kalkkilaivan kapteeninkaan yllä. ;)

P1017903.JPG

Lenkkari-debyytti tehtiin siis aika hillityissä merkeissä, mutta ensi kerralla luvassa jotakin vähän villimpää yhdistelyä – tosin varmaan näin monen räväkän värin tunkeminen samaan asuunkin täyttää jollakulla ne villin kriteerit. ;) Onko ehdotuksia, millaisissa asuissa haluaisitte lenkkareita nähdä tai vinkkejä, joita kaipaisitte lenkkareiden yhdistelyyn?

PS. Teille tiedoksi, jotka seuraatte blogiani Bloggerin kautta. Lisätkää Bloggeriin tuo sivupalkin ylälaidasta löytyvä RSS-osoite, niin postaukset päivittyvät kuten kuuluukin! :) Eli lisätkää siis blogin osoitteeksi tämä: http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/feed/485

P1017869.JPG

Neonvärinen toppi Cubus (saatu blogin kautta), farkkutshortsit Lindex, mintunvärinen nahkalaukku Lumi Accessories, lenkkarit Nike (saatu blogin kautta pari vuotta sitten), aurinkolasit Ray-Ban (saatu blogin kautta), huulipuna Rimmel

P1017881.JPG P1017899.JPG P1017854.JPG P1017914.JPG P1017842.JPG P1017875.JPG P1017851.JPG P1017880.JPG

Kuvat: Cindy Riera

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • katja.t

  Ihana yhdistelmä, ei ollenkaan liian räikeä :) kesällä saakin olla väriä!

 • juulimaa

  Ihanan raikas asu! Tosi hyvin käy nuo kaikki värit yhteen, kun ovat jotenkin samaa tummuusastetta ja yhtä kirkkaita kaikki. Tuo lenkkareihin matchaava huulipuna kyllä kruunaa kokonaisuuden! :)

 • Nirppuli

  Tosi kiva asu! Pystykuvat vaan sitkeästi näkyvät iPadilla (mini) vaaka-asennossa.

 • iidakristiina

  Luen blogiasi bloglovinin kautta (internet explorer) ja sivusto on hiukan sekaisin. Postauksia ei voi kommentoida ja kommenttien nimimerkit näkyvät sivussa ilman itse kommenttia. Toisinaan tuo esittelypalkki, jossa on kuvasi ja lyhyt henkilökuvaus, eksyy postauksen kuvien päälle. En tiedä johtuuko tämä omasta koneestani tai selaimesta, mutta ajattelin ilmoittaa just in case!

  Ps. Ihana väripommi!:)

 • kaisato

  Moi! Kirjoititkin jossain aiemmassa postauksessa, että olet saanut ipadin ja safarin käyttäjiltä palautetta pystysuuntaisten kuvien keikahtamisesta vaaka-asentoon. Onko ongelmaan löytynyt syytä tai ratkaisua? Täällä ainakin kuvat edelleen vaaka-asennossa ja ipad /safari käyttäjä olen.. :)

 • Jenniii

  Vastauksia etsiskellään, mutta vielä vika ei ole löytynyt. Toivottavasti jaksatte vielä kärsivällisesti odotella, josko tähän löydettäisiin jokin ratkaisu! <3

 • Jenniii

  Hei kiitos kovasti ilmoituksesta, infoan tästäkin ylläpidolle!

 • Jenniii

  No siitä olen tismalleen samaa mieltä, että kesällä saa olla väriä! :)

 • Jenniii

  Voi kiitos, mahtava kuulla! :) Vähän mietin alkuun, että onko tämä vähän too much, mutta sen sijaan päätin vetää kunnolla överiksi. ;) Hahaha. 

 • Jenniii

  Kiitos! Tuota ongelmaa selvitellään ja toivon todella, että siihen löytyisi pian joku ratkaisu! Kiitos kärsivällisyydestä. <3

 • Jessi88

  Hei Jenni, kerros salaisuus sun täydellisen tasaiseen ihoon?! Ootko hyvä meikkaaja vai onko sulla vaan ongelmaton iho? Ja luuleeko muuten monet sua paljon ikäistäs nuoremmaks? Hauskaa kesää sulle!

 • Jenniii

  Luulen, että ihoni salaisuus on monen asian summa. :) Minua luullaan tosi usein ikäistäni nuoremmaksi ja tässä asiassa varmasti sekä iholla että ”nuorilla piirteillä” on vaikutusta asiaan. Ihossa tietysti paljon vaikuttavat myös ne geenit, jotka on synnyinlahjana saatu, mutta olen aina hoitanut ihoani todella huolellisesti. Käytän suorastaan fanaattisen kiltisti ja säännöllisesti kosteusvoidetta ja aurinkosuojaa sekä puhdistan meikit aina iltaisin. Varmasti myös näillä huolellisilla ja säännöllisillä kauneudenhoitorutiineilla on oma osansa asiassa. Minulla on aiemmin ollut monenlaisia iho-ongelmia: atooppista ihottumaa, perioraalidermatiitti eli suunympärysihottuma sekä lievää akneakin. Epäpuhtaudet sain kaikkoamaan e-pillereiden avulla, enkä tiedä, mikä tilanne olisi ilman niitä, mutta se jää nähtäväksi, jos jossain vaiheessa päätän jättää hormonaalisen ehkäisyn pois. Atooppinen ihottuma on helpottanut vanhemmiten ja suunympärysihottuma ei luojan kiitos ole palannut enää sen yhden kamalan talven jälkeen. Suosin myös ihonhoidossa herkälle iholle tehtyjä tuotteita suojellakseni ihoani juuri tuollaisilta kaikenlaisilta ärsytysreaktioilta. En ole myöskään koskaan tupakoinut.

  Toki myös meikillä voi tehdä ihmeitä. Nykyään ihoni on melko ongelmaton (etenkin kesäisin) ja olen löytänyt omalle iholleni sopivat meikkituotteet, joiden avulla iho näyttää tasaisen väriseltä ja pienet virheet saa hyvin häivyttettyä piiloon. :) Mikään mestarillinen meikkaaja en kuitenkaan ole, vaan ihan itseoppinut piipertelijä. Uskon, että hyvä ihoni on siis kaikkien näiden asioiden summa. Vinkiksi myös, että olen kuullut monilta, että esimerkiksi epäpuhtauksia ja aknea saattaa saada hallintaan ruokavalion avulla. Ystäväni pääsi vihdoin vuosia kestäneestä aknestaan eroon, kun jätti ruokavaliostaan pois maitotuotteet ja vähensi viljatuotteiden käyttöä (erityisesti ruis oli hänelle ongelmallinen). Nämä ovat usein tosi henkilökohtaisia juttuja, joihin vaikuttavat todella monet asiat, joten ei siinä oikein auta kuin hoitaa ihoaan hyvin ja kokeilla erilaisia vaihtoehtoja, jos jotain erityistä pulmaa ihon kanssa on. 

 • heidints

  UU. Itse en omaan tyyliini saisi mitenkään lenkkareita sopimaan, mutta tuli heti mieleen että noiden sun lenkkareiden kanssa sopisi söpösti tummansininen mekko missä on pieniä palloja! :D

 • Jenniii

  Hahaa, great minds think alike! Olen nimittäin jo ehdinyt suunnitella niiden yhdistämistä. :D

Related posts