5/06/13

Kenkä- ja laukkuinspiraatiota + kesäkisa!

45 80 P6037446.JPG

Olen alkuvuodesta lähtien tehnyt yhteistyötä Helsingissä sijaitsevan Galleria Esplanad -kauppakeskuksen kanssa ja nyt tälle yhteistyölle olisi taas luvassa jatkoa. :) Tällä kertaa sukelletaan jälleen kenkien ja laukkujen maailmaan, sillä tämän kertainen yhteistyö-putiikki on kenkiin ja laukkuihin erikoistunut Lui&Lei Shoes. Piipahdin tällä viikolla kurkkaamassa putiikin tarjonnan ja poimin teille sieltä inspiraatioksi omat TOP 5 -suosikkilöytöni, määrittelemättömässä järjestyksessä tosin. Tykästyin muun muassa Chanel-henkiseen pikkulaukkuun ja hauskaan turkoosiin tupsulaukkuun. :) Klassiset punaiset korkokengät toimivat aina, eivätkä parhaimmillaan tarvitse seurakseen kuin siniset farkut ja valkoisen kauluspaidan sekä ehkä ripauksen huulipunaa. Yhdet lemppareistani olivat myös tuollaiset kivan kesäiset sandaalit, joihin jämäkkä tolppakorko tuo hiukan särmää. Ja kesäsateilta varpaita suojaavat kumpparit, mutta eivät ihan mitkä tahansa, vaan pinkit söpöläiset. :) 

P6037448.JPG

Tälläkin kertaa yhteistyöhön liittyy kilpailu, mutta tällä kertaa kisailu tapahtuukin Facebookin puolella. :) Jaossa on siis yksi 150 euron lahjakortti Lui&Lei Shoes -putiikkiin, joten käykäähän osallistumassa kisaan Galleria Esplanadin FB-sivuilla TÄÄLLÄ. Mikäli sattuisi olemaan niin, että et ole Facebookissa, niin ei hätää, sillä Facebook-profiilittomat voivat osallistua kisaan kertomalla tämän postauksen kommenttiosiossa, mikä noista minun suosikkilöydöistäni on teidän lempparinne. Toki saavat muutkin kommentoida ja oikein mielellään jopa, mutta mikäli osallistut kisaan kommenttiosiossa, niin kerro kommenttisi yhteydessä, että haluat osallistua kisaan. :) Osallistumisaikaa kisaan on Facebookissa viikon verran eli blogin kautta osallistuvat, jättäkää kommenttinne (ja sen yhteyteen kommenttiosioon toimiva sähköpostiosoitteenne) ti 11.6.2013 klo 24 mennessä. 

P6037443.JPG P6037444.JPG P6037449.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

45 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts