5/06/13

Kellohelmat heiluen

10 72 NYCW14 07AS 579.jpg

Jos joku täällä Lilyn puolella on ihan uusi lukija, niin kerrottakoon, että olen siis Trendi-lehden bloggaaja ja tämän blogin ohella kirjoittelen printtilehden puolelle sellaista pientä omaa palstaa, joka kantaa nimeä Tyylihaukka. :) Palstalle poimitaan aina muutamia kiinnostavia tyylejä katumuodista sekä yksi teeman mukainen inspiskuva blogeista. Eilen tilaajille ja tänään kauppoihin ilmestyvässä kesäkuun numerossa olen löytänyt inspiraationi hurmaavan naisellisista kellohelmoista. :) Poimin lehden palstalle omat lempparini, mutta koska kivoja kellohelmatyylejä löytyi iso liuta, laitetaan ne loputkin jakoon!

Paris 4VR STR 17379.jpg

Moni kokee ehkä kellohelmaiset hameet vähän sellaisiksi vintage-tyylisiksi ja tosi naisellisiksi tai tyttömäisiksi, eikä siksi jotenkin osaa käyttää niitä (osa taas rakastaa kellohelmaa juuri näistä syistä). Kuten kuvat kuitenkin osoittavat, helman pituus, hameen materiaali ja kuosi sekä se, mihin hameensa yhdistää vaikuttavat valtavasti siihen, miltä kokonaisuus lopulta näyttää. Näissä kuvissa on minusta myös mahtavan aikuisella tavalla naisellisia asuja, joissa on osattu hyödyntää kellohelmaa tai leikitellä maskuliinisella twistillä. Mitenkäs on teidän muiden laita, innostutteko naisellisista kellohelmoista? Löytyykö vaatekaapista jo joku ihana hame vai onko se täydellinen vielä etsinnässä? Entä miten itse yhdistätte omanne? Ja mikä on kuvien tyyleistä oma lemppariyhdistelmänne? :)

NYCW14 08AS 729.jpg

Keltainen on POP! :)

LDN 2A STR 17562.jpg

Tässä lookissa on vintage-fiilistä.

LDN 4A STR 17684.JPG

Rouhea takki tasapainottaa tyttömäistä hametta mukavasti.

LONW14 04 AS171.JPG

Haasteellinen helmanpituus, mutta nappiin yhdistelemällä ja sopivalla annoksella itsevarmuutta tämäkin toimii!

Mila 1PS STR 17552.jpg

Pilkut ja pallot muodostavat yhdessä hauskan parin. 

Mila 3A STR 17067.jpg

Tässä lookissa on jotain käsittämättömän coolia. Mummomekko, peiliaurinkolasit ja nuo kengät sekä korut. Aivan fantastinen!

NYCW14 06PS 074.jpg

Talvisempaa kellohelmatyyliä. Koristelut hameen helmassa ovat tämän asun juttu. :)

LDN 1A STR 170318.jpg

Tämä mimmi on kuin nykypäivän Sophia Loren!

NYCW14 06PS 290.jpg

Kokovalkoinen trendi toimii myös kellohelmojen kanssa. Ja kun helmanpituus on sopivan lyhyt, ei tule häämekko-mielleyhtymiä. ;)

Paris 3PS STR 17485.jpg

Tässä asussa on myös jotakin erityisen kiinnostavaa. Vähän kuin Annie Hall, mutta hameessa. :)

Paris 3VR STR 17083.jpg

Hameesta viis, mutta katsokaa tuota hattua! <3

Paris 3VR STR 17642.jpg

Paita, hame ja koru luovat yhdessä aivan mahtavan kombon, jossa nuo hillityt herrainkengät ovat juuri sopivan yllättävä elementti. :)

Paris 6PS STR 17150.jpg

Katumuotisivujen lemmikki Elisa Nalin teki sen taas! :)

Paris 6VR STR 17216.jpg

Tässä kokonaisuudessa on jotain todella ihastuttavaa. Muhkea pönkköhame, hempeä vaaleanpunainen väri, väriin matchaavat aurinkolasit ja tummahiuksinen kaunotar – toimii!

Paris 6VR STR 17628.jpg

Kenzon hittineule toimii myös kellohelmatyylin kaverina. Tykkään asusta muuten, mutta kengät kyllä vaihtaisin. 

Paris 7A STR 17376.jpg

Raikkaan vihreän ja syvän viininpunaisen liitto toimii kuin häkä. Pitää ehkä kokeilla itsekin.

Paris 11PS STR 17836.jpg

Kellohelma on näpsäkän näköinen myös minihameessa, mutta noin lyhyen kellohamosen kanssa pitää varoa, ettei peppu näy, kun kumartuu. ;)

Kuvat: Antoni Ruiz-Arago / L’Estrop

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • paju

  Moi Jenni! Ihanaa että olet saanut uuden mahtavan kodin blogillesi :-) Yksi pieni mutta… Uusi URL-osoite ei toimi Bloggerin lukuluettelossa! Sama homma Natan blogin kanssa, höh. Osaatko auttaa?

 • Jenniii

  Heippa Paju! Ihanaa, että olet löytänyt myös tänne Lilyn puolelle. :) Bloggeriin tulee lisätä tuo Sivupalkin yläosasta löytyvä RSS-linkki, niin pitäisi toimia! :)

 • paju

  Ah jes! Kiitos, nyt toimii ;-)

 • Nooruli

  Tykkään kellohameista erityisesti, sillä ne sopivat hieman muodokkaammillekin naisille hyvin, koska ne nousevat korkealle ja jättävät sopivasti löysää tietyille vartalon kohdille. Esim. tiukat kynähameet näyttävät joskus hoikilla naisillakin niin makkarankuorilta että… :)

 • Custard

  Rakastan kellohelmoja. Käytän lähes aina hameita ja mekkoja, joten kaappiin mahtuu aika monta kellohelmaistakin hametta. Tykkään eniten lyhyestä helmasta (sopii tällaiselle 155-senttiselle tapille) mutta kumartumisen kanssa saa tosiaan olla varovainen!
  Noissa kuvissa on kyllä todella elegantteja yhdistelmiä. Ihatuin tuohon vaaleanpunaiseen pönkkähameeseen, oi mikä väri. :)

 • SaraJ

  Itselläni on äidin vanha kaiketi juuri kellohameeksi laskettava oleva tapaus (ei ihan tuore vaate, sillä vyötärö on niin kapea ettei äiti sitä ainakaan ole minun syntymäni jälkeen voinut ostaa, eli yli 20 vuotta vanha hame jo) jonka käyttöä olen arastellut juurikin siksi, että helma tulee hieman polven alapuolelle. Mutta kun näitä kuvia katsoo niin ehkä sitä pitäisi vaan luopua moisista ajatuksista!

 • tiia_

  Kellohelmafani ilmoittautuu! Tuo ruudullinen mummomekko peiliaurinkolaseilla on kyllä huippuasu, samaten kuin Annie Hall hameella. :)

 • Iina / MouMou

  Sain tästä postauksesta jäätävän ahdistuksen, kun aloin miettiä, missä menee pilkun ja pallon raja! :D

  http://moumou.fi

 • Jenniii

  Hahhaha! :D Arvaa, mitä mietin itse nyt! Olen aina ajatellut, että pilkku on pieni ja pallo suuri, mutta tosiaan. Missä menee raja? :D

Related posts