4/06/13

Trendi SYDÄN Lily

4 62 trendilily.jpg

Hihhii, ehkäpä osasitte jotain tällaista jo aavistellakin Trendin blogien loikattua Lilyn puolelle, mutta nyt se on sitten virallista! :) Lily tulee tästä hetkestä eteenpäin toimittamaan myös Trendin verkkoyhteisön virkaa. Sanoisinpa, että aika match made in heaven. ;) Ja hiton makean kamppiksenkin ovat asian hyväksi tehneet. Tuosta kampanjasta voi löytää hauskan tuplamerkityksen, kun myös Imagen kesäkuun numerossa suuteloidaan sankoin joukoin.

Jos tämä fuusio ja sen taustat sekä tulevat kuviot kiinnostavat enemmänkin, suosittelen kurkkaamaan TÄMÄN postauksen, jossa valotetaan asiaa enemmän. :)

PS. Niin ja jakamalla oman pusukuvansa TÄÄLLÄ, voi voittaa timanttisormukset itselle ja kaverille. Että nyt on kyllä erinomaisen hyvä syy ryhtyä pussailemaan – siis ihan kuin siihen jotakin erityistä syytä siis tarvittaisiin. Muisk!

Tags: , ,

Categorised in: Yleinen

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts