4/06/13

Päivä alkaa mansikkaleivoksesta

13 63 P6027374.JPG

Varoitus kaikille aamupalansa väliin jättäneille tai muuten vain nälkäisille, koska luvassa on ruokakuvia. ;) Vaikka ihania aamupalaherkkuja ja brunsseja on kivaa tehdä myös itse kotona, on se kyllä melkoista arjen luksusta istahtaa aina toisinaan valmiiksi katettuun pöytään kahvilassa. Aikamoista luksusta on myös se, että aamupalaksi voi syödä vaikka leivoksen, jos siltä tuntuu. Ja viime viikonloppuna minusta tuntui juuri siltä. :D

P6027371.JPG

Kirjoittelin jo joskus vuoden vaihteessa ihan kotinurkilleni perustetusta söpöstä pikku-kulmakahvilasta, joka kantaa nimeä The Exhibitionists. Minikokoinen näyttelytilan, ”kirjaston” ja kahvilan yhdistelmä on sympaattinen ja visuaalisesti kaunis paikka, jonka hurmaava omistajapariskunta on loikannut mainostoimistotyöstä yrittäjyyteen halutessaan toteuttaa haaveensa ikiomasta kahvilasta. Jos ette ole vielä piipahtaneet, niin suosittelen, mikäli satutte olemaan liikkeellä Etu-Töölön suunnalla. :) Nykyään kahvilasta saa myös arkisin lounassalaatteja sekä viikonloppuisin brunssia. Ystäväni testasi herkullisen brunssilautasen, joka tarjoiltiin toivotuksen kera, että mikäli mitään kaipaisi lisää, tarvitsisi vain pyytää. :) Itse kokosin oman ”brunssini” croissantista (kuinkas muuten), ranskalaisesta ruisleivästä smetanalla, suolakurkulla ja hunajalla (tuo oli TODELLA hyvää!) ja mansikkaleivoksesta. Väitän, että päivästä ei voi tulla huono, jos sen aloittaa mansikkaleivoksella. ;) Kokeilkaa vaikka!

PS. Olen käsittänyt, että jostain syystä ainakin joillakin iPad- ja iPhone-käyttäjillä pystykuvat keikahtavat jostain syystä kyljelleen selaimessa. Jos huomaat tällaista, niin huhuilisitko kommenttiosiossa ja kertoisit esimerkiksi, että mitä selainta käytät, niin auttaisi ongelman selvittelyssä! :) Ilmeisesti kyseessä on jonkin Safari-selaimeen liittyvä pulma. Samaa kuvien keikkausta ilmenee myös Pinterestissä ja Facebook-linkeissä, mutta setvitään, missä mahtaa olla vika.

P6027372.JPG P6027378.JPG P6027381.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Yleinen

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Milka Rantamo

  Oi voi. <3 Vihaan nyt entistä enemmän kotoa mukaan pakkaamaani lounasta, typerä kuiva kanankäntty… 

 • PaulaL

  Ihanan näköistä aamiaista! Oma aamiaiseni on tänään ruisleipä lentokentällä klo 6…

  Tosiaan iPad+safari ainakin kääntää kaikki pystykuvat kallelleen. On melko ärsyttävä ongelma kun kuvia ei voi katsoa edes iPadia kääntämällä kun kuva taas kääntyy. Toivottavasti ongelma saadaan korjattua pikaisesti.

 • Littlemilla

  Hei! Mä luen ipadilla blogeja ja mulla on tuo kuvaongelma. Selaimena mulla on safari.

 • AH

  Samat sanat kuin nimimerkillä littlemilla

 • SSupukka

  Mulla keikahtaa kans noi pystykuvat, käytän iPadia ja selaimena Google Chrome!

 • Vierailija

  Sellainen huomio, että tietokoneen Safarilla kuvat pysyvät ihan kuosissaan. :-) Kerroin aiemmin, että iPhonella (selaimena siis Safari) kuvat kääntyvät myös, mutta sen lisäksi postauksen kuviin sekoittui myös edellisen postauksen kuvia. Jos jollekin muullekin on käynyt tätä, niin kannattaa varmaan vinkata. Kokeilen lähettää jotain screenshottia tuosta, jos onnistuu.

 • Vierailija

  Hitto, nyt kaikki näkyykin ihan oikein. :-D

 • Vierailija

  iPhonen Safarilla kuvat on kallellaan. Ja tulipa kauhia nälkä tätä lukiessa, njam. ;-)

 • Kath

  Aargh, tän takia inhoon asua tämmösessä tuppukylässä, täällä ei oo mitään tollasia ihania paikkoja! :( 

  Niin ja täällä kans ipadin safari kääntää pystykuvat kallelleen :/

 • Anninaintallinna

  Ihanan oloinen paikka, pakko käydä testaamassa. Kiitos vinkistä! Luin tämän postauksen iPhone 4s:ltä Bloglovin’ -sovelluksen kautta ja ihan oikein päin näkyvät kuvat. :)

 • teini

  Jep pystykuvat ovat myös vaakatasossa, safarilla selaan :/

 • Jenniii

  Kiitos kaikille, jotka olette infoilleet tuosta kuvien kääntymis-ongelmasta! Toivotaan, että tähän löytyisi vastauksia ja ratkaisuja mahdollisimman pian. Koettakaa kestää! :)

 • AnneJ

  Minullakin pystykuvat näkyvät väärin. Luen blogiasi iPadin Pulse-applicationilla.

Related posts