3/06/13

Lenkkarilöytö omasta vaatekaapista

6 69 P1017911.JPG

Olen pitkin kevättä miettinyt, että haluaisin uudet lenkkarit. Mutta tällä kertaa haussa ovat siis olleet sellaiset lenkkarit, jotka voisi pukea ihan arkityylinkin täydennykseksi. Kirjoittelinpa aiheesta Trendin numerossakin, mutta vielä niitä täydellisiä lenkkareita ei ollut löytynyt – tai sitten en vain osannut tehdä päätöstä monien kivojen vaihtoehtojen välillä. Moni suosii arkilenkkareissa hillittyä mustaa, koska se ei pomppaa niin kovasti silmille asukokonaisuudesta, mutta olin itse päättänyt, että jos lenkkarilinjalle lähdettäisiin, niin lähdettäisiin sitten kunnolla ja annettaisiin niiden näkyä! Eli mitä räväkämmän väriset, sitä parempi. ;)

No kuinkas sitten kävikään! Kaivelin eilen kenkähyllyäni, kun silmiin osuivat pari vuotta sitten itse suunnittelemani räväkän pinkit Nike Free ID -juoksukengät. Sain kengät aikanaan yhteistyön kautta, mutta jostain syystä tuollainen malli, jonka kanssa ei oikein pysty käyttämään sukkia, ei sopinut omiin jalkoihini juoksutarkoituksessa. Minulle vain tulee ilman sukkia niin helposti rakkoja. Tai kaipa noidenkin kanssa voisi sukkia käyttää, mutta minulla on niin korkea jalkapöytä ja tuo kengän suuaukko, jossa ei ole irrallista läppää, on niin napakka, että sukkien kanssa kengät eivät meinaa mennä jalkaan. Niinpä kaunokaiset jäivät tuolloin harmillisesti hyvin vähälle käytölle. Kävelyyn kengät kuitenkin sopivat mainiosti, joten nyt kesällä kun sukkia ei tarvitsekaan, tuumasin, että nämä saavat nyt toimittaa noiden arkilenkkareiden virkaa! Ja itse asiassa ne ovat nyt sitten hyvin pitkälti sellaiset kuin olin halunnutkin – ja vieläpä itse suunnittelemani. :D Win-win-tilanne sanoisin. Ja taas kerran tuli todettua, että parhaat löydöt tehdään usein sieltä omasta vaatekaapista!

P1017914.JPG

Kuvat: Cindy Riera

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • CuriousNoora

  Voi miten hurmaava lenkkaripari niin pururadoille kuin arkiasuihinkin! ♥

  curiousnoora.blogspot.com

 • juulimaa

  Kannattaa varmaan vielä kokeilla sellaisia ohuempia juoksusukkia, mitä urheilukaupat myy. Sujahtavat kenkään mukavammin kuin muut sukat :)

 • Jenniii

  Olen kokeillut sellaisiakin, mutta tässä tapauksessa ei auta. :/ Tuo kengän suuaukko on niin napakka, että saan ilman sukkiakin vähän säätää, että menee jalkaan. Näitä ei voinut sovittaa, kun tilattiin netin kautta, joten en osannut arvata, että voisi olla tuollainen pulma. Mutta jatkossa en kyllä osta sellaisia kenkiä, joissa tuo läppä ei ole irrallinen – eivät vain sovi minun jalanmallilleni. 

 • Jenniii

  Tykkään kyllä tuosta itse suunnittelemastani väristä ihan älyttömästi. :) Kun itse pääsee valitsemaan, niin tulee varmasti juuri sellaiset kuin haluaa. ;)

 • TiinaMariN.

  Onpas hienot, en malta odottaa kuinka yhdistät ne ;) Kuvia, siis, kiitos ;)

 • Jenniii

  Kuvia luvassa! ;) Ja pää täynnä inspiraatiota!

Related posts