3/06/13

Kissanminttua

4 100 P6027403.JPG

Keksin eilen illalla yhtäkkiä vielä hauskan lisän tuohon minttuisaan kesätyttö-lookiini. Jotenkin koko asussa oli vähän sellainen lapsekas fiilis ja silmääni osui peilipöytäni kulmalla pyörinyt Hanna Sarénilta aikanaan saamani suloinen kissa-hiuspinni. Ajattelin, että se sopisi kyllä söpöydessään täydellisesti tuohon asuun ja kokeilin sitä hiuksiini. Nutturakampaukseen pinni ei kuitenkaan oikein istunut, mutta keksin kiinnittää sen mekkoni olkaimeen. Ja kappas, siitähän tuli ihan mahtava rintakoru! Loppupäivän viiletinkin sitten menemään pinni rintapielessä. :)

PS. Huomaattekos muuten, että makuuhuoneessani on vihdoin ja viimein nyt verhot! :) Vielä pari pientä viilausta ja sitten on luvassa ainakin makkarin kotiesittelyä. Olohuonetta joudutte odottamaan hiukan pidempään, että saan kaikki kalusteet paikoilleen.

P6027383.JPG P6027386.JPG P6027434.JPG

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Suvi#55

  Tuo mekko on kyllä ihana! <3

 • Vierailija

  Nämä pystyt kuvat menee iPadilla vinoon, niinku poikittain, tiedä sitten mistä mahtaa johtua. Safaria käytän ja ongelma näyttäisi olevan ainakin tässä ja sun edellisessä postauksessa..

 • Vierailija

  Ihana kissa!

 • Paula Sjöblom

  Hei! Toivottavasti kerrot, mistä löysit nuo ihanan sävyiset verhot kun esittelet makuuhuonetta!! Todella kaunis sävymaailma!!

Related posts