2/06/13

Minttuinen kesätyttö

27 88 P1017921.JPG

Monet ovat kaipailleet kovast asupostauksia viime aikoina, ja totta puhuen olen kaivannut niitä itsekin! Vakkarikuvaajan puuttuessa homma on kuitenkin kinkkisempi kuin useimmat arvaavatkaan. Olen kuitenkin aikamoinen onnenmyyrä, sillä ystäväni Cindy on innostunut valokuvaamisesta ja neitokainen riensikin tänään apuun, kun päätimme napsia muutamat kuvat aamuisen brunssin jälkeen. :) Homma hoituu Cindyltä jo parin kerran jälkeen kuin vanhalta tekijältä, joten ehkäpä nyt jatkossa on taas enemmän asuinspistä luvassa!

P1017971.JPG

Ihana kesäsää innosti minutkin vihdoin paljastamaan valkoiset ja mustelmaiset sääreni. Totesin, että muut pitäköön aurinkolasit päässään, jos koipeni häikäisevät. ;) Puin siis reippaana tyttönä mekon päälle. Tuo ihana mekko on löytö viime syksyltä Samujin ystävämyynnistä, mutta en oikeastaan ole käyttänyt sitä vasta kuin muutaman kerran. Mintunvärinen ja keltaisilla pääskyillä koristettu mekko kun on jotenkin niin kesäinen, että talviaikaan sitä ei tullut pidettyä. Koko mekko oli vähällä jäädä ostamatta ihanasta väristään huolimatta, mutta onneksi myyjä lempeällä imartelullaan sai minut kiikuttamaan mekon kotiin asti, vaikka olin jo jättämässä sitä rekkiin. Nyt nimittäin olen koltustani niin älyttömän onnellinen. :)

P1017927.JPG

Pääskymekko toimisi hauskan lapsekkaana versiona myös ilman vyötä, mutta tänään päätin korostaa vyötäröä ja kellomaista helmaa kietaisemalla ohuen neonkeltaisen vyön rennosti rusetille. Mekon kaveriksi puin rakkaat Punahilkka-Converset, joita en ollutkaan käyttänyt pitkään aikaan. Hiukset Pikku-Myy-nutturalle, sipaisu huulipunaa, aurinkolasit nenälle ja menoksi. Ja mikäpä laukku mintunvihreän mekon kanssa paremmin sopisikaan kuin samaa sävymaailmaa oleva Lumin lempparilaukku. :) Cindy napsi kokonaisuudesta niin mainiot kuvat ja kesäinen valo oli porttikongissa niin hurmaava, että aikamoinen kuvapläjäys on luvassa.  

P1017926.JPG

Mekko Samuji, laukku Lumi Accessories, kengät Converse, vyö COS, aurinkolasit Lindex, huulipuna Rimmel

P1017958.JPG P1017982.JPG
P1018000.JPG
P1018015.JPG
P1018028.JPG
P1017931.JPG
P1017985.JPG P1017934.JPG
P1018033.JPG
P1018018.JPG
P1017941.JPG
P1018031.JPG

Kuvat: Cindy Riera

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

27 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Typy

  Mitkä ja mistä nuo ihanat Converset ovat? Todellinen piristysruiske mihin tahansa asuun!:)

 • Jenniii

  Olen ostanut nuo Converseni vuonna 2008 ilmestyneestä RED-mallistosta, jossa siis erilaiset taiteilijat tekivät rajallisia eriä tossuja eri kuoseilla HIV:n vastaisen kampanjan hyväksi. Kannattaa siis etsiskellä eBaysta, koska muualta ei varmastikaan enää löydy. Mutta ihanat ovat! :)

 • lemon

  Oi, ihana mekko, niin pirteä <3 Millaiset rintsikat ton alle sopii parhaiten?

 • Soihtu

  Öö, puolet asukuvistasi on ”kallellaan”, iPad näyttää pystysuuntaiset kuvat jostain syystä vaakaan. Se ei liene tarkoitus. Kiva mekko kallellaankin!

 • Anna111

  Moikka, asiani menee täysin aiheen ohi mutta haaveilen vieläkin Filippa K:n bomberin perään, kysyisinkin onko sun takki kokoa xs ja kuinka pitkä olet? Pelkään että jos nyt nappaan xs koon on se liian lyhyt, olisin tosi kiitollinen vastauksesta, ihanaa kesää !

 • Jenniii

  Onpa kummallista! :O Omalla näytöllä nuo ovat aivan suorassa. Laitan tästä heti viestiä Lilyn ylläpdolle ja toivotaan, että tuo saadaan fiksattua pian! Kiitos ilmoituksesta. :)

 • Jenniii

  Minun takkini on kokoa XS ja olen 165 cm pitkä. :) Toivottavasti tiedosta on apua!

 • Jenniii

  Minulla oli tänään tässä alla sellainen kukallinen minituubitoppi, vähän kuin tuubimallinen bikiniyläosa. Alle sopivat hyvin myös olkaimettomat rintsikat, mutta veikkaan kyllä että ihan tavallisetkin rintsikat toimisivat. :)

 • jenny_

  voi ihastus! :)

 • miija

  superihana asu!

 • tiuw

  IH ihanaa teidänkin naapurin muksut taiteilee sisäpihan asfalttiin :3 Nii ja oot säkin tosi söpö, toi vyö on tosi kiva yksityiskohta :)

 • Jenniii

  Hihii, mintunvihreä ihastus! ;)

 • Jenniii

  Voi kiitos! :)

 • Jenniii

  Joo, siis meidän pihoilla on aivan super-taitavia ja ahkeria lapsia, síllä piha on aivan täyteen piirrelty kaikkea hurmaavaa ja tuolla kadun puolellakin on ihan mielettömiä taideteoksia. <3 Joka kerta hymyilyttää, kun menee ulos. :)

 • sarajenna

  ihan vaan tälleeen, että vähän liikaa kuvia laitoit :) tai siis ku sulla on esim. 7. ja 11. lähes samanlaiset ja muutenki tosi samanlaisia tolleen edestä otettuja pystyjä kokokuvia :) että olisit voinut karsia, niin mielenkiinto ois jäänyt

 • Jenniii

  Ensi kerralla sitten vähemmän! Oli niin vaikea valita noista. :D

 • sarajenna

  niin no ainakin jos haluut paljon kuvia, niin sitten erilaisia, nyt oli vähän samanlaisia :)

 • juulimaa

  Minä taas tykkään kuvien katselusta, varsinkin, kun Jenni on niin suloinen ja kuvat hyvin otettuja! Mutta nämä ovat taas niitä makuasioita ja meitähän on moneen junaan :) Sarajenna voi puhua ihan omasta puolestaan vaan :)

 • Jenniii

  No onpa kiva kuulla! :) Itsekin tykkään, kun on paljon kuvia. Mutta ei näissä jutuissa kaikkia aina voikaan miellyttää, sen olen todennut.

 • Vierailija

  Sama kävi iPhonella. Johtuneeko tuosta diagonaalista linjasta ja Applen tuotteet luulee olevansa liian fiksuja. Tiedä häntä. :-)

  Mutta ihana mekko! Totta kai, koska itsellä on samanlainen. :-D Voisin myös itse kokeilla joskus vyön kanssa.

 • Jenniii

  Hei te, joilla tällaista kuvien keikkausta tapahtuu, niin voisitteko laittaa tarkempaa infoa minulle vaikka sähköpostitse, että mitä selainta käytätte? Screenshot on aina myös bueno. :) Tekniikkatiimi yrittää selvitellä, että missä mättää.

 • Minä vain

  Vitsit, kun on söpöt Conssit! :)

 • Soihtu

  Safari tämä selain on, niin kuin Applen tuotteissa yleensä. Itse en osaa sanoa, saako iPadilla edes otettua screen shotteja. Ainakaan en osaa. :/

 • Tuuli11

  iPhonella ja iPadilla saa otettua screenshotteja kun painaa samanaikaisesti power- nappia (laitteen päällä) ja iPad-nappia (siinä keskellä, alhaalla). Screenshot tallentuu normaalisti kuviin. :)

 • sarajenna

  tietenkin puhun vain omasta puolestani, enhän voi toisten mielipiteitä määrätä :D tämä vaan oli tämmönen että liikaa on aina liikaa, ja jos jenni haluaa niiin voi kiinnittää huomiota siihen :)

 • todellista

  Toi Lumin laukku on ihan täydellisen mallinen. Myydäänköhän noita enää?

 • Jenniii

  Valitettavasti laukku ei ole tuossa värissä tullut ollenkaan tuotantoon, vaan tuo minun veskani on mallikappale. :(

Related posts