30/05/13

Kukkuu Lily!

29 64 Jenni (27).jpg

Täällä sitä nyt ollaan ja ihmetellään – ihan uutukaisena tulokkaana Lilyssä! :) Tuumasin, että voisi näin ensialkuun olla kohteliasta esittäytyä, sillä epäilen, että ihan kaikki täällä Lilyn puolella eivät vielä minua tai Pupulandia-blogiani entuudestaan tunne. Olen siis tällainen 29-vuotias tyttönen, joka on puuhaillut tämän blogin parissa jo yli 6 vuotta. Ja kyllä, nimenomaan tyttönen, vaikka jotkut yrittävät aina toisinaan huomautella, että pitäisiköhän tuo sivupalkin kuvausteksti päivittää ”ajan tasalle”, kun ei kuulemma 29-vuotias enää mikään tyttönen ole. Mutta minä kyllä uskon sitä olevani, sekä henkisesti että olemukseltani. Se taitaa olla omalla kohdallani enemmänkin mielentila ja se oikeanlainen pilke silmäkulmassa kuin niinkään ikää määrittävä sana. Mahdollisesti kuvailen itseäni tyttöseksi vielä 10 vuoden päästäkin, kuka tietää. ;)

P1012519.JPG

Pupulandia-blogi on tosiaan ollut olemassa jo yli kuuden vuoden ajan – aika hurjaa. :) Perustin blogini aikanaan ollessani Brysselissä opiskelijavaihdossa keväällä 2007. Löysin vähän puolivahingossa suomenkieliset muotiblogit, joita oli tuolloin vain kourallinen ja innostuin aloittamaan myös omani. Ja tuolla tiellä ollaan yhä, joskin pitkälle on tultu. Blogini aihepiirit käsittelevät aika monipuolisesti omia kiinnostuksiani laidasta laitaan: muotia, tyyliä, kauneutta, sisustusta, kulttuuria, hyvinvointia, musiikkia ja aina välillä intoudun pohdiskelemaan asioita vähän syvällisemminkin. Sisustusaiheet ovat olleet erityisen paljon pinnalla viime aikoina, koska muutin hiljattain uuteen kotiin ja kämpän sisustusprojekti on käynnissä parhaillaan.

P9059750.JPG

Aloitin Trendin bloggaajana viime elokuussa ja siitä lähtien olen kirjoitellut blogiani Trendin nettisivuilla. Nyt kuitenkin koko Trendin pieni suuri blogijoukko loikkaa tänään Lilyn puolelle, joten jatkossa törmäämme täällä. :) Yli kuuden vuoden mittavien arkistojen siirtämisessä uudelle alustalle vierähtää pieni hetki, joten nyt heti nuo vanhat sisällöt eivät vielä siirry mukana tänne uuteen osoitteeseen, mutta ei hätää, ne ovat kyllä tulossa perästä! Muutamia käytännön juttuja myös vielä fiksaillaan täällä Lilyn puolella pari viikkoa sitten tehdyn ison sivu-uudistuksen jälkimainingeissa, joten raportoittehan minulle, jos huomaatte, että jokin ei toimi, kuten kuuluisi!

Ennen kaikkea Pupulandia taidetaan tuntea sellaisesta hyväntuulisesta ja oikeaan, fiksuun keskusteluun kannustavasta ilmapiiristään, joten toivottavasti tuo sama tuttu ja mainioksi todettu meno jatkuu täällä Lilynkin puolella. Eli tervetuloa vanhat ja uudet tutut! :)

P5055458.JPG

Ja loppuun vielä muutama vinkki, miten pysyt jatkossakin mukana Pupulandian menossa! Pupulandiaa pystyy jatkossakin seuraamaan tutuilla tavoilla Blogilistan, Bloglovinin, Facebookin, Twitterin ja RSS-feedien avulla (kaikki nämä linkit löytyvät jo tuosta sivupalkista). Myös Bloggerin kautta seuraaminen onnistuu kuten ennenkin. Bloglovinin ja Blogilistan päivittyminen ajan tasalle uuden osoitteen suhteen voi viedä tovin, mutta homman pitäsi toimia pian kuten kuuluukin. Ja lisäksihän Lilyssä voi seurata omia suosikkiblogejaan kätevästi oman seurantalistan kautta, jonka pitäisi piakkoin tulla toimintaan. Muistakaa myös tallentaa kirjanmerkkeihin ja muualle tämä uusi osoite, sillä tosiaan tästä hetkestä alkaen jutut päivittyvät tänne Lilyyn. :) Jos sinulla on mitään ongelmia näiden seuranta-juttujen kanssa, niin kyselehän tuolla kommenttiboksissa ja laitetaan viisaat päät yhteen.

PSST, Arkistoja pääsee lukemaan ti 4.6. asti vielä vanhan blogin puolella, minkä jälkeen sivulta tulee automaattinen uudelleenohjaus tänne uudelle tontille. :) Blogiarkiston saapumisessa tänne uudelle pohjalle voi tosiaan vierähtää hetki, joten jos siellä on jotakin, minkä haluat merkitä muistiin, kannattaa tallentaa se omiin muistiinpanoihin NYT!

Jenni (117).jpg

Postauksen ensimmäinen ja viimeinen kuva: Susanna Suominen / Pisara Photography

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

29 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Luru

  Tämä on kyllä huippujuttu! Kohta ei tarvitse muualle klikkaillakaan kun Lilyssä on ”kaikki”. :) Tervetuloa! <3

 • Veidi

  Ihanaa, että blogisi on nyt täällä! Vaikka olen jutuistasi aina pitänyt (+ olet mielestäni supertyylikäs), olen joskus unohtanut vierailla blogissasi – nyt niin ei enää tule tapahtumaan! :) 

 • ElinaKiviaho

  En pysty laittamaan Bloggerin ’lisää’ nappulan kautta sun blogin osoitetta seurattavaksi, kun ilmoittaa että ’syötettä ei löytynyt’. Pelkään, että unohdan koko Pupulandian, jos en kohta saa sitä lisättyä :( :(!!! Apuva!

 • Jenniii

  Tarvitset todennäköisesti tuohon blogin feed-osoitteen. Palaan tähän heti, kun saan selviteltyä! :)

 • PaulaT

  bloggerin kautta mullakin ongelmia. Kun lisään blogin osotteen ”lisää”-napista, tulee tiedoksi vain, että ”Klikkasit tätä URL-osoitetta, mutta sille ei löytynyt syötettä.” Uusi Pupulandia tulee kyllä lukulistalle, mutta postaukset eivät näy listalla :/

 • sku

  Onpa kiva, että tulit tänne. Aloitin just itekin täällä ihan vaan rivibloggaajana :D Lily on parin käyttöpäivän jälkeen osottautunu mahtavaks, vaikka tekniikan kanssa on toki vielä säätämistä. 

 • Jenniii

  Laitoin Lilyn tekniikkahepulle viestiä asiasta ja toivotaan, että asiaan saadaan pian selvyyttä. :)

 • jjonaa

  Ehkä nyt minäkin muistan seurata blogiasi! Uutukainen lukija olen ja kiinnostuin blogistasi kun näin jakson blogistaniassa jossa esiinnyit! :) Itse en ole mikään muodin ym asian tuntija mutta kauniit kuvasi ja hyvin kirjoitettu tekstisi saivat minut kiinnostumaan! :D

 • TiinaMariN.

  Tervetuloa Lilyyn, huippua saada erilaisia bloggaajia saman katon alle!

  Tiina

  http://www.lily.fi/blogit/tyyliholisti

 • Miia H

  Moikka Jenni, kiva että ollaan jatkossa ”saman katon alla” :). Tervetuloa!

 • Jenniii

  Hei kokeilepa lisätä siihen url-kenttään tämä linkki: http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/feed/485

  Toimisiko sillä paremmin?

   

 • Jenniii

  Hei kokeilepa lisätä siihen url-kenttään tämä linkki: http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/feed/485

  Toimisiko sillä paremmin?

 • miekioonmie

  Onnea muutosta, tästä toisestakin muutosta ja kaikesta uudesta höpötyksestä :)
  Vain tuo ylempi RSS-linkki tosiaan toimii, Blogger/googlen backend taitaa hakea vain alemman, joka menee osoitteeseen ( http://www.lily.fi/rss ) missä ei tällä hetkellä ole mitään. Fiksfiks lilyn väelle ;)

  Google+:n käyttö vielä puuttuu?

 • Jenniii

  Kiitos infosta! Mainiota, jos Bloggerkin nyt toimii tuolla feed-linkillä. :) Infosin tuosta alemmasta viallisesta linkistä Lilyn tekniikkaporukalle ja toivottavasti saadaan pian fiksattua!

  Kysäisen myös tuosta Google+:sta! :)

 • noona

  Tervetuloa! Olen lukenut parisen vuotta blogiasi jo, eli vanha tuttu täällä. Viime aikoina kuitenkin koko ajan enemmän ’liliytyneenä’ blogisi muutto on ainakin itselle erittäin tervetullut. En oikein ymmärrä noista bloglovineista ja rss-syötteistä, joten se että postauksia voi nyt seurata, kun on listannut blogin seurattujen palstalle on jee! Iso jee myös sille, että täällä voi tykkäillä, mitä Trendin puolella ei voinut tehdä. Tunnustan nimittäin olevani hieman laiska kommentoija, mutta sydännapin painallus käy käden käänteessä :)

 • Maija Kangasluoma

  Jee Jenni, tervetuloa tänne!

  Ja mulle tuli pikemminkin sellainen olo, että vasta kuusi vuotta – Pupulandia kun on niitä blogeja, jotka tuntuu olleen olemassa aina. :)

 • Toimii

  Moi! Mulla oli sama ongelma, mutta tuo nyt antamasi linkki toimii. Kiitos. :) Onnea ”uuteen” blogiin!

 • marietta

  Tervetuloa Lilyyn, Jenni! Tänne se tuli yhtäkkiä noin vaan napstuijaa! :)

 • Vierailija

  Ehdottomasti olet vielä tyttönen, mää ainakin olen, ja oon kans 29-vuotias. Voin ehkä lopettaa olemasta tyttönen kun olen 60-vuotias, tai sitten en. :)
  Onneksi tämä blogi on täälläkin melkeinpä samannäköinen ettei ala pelottamaan kun tuttu ja turvallinen vaihtuisi!

 • Jenniii

  Mahtavaa! Mitäs me kuusikymppiset tyttöset sitten joskus tulevaisuudessa… ;)

  Ja kiva kuulla, että tutun ja turvallisen näköinen ulkoasu rauhoitti. Ihan ajattelin teitä (ja itseänikin) siinä, että minimoidaan shokki! ;) Ja mitäpä sitä nättiä ja hyväksi havaittua turhaan vaihtamaan, ainakaan nyt tähän hätään.

 • Toimitus

  Hienoa saada sinut keskuuteemme! T: Toimituksen (kypsät) tyttöset :)

 • minä vain

  Hei, olisiko mahdollista pyytää (vaikka näin muuton kunniaksi..;)) erästä juttutoivetta?

  Olen juuri ostanut ensimmäisen huulipunani (blogin innoittamana itse asiassa), mutta oikeanlainen käyttö on vielä vähän hakusessa. Ajattelin että sinä huulipunan suurkäyttäjänä osaisit varmasti kirjoittaa jonkinlaisen tutorialin/huulipunan käytön ABC:n?

  Kiitollisena kuulisin mielelläni neuvojasi aiheesta!

 • miekinoonmie

  Tarkoitin, että Google+:n puolellekin olisi kiva saada jennisäpinää, sinnehän ei feediä tilata vaan käytetään itse.. suomalaiset ovat vaan oudon nihkeitä sitä paikkaa kohtaan. :|
  G+ känny/tabletsoftassahan oli monet ominaisuudet kauan ennen kuin nää toiset kopsasivat.. ja nyt kuvien osalta taas kaikenlaista.

  Mitään lilyn blogeista ei muuten onnistu tilata suoraan blogiurlilla, koska rss ei ole oikealla tavalla mainittuna. Toivottavasti porukka osaa (..jaksaa) kopsata rss-linkin koko osoitteen ja tilata sen avulla.

 • Jenniii

  Myönnän, etten tajua koko Google+:sta mitään enkä ole koskaan käyttänyt, joten en ihan tiedä, että mitä tuo ”Jennisäpinä” tarkoittaa tässä tapauksessa edes? :D Pitäisikö sinne siis FB-tyyppisesti erikseen päivitellä jotakin?

  Joo, pitää nyt ohjeistaa ihmisiä vaikka vielä erikseen, että käyttävät nimenomaan tuota RSS-urlia lisätessään blogin Bloggerin seurantalistalle. :)

 • Jenniii

  Laitetaan toive korvan taakse! :)

 • Emilia Pyykkönen

  Heippa ihana Jenni ja tervetulloooo vielä minunkin puolesta:)

 • Leenanen

  Hei ihana! Blogi on ihan täynnä mahtavia kuvia! Asukuvat parhautta! Ja otto kyllä löytänyt tyylisi ja parhaan värikartan sulle. Pakko oli kirjoittaa myös noista kukallisista housuista, mistä olet ne löytänyt! Ihanat! Nyt täällä kesävaatepaniikissa tulin hakemaan sun blogista apuja :)

 • Leenanen

  Ja ei kukaan Otto vaan olet löytänyt … iPad korjaa taas sanoja :)

 • Jenniii

  Kiitos ihanasta kommentista Leenanen! :) Kukalliset housut löytyivät vuosi sitten keväällä Zarasta. :)

Related posts