29/05/13

Uusi hauska verkkokauppa-tuttavuus: Katoko

7 71 katoko-kollaasi.jpg

Facebook on kyllä siitä kiva keksintö, että löydän todella paljon kaikenlaista kiinnostavaa luettavaa ja tutkittavaa kavereideni linkkien ja tykkäysten perusteella. Tosin käy siitä kiittäminen niitä kavereitakin, jotka ovat selvästi monet kiinnostuneita aika samanlaisista asioista ja ilmiöistä kuin minä. :) Uusin Facebook-bongaukseni on Katoko-niminen verkkokauppa, joka oli minulle aivan uusi tuttavuus, mutta surffailtuani sen sivuille, ihastuinkin näkemääni kovasti. Kotimaisen nettiputiikin valikoimaan näyttää kuuluvan paljon kaikenlaista sisustustavaraa, pieniä design-esineitä sekä laukkuja ja asusteita. Tykästyin noihin Baggun alessa oleviin suloisen muotoisiin nahkapussukoihin, etenkin tuohon hassulla naamalla varustettuun. :) a sattuipa silmään myös tuo linnunpöntön muotoinen Lintukoto-seinävalaisin. Olen vähän miettinyt sellaista olkkarini seinälle. Mitäs tykkäätte? :)

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Koti, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mari

  Oisko nyt mahtavan syvällisen plagiointi-aiheisen postauksen paikka. ;) Olisi kiinnostavaa kuulla näkemyksiäsi, kun sulla taiteen ystävänä ihan varmasti on asiaan jotain sanottavaa. (Viitaten siis tämän päivän Kristina Isola -kohuun.)

  Ihanaa keskiviikkoa!

 • Jenni

  Itse asiassa sellainen juttu on ollut suunnitteilla jo ennen tätä Kristiina Isolan aiheuttamaa kohua. Oman jutun näkökulma tosin ulottuu vähän laajemmalle kuin vain taiteeseen. Yritän varmaan viimeistään ensi viikolla saada aiheesta jotain aikaiseksi. :)

 • Oi kiitos paljon vinkistä! Tuolta saa kivaa sisustuskrääsää uuteen kotiin! :D

 • Katokolla on myös kivijalkaputiikki Porin keskustassa. Siellä on kiva käydä välillä pyörähtämässä, kun sillä suunnalla liikun. Ja Katokoa pyörittävä Eija on hirmu mukava ja ammattitaitoinen ihminen. Hän on onnistuneesti suunnitellut siskoni ja äitini uudet kodit :)

 • Katoko – hyvä nimi! Kiitos Jenni vinkistä. Tuo raidallinen laukku olisi kesäksi aika perfectomundo :)

 • titi

  Katoko on tuttu, siellä on ihania kaulakoruja, eriväriset tupsu-korut ovat ihan lempparini sisustustavaroiden lisäksi.

  Olen tilannut heiltä useamman kerran netistä, paketit tulevat päivässä ja ihanien korttien ja alennuskuponkien kera – ehdottomasti kehujen paikka! Kannattaa tosiaan tsekata kivijalkaputiikkikin, itse käväsin siellä Porin Jazzin yhteydessä.

  Toivottavasti Katoko saa tästäkin postauksesta pontta ja paljon uusia asiakkaita <3

 • Laur

  Hih, yllätyin positiivisesti, että olet huomannut kahden ”uuden” suomalaisen jutun lähiaikoina, sillä itse ihastuin Kaunisteen pyyhkeisiin jo kolmisen vuotta sitten Katokon kivijalkaputiikissa Porissa! :) Sitä aina ajattelee, että vanhoja juttuja nuo ja nuokin, mutta toisaalta sekä informaatio- että materiaalitulva on niin valtava, että jääpähän sieltä paljonkin asioita huomaamatta. Enempi sun blogista kuitenkin uusia kuin niitä vanhoja tuttuja bongaa! :)

Related posts