29/05/13

Tanssifestariliput on arvottu

74 kaktusjuliste_ (724x1024).jpg

On kivaa aina tukea pieniä paikallisia kulttuuritapahtumia ja mikäs sen parempaa, jos aiheen tiimoilta saa vielä järjestää teille lukijoillekin jotain mukavia yllätyksiä. Yksi tällaisista oli viime viikolla järjestämäni Kaktus-tanssifestareihin liittyvä kisa, jossa sain arpoa kolmelle onnelliselle voittajalle kahden hengen lippupaketit festareille. Voittajat on nyt arvottu ja kolme onnekasta tanssifestareille pääsijää ovat:

kristiina:

Oi, täällä yksi tanssin ystävä on ihan innoissaan! Kuulostaapa mahtavalta tapahtumalta:) Kaikki teokset kuulostavat todella mielenkiintoisilta, mutta ehkäpä eniten kiinnostaisi nähdä tuo JUST queens -teos :)

anukaroliina:

Hei, ihan mahtavaa että tanssia sisältävät tapahtumat ovat (viimeinkin) nousemassa enemmän pinnalle. Käymme avomieheni kanssa aktiivisesti erilaisissa kulttuuritapahtumissa, viimeksi huokailimme ihastuksesta Kansallisbaletti tanssii kaikille -tapahtumassa. Kaktus-festareiden osalta erityisesti Käheat kurkut to 6.6. kiinnostaisi! Mukaan ottaisin, yllätys yllätys, mieheni, jota ilahduttaisin keskellä hänen ilmeisen kiireistä työrupeamaa.

Maiku:

Kuulostaapa kivalta tapahtumalta! Blogistasi saa usein kivoja vinkkejä, kiitos siitä! :) Veisin mielelläni kaksi lapsuudenystävääni katsomaan käheitä kaktuksia, pienempänä kun kävimme yhdessä tanssitunneilla!

Onnea voittajille ja ihania tanssielämyksiä! :) Jos jäit ilman lippua arvonnassa, niin niitä saa edelleen ostaa ja lisäinfoa löydät TÄÄLTÄ

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts