28/05/13

Voita ihana hemmottelupaketti: jäätelöä ja hotelliyö!

362 86 magnum1.jpg

Nyt olisi luvassa aika ihana hemmottelukilpailu, johon liittyy jäätelö ja ylellinen hotelliyö. :) Veikkaanpa, että tämän kisan palkinto kelpaisi aika monelle! Kerrotaan ensin kuitenkin hiukan taustoja. :) Kuinka monesti olenkaan miettinyt jätskihyllyllä, että voi kun, noiden kahden jätskipuikon ominaisuudet saisikin yhdistettyä yhteen pakettiin. No nyt se on jatkossa mahdollista, sillä Magnum avaa Helsinkiin Vanhalle Ylioppilastalolle Magnum Pleasure Storen, jonka ideana on, että jokainen voi itse tuunata jäätelönsä sellaiseksi kuin haluaa. :) Pohjana tuunaukselle toimii tuttu Magnum-puikko, mutta kuorrutuksen ja ”täytteet” voi valita itse. Tällaisia uudenlaisia jätskibaareja on aiemmin avattu jo muun muassa Lontooseen, Pariisiin, Istanbuliin ja New Mexicoon, ja nyt Helsinki saa ensi viikolla kesäkuuksi avautuvan oman pop up -jätskikauppansa ensimmäisenä Pohjoismaista. Ehkäpä syynä on se, että suomalaiset ovat vuosi toisensa jälkeen maailman jäätelönsyönti-listausten kärjessä. :D

Magnumilta ehdotettiin tosiaan ihan mahtavaa kisaa, jossa yksi onnekas saa itselleen ja kaverilleen hulppean VIP-hemmottelupaketin jätskibaarin avajaisiltaan ma 3.6.2013 liittyen. Pakettiin kuuluu seuraavaa:

 • Sisäänpääsy kahdelle Magnum Helsinki VIP-avajaisiin maanantaina 3.6. Helsingin Ylioppilastalolla. 
 • Nautinnollinen yöpyminen Hotelli Klaus K:ssa kahden henkilön huoneessa 3.6-4.6. (Myös matkat Helsinkiin kustannetaan tarvittaessa.)
 • VIP-kortit kahdelle Magnum Summer Heat VIP-klubille koko kesäksi. 

Kisaan pääset osallistumaan seuraavasti: kerro postauksen kommenttiosiossa, millainen olisi sinun unelmiesi Magnum-puikko. Valittavanasi on joko maitosuklaa- tai valkosuklaakuorrute sekä kolme täytettä vaihtoehdoista, jotka löydät TÄÄLTÄ. :) Kerro lisäksi, kenet nappaisit mukaasi tästä ihanasta hemmotteluillasta nauttimaan! Huomaathan, että tällä kertaa kilpailuun osallistumisen ehtoina ovat 18 vuoden ikä sekä se, että asut pysyvästi Suomessa. Kilpailu toteutetaan nopealla aikataululla, joten osallistumisaikaa on VAIN ke 29.5.2013 klo 20 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla, joten jätäthän kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen.

PSST, kiinnostuneet voivat kurkkia lisätietoa Magnumin pop up -jätskibaarista Facebookin puolelta!

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

362 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tiia Koivusalo

  Himalajan kristallisuolaa, sokeroitu inkivääri ja sokeroidut ruusunterälehdet valkosuklaakuorrutteella. Nyt kiitolaukkaa Magnumia kaupasta hakemaan.

 • Tiia Koivusalo

  Ja mukaan ottaisin tyttäreni, joka 20-vuotias. <3

 • omppu

  Unelmieni Magnum-puikko olisi maitosuklaakuorrutteinen ja täytteinä olisivat minivaahtokarkit, kaakaonibsit ja macadamiapähkinärouhe.
  Mukaan hemmotteluiltaan ottaisin poikaystäväni, jonka kanssa työ- ja koulukiireistä johtuen on yhteinen aika ollut tänä keväänä kortilla :)

 • Sannanen

  Ihastuttava kilpailu!

  Australiassa ja Uudessa-Seelannissa paljon reissanneena ja siellä näihin jäätelökuorrukkeiden ”omatekoisiin sekoituksiin” tutustuneena, en voi muuta todeta kuin, että tämä teki tästä jo valmiiksi täydellisestä kesäaamusta aivan mahdottoman ihanan.

  Minun jäätelössäni yhdistyisi maitosuklaakuorrute, macadamiapähkinärouhe, himalajan kristallisuola ja marenkimurut. Nam! Valinnanpaljous teki tästä itseasiassa haastavaa, koska sokeroitu inkivääri kuulostaa taivaalliselta. Luottaisin kuitenkin siis Himalajan kristallisuolan tuovan ihanaa särmää pähkinälle ja marengin makeudelle.

  Mukaan lähtisi riemusta kiljuva paras ystävä, jolla myös napsaa suu jäätelöiden suuntaan. Aurinkoa päiväänne kaikki kamut!

 • neu

  Ooh! Oma herkkujätski sisältäisi maitosuklaakuorrutteen, kookoshiutaleita, macadamiapähkinärouhetta ja ripauksen himalajan kristallisuolaa.

 • neu

  Ja seuralainen olisi tietenkin oma poikaystävä.

 • Nenna

  Valkosuklaakuorrute, minivaahtokarkit (!!!), sokeroidut ruusun terälehdet ja marenkimurut. Siis kaikki mun lempparit yhdessä jäätelössä, heaven.

 • Sannanen

  aiempaan kommentiin sujahti kirjotusvirhepaholainen s-postin suhteen. tässä oikea osoite.

 • Nenna

  ps. mukaan lähtisi jätskiaddikti poikaystävä.

 • Petra Perttula

  OIJOIJOI nam herähti vesi kielelle. Minun puikkoni olisi seuraavanlainen: maitosuklaakuorrute, kuivattuja mansikoita, vohvelimuruja ja mustikkarouhetta :) Mukaan nappaisin avokkini, sillä hänellä on huomenna pääsykokeet ja ensi viikolla voisi sitten rentoutua oikein kunnolla :) Aurinkoista tiistaita sinulle Jenni :)

 • Maiju

  Kookoshiutaleet, mustikkarouhe ja tummasuklaakiharat maitosuklaakuorutteellaa. Mukaan otttaisin hyvän ystäväni.

 • Kairo

  Macadamiarouhetta, vohvelimurut ja popping candy maitosuklaa-kuorrutteella. Mukaan ottaisin oman aviopuolisoni. Me emme ole vuosiin käyneet Hesas tai vielä vähemmän yhdessä jätskillä :-)

 • Piia

  Ai jai, onpas täydellinen idea. Laittaisiin omaan Magnum-puikkooni ehdottomasti valkosuklaakuorrutteen ja mansikoita, marenkia ja ruusun terälehtiä.

 • Hanna

  Unelmieni Magnum -puikko olisi kuorrutettu maitosuklaalla ja sisältä paljastuisi tummasuklaakiharoita, kaakaonibsejä sekä chilirouhetta – voi olla aika yllättävä makuelämys, mutta ainakin erilainen ;) Koska olen viime aikoina oikkuillut tavallista enemmän tarjoaisin hemmotteluillan poikaystävälle lepyttelylahjana ;)

 • titta

  Ottaisin valkosuklaakuorrutteella pistaasirouhetta, ruusun terälehtiä ja himalajan kristallisuolaa ja seuraksi oman miehen. Tämä olisi niin täydellinen piristys kesän tenttikirjojen ääressä viettävälle opiskelijaparille! Yleensä nämä Helsingissä järjestettävät tapahtumat ovat hankalia näin muualla asuville, mutta tämä kilpailuhan on hotelliöineen aivan täydellinen!

 • Jätskin päälle sopisi jotakin kesäistä: kuivattuja mansikka- ja banaanilastuja rouheena ja mansikkakastikeraita. Mukaan jätskille ottaisin mieheni taloprojektin keskeltä.

 • L

  Tämä kisa on mahtava !
  Hotelliyö Klaus K:ssa houkuttelisi tuomaan luksusta parisuhteeseen ja vaikka ei voitettaisikaan niin tuolla pop-up jätskikauppaan on suunnattava !
  Jätskiin ottaisin maitosuklaakuorrutteen ja täytteiksi pistaasirouhetta, marenkimuruja ja kaakaonibsejä :) ja mukaan ottaisin avopuolison tietenkin.

 • Hanna

  Ihana kilpailu :)

  Oma jäätelöni taitaa olla överimakea, mutta sellaisesta minä tykkään :D Valitsisin täytteiksi ruusun terälehdet, kuivatut mansikat ja marenkimurut, kuorrutukseksi valkosuklaata. Oi nam!

  Hotelliyöpymisen seuralainen olisi tietenkin ihana poikaystäväni, jota olisi ihana hemmotella jollain näin mahtavalla!

 • Lotta

  Valitsisin valkosuklaakuorrutteen mustikkarouheella, marenkimuruilla ja himalajankristallisuolalla, slurps. Matkaan mukaan paikkaisin rakkaan kihlattuni, koska kiireisen opiskelu- ja työkevään jälkeen juuri hän kaipaisi hieman hemmottelua.

 • Minna

  Aaah, mikä kisa! Ehdottomasti jädeen maitosuklaakuorrutus, kookoshiutaleita, Himalajan kristallisuolaa ja chilirouhetta (ja ja ja… voisin kyllä laitattaa siihen melkeen kaikkea :D) Ottaisin mukaan avomieheni, koska hän on yleensä enemmän suolaisten herkkujen perään ja kaipaa näin ollen mielestäni ohjausta jäätelöiden pariin :D Lisäksi hotelliyö ei kuulostaisi ollenkaan pöllömmältä arjen rentoutumiselta hänen kanssaan!

 • Min

  Maitosuklaakuorrute + pistaasirouhe + sokeroitu inkivääri + chilirouhe. Kaikki toppingit on mun lemppareita, joita käytän ruuanlaitossakin paljon (tosin inkivääriä sellaisenaan, ei sokeroituna). Olis jännittävää päästä maistamaan oma keitiöfilosofia jäätelönä. Mukaan ottaisin parhaan kaverini, joka takaisi sen, et illasta tulis varmasti unohtumaton.

 • Katja

  Maitosuklaakuorrute, kuivatut mansikat, vohvelimurut ja minivaahtokarkit olisi minun valinta! Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, joka ansaitsee nyt hemmottelua :)

 • Riia

  Mmm! Mun unelmien jätskiin tulisi maitosuklaakuorrute ja täytteinä pistaasipähkinärouhe, kuivatut mansikat ja sokeroidut ruusun terälehdet (tuo viimeinen vain sen takia, että se kuulostaa niin suloiselta!) Poikaystäväni on itse asiassa juuri tuolloin työmatkalla, joten hotelliyöstä nauttimaan ottaisin parhaan ystäväni!

 • Emmisofia

  Jätski maitosuklaakuorrutteella, kookoshiutaileilla, mustikkarouheella ja ruusun terälehdillä tänne kiitos! :) mukaan lähtis paras ystävä!

 • Anni

  Vaikee valinta mutta ottaisin jätskin maitosuklaakuorrutteella, Himalajan kristallisuolalla, macadamiapähkinärouheella ja tummasuklaakiharoilla.
  Ottaisin mukaani poikaystäväni ja juhlistaisimme valmistumistani pullolla shamppanjaa! :)

 • elen

  Ai että, mulle valkosuklaakuorrute ja päälle kookoshiutaleita, mustikkarouhetta ja kaakaonibsit. Nam! Mukaan lähtisi avomies :)

 • Heidi

  Nam… Ottaisin ehdottomasti jäätelön maitosuklaakuorrutteella, pistaasi- ja macademiapähkinärouheella, sekä kuivatuilla mansikoilla. Mukaan hemmottelusta nauttimaan ottaisin kihlattuni, sillä pienet breikit arkeen tulevat aina tarpeeseen ;)

 • Saija M

  Minun magnumissani olisi maitosuklaakuorrute ja täytteenä pistaasipähkinärouhetta, marenkinibsejä sekä himalajan kristallisuolaa. mukaan lähtisi ystäväni joka kaipaa hemmottelua väitöskirjan tekemisen lomaan!

 • jennima

  Maitosuklaakuorrute, macadamiapähkinärouhe, popping candy ja tummasuklaakiharat! :) Jäätelöfanipoikakaverin nappaisin mukaani. <3

 • Musse

  Oi nam! Ehdottomasti valkosuklaakuorutteella, kuivattuja mansikoita, sokeroituja ruusun terälehtiä ja pistaasipähkinärouhe, slurps. Ja mukaan lähtisi avomieheni, mutta hän on töissä tuolloin, joten juuri Suomeen takaisin muuttaneen ystäväni kanssa nauttisin tästä!

 • Haluaisin jäätelön valkosuklaakuorrutteella ja minivaahtokarkeilla, kuivatuilla mansikoilla ja kookoshiutaleilla.

  Mukaan ottaisin hemmottelua kaipaavan ystäväni, jolla on ollut rankka kevät ja haluaisin piristää häntä. :)

 • jaana

  Sori nyt, mut tuleeko sulla ikinä sellanen olo, et oot muuttunut ihan mainos-spedeksi ilman mitään itsekritiikkiä?

  Siis, mä haluun mun Magnum-maitosuklaakuorrutteisen jäden Magnum-maitosuklaakuorrutteella, kiitos. Haloo?

 • Josss

  Njam! Mun jätskiin tulisi maitosuklaakuorrutteen lisäksi kookoshiutaleita, himalajan kristallisuolaa ja mustikkarouhetta. Hemmottelulomalle nappaisin mukaan oman rakkaani :)

 • katrielli

  Unelmieni Magnum olis ehdottomasti se Goldissa oleva suolaisella kinuskilla maustettu (tuplana) vanilja ilman sitä tyhmää ja mautonta ”kultaista” kuorrutetta. Kuorrutukseksi jotain ihanaa pähkinäsuklaata. Suolaisen ja makean yhdistelmä on vaan paras. <3

 • Jenni

  Ei ole? :) Järkkään tällaisia arvontoja siitä ilosta, että minusta on kivaa antaa lukijoille jotain spessua aina välillä. Pakkohan ei ole osallistua, jos ei kiinnosta. Yleensä valitsen kuitenkin nämä yhteistyöt siten, että ajattelen niissä olevan jotain erityistä ja kivaa lukijoille. Aika moni tästäkin kisasta vaikuttaa olevan kovasti innoissaan. :)  

 • Marika

  Oijoi! Valkosuklaajäätelöön täytteeksi kristallisuolaa, macadamiapähkinöitä ja vohvelimuruja! Mukaanhan lähtisi paras ystävä. Melkoisen hemmottelun tarpeessa kun olemme. :)

 • Eerika

  Vohvelimurut,kaakaonibsit, tummasuklaakiharat valkosuklaakuorutteella!
  Mukaan hemmotteluun ottaisin serkkuni, jolla on ollut aivan liian monta murhetta viimesen vuoden aikana!

 • Essi

  Oi ihanaa! Magnum -jäätelöt ovat heikkouteni (siis vahvuuteni, heh). Rakastan niitä ja jäätelöilta olisi jotain todella ihanaa!

  Ottaisin matkaan mukaan äitini, sillä hän rakastaa jäätelöä. Myös sen vuoksi, ettemme näe usein ja nyt saisimme viettää ihanan tyttöjen illan.

  Minun suosikkini olisi tummasuklaa- tai maitosuklaakuorrute kookoshiutaleilla, kaakaonibseillä ja tummasuklaakiharoilla. Nam!

 • Sanna

  Unelmieni Magnum on valkosuklaa, johon tulee kuivattua mansikkaa, kaakaonibsejä ja mustikkarouhetta. Lomalle ottaisin mukaan jonkun huipun ystäväni.

 • Mun jäätelööni tulisi Valkosuklaa kuorrute, mustikkarouhetta, kaakaonibsit, ja tummasuklaa kiharat.
  Mukaani lähtisi vasta kokiksi valmistunut siskoni mikä on hulluna suklaaseen, ja ansaitsisi tämän magnum hetken.

 • Kristiina Salo

  Unelmieni Magnum-puikko olisi ehdottomasti valkosuklaakuorrutteinen ja siinä olisi kaakaonibsejä, kookoshiutaleita ja pistaasirouhetta. NAM! Jos voitto osuisi kohdalle ottaisin mukaan oman ihanan poikaystäväni synttäreideni viettoon. Pikku miniloma olisi todella tarpeeseen nyt :)

 • sanna albrecht

  Mmm. Ehdottomasti tummasuklaakiharoita ja sokeroitua inivääriä, valkosuklaalla kuorrutettuna. Mmm.. Mukaan ottaisin ehdottomasti äitini, hänellä on 6.6 syntymäpäivä, ja tämänhän olisi aivan upea lahja rakkaalle äidilleni !

 • Shini

  Macadamiapähkinärouhe, mustikkarouhe ja sokeroitu inkivääri sulkaakuorrutteella. NAM! Tuli nälkä.

  Mukaan ottaisin puolisoni.

 • Laura

  Oi, valkosuklaakuorrutetta chilirouheella, kaakaonibseilla ja marenkimuruilla. Vesi herahti heti kielelle, kun aloin muistella viimeksi maistelemaani chilisuklaata. Mukaani nappaisin kihlattuni, kunhan vain työkiireet sen verran antaisivat periksi.

 • Noora

  Mun unelmien jäätelö olisi maitosuklaalla kuorrutettu ja täytteinä olisi mustikkarouhetta, minivaahtokarkkeja ja tummasuklaakiharoita. Ja keksisin miljoona erilaista jäätelöä lisää! Hemmotteluun ottaisin mukaan poikaystäväni, sillä hänkin todella tietää, mikä on hyvää :)

 • wuuh

  Oijoi valitse näistä nyt.. :D
  Maitosuklaakuorute ja täytteeksi mustikkarouhetta, kaakaonibsejä ja tumma suklaa kiharoita.
  Ja mukaan lähtisi yksi parhaista kavereista, jota en ole nähnyt puoleen vuoteen koulu ja työjuttujen vuoksi!

 • Janica

  Voi miten vaikea valinta! Valitsisin unelmajätskiini valkosuklaakuorutteen, kuivatut mansikat, kookoshiutaleet ja macadamiapähkinärouhetta. Mukaan ottaisin mieheni, jonka kanssa piakkoin vietetään kymmenettä vuosipäivää.

 • liilakka

  Kookoshiutaleet, popcorn ja minivaahtokarkit ja magnumina tumma Magnum. Mukaan reissuun ottaisin hyvän ystäväni Jonnan, jonka kanssa on tullut maisteltua jäätelöä monessakin maassa :)

 • Iida

  Unelmieni jätskissä olisi sopivasti kuivattuja mansikan rouheita, sekä mini vaahtokarkkeja. Aika kesäinen maku? :)

  Mukaan ottaisi avomieheni, joka on viime aikoina tukenut ja tsempannut minua. Ja olisi mahtava yllättää hänet tälläsellä luksuksella arkeen. :)

 • Tampuriini

  Valkosuklaiselle magnumille minivaahtokarkit, sokeroitu inkivääri ja marenkimurut, kiitos! Hemmotteluun ottaisin mukaan poikaystäväni, joka on ollut jo pari viikkoa ja on seuraavat kolme kuukautta kesätöissä toisella paikkakunnalla.

 • Jonna Henttonen

  Minun unelmieni magnum sisältäisi täyteläistä vaniljajäätelöä, kinuskilla, cashewrouheella, sormisuola-hiutaleilla ja päällystettynä rouheisella suklaalla.

  Mukaan nappaisin oman rakkaani; jonka kanssa haluisin vihdoin päästä kaksin viettämään ihanan illan pitkästä aikaa ja irti arjen pyörteistä.

 • Paula

  APUA! Kauheen kiva yrittää pitää tiukkaa herkkulinjaa, kun kerrot tälläsistä :D

  Jätskihimoissani kuvittelen saavani eteeni valkosuklaalla kuorrutetun herkun, joka on tuunattu himalajan kristallisuolalla, marenkimuruilla ja tummasuklaakiharoilla… Ai että :)

  Mukaan tietysti toi talouden toinen jäätelöhullu, eli miesystäväni :)

 • JJ

  Ihana ajatus ja arvonta!
  Omaan jätskiini valitsisin täytteeksi ruusun terälehdet, kuivatun mansikan ja tummasuklaakiharat ja kastikkeeksi valkosuklaakastikkeen. Mukaan toinen puolisko :)

 • Tekisin kunnon makean pläjäyksen, johon tulisi marenkimuruja, minivaahtokarkkeja ja popcornia! Nam. Mukaan ottaisin yhden parhaista ystävistäni, joka vietti viime viikolla synttäreitä. Tämä olisi ihan unelmalahja tälle suloiselle herkkusuulle :P

 • Eshba

  Eikä, tuo ajankohta ois aika perfect kun mulla on pääsykokeet Helsingissä tuolloin!! Valkosuklaakuorrute ehdottomasti, ja täytteinä kuivattuja mansikoita, marenkimuruja ja macadamiapähkinärouhetta = unelmajäde! Mukaan nappaisin rakkaan ystäväni, jolla on pääsykokeet sitten seuraavana päivänä minusta myös Helsingissä :>

 • Jäätelöä suuresti rakastavana tämä kilpailu sai veden herahtamaan kielelle. Yksi ikuisista suosikkijäätelöistäni on ehdottomasti Magnumin valkosuklaakuorutteinen puikko, joten sen valitsisin jäätelöpohjaksi. Täytteiden valitseminen olikin jo vaikeampaa, mutta päädyin lopulta kuivattuihin mansikoihin, kaakaonibseihin sekä pistaasipähkinärouheeseen.
  Seurakseni ottaisin siskoni, joka jakaa rakkauteni valkosuklaakuorutettuun jäätelöön.

 • Elina

  Oma jäätelöni rakentuisi valkosuklaakuorrutteen päälle sokeroitujen ruusun terälehtien, himalajan kristallisuolan ja mustikkarouheen muodossa. Mikäli voitto sattuisi kohdalle, ottaisin mukaani parhaimman ystäväni. Olisipa hulppea tapa aloittaa kahden työttömän opiskelijatytön kesä!

 • Petra

  Voi namnam mikä ihana kilpailu!

  Minun jäätelössäni olisi valkosuklaa-kuorrute mihin valitsen mustikkaruohetta ja tummasuklaakiharoita! :) Valkosuklaa ja mustikka vaan kuuluu yhteen!

  Jos voittaisin tämän ihanan matkan, mukaan ottaisin rakkaan avomiehen. Samalla juhlisimme kolmen vuoden yhteistä taivalta, joka tulee täyteen tänä kesänä sekä sitä, että minä olen ollut vuoden insinöörinä ja miehelläni on enää pieni rutistus valmistumiseen :)

 • Santeri

  Aivan ihanaa, että myös Suomeen avataan tämänkaltainen jätski-mahdollisuus. Sinällään vain harmi, että Tampereelta on hiukan turhan pitkä matka piipahtaa jätskillä :)
  Senpä vuoksi olisi kivaa päästä maistelemaan uutuuksia ja omasta puikostani löytyisi suklaa-rakastajan tapaan maitosulkaakuorrute tummasuklaakiharilla, kuivatuilla mansikoilla ja pistaasipähkinärouheella.
  Matkaseuraksi ottaisin avopuolisoni, jonka kanssa aamulla juuri kiukuttelin kun kummallakin taisi olla huono tukka-päivä :)

 • Lora

  Tämähän olisi mahtava kesäkauden aloitus.

  Valkosuklaakuorrutteen seuraksi tulisi pistaasipähkinärouhe, mustikkarouhe ja vohvelimurut.

  Seuraksi ottaisin ihanan mammavapaalla olevan herkkusuu ystäväni joka arvoistaisi tätä mahtavaa palkintoa suuresti.

 • liisa

  minä nappaisin mukaan äitini, jolla on juuri alkanut kesäloma. hän olisi sen ansainnut :)

 • Oi että ! Jäätelön ystävänä tää on ihan mun kilpailu, voi onni, potkaise minua tällä kertaa :D

  Ja valitsisin valkosuklaakuorrutteen, kookoshiutaleilla ja mustikka- ja macadamiarouheella. NAMSKIS !

  -Maria

 • Karkkinen

  Ehdottomasti perinteinen suklaakuorrute yhdistettynä tummaansuklaaseen! Yksinkertainen on parasta jäätelöasioissa minun mielestäni :)

  Mukaan ottaisin aivan ihanan aviomieheni, joka on jo kärsivällisesti jaksanut hoitaa kotia, kun minulla on ollut kiire töissä. Ansaitsisi siis kivan pikku yllärin!

 • Ja mukaan ottaisin parhaan ystäväni, jonka kanssa valmistumme ylioppilaiksi :)

 • Linda

  mmmmm…Magnum. Nyt on kisa minun makuuni.
  Jäätelö on tietysti kuorrutettu maitosuklaalla, päälle tulisi macadamiapähkinärouhe, minivaahtokarkit, ja jotta kalorit ei jäisi liian vähäiksi, päälle vielä tummasuklaakiharat.
  Mukaani tulisi ystäväni Camilla, joka on raskaana, ja raskauden myötä jäätelöhimo kasvanut monsterimaiseksi. Uskon että hän osaisi arvostaa tätä palkintoa eniten :)

 • HeidiS

  Mukana kisassa ja unelmieni magnum koostuisi siis mansikoista, vaahtokarkeista ja tummista suklaahipuista-mukaan tietysti paras jäätelökaverini oma aviomieheni.HeidiS

 • Ali

  Valitsisin valkosuklaakuorrutteen ja kookoshiutaleita, macadamiapähkinärouhetta sekä kaakaonibsejä. Veisin poikaystäväni hotelliin koska se on maailman ihanin pölvästi ja todellakin ansaitsee sen ! <3 <3 <3

 • Minun unelmieni Magnun-puikkoni olisi maitosuklaakuorrutteinen, jossa kolmena täytteenä maistuisivat Himalajan kristallisuola, pistaasipähkinärouhe ja kuivatut mansikat. Pähkinöistä tulisi täyteläistä makua, suola toimisi tasapainossa suklaan kanssa, ja mansikoista saisi ihanaa makeutta ja raikkautta. Nam!
  Mukaan kainaloon lähtisi oma poikaystävä, joka nauttii kesäjäätelöstä vähintään yhtä paljon kuin minäkin. Se olisi täydellinen hemmottelupäivä!

 • Ansku N.

  Oi oi… Maitosuklaakuorrutteen lisäksi täytteinä olisivat chilirouhe, macademiapähkinät ja kuivatut mansikat. Kyllä.

  Mukaan ottaisin tulevan aviomieheni. Emme pääse tänä kesänä mihinkään reissuun armottoman hääbudjettiin säästämisen takia, joten edes yksi yö pakoa arjesta olisi ihanaa :)

 • Lotta

  Nam! Voi, miten valita vain yksi yhdistelmä?? Tässähän on vaikka mitä vaihtoehtoja mitä on melkein pakko kokeilla. Mutta jos vaikka aloittaisi maitosuklaakuorutteellaa, marenkimuruja, kaakaonibsejä sekä chilirouhetta – joo, tuosta on hyvä jatkaa sitten. :)

  Ja mukaa tietty oma rakas. :)

 • Johanna

  Unelmieni jätskissä olisi valkosuklaakuorrute, ja ”täytteinä” minivaahtokarkit, kuivatut mansikat sekä vohvelimurut. NAM! Mukaan lähtisi avomies.

 • AsTheRomansDo

  Ihana kisa!
  Unelmien jäätelöni olisi maitosuklaakuorrute pistaasipähkinärouheella, Himalajan kristallisuolalla sekä tummasuklaakiharoilla – mmmmm!
  Mukaan hemmoteltavaksi ottaisin poikaystäväni jonka kanssa juhlistamme 8 kuukauden merkkipäivää kuun vaihteessa.

 • Xeve

  Unelmieni jätski… kuivatut mansikat, chilirouhe & himalajan kristallisuola! :P

  Mukaan ottaisin puolisoni.

 • Senja Kuokkanen

  Apua miten ihana kilpailu! :) Täydellinen Magnum-nautinto sisältäisi maitosuklaakuorrutteen, pustaasipähkinärouhetta, kuivattuja mansikoita ja hippusellisen himalajan kristallisuolaa! Ai että… Mukaan herkkuiltaan ottaisin rakkaan siskoni, joka saapuu juuri sopivasti viikonlopuksi kotiin oltuaan koko alkuvuoden ulkomailla :)

 • Maija

  Ihana kilpailu! Mä valitsisin jätskiin valkosuklaakuorrutteen ja lisäksi kookoshiutaleita sekä pistaasipähkinä- ja mustikkarouhetta. Ja mukaan ottaisin avopuolison, joka arvostaa hyvää jäätelöä vähintään yhtä paljon kuin minä. :)

 • saaraws

  Valkosuklaakuorutteelle valitsisin minivaahtokarkit, marenkimurut ja tummasuklaakiharat, kuullostaa äklömakealta mutta hyvältä! Mukaan reissuun ottaisin pikkusiskoni, jonka kanssa vietän nykyään ihan liian vähän aikaa. Voi kumpa voitto osuisi kohdalle, mulla on pääsykokeet 5.6, joten olisi ihana päästä rentoutumaan ennen sitä!

 • Maarit Österman

  Valkosuklaakuorrute, pistaasipähkinärouhe, kuivatut mansikat ja tummasuklaakiharat.
  Mukaan ottaisin puolisoni.

 • Voi yummy, mikä kisa! Mä valitsisin ehdottomasti valkosuklaakuorutteen, ja täytteeksi marenkimurusia, kuivattuja mansikoita ja macadamiapähkinärouhetta. Mukaan ottaisin rakkaan isosiskoni, joka tällä hetkellä on pitkän ja rankan ajan jälkeen vihdoinkin raskaana. Raskaus on vienyt siskoni voimia, enkä ymmärrä miten hän jaksaa silti käydä töissä. Hän ei ole koskaan ollut oikealla hemmottelulomalla (vink* vink*, siskoni avomiehelle! ;) ), joten tiedän, että hän saisi tuosta piristystä arkielämään! :)

 • Anna

  Namnam! Valitsisin valkosuklaakuorrutteisen jätskin, kera kookoshiutaleiden, kaakaonibsien sekä mustikkarouheen :) mukaan ottaisin tietenkin rakkaan puolisoni, ei olla oltu kahdestaan ilman lapsia piiitkään aikaan, joten olisi tosi huippua!

 • Marie

  Hmmmm… Vohvelimurut, kokoshiutaleet ja tummasuklaakiharat :) Valkosuklaakuorrutteella!

  Mukaan ottaisin ihanan avopuolisoni <3

 • Larre

  Mun magnumiin tulis maitosuklaakuorrutteella minivaahtokarkkeja, macadiampähkinärouhetta ja kaakaonibsejä. Mukaan ottaisin ystäväni, joka on pian lähdössä matkaoppaaksi, joten olisi ihana viettää spesiaalia laatuaikaa yhdessä! <3

 • Idaaidaa

  Voi, miten herkullisia makuja! Ottaisin mukaani ystävän, joka asuu ulkomailla, mutta viettää kesäkuun Suomessa.

  Ja jäätelööni valitsisin Macadamiapähkinärouhetta ja tummaa suklaata :)

 • Anna

  Ottaisin maitosuklaakuorrutteen ja täytteenä macadamiapähkinärouhetta, marenkimurua ja kuivattua mansikkaa. Ja kyllä se on poikaystävä, joka pääsisi tästä nauttimaan kanssani :)

 • Elina

  Mun lemppari ois valkosuklaakuorrute ja täytteinä ehdottomasti mustikkarouhe, vohvelimurut ja tummasuklaakiharat. Oon kauhee jätskin ystävä ja kesällä sitä meneekin monta litraa. Oispa ihana voittaa :)

 • Laura

  Mun Magnumiin kuuluisi ehdottomasti maitosuklaakuorrutus, chilirouhetta, kookoshiutaleita ja kuivattuja mansikoita. Mukaan pääsisi ystäväni ja työkaverini, sillä rankan ja työkiireisen kevään jälkeen olemme molemmat hemmottelun tarpeessa!

 • Emppu

  Valitsisin maitosuklaakuorutteen ja täytteeksi pistaasirouheen, tummasuklaakiharat ja mustikkarouheen. Mukaan nappaisin hyvän ystäväni Katin.

 • Linda

  Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin seuraavaan, magnum maitosuklaakuorrutteella ja täytteeksi sokeroitua inkivääriä, pistaasipähkinärouhetta sekä himalajan kristallisuolaa. Kaveriksi ottaisin mukaan poikakaverin, tietty :)

 • sofaki

  Mahtava konsepti! Minun jäätelöni olisi maitosuklaakuorrutteinen ja päälle tulisi kuivattuja mansikoita, popkornia ja minivaahtokarkkeja. Mukaan hemmotteluun pääsisi tietysti poikaystävä!

 • Slasal

  Olipas vaikea valinta, mutta päädyin pistaasipähkinärouhe, sokeroitu inkivääri ja tummasuklaakihara komboon valkosuklaakuorrutteella. Mukaan herkuttelemaan ottaisin kesätyökaverini lukioajoilta. Tuolloin kaupan kassoina meillä oli aina tauoilla jäätelöeväät :)

 • Sauhu

  Voi mikä mahdoton valinta kaikista näistä herkkuvaihtoehdoista, mutta kyllä voiton vie maitosuklainen Magnum-puikko mustikkaruoheella, kuivatuilla mansikoilla ja sokeroiduilla ruusun terälehdillä! Kesäjätskiä kerrakseen! Seuraan ottaisin oman aviomiehen, jonka kanssa nauttisimme iloisen ja stressittömän jäätelöhetken putkiremontin keskellä :)

 • Mirjam

  Lähtisin aviomieheni kanssa (jos hän saa vapaata töistä), muuten lähden hyvän ystävän kanssa!

  Oma jätskini olisi valkosuklainen magnumi kuorutettuna sokeroiduilla ruusunterälehdillä, kuivatuilla mansikoilla ja tummasuklaakiharoilla. nams!

  Olisipa mahtava aloitus kesälomalle;)

 • n

  Mukaan lähtisi ihana äitini! Unelmieni Magnum-puikko on maitosuklainen kera vohvelinmurujen, tummasuklaakiharoiden ja popcornin :)

 • Minerva

  Vaude, nyt saadaan ihana uusi jätskipaikka Helsinkiin. Tiedän jo nyt että siitä tulee paikka jossa on pakko päästä käymään kun Helsingin keskustassa liikkuu. Oma suosikkini olisi Maitosuklaakuorrute johon tulisi macadamiapähkinärouhetta, himalajan kristallisuolaa, ja kuivattuja mansikoita. Nam, kuulostaapa hyvälle!!

 • Riikka

  Ihanaa!! Maitosuklaakuorutteiseen Magnumiin tahtoisin lisäksi macadamiapähkinärouhetta, vohvelimuruja sekä tummasuklaakiharoita. Mukaan hemmotteluun ottaisin poikakaverini.

 • annukka

  Ottaisin Magnumiin kuivattua mansikkaa, kaakaonibsit ja macadamiapähkinärouhetta maitosulkaakuorrutteella. Huhhuh, kuinka överiltä ja maukkaalta kuulostaa :-D Ottaisin mukaani hemmotteluun rakkaan ystäväni, jolla on ollut melkoisen rankka kevät.

 • Minerva

  Niin ja mukaan lähtisi tietenkin oma mies. :)

 • HLT

  Saattaa olla kohtalokasta ajatella jäde-elämyksiä päivänä, jolloin aamupala jäi väliin, kahvikone on rikki ja lasissa pelkkää jäävettä.. But here we go:

  Valitsisin maitosuklaakuorrutteisen Magnumin ja kuorruttaisin sen sokeroiduilla ruusun terälehdillä, macadamiapähkinämurulla ja minivaahtokarkeilla.

  Avajaisiltaan nappaisin mukaan avomieheni. Mikä oliskaan parempaa kuin täysin puun takaa tullut pikaloma ja hotelliyö kuin turistina kotikaupungissa, muutaman sadan metrin päässä omasta asunnosta. Ei aina tarvitse matkustaa kauas.

 • Valkosuklaakuorrute, mustikkarouhetta, kuivattuja mansikoita ja vohvelimuruja! Mukaan ottaisin jäätelöä rakastavan ihanan ystäväni!

 • JohannaA

  Huh, voiko noista edes valita?! Mä haluan kaikki! :D Ei mutta, jos on pakko valita: chilirouheella, pistaasipähkinärouheella ja tummasuklaakiharoilla päällystetty maitosuklaakuorrutteinen Magnum.

  Mukaani hemmoteltavaksi nappaisin kovien työkiireiden uuvuttaman tulevan sulhaseni. Josko jäätelö piristäisi. :)

 • Heta

  Oih, jäätelöloma miehen kanssa!

  Valkosuklainen magnum ja kuorrutteeksi pistaasipähkinärouhe, tummasuklaakiharat ja kuivattuja mansikoita.

 • Emilija

  Jäätelöni olisi ehdottomasti romanttinen: valkosuklainen jätski, jonka täytteinä marenkimuruja, kuivattuja mansikoita ja sokeroituja ruusun terälehtiä!

  Mukaan hemmoteltavaksi ottaisin ihanan ystäväni, jonka kanssa on tullut jaettua parhaimmat herkkuhetket :)

 • sinisofai

  Rakentaisin oman Magnumin valkosuklaakuorrutteesta, mustikkarouheesta, kookoshiutaleista ja kuivatuista mansikoista! Kesäiset maut on nyt niitä parhaita! :)

  Mukaan palkinnonjakoon ottaisin avomieheni, joka ansaitsee kyllä nyt hieman hemmottelua kaiken koulu/työstressin jälkeen.

 • Maija

  Oi! Ei voisi olla minulle sopivampaa kisaa tai palkintoa! Minulle maitosuklaa Magnum pistaasilla, tummallasuklaalla ja vohvelirouheella. Mukaan ottaisin itseni veroisen jätskihirmu ystäväni, jonka ruokavalioon myös kuuluu päivittäinen jätskihetki.

 • Nia

  Mmm… himalajan kristallisuolaa, pistaasipähkinää ja tummia suklaakiharoita valkosuklaakuorrutteella. Antaisin yhteistä aikaa poikaystävälleni, jonka kanssa emme ole pitkään aikaan rentoutuneet työkiireiden vuoksi. Yhdessä oloa ja laatuaikaa!

 • minna

  Maitosuklaakuorrute, tummasuklaakiharaa, kuivattuja mansikoita ja kaakaonibsejä, kiitos!

  Mukaan houkuttelisin kevätkylvöjä lopettelevan maajussin.

 • choiru

  maitosuklaakuori, pistaarirouhe, tummasuklaakiharat sekä ihana himalajan kristallisuola. nam!

  mukaan tietenkin ihana siskoni, joka rakastaa jäätelöä enemmän kuin kukaan tapaamani.

 • fiona

  Valkosuklaakuorrute ja täytteinä mustikkarouhe, vohvelimurut ja sokeroidut ruusun terälehdet. Mmm, kuulostaapa melkein liian herkulliselta :D Mukaan ottaisin poikaystävän, jolle varmaan myös tällainen herkku maistuisi :)

 • ani

  valkosuklaakuorrutetta ja mansikkaa,marenkimuruja oih! Mukaan lähtisi poikaystävä :>

 • viivi

  pistaasijäätelöä, salmiakkikuorrutus ja päällä vadelmahippuja! kuulostaa oudolta yhdistelmältä, joten tätä pitäisi kokeilla :) hemmotteluun mukaan poikaystävä!

 • Helmi

  Naminami mikä kilpailu! Itse ottaisin ehdottomasti valkosuklaa kuorutteen, johon mukaan vielä kuivattuja mansikoita, macadamian rouhetta sekä tummasuklaa kiharoita! Hotelli yöhön nappaisin poikaystäväni mukaan.

 • viivi

  Heiii nyt mä luin huonosti ohjeet :D hahahh eli valittavissa olevista vaihtoehdoista valitsen: valkosuklaakuorrute ja täytteeksi pistaasipähkinärouhe, kuivatut mansikat, sokeroitu inkivääri! :D sorii..

 • snöre

  Unelmien jädeen tulis valkosuklaakuorrute, kuivattuja mansikoita, pistaasipähkinärouhetta ja kaakaonibsejä! :-) Mukaan ottaisin parhaan ystäväni, jonka kanssa asumme eri paikkakunnilla, joten olisi hienoa viettää aikaa yhdessä <3

 • Tiina

  Kuivatut mansikat, minivaahtokarkit ja kaakaonibsit maitosuklaakuorrutteella, mieluiten paksulla semmoisella <3
  Mukaan ottaisin rakkaan avomieheni.

 • MINNNA

  Jätskimonsteri ilmoittautuu!!
  Maitosuklaan päälle pistäisin chilirouhetta, kaakaonibsejä ja himalajan kristallisuolaa. Nami nyt on pakko aloittaa aamu jätskiannokksella ! Mukaan lähtee ihana poikaystäväni!

 • ansku

  Oi. Nam. Enough said! Rakastan Magnumeita ihan muutenkin, mutta täydellisessä jätskissä olisi ehdottomasti valkosuklaakuorrutuksen kyytipoikana mustikkarouhetta, tummasuklaakiharoita ja vohvelimurua! Nami. Mukaan nappaisin tietenkin poikaystäväni, sillä kenenpä muunkaan kanssa haluaisin hotelliyön viettää, hahah. Ihan huippu skaba!

 • Elina S.

  Haluaisin täytteeksi vain mustikkarouhetta, päälle valkosuklaakuorrute. :-) En ole kauhea makeahirmu, yksinkertaisuus on valttia! Mukaan ottaisin todnäk ihanan sisareni.

 • Suski

  Oih, alkoi tehdä mieli jäätelöä! Maitosuklaakuorrutteiselle Magnumille tahtoisin sokeroitua inkivääriä, kristallisuolaa ja minivaahtokarkkeja. Mukaan nappaisin ystäväni jolla olisi syytä juhlaan!

 • Terhi

  Ällömakeaa: Valkosuklaata kookoshiutaleilla, macadamiapähkinärouheella ja marenkimuruilla :) Mukaan ottaisin ihanan ystäväni!

 • Katruska

  Itse yhdistelisin näin: Maitosuklaa puikko johon lisäisin macadamianpähkinärouhetta, tummasuklaakiharoita ja Himalajan kristalisuolaa.
  Mukaan hotelliin ottaisin poikaystäväni, jonka kanssa olemme olleet yhdessä pienen ikuisuuden (7vuotta), mutta emme lomalla yhdessä kertaakaan.Hotelliyö rakkaassa Helsingissä olisi ihana kesäinen miniloma. :)

 • tiuku

  OO jätskihirmun unelma! Valitsisin maitosuklaan kristallisuolalla, tummasuklaakiharoilla ja minivaahtokarkeilla! Pakko mennä pakastimelle! :)
  Ja mukaan lähtisi herkuttelua, piristystä ja kotoa poispääsemistä kaipaava juuri eronnut siskoni, jonka asunnossa vallitsee jäätävä ilmapiiri, kun tavaroita jaetaan ja samassa kämpässä on vielä asuttava, kun uusia ei ole. :(

 • puolukka

  Ihan liikaa täytevaihtoehtoja :D. Mun mielestä yksinkertainen on paras, joten ottaisin:
  – maitosuklaakuorrute (mieluiten kylläkin tumma suklaa)
  – kaakaonibsejä
  – macadamiapähkinöitä
  – suolaa

  Tätä sitten söisin parhaan ystäväni eli aviomieheni kanssa siellä Klaus K:n valkoisissa lakanoissa ;D.

 • Ahh nam! Haluaisin maistaa jäätelöä jossa on maitosuklaakuorrute, macadamiapähkinärouhetta, sekä ripaus chiliä! Koristeeksi niitä ruusun terälehtiä ;-)

 • johanna

  Ehdottomasti maitosuklaakuorrutus ja siihen lisänä kookos, marenki ja minivaahtokarkit – imelää sen olla pitää! Mukaan ottaisin aviomiehen ja sopivasti reissulla juhlittaisiin myös 6-vuotis hääpäiväämme.

 • Liisa

  Valitsisin maitosuklaakuorruutteen ja ne kolme juttua olisivat: kuivatut mansikat, mustikkarouhe ja sokeroidut ruusun terälehdet. Mukaani ottaisin parhaan ystäväni Annan, jonka kanssa emme ole pitkään aikaan ehtineet näkemään.

 • Leena

  Oi, aivan mahdoton valinta! Kokeilisin varmaankin maitosuklaakuorrutetta, kristallisuolaa, chilirouhetta ja marenkimuruja. Vesi tulee kielelle jo pelkästä ajatuksestakin. Mukaan ottaisin kaverini Annun, koska me molemmat tarvitsisimme hieman piristystä ja hemmottelua unohtaaksemme tämänhetkiset vaikeudet.

 • nina

  Ällömakea jätski on parasta, joten ottaisin maitosuklaajäden päälle marenkimuruja, minivaahtokarkkeja ja tummasuklaakiharoita. Hemmotteluiltaan ottaisin mukaan poikaystäväni. : )

 • Maria

  Valkosuklaakuorrute + kookoshiutaleet, kaakaonibsit & macadamiapähkinärouhe ois mulle bueno! Ja mukaan ottaisin poikaystäväni :)

 • Pistaasipähkinärouhe, himalajan kristallisuola, chilirouhe. Ja mukaan ottaisin herkkupeppu mieheni :)

 • Kuorrutteeksi valitsisin valkosuklaan ja täytteiksi tummasuklaakiharat, Himalajan kristallisuolan ja macadamiapähkinärouheen, nams. Alkoipa tehdä jäätelä mieli :D mukaan ottaisin avomieheni, herkuttelu ja hotelliyö kyllä kelpaisi!

 • Ferdinand

  Ehdottomasti maitosuklaakuorrute ja sisällöksi villisti kaikkea mahtavaa eli himalajan kristallisuolaa, marenkimurut ja tummasuklaakiharat. Ja mukaan ottaisin hemmottelua kaipaavan stressaantuneen ystäväni, joka myös rakastaa jäätelöä yhtä paljon kuin minä!:)

 • Nel

  Kuulostaa aivan ihanalta kesän avaukselta :)
  Ottaisin mukaan äitini, joka on sairastellut viime aikoina niin tämä varmasti piristäisi!

  Jäätelö maitosuklaakuorrute + mustikkarouhetta, kuivatut mansikat, tummasuklaa kiharoita.

 • katti

  Oi! Valkosuklaan kanssa ottaisin kuivattuja mansikoita, vaahtokarkkeja ja mustikkarouhetta. Mukaan ottaisin poikaystävän. :)

 • pipsu

  Mikä ihana kilpailu! Minun jätskiini tulisi kookoshiutaleita, makadamiapähkinärouhetta ja vohvelimuruja – nam!

  Mukaan ottaisin ystäväni, joka asuu toisella puolella Suomea. Nähtäisiin pitkästä aikaa ja saataisiin kokea yhdessä ikimuistoinen juttu, täydellistä! Klubillakin tulisi taatusti pyörittyä kesäkuumalla.

 • Riikka

  Suurena jäätelön ystävänä pitää sanoa, että mahtava kisa ;)
  Jätskini olisi maitosuklaakuorrutteinen, ja mausteina kuivattua mansikkaa, mustikkaa sekä minivaahtokarkkia. Mukaan ottaisin hyvän ystäväni, joka on menossa nyt kesällä naimisiin: tämä voisi toimia loistavana pre-polttarina ;)

 • Naq

  NOrmi Magnum, ruusunterälehtiä, kuivattuu mansikkaa ja pistaasipähkinärouhe!!
  Mukaan oma kihlattu :)

 • Jansku

  Herkullisin makunautinto olisi valkosuklaajätski kuivatuilla mansikoilla, marengilla ja tummasuklaakiehkuroilla höystettynä.

  Mukaan ottaisin rakkaan mieheni, joka on myös varsinainen herkkusuu. Hääpäiväkin lähestyy, joten olisi ihana päästä kahdestaan ilman jälkikasvua rentoutumaan ja herkuttelemaan. :)

 • B

  MAitosuklaata ja kookosta mun puikkoon!
  Mukaan ottaisin oman rakkaani!

 • enni

  Oi että, valitsisin valkosuklaakuorrutteen sokeroidulla inkiväärillä, tummasuklaakiharoilla ja kuivatuilla mansikoilla :) Mukaani ottaisin ystävän, jonka kanssa juhlistaisimme ylioppilaaksi valmistumistamme!

 • Kati L.

  Oi mikä kilpailu, nam.
  Maitosuklaakuorrute ja marenkimurut, minivaahtokarkit ja pistaasipähkinärouhe.
  Mukaan ottaisin aviomieheni tai siskoni.

 • Myy

  Ihanan ylellisen kuuloisia täytteitä! Oman jäätelöni valitsisin maitosuklaakuorrutteella, ja täytteet olisivat kookoshiutaleet, chilirouhe ja kuivatut mansikat. Mukaan ottaisin puolisoni, jos työt sattuisivat hyvin. Jos ei, arpoisin jonkun huipusta opiskeluporukastamme jakamaan päivän kanssani.

 • Piipu

  Valkosuklaa ja macadamiapähkinärouhe täytteeksi. Ottaisin oman rakkaani :)

 • Minna H

  Unelmajäätelönä toimisi maitosuklaakuorrute jonka päällä kuivattuja mansikoita, pistaasipähkinärouhetta ja sokeroitua inkivääriä. Siinä olisi makeutta ja sopivasti potkua samassa paketissa, nam! Mukaan hemmottelemaan ottaisin äidin, jolle soisin hemmotteluloman kiitoksena lastenlasten hoidosta ja kaikesta muusta avusta jota olemme häneltä saaneet pitkän kevään aikana.

 • Mirkka

  Oho, yllätin itseni koska tavallisesti enempi on parempi mutta nyt ottaisin maitosuklaakuorrutuksen ja kaveriksi popcorneja ja tummasuklaakiharoita, kai sen saa kahdellakin täytteellä :) Mukana herkuttelemassa ois ehdottomasti Helsingissä asuva paras kaverini jonka kanssa nähdään ihan liian harvoin!

 • NtiHattara

  Ihana kisa! Valkosuklaa päällyste, sisällä pistaasipähkinä- ja chilirouhe, sekä kuivatut mansikat

 • Suvi

  Magnum suklaakuorutteella, pistaasipähkinärouheella, himalajan kristallisuolalla sekä marenkimuruilla voisi olla aika nam. :) Mukaan lähtisi sulhaseni.

 • Marika

  Unelmieni Magnum-puikko sisältäisi valkosuklaakuorrutteen lisäksi Himalajan kristillisuolaa, chilirouhetta sekä marenkimuruja… Nam!! Ja mukaan hemmottelu

 • ismo tervonen

  tummasuklaakiharat,sokeroitu inkivääri,chilirouhe..siskoni tyttären

 • Marika

  Unelmieni Magnum-puikko sisältäisi valkosuklaakuorrutteen lisäksi Himalajan kristillisuolaa, chilirouhetta sekä marenkimuruja… Nam!! Ja mukaan hemmottelureissulle ottaisin tietysti rakkaan poikaystäväni! Yhteinen irtiotto arjesta tulisi meille molemmille tarpeeseen kun yhteistä kahdenkeskistä aikaa lapsiperheessä löytyy niin harvoin.

 • Louna

  Oioi! Kruunaisin maitosuklaakuorrutteen kuivatetuilla mansikoilla, macadamiapähkinärouheella ja marenkimuruilla.

  Mukaan hotelliin ottaisin tottavie mieheni. Pieni irto-otto arjesta ei tekisi tähän saumaan pahitteeksi, miehen tehdessä rankkaa duunia ja minun ollessa päivät kotiäitinä.

 • Emppu

  Mun unelmien Magnum on maitosuklaakuorrutteella, pistaasipähkinärouheella, kuivatuilla mansikoilla ja minivaahtokarkeilla. Sopivan outo minun makuuni. :)

  Mukaan ottaisin uuden ihastukseni, jonka kanssa jo seurusteluakin pohditaan. :)

 • Angela

  Kookoshiutaleet, pistaasipähkinärouhetta ja vaahtokarkkeja. Tämän ihanuuden jakaisin ehdottomasti rakkaan avomieheni kanssa, jonka kanssa emme ole viettäneet viime aikoina riittävästi aikaa yhdessä. Toivotaan, että onni ja onnetar suosivat meitä.

 • Unelmajäätelössä olisi valkosuklaata ja minivaahtokarkkeja. Näin vastasi 4-vuotias tyttäreni. Mukaan juhlimaan ottaisin veljeni, joka kaipaa kovasti piristystä rankan työputken uuvuttamana ;)

 • kaijas

  Minulle valkosuklaakuorrutus, vaahtokarkkia, mustikkarouhetta- mukaan ottaisin mieheni, yhdessä kaipaamme hemmottelua

 • Tuollahan pitää käydä vaikkei kisaa voittaisikaan!! Unelmien jäätelöön tulisi maitosuklaa kuorrute, pistaasi, inkivääri, ja suolakristallit. Mukaan pääsisi ehdottomasti poikaystävä!

 • Henriikka

  Kuulostaa aika ihanalta tauolta arjesta! Itse valitsisin maitosuklaajätskin päälle kristallisuolan, suklaakiharat ja chilirouheen. Mukaan lähtisi varmaan puoliso.

 • Henrika

  Unelmien Magnum-puikko olisi maitosuklaakuorrutteella,minkä kruunaisi kookoshiutaleet,tummasuklaakiharat ja macadamiapähkinärouhe.

 • Tulppaani

  Unelmieni Magnum-jäätelö olisi valkosuklaakuorreittenen ja höystetty minivaahtokarkeilla sekä macadamiapähkinä- ja mustikkarouheella. Mukaan herkuttelemaan lähtisi ikioma herkkusuu eli poikaystäväni.

 • TiinaK

  Oi luoja mikä kisa! Valitsisin ehdottomasti äklöintä ikinä: valkosuklaapuikko, macadamia-, vohveli- ja marenkimuruja! Nammmm! Mukaan ottaisin ihanan ystäväni, joka raskaan raksakesätyön ohella olisi hemmottelun tarpeessa :)

 • Petra

  Valkosuklaakuorrutteella valitsisin täytteeksi macadamiapähkinät (Australian rakastajana en voi kuvitella parempaa), marenkimurut (makeaa mahan täydeltä) sekä kookoshiutaleet (eksotiikkaa sen olla pitää). Hemmotteluun ottaisin mukaani parhaan ystäväni, jonka kanssa ei voi koskaan viettää liian paljoa aikaa. Varsinkin kun se aika on lasten ja töiden takia ollut viime aikoina kortilla.

 • NiinaD

  Maitosuklaakuorrutteen lisäksi pistaasipähkinärouhetta, mustikkarouhetta ja popping candya.

  Mukaani ottaisin upean avopuolisoni, jonka kanssa kelpaisikin kyllä juhlistaa samalla viikolla olevaa vuosipäivää jäätelön parissa ja hotelliyön kera.

 • Oi että mikä kilpailu! Ihana olisi miehen kanssa karata tuollaiselle minihemmottelulomalle!
  Perinteistä magnum-suosikkiani, mantelia, ei listalta löytynyt joten laitetaanpa sitten maitosuklaakuorrutteen kanssa pistaasia ja popcornia! :)

 • Icecrystal

  Valkosuklaakuorrutteinen Magnum vohvelimuruilla, macadamiapähkinärouheella ja kaakaonibseillä!

  Mukaan hemmotteluhetkiin ottaisin äitini, joka viettä 50-vuotiaspäiviään tänä kesänä :)

 • Salla

  Äääh, ihan liian ihanan kuuloista! :) Ottaisin ehdottomasti maitosuklaakuorrutteen ja kookosta, minivaahtokarkkeja ja makadamiapähkinärouhetta!

  Mukaan lähtisi varmaankin siskoni :)

 • Pistaasi-espressokahvi-jäätelöä raidoitettuna, valkosuklaakuorrutus ja päälle kaakaorouhetta!

 • Ihan herahti vesi kielelle! Unelmieni jäätelö olisi valkosuklaakuorrute marenkimuruilla, pistaasipähkinärouheella ja mustikkarouheella. Nam! Mukaan ottaisin avomieheni, joka on myös suuri jäätelöfani.

 • Suvi

  Onpas raikas uusi juttu, mahtavaa! Varmasti poikkean tuolla joka tapauksessa!

  Minä ottaisin maitosuklaakuorrutteen ja sen päälle Himalajan kristallisuolaa, macadamiapähkinärouhetta, mustikkarouhetta ja ihan ihan vähän chilirouhetta.

  Mukaan lähtisi pohjoissuomessa asuva ystävä, jota en ole nähnyt ihan liian pitkään aikaan välimatkan takia.

 • miida

  maitosuklaakuorrute chilirouheella ja mansikan rouheilla

  mukaan ottaisin ehdottomasti rakkaan poikaystävän :)

 • Madeleine

  Voi NAM mikä kisa :) Ehdottomasti nauttisin Magnumini maitosuklaakuorruteella sekä macadamiapähkinärouheella, minivaahtokarkeilla ja tummasuklaakiharoilla. (Tosin jäin vielä miettimään että mitä ihmettä on Popping candy ja haluanko syödä sitä… :D )

 • Madeleine

  Jätskinhimoissani näköjään unohdin mainita että jätskiäkin herkumpi avomies lähtisi tietysti mukaan.. :D

 • Marianne

  Maitosuklaakuorrute ja herkuiksi marenkimurut, chilirouhe ja sokerikuorrutetut ruusun terälehdet.
  Mukaani pääsisi rakas ystäväni, jota haluaisin ilahdutaa ja näen aivan liian harvoin.

 • upu

  oh, puikkoni olisi maitosuklaalla kuorrutettu, ja päälleen se saisi himalajan kristallisuolaa, marenkimuruja ja kaakaonibsejä. nam!

  mukaan herkuttelemaan lähtisi poikaystävä, joka aamulla muuttokuormamme kannettuaan ansaitsee hemmottelua ja paljon.

 • Jennie

  Mmmm… Pistaasipähkinärouhe, himalajan kristallisuola ja tummasuklaakiharat maitosuklaakuorrutteella. Mukaan lähtisi ehdottomasti paras kaveri!

 • Li

  Valkosuklaakuorruiteinen Magnum ruusunterälehdillä, marenkimuruilla ja tummasuklaakiharoilla. Ensi viikolla mieheni jää kesä/isyyslomalle ja tyttäremme täyttää yhden vuoden. Yö hotellissa kruunaa uuden perheemme kesäloman alun, ja isoäiti pääsee hoitamaan vauvaa.

 • tuovi

  Minun jäätelöni olisi maitosuklaakuorrutteinen ja mukaan kristallisuolaa, ruusun terälehtiä ja macadamiapähkinärouhetta. Mukaan lähtisi mitä luultavimmin siskoni.

 • Abilla

  Herkkujätskiin tulisi maitosuklaakuorrute ja pläjäykset kookoshiutaleita, kaakaonibsejä ja tummasuklaakiharoita. Jatketaan laihista sitten seuraavana päivänä:)
  Mukaan tulisi nuorin tyttäreni juhlimaan jo etukäteen kesäkuussa olevia synttäreitään.

 • Heli

  Kuivatut mansikat, minivaahtokarkit ja chilirouhe valkosuklaalla.
  Tiukan työvuoden jälkeen hotelliyö olisi tosi kiva! Ottaisin mukaan hyvän työkaverin.

 • Kolibrus

  Ensimmäisen yhteisen kesän kunniaksi unelmajäätelöni luotaisiin valkosuklaakuorrutteelle, johon lisättäisiin minivaahtokarkkeja, pirskahtelevia popping candyjä ja koristeeksi unelmaMagnumin päälle vielä sokeroituja ruusun terälehtiä.

  Kaikesta nautiskelemaan ottaisin avomieheni.

 • Heitu

  Täytteistä valitsen kookoshiutaleet, mustikkarouheen ja kuivatut mansikat, kuorrutteeksi valkosuklaan ja mukaan poikaystäväni :)

 • Maria

  Oi! Kuin meille suunniteltu kilpailu. Menemme mieheni kanssa viikonloppuna naimisiin ja häämatkalle emme nyt saman tien pääse. Joten siis pakko osallistua :) Kiitos Jenni tästä.

  Minun puikkooni tulisi maitosuklaakuorrute, mansikoita, suolaa ja ruusun terälehtiä.

 • Minna

  Macademiapähkinärouhe, tummasuklaakiharat ja minivaahtokarkit valkosuklaakuorrutteella. Mukaani ottaisin rakkaan ystäväni jota en ole nähnyt piiitkään aikaan ja joka saa kaiken lisäksi kuukauden päästä vauvan :)

 • mariachxt

  Valkosuklainen kuorrute sokeroidulla inkiväärillä, Himalajan kristallisuolalla ja marenkimurusilla höystettynä. Mukaan ottaisin äitini, joka on aina hemmottelomansa ansainnut!

 • Kati

  Valkosuklaakuorrute, jonka alla kaakaonibsejä, sokeroituja ruusunterälehtiä ja mustikkarouhetta… Mmm-m! Ihana arvonta. Mukaan pääsisi hemmottelua ansaitseva yrittäjämies, jonka kanssa yhteinen aika on kortilla. Toivotaan, että onnetar suosii!

 • anhalt

  Unelma-Magnum olisi ehdottomasti maitosuklaakuorrutteinen + höysteenä himalajan kristallisuolaa, macadamia-rouhetta ja vohvelimuruja. Nam! Mukaani ottaisin avomieheni. Olemme molemmat hedonisteja, ja hemmottelu tulee aina tarpeeseen :)

 • Erika

  Oijoi, himalajan kristallisuolaa, tummasuklaakiharat ja sokeroitu inkivääri maitosuklaakuorrutteella! Tummasuklaakuorrute olisi vielä parempi mutta näillä pärjää hyvin! Mukaan ottaisin aviomieheni, joka osaisi arvostaa tätä.

 • Sarrro

  Maitosuklaakuorrutuksen lisäksi marenkimuruja, macadamian nutseja ja popping candya! Mukaan ottaisin hyvän ystäväni joka on lupautunut lemmikkivahdiksi kesäkuun ajaksi, vähän niin kuin kiitos ja palkintoreissulle :)

 • Tiialiina

  Unelmieni magnum-puikko olisi valkosuklaa magnum, jossa on mukana kookoshiutaleita, minivaahtokarkkeja ja popcornia! :)

  Mukaan lähtisi paras kaverini, jota en ole viime aikoina kerennyt näkemään kiireiden takia. Kaiken lisäksi tämä olisi hyvä myöhäinen synttärilahja hänelle!

 • LauraT

  Maitosulkaakuorrute, himalajan kristallisuola, macadamiapähkinärouhe ja sokeroidut ruusun terälehdet… Kera parhaan ystävän tietysti! :)

 • Kanelikukka

  Mun unelmien Magnum jäätelöön tulisi pistaasipähkinärouhetta, tummasuklaakiharoita ja minivaahtokarkkeja. Kuorrutteena toimii maitosuklaa. Itse kuorrutekkin on tosi hyvää!
  Mukaan lähtisi joku perheenjäsen, kaikki 5 sisarusta ja miksei äitikin rakastaa Magnum jäätelöitä myös. :)

 • Pikkusisko

  Oi autuutta, ihana jätskibaari! Itse valitsisin maitosuklaakuorruteen ja sen kavereiksi: kuivattuja mansikoita, sokeroituja ruusun terälehtiä sekä vohvelinmuruja. Seuraksi ottaisin poikaystäväni joka suhtautuu huvittuneesti (yli-innokkaaseen) jäätelöharrastukseeni johon kuuluvat suurena osana uutuuksiin tutustuminen (ensimmäisenä!) ja pikkutarkat analyysit :)

 • pica

  Mun jäätelössä olisi maitosuklaakuorrute ja sokeroitua inkivääriä, pistaasipähkinärouhetta ja tummasuklaakiharoita. Mukaani ottaisin siskoni, joka kaipaisi pientä hemmottelua kotiäidin arkeensa.

 • rouva s

  Valitsisin maitosuklaan, jonka lisäksi nuo kolme lisäherkkua: kuivatut mansikat, minivaahtokarkit, tummasuklaakiharat
  namnamnam!!!

  Mukaan ottaisin mieheni, kun melkeinpä joka ilta jompi kumpi meistä sanoo, että otettaisko jäätelöä ja yhdessä tuumin suuntaamme pakastimen luokse..eikä hemmotteluhetkiä tuoreen perheenlisäyksen takia vielä ole ollutkaan.
  (mukaan tulisi toki myös 1kk-ikäinen poikamme, joka maistelee jätskinsä äidinmaidon välityksellä. ;))
  (paitsi jos mies ei saisi vapaata töistä, niin sitten mukaan saa lähteä mammakaveri Helsingistä)

 • maitosuklaa, täytteenä: kuivatut mansikat, chilirouhe ja sokeroidut ruusun terälehdet! nam <3

  ottaisin mukaani siskoni, hän ansaitsee hemmottelua ja omaa aikaa!

 • Fanni

  Ehdottomasti valkosuklaakuorrute ja täytteiksi kookoshiutaleet, mustikkarouhe ja macadamiapähkinärouhe.

 • Fanni

  Ja mukaan ottaisin bestiksen!

 • laura

  Valkosuklaakuorrute ja vaahtiksia, sokeroituja ruusun terälehtiä ja marenkimuruja ois unelma! Ja poikaystävä lähtis mukaan :)

 • Vivve

  Oijoi, ompas herkullinen arvonta!
  Valitsisin valkosuklaakuorrutteen, macadamiapähkinärouheen sekä…. menipäs vaikeaksi valita,hmm…minivaahtokarkit ja kaakaonibsit. Nam! Mukaan ottaisin avomieheni jätskitreffeille. :)

 • essiessi

  Kookoshiutaleet, himalajan kristallisuola ja kuivatut mansikat maitosuklaakuorrutteella ♥
  Hemmotteluun ottaisin mukaan äitini, voitaisi näin samalla juhlia äitienpäivää (vähän myöhässä) ja omia synttäreitäni jotka on 30.5! :)

 • Maiju M

  Maitosuklaakuorrute. Tummasuklaakiharat, kookoshiutaleet ja marenkimurut lisukkeena. Mmmmmm.
  Siskoni mun lähtis tietysti mukaan.

 • Tellu

  Oijoi ihanaa! Ottaisin valkosuklaakuorrutteisen jäätelön, johon macadamiarouhetta, himalajan kristallisuolaa ja minivaahtokarkkeja.
  Niin ja hotelliin veisin toki oman mieheni, pientä luksusta arkiaamuun :)

 • Valkosuklaakuorrute mustikkarouheella, marenkimuruilla sekä sokeroiduilla ruusun terälehdillä. Mukaani nappaisin poikaystäväni, jonka kanssa on tullut vietettyä vähän liian vähän kaksinkeskistä aikaa :)

 • Katja

  Valkosuklaakuorrute, kookoshiutaleita, tummasuklaakiharat ja mustikkarouhe! Mukaan nappaisin parhaan kaverini :)

 • Sini Tuulia

  Ihana kesäkisa! Kiva Jenni, että kilpailuun on ”järkevää” osallistua vähän kauempaakin kun mukana on hotelliyö :). Valitsisin tietysti maitosuklaakuorruteen, minivaahtokarkit, pistaasipähkinärouheen sekä himalajan kristallisuolan. Mukaan ottaisin oman mieheni, jonka kanssa juhlimme tänä kesänä 10v.-hääpäivää – tämäpä olisi oiva lahja!

  Peukut pystyyn!

 • Inkeri

  Vaalean suklaan ystävänä ottaisin jäätelöön valkosuklaakuorrutteen ja sen oheen pistaasirouhetta, himalajan kristallisuolaa ja ruusun terälehtiä.
  Mukaan ottaisin poikaystävän, jonka kanssa juhlisimme rankan (työ)vuodeni päättymistä, hänen valmistumistaan ja kesäloman alkamista!

 • Oi ja voi, mikä ihana kisa!

  Ottaisin maitosuklaiselle jätskille pistaasipähkinärouhetta, kaakaonibsit ja tummasuklaakiharat.

  Ja mukaan ottaisin poikaystäväni! :)

 • Kurre

  Valkosuklaakuorrute tummasuklaakiharoilla ja mustikkarouheella, voi nam!
  Pakko mennä ostamaan jäätelöä :D

 • Maira

  Oi mikä ihana kilpailu!
  Omaan Magnumiini valitsisin kuivattuja maksikoita, tummasuklaakiharoita ja keksimuruja!
  Mukaan hotelliin ottaisin avomieheni, olisi ihanaa lähteä pienelle minilomalle kaiken arjen, työn ja koulun keskeltä!

 • emmien

  Unelmieni magnum: valkosuklaakuorrute, marenkia, mansikkaa ja macadamiapähkinää, nam! Tai sitte joku suklaaöverikin vois olla hyvää.
  Jos voitto osuu kohdalle, kaveriksi mukaan lähtee paras ystäväni. :)

 • siirpa

  Maitosuklaakuorutteinen jäätelö, jossa olisi lisäksi mustikkarouhetta ja marenkimuruja kuulostaa aika unelmajäätelöltä :) Mukaan lähtis varmastikkin paras kaveri, jonka kanssa ollaan jo suunniteltukkin Helsingin matkaa!

 • iinapauliina

  Valkosuklaakuorrute + tummasuklaakiharat, macadamiapähkinärouhe ja kuivatut mansikat :P

 • Nanne

  Oih! Minun annokseni olisi todellinen suklaan rakastajan valinta, eli Magnum maitosuklaakuorrutteella ja päälle kaakaonibsejä, tummasuklaakiharoita ja sokeroituja ruusun terälehtiä :) Mukaani hemmotteluun ottaisin rakkaan avomieheni.

 • koo

  Chilirouhe, macadamiapähkinärouhe ja tummasuklaakiharat! Mukaan ottaisin ystäväni, joka ansaitsisi kiireisen kevään jälkeen vähän hemmottelua.

 • Helmi

  Unelmieni puikko sisältäisi kaakaonibsejä, pistaasipähkinöitä sekä himalajan kristallisuolaa ja olisi päällystetty tummalla suklaalla, mutta tässä tapauksessa siis maitosuklaalla tumman uupuessa. Ah rakastan jäätelöä jossa yhdistyy suolainen ja makea! Kaveriksi ottaisin ystäväni ja kämppikseni, jolla on taas raskas pääsykoehaku takana.

 • Elma

  Syön jäätelöä kesät talvet, se on suurinta herkkua! Valitsisin maitosuklaakuorrutteen höystettynä minivaahtokarkeilla, makadamiapähkinärouheella ja vohvelimuruilla :) Hotelliin ottaisin mukaani ihanan aviomieheni, jonka kanssa emme tänä kesänä ehdi yhteiselle lomalle, joten viikonloppu hotellissa toimisi pienenä minilomana!

 • Jade

  Noniin, jätski eli intohimoni!

  Pohjalle valkosuklaa (ihan parasta), ”täytteiksi”:
  – himalajan kristallisuola (koska suolainen+makea = ihanan kummallinen yhdistelmä)
  – tummasuklaakiharat (koskaan ei voi olla liikaa suklaata)
  – sokeroidut ruusun terälehdet (whaat?! pakko kokeilla!)

  Mukaan tulisi rakas avomieheni, ansaitsisi myös hemmottelua.

 • NiinaP

  maitosuklaa, kaakaonibsit, tummasuklaakiharat ja minivaahtokarkit, NAM:D
  mukaan ottaisin avomiehen:)
  niiina-@hotmail.com

 • Anni

  kookoshiutaleet ja mustikkarouhe valkosuklaapäällisellä ja tummasuklaakiehkuroilla. Voi nam!

  Ollaan miehen kanssa ihan mahdottomia jätskinautiskelijoita, ja vain paras kelpaa. Pitkän remonttikauden päätteeksi tämä olisi nautinnollinen voitto ja pääsisivät pois kaaoksen keskeltä nauttimaan jätkiä mukavassa ympäristössä :)

 • Anna

  Kooshiutaleita ja pistaasipähkinärouhetta mun jätskiin! En muuten ole hirveästi jäätelön perään, mutta Magnum on mun heikko lenkki. Ihan kuin pienet lapset, syön aina ensin suklaakuorrutteen :) Onneksi se itse jäätelökin on tosi hyvää. Mä haluisin voittaa, koska lupasin aviomiehelle yllätyksen hääpäivälahjaksi, ja nyt on vähän rahat tiukalla, kun hoidan lapsia kotona. Voitin tai en, käyn testaamassa jätskibaarin ja vien aviomiehen yllätysmatkalle, pitää vähän priorisoida – sen verran mahtava tyyppi sen mun aviomies.

 • Sini

  Oma unelmieni jäätelö sisältäisi kuivattuja mansikoita, mustikkarouhetta ja minivaahtokarkkeja valkosuklaakuorrutteella. Mukaan lähtisi ihana paras ystäväni!

 • Suklaakuorrute + pistaasipähkinärouhe + tummasuklaakiharat ja minivaahtokarkit = My Rocky Road alá Magnum. Mukaan ottaisin ystäväni, joka on kokenut elämässä viime aikoina turhan suuria menetyksiä.

 • jennie

  Oi ihana kilpailu. Valitsisin maitosuklaakuorrutteen, kookoshiutaleet, mustikkarouheen ja kuivatut mansikat. Mukaan ottaisin ehdottomasti avomieheni. Meillä on ollut viime aikoina valitettavan vähän yhteistä aikaa, joten olisi ihanaa piristystä arkeen päästä viettämään kahdenkeskistä laatuaikaa.

 • Susanna

  Valkosuklaakuorrute päällä pistaasipähkinärouhe, tummasuklaakiharat ja popcorn. Mukaan lähtisi puoliso.

 • Laura

  Maisteluun päätyisi ehdottomasti valkosuklaakuorrutettu jätski, johon tulisi lisäksi marenkimuruja, sokeroituja ruusun terälehtiä ja Himalajan kristallisuolaa. Mukaan ottaisin kaikesta makeasta pitävän poikaystäväni, josta olen työreissun johdosta ollut viimeiset pari viikkoa erossa. Tuolloin maanantaina meillä alkaa nimittäin myös yhteiselo saman katon alla, joten olisihan sitä kiva päästä juhlistamaan. ;)

 • Ansu

  Valkosuklaakuorrute, marenkimurut, macadamiapähkinärouhe ja kuivatut mansikat. nam.

  Mukaan poikaystävä.

 • Laukku-Laura

  Täydelliseen makean yliannostukseen valitsisin kaakaonibsit, kuivatut mansikat, minivaahtokarkit – tietty valkosuklaakuorrutuksella! Mmmmm.
  Mukaan kaappaisin armaan puolisoni. Koko kevät on molemmilla mennyt viipottaessa ympäri maata töiden perässä, ja yksi ihana päivä vain meille kahdelle tulisi enemmän kuin tarpeeseen!

 • Ruu

  Maitosuklaakuorrute, chilirouheutta, tummasuklaakiharoita sekä kookoshiutaleet, kaikkea hyvää niin ei voi tulla pahaa !

  Mukaan ottaisin uuden tuttavuuden, joka vaikuttaa ihan mahtavalta ihmiseltä. Tälläinen erikoinen yllätyskiva olisi mahtava juttu näin jännittävässä ja ihanassa tutustumisvaiheessa.

 • Ava A.

  Oi nams! Unelmieni Magnum-puikko olisi kuorrutettu valkosuklaalla ja siinä olisi pistaasipähkinärouhetta ja kuivattuja mansikoita. Hemmotteluillan jakaisin rakkaan ystäväni kanssa, joka kaipaisi pientä irtiottoa arjesta.

 • Kaisa

  Maitosuklaakuorrute, pistaasipähkinärouhetta, minivaahtokarkkeja ja kuivattua mansikkaa, nam! Ja mukaan ottaisin tuon miehen joka asuu meillä.

 • AnuK

  Kiva liikekonsepti Magnumilta! Omaan suosikkiini valitsisin hentoisia makuja valkosuklaan alle, eli vaahtokarkkeja, marenkia ja ruusunlehtiä. Suklaa dominoi jätskeissä nii. Usein, joten olisi kiva saada puikko kerrankin ilman.

 • Eerika

  Vesi herahtaa jo kielelle jo pelkästä ajatuksesta valkosuklaista kuorrutetta, kuivattuja mansikoita, mustikkarouhetta ja sokeroituja ruusun terälehtiä täytteenä. Mukaan ottaisin ihanan siskoni.

 • Tiia

  Unelmieni Magnun jäätelössä olisi valkosuklaakuorrute, sopivasti vohvelimuruja, tummasuklaakiharoita ja marenkimuruja! <3

  Mukaani ottaisin kihlattuni/avopuolisoni, jonka kanssa olemme jo hyvästi nauttineet tälle keväälle/kesälle jäätelöä suurella nautinnolla. Ja kihlattuni on myös tukenut minua kovasti haaveeni toteutuksessa, joten haluaisin yllättää hänet mukavalla reissulla! Meillä on myös tulossa kihlapäivä, joten tämä olisi upea lahja rakkaalle puolisolleni! :) <3

 • Lauranen

  Maitosuklaakuorrute + kookoshiutaleet + chilirouhe + tummasuklaakiharat :)
  Mukaan lähtisi joku parhaista ystävistä!

 • Suvi

  Oma unelmajädeni sisältäisi maitosuklaakuorrutteen, jonka pintaa koristaisivat sokeroidut ruusun terälehdet, kuivatut maksikat ja marenkimurut.
  Pidän peukut ja varpaat ristissä, että voittaisin olisi niin ihanaa viedä lasta odottava ystäväni tuonne jädelle, hänen ykkös raskaushimo kun on juurikin nuo Magnum-puikot :)
  Ja vaikka en voittaisi niin taidanpa silti viedä ystäväni tuonne yllätysvisiitille, sen verran mainio idea koko jädebaari!

 • Riikka

  Valkosuklaakuorrute + tummasuklaakiharat + kuivatut mansikat + macademiapähkinärouhe. NAM!

  Ottaisin mukaan poikaystäväni, joaka on uurastanut ahkerasti koko kevään. Tämä olisi ihana palkinto hänelle ja voisimme samalla juhlistaa loppukuun merkkipäiväämme. :)

 • annikki

  Ihana kisa! Omaan jädeen tulisi valkosuklaakuorrutus, makadamiapähkinät, chilirouhe ja tummasuklaahiutaleet. Ja mukaan lähtisi sisko, joka syö aina vieraillessaan pakastinlokeroni jäätelöt oli siihen lupaa tai ei. :)

 • GraceKelly

  Oi NAM! :) Itse ottaisin maitosuklaakuorrutteella varustetun jätskin marenkimuruilla, tummasuklaakiharoilla ja sokeroiduilla ruusun terälehdillä – kuulostaakin jo satumaiselta. Romanttisen jätskin ja hotelliyön nauttisin poikaystäväni kanssa.

 • T

  Mä haluuun kans :) eli valkosuklaa himalajan kristallisuolalla ja sokeroiduilla ruusun terälehdillä! Mukaan ottaisin ystäväni Annan joka on tukenut minua ystävänä jo vuodet mutta erityisesti auttanut päätä pystyyn näin eron jälkeen..

 • Milla

  Maitosuklaa ja täytteinä popcorn, kuivatut mansikat sekä tummasuklaakiharat! Mukaan lähtisi tietysti poikaystävä, olisi mukavaa hemmotella häntä ennen välimatkamme kasvua :)

 • Laura

  Oi , minun puikkoon tulisi valkoosuklaakuorrute ja kuivattuja mansikoita :3

 • Ansku

  Super vaikea valinta! Hyviä yhdistelmiä löytyy kymmeniä, VIP-kortti tulisi siis tarpeeseen.. :D Mutta tällä hetkellä mukaan lähtisi valkosuklaapäällysteinen jätski pistaasipähkinärouheen, kookoshiutaleiden jaaa… minivaahtokarkkien kanssa! Ja mukaan tietty sisko, joka on vähintään yhtä kova herkkusuu kuin itsekin olen.

 • Silja

  MMmmmm…Nam!! :)

  Poikaystävä lähtis mukaan ja valitsisin maitosuklaakuorrutteen ja päälle macadamiapähkinärouhe, mustikkarouhe ja himalajan kristallisuola.. En tiedä sopisko nuo yhtään yhteen mutta voi ahh kun nuo kaikki kuulostaa niin hyvältä !

 • No pakkohan tähän on osallistua! Valkkaisin maitosuklaakuorrutteisen Magnumin, johon täytteiksi kuivattuja mansikoita, tummasuklaakiharoita ja minivaahtokarkkeja. Seurakseni ottaisin kihlattuni, jonka kanssa voisimme näin myös juhlistaa yhteistä merkkipäiväämme :)

 • SP

  Ehdottomasti maitosuklaakuorrute macadamiapähkinä- ja mustikkakuorrutteen sekä sokeroitujen ruusun terälehtien kera (semmoistakin on olemassa??) Mukaan tulisi joku kaverini, en osaa vielä päättää kuka :).

 • Mönkkeli

  Valkosukaa, marenkimurut, tummasuklaakiharat ja mustikkarouhe. Illan jakaisin tuon ihanan siippani Teemun kanssa kun jäi tuo syntymäpäivälahja oman henk koht huonon rahatilanteen takia hankkimatta :) (leivoin toki kakun <3 )

 • Ann-Marie

  Omaan jäätelöpuikkooni ottaisin macadamiarouhetta, vohvelimuruja ja popping candy maitosuklaa-kuorrutetta. Ottaisin mukaan hyvän ystäväni. Haluaisin kovasti Helsinkiin, millä tekosyyllä tahansa, sillä on stadista kotoisin ja asun nykyisin eri paikkakunnalla Itä-Suomessa, joten ikävä kotikulmille on kova! :)

 • Heidi

  Valkosuklaakuorrute, täytteiksi sitten pistaasipähkinärouhe, kaakaonibsit ja kuivatut mansikat.

  Mukaan ottaisin ihanan aviomieheni.

 • Soina

  Mmmm.. Magnum maitosuklaajäätelö kuorrutettuna pistaasipähkinärouheella, marenkimuruilla ja tummasuklaakiharoilla veisi tämän jäätelönrakastajan taivaisiin. Helsingin reissulle ottaisin mukaan ehdottomasti poikaystäväni, jonka kanssa elämme eri kaupungeissa ja näemme muutenkin liian vähän.

 • Pinja

  Valkosuklaakuorrutteella pistaasipähkinärouhe, himalajan kristallisuolaa ja marenkimurut.
  Mukaan ottaisin ehdottomasti äitini, jotta hän saisi hieman lepoa töiden kiireestä, eikä maksaisi mitään tämmönen pieni hemmotteluloma, joten siitäkään ei hänelle tulisi stressiä (:

 • Elisa Korpela

  Kuorrutteeksi maitosuklaata ja täytteinä kaikki lempparimaut sekaisin sopivat ne sitten yhteen tai eivät, eli siis minivaahtokarkkeja, kaakaonibsejä ja kookoshiutaleita! omnom ja mukaan ottaisin ihanan ystäväni, jolle olen muutenkin palveluksen velkaa (lainailen sen netflixiä….)

 • Siiri

  Valkosuklaakuorrute, inkivääri ja kristallisuola! Olisikohan tuo ihan överi :D Ihanalta kuulostaa. Ottaisin mukaan poikaystäväni :)

 • Sini

  Oooh! Minun jäätelöni taitaisi olla valkosuklaa chilirouheella, kuivatuilla mansikoilla ja vohvelimuruilla.

  Mukaan ottaisin ystäväni, jonka kanssa aloitetaan kesäloma 3.6. tiukan työvuoden jälkeen. Olisipa upea aloitus lomalle!

 • Sini

  Oooh! Minun jäätelöni taitaisi olla valkosuklaa chilirouheella, kuivatuilla mansikoilla ja vohvelimuruilla.

  Mukaan ottaisin ystäväni, jonka kanssa aloitetaan kesäloma 3.6. tiukan työvuoden jälkeen. Olisipa upea aloitus lomalle!

 • Selina Karjalainen

  Maitosuklaakuorrute, pistaasipähkinärouhe, vohvelimurut ja kaakaonibsit. Nam! Mukaan ottaisin oman mieheni ihan vain jo senkin takia, että liian harvoin tulee tehtyä tuollaisia irtiottoja arjesta yhdessä :) Olisi kyllä oikein unelmareissu.

 • liis

  Oi nam! Oma jätski olisi kuorrutettu maitosuklaalla ja täytteenä olisi ehdottomasti kookoshiutaleita, pistaasipähkinärouhetta sekä kuivattuja mansikoita. Mukaan ottaisin poikaystävän, jonka jäätelöstä tulisi varmasti aika erilainen.

 • Margaret

  Ihana kilpailu ja täydelliset palkinnot! Omaan unelmajätskiini tulisi maitosuklaakuorrutteen alle pistaasipähkinärouhetta, kuivattuja mansikoita ja himalajan kristallisuolaa. Mukaan ottaisin puolisoni, jonka kanssa voisimme juhlistaa kesää ja sen mukanaan tuomia kivoja muutoksia elämässämme!

 • noora

  Oi vitsit mitä täytevaihtoehtoja!

  Ottaisin sokeroidut ruusunterälehdet, pistaasipähkinärouheen ja tummasuklaakiharat valkosuklaakuorrutteella. Ja mukaan haluaisin parhaan ystäväni, jonka kanssa emme ole ehtineet kuukausiin nähdä, eri kaupungeissa kun asutaan.

 • Taija

  Valkosuklaakuorrute, macadamianpähkinämurut, kuivatut mansikat sekä himalajan kristallisuola voisi olla aika hyvä yhdistelmä.. Tai hmm, pitäisi päästä maistamaan.. :)

  Jos voittaisin ottaisin mukaani äitini, niin minäkin voisin joskus häntä hemmotella, eikä aina toisin päin. :D

 • mira

  valitsisin maitosuklaakuorrutteen, kaakaonibsit, himalajan kristallisuolan ja vohvelimurut jätskiini! ja ehdottomasti ottaisin kaverini, joka on puurtanut koko vuoden lääkkiksen pääsykokeisiin, mutta kuitenkin jaksanut olla oma ihana itsensä ja parhaista parhain ystävä.

 • Ååå nam! Maitosuklaajäde, jonka päälle suolaa, ruusunlehtiä ja pistaasia ja mukaan poikakaveri!

 • Ninni

  Unelmien jätskissä yhdistäisin kahta eri suklaata maitosuklaakuorrutuksen ja täytteessä suklaakiharoiden muodossa. Hieman makeutta tuomaan lisäisin joukkoon myös marenkimuruja ja kirpsakkuutta ja Suomen kesän makua tuomaan mustikkarouhetta, joka on suklaan ja jäätelön kanssa ehdottomasti paras yhdistelmä. Mukaan reissulle ottaisin mukaan parhaan ystäväni, jonka kanssa olemme varsinaisia jätskihirmuja esim. muiden lupaillessa uutenavuotena parempia elämäntapoja niin meidän lupauksemme oli maistaa vuoden aikana kaikkia Ben&Jerrys jäätelömakuja :)

 • hops

  Maitosuklaakuorrute, himalajan kristallisuola ja chilirouhe tuplana!

 • Veemäinen

  Sokeroituja ruusun terälehtiä, marenkimurua ja kuivattuja mansikoita valkosuklaakuorrutteella, nam <3

  Mukaan ottaisin hyvän ystäväni Saran :)

 • Oih tää ois täydellinen! Poikaystävä on vihdoin kahden kuukauden odotuksen jälkeen tulossa Ranskasta käymään ja olisi ihanaa tehdä jotain erityistä. :)

  Valitsisin maitosuklaajätskin pistaasirouheella ja kuivatuilla mansikoilla.

 • Rosa

  Oi, kuinka ihana palkinto! :) Ja mitkä herkkutäytteet! Vaikea valinta, mutta ottaisin ehkä valkosuklaakuorrutteen, ruusun terälehtiä, marenkimuruja ja mustikkarouhetta. Mukaani herkuttelemaan ottaisin mieluiten poikaystäväni.

 • neulepuikko

  Kuorrutus olisi maitosuklainen. Mausteiksi ottaisin Himalajan kristallisuolaa, minivaahtokarkkeja ja tummasuklaakiharoita. Jäätelön ruoskutukseen mukaan ottaisin oman kullanmuruseni.

 • Katariina Vainio

  Unelmieni Magnum-puikko olisi maitosuklaakuorrutteella, täytteinä tietenkin chilirouhetta, kuivattuja mansikoita ja vielä popcornia pehmittämään makua !

  Mukaani ottaisin 50-vuotis synttäreitään viettävän äitini. VIP-avajaiset olisivat mukava lahja ja erikoinen paikka viettää synttäreitä yhdessä !

 • Katja

  Voih, miten ihana ylläri tässä olisikaan! Mukaan ottaisin miesystäväni – meillä alkaa yhteinen kesäloma juurikin tuolloin ma 3.6.! Olisi ihana aloittaa se näin. Oma herkkujädeni olisi maitosuklaalla kuorrutettu ja täytteenä olisi kookoshiutaleita, kristallisuolaa ja mustikkarouhetta, mumskis!

 • Sanna

  Nam, mikä kilpailu. Minun jäätelön syönti tänä kesänä vaikuttaa melko pahalta kun tässä vaiheessa ja tullut syötyä nii paljon jätskiä. Minun jäätelöni olisi maitosuklaalla kuorutettu ja minivaahtokarkkeja, kuivatut mansikat ja macadamiapähkinärouhe. nammm :)
  Mukaan ottaisin hyvän ystäväni, joka tarvitsee piristystä elämään :)

 • Veera S.

  Valkosuklaapuikko, Himalajan kristallisuolaa, kookoshiutaleita ja marenkimuruja! Mukaan ehdottomasti ystäväni Petra, jonka kanssa juhlitaan tänä kesänä 20-vuotista ystävyyttämme.

 • Tyyppi

  Oioi, vaikea valinta! Herkkujäätelössäni olisi tummasuklaakiharoita ja chilirouhetta. Mukaan hemmotteluun ehdottomasti paras ystäväni Anne!

 • Pörrö

  Minun herkkuni pohjana toimisi maitosuklaapuikko ja täytteiksi tulisi marenkimurut, kuivatut mansikat sekä vohvelimurut. Nams :)!

 • Ooo. Kesän ensimmäinen jätski on vielä syömättä, mutta en panisi pahakseni, jos se olisi tuommoinen valkosuklaakuorrutteinen macadamiapähkinärouheella, kuivatuilla mansikoilla ja ruusun terälehdillä. Jälkimmäiset kuulostaa muutenkin aika mielenkiintoisilta! Mukaan lähtisi poikakaveri.

 • Pörrö

  Niin ja mukaan herkuttelemaan lähtisi yhtä herkkusuu poikaystävä :)

 • Sini

  Täydellinen kilpailu, mukana!
  Unelmien magnum puikko: maitosuklaakuorrute missä päällä mustikkarouhe, tummasuklaakihara ja sokeroidut ruusun terälehdet. Jos voitto osuisi kohdalleni, tästä kaikesta ihanasta ja romantisesta palkinnosta nauttisin mieheni kanssa.

 • Nipsu

  Unelmieni magnum-puikossa olisi ehdottomasti maitosuklaakuorrute ja täytteenä kookoshiutaleita, kristallisuolaa sekä tummasuklaakiharoita…. voi nam.. täytyy varmaan huomenna kokeilla josko itse saisi jotain saman tapaista aikaiseksi :) Niin ja mukaani ottaisin rakkaan siskoni, jonka kanssa ollaan monet Ben&Jerry’s purkit jo tuhottu!

 • Bullukka

  Jäätelöä. Nomnom. Jäätelöä modattuna omaan makuun – MEGA Nomnom!!! Omaan valintaani tulisi valkosuklaakuorrute, mustikkarouhetta, kuivattuja mansikoita ja vohvelimuruja. Olis vähän niin kuin terveellisyyttä (pah, kunnon itsensä huijaamista, mutta menköön tällä kertaa läpi) ja sitten kunnon herkuttelua samassa setissä.
  Mukaan ottaisin herkkuperseilyssä melkein yhtä pahan jäätelöaddikti ystäväni. Voitaisiin syödä itsemme TÄYTEEN ihanaa jäätelöä ja nauttia ihanasta hotelliyöstä masujemme kanssa. Kyllä kelpaisi. :)

 • Nipsuu

  Hmm, maitosuklaakuorrutteella ja täytteiksi tulisi macademiapähkinät, minivaahtokarkit ja kuivatut mansikat :P. Ykkös seuralaisvaihtoehtoni olisi poikaystäväni, jos hänellä vain sattuisi tuolloin vapaata olemaan :).

 • Nipsuu

  Hmm, maitosuklaakuorrutteella ja täytteiksi tulisi macademiapähkinät, minivaahtokarkit ja kuivatut mansikat :P. Ykkös seuralaisvaihtoehtoni olisi poikaystäväni, jos hänellä vain sattuisi tuolloin vapaata olemaan :).

 • Kiki

  Maitosuklaakuorrute,popping candy,popcorn ja minivaahtokarkit-pehmeää ja rouskuvaa, vähän kaikkkea sekaisin, nam!
  Mukaan ottaisin rakkaan ystävän jonka kanssa vietän yhteistä syntymäpäivää ensi viikolla, tämä olisi meille täydellinen lahja!

 • SuskiV.

  Namm! Minun magnumissani olisi valkosuklaakuorrute, mansikoita, marenkipaloja ja macadamiapähkinää. Slurps!

 • Laura Pihlajamäki

  Oma puikkoni olisi: maitosuklaakuorrutteella, minivaahtokarkein, marenkimuruin ja pistaasipähkinärouheella höystettynä. NAM! :) Mukaan ottaisin poikaystäväni, jonka kanssa emme ehdi nähdä kovinkaan usein oman harrastukseni/ammattini takia. Yhteinen laatuaika tekisi hyvää!

 • phiil

  Oih! Jäätelö on kyl mun ykkösherkku kaikista, eli tämä olis munlaiselle herkkusuulle ihan jäätävä unelmien täyttymys:D

  Ottaisin mukaan jonkun siskoistani, nimittäin tämä jäätelöhulluus kulkee kyllä suvussa!

  Ja maut…ehdottomasti maitosuklaakuorrutteella ja siihen lisäksi marenkimurut, macadamiapähkinärouhe sekä tummasuklaakiharat! NAAAAAM!

 • Heidi

  Voisin syödä jätskini kaikilla noilla ihanilla kuorrutteilla ja täytteillä! Kaikista eniten kuitenkin houkuttelisi maitosuklaakuorrute kookoshiutaleilla, macadamiapähkinärouheella sekä sokeroidulla inkiväärillä. Jos sattuisin voittamaan palkinnon, mukaan ottaisin rakkaan aviomieheni, jonka kanssa vietämme juuri tuolloin 6-vuotishääpäiväämme.

 • Anna

  Jäätelössäni olisi maitosuklaakuorrute ja täytteinä sokeroitu inkivääri, tummasuklaakiharoita sekä kuivatut mansikat. Mukaan ottaisin mieheni.

 • maikka

  Jäätelön ottaisin maitosuklaakuorrutteella, pistaasi- ja macademiapähkinärouheella, sekä kuivatuilla mansikoilla, NAM!

  Hotelliin menisin ihanan poikaystäväni kanssa, jonka kanssa asumme tällä hetkellä eri kaupungeissa ja näemme paljon harvemmin kun haluisimme. Yhteinen yö hotellissa olisi ihana! <3

 • Suzie

  Pistaasin viekeys, ruusun terälehtien lempeys ja kookoksen makeus veisi makumaailman taivaaseen, jonne ottaisin myös mieheni mukaan.

 • Carmen

  Minulle maistuisi varmasti maitosuklaakuorrute ja täytteeksi kookoshiutaleet, pistaasipähkinärouhe ja vohvelimurut, nams!! ottaisin mukaan poikaystäväni, jos hän ei olisi vielä intissä, mutta tästä illasta tuli varmaankin tyttöjen ilta kera pitkäaikaisen ystävän, joka viettää pitkästä aikaa kesää Suomessa <3

 • Henks

  Valkosuklaakuorrute minivaahtokarkeilla, sokeroidulla inkiväärillä ja mustikkarouheella, eniten nam!
  Kaveriksi lähtisi ystäväni, joka varmaan eläisi pelkällä jäätelöllä, jos saisi valita!

 • Maija

  Oijoi mikä kisa! Laittaisin jätskiin Himalajan kristallisuolaa, chilirouhetta ja kaakaonibsejä – ihana suolaisen, tulisen ja makean liitto.

 • Maea

  Valitsisin kuorrutukseksi maitosuklaan ja täytteiksi minivaahtokarkit, kookoslastut ja kuivatut mansikat. Seuraksi ottaisin ihanan siskoni, yhteinen lomareissu (jätskillä) tekisi kummallekin hyvää!

 • Laura

  Valkosuklaakuorrute ja täytteiksi vohvelimurut, marenkimurut ja minivaahtokarkit, koska se mitä jotkut kutsuu ällömakeudeksi on mulle suussasulavaa. Mukaan ottaisin parhaan ystäväni, jota en ole ehtinyt hetkeen nähdä ristiinmenevien kesätyövuorojen vuoksi. Jee! Suklaakuorrutettu jäätelö, jossa on vielä keksitaikinasta alkunsa saaneita murusia = maailman maukkaimmat raaka-aineet yhdessä. <3

 • tt

  Valkosuklaa + popping candy, chilirouhe ja himalajan kristallisuola. Mukaan ottaisin siskoni, joka pienen lapsen äitinä kaipaisi varmasti juuri tällaista överi-hemmottelua, mikä olisi vain häntä varten! :)

 • nuppu

  Unelmajäätelö olisi valkosuklaakuorrutteinen Magnum-puikko jonka päällä olisi sokeroitua inkivääriä, mustikkarouhetta ja vohvelinmuruja. Mukaan ottaisin parhaan ystäväni, joka asuu puolen Suomen päässä minusta, olisi hauska hemmotteluyllätys kun harvoin nähdään. :)

 • Valkosuklaiselle magnumille mustikkarouhe, tummasuklaakiharat ja kuivatut mansikat! Hemmotteluun ottaisin mukaan poikaystäväni, jonka kanssa haluaisin viettää täydellisen hemmottelupäivän/viikonlopun ennenkuin hän lähtee armeijaan.

 • Iti

  Voi mikä ihana jäätelön ystävälle ja suurkuluttajalle! :) Jäätelöä kuluu suuren määrät kesät-talvet, miten mahtavalta kuulostaakaan tämä magnum-jätsibaari! (Uudet magnumit kun muutenkin jo ovat valikoituneet kesän uutuuksista ehdottomiksi suosikeiksi…!) Unelmieni jäätelössä olisi valkosuklaakuorrute, marenkimuruja, sokeroituja ruusun terälehtiä ja kuivattuja mansikoita..ummmm! Mukaan hemmottuiltaan ottaisin ehdottomasti paremman puoliskoni, jonka kanssa jaamme jäätelö-intohimon (ja olipa jäätelö-mieltymyksillä alkutaipaleellammekin oma roolinsa….;)…). Olisi mahtavaa voittaa tämä palkinto, mutta tuota magnum-baaria täytyy käydä kokeilemassa joka tapauksessa!

 • Noora

  Maitosuklaakuorrute, minivaahtokarkit, kuivatut mansikat ja kaakaonibsit, nam!! Mukaan lähtisi ystävä, jonka kanssa käydään varsinkin näin kesäisin lähes päivittäin paikallisessa jäätelöbaarissa kokeilemassa uusia herkkuja.. Kroppa kiittää!

 • Elena

  Valkosuklaakuorrute, sokeroidut ruusun terälehdet, marenkimurut. Ja mukaan paras ystäväni!

 • Hand

  ehdottomasti ;Valkosuklaakuorrutteiselle magnumille toppingeiksi pistaasipähkinärouhetta tuomaan maanläheistä pähkinäisyyttä, sokeroidut ruusun terälehdet antamaan parfyymistä efektiä, sekä marenkimuruja sitomaan makeuden. Mukaan tätä nauttimaan lähtisi paras sekä yhtä jäätelöhullu/addikti ystävä

 • Kripa

  Kookoshiutaleet, mustikkarouhe, kuivatut mansikat ja puoliso messiin hemmoteltavaksi ;)

 • Kit

  Tässäpä unelmajäätelö: valkosuklaakuorrutetta sekä täytteeksi sokeroitua inkivääriä, macademiapähkinärouhetta ja himalajan kristallisuoraa. Hemmotteluun nappaisin mukaan rakkaan poikaystäväni, jonka kanssa ei molempien vuorotöiden takia tule vietettyä tarpeeksi aikaa…

 • Katrina

  Maitosuklaakuorrute, pistaasipähkinät, marenkimurut ja ruusun terälehdet. omnomnom!

  Hemmotteluun ottaisin mukaan parhaan ystäväni, sillä hänellä on ollut rankka työrupeama pääsykokeiden kanssa ja hän rakastaa jäätelöä – mikä siis sen parempaan kuin hemmotella häntä jäätelöllä ja virkistäytymisellä!

 • karo

  minivaahtokarkit, marenkimuruset ja pistaasipähkinärouhe maitosuklaakuorrutteella, mmmm. Mukaan ottaisin rakkaan mieheni.

 • Ronja Rekonen

  Haluaisin kookoshiutaleita, sokeroituja ruusun terälehtiä ja vohvelimuruja. Kuorrutteeksi maitosuklaa.
  Mukaani lähtisi tyttöystäväni Riina. :)

 • Apua mitä vaihtoehtoja, ehkä pikkasen herahti vesi kielelle :D
  Mä valitsen valkosuklaata ja marenkimuruja, kuivattuja mansikoita sekä minivaahtokarkkeja. Oi ihana miten ällömakeeta :D

  Ja kaveriks ottaisin ystäväni, joka on kahden pienen sankarin yksinhuoltaja ja pääsee aniharvoin hemmottelemaan itseään :)

 • Eveba

  Omnomnom:9

  Omassa herkkujädessäni olisi maitosuklaa kuorrute ja toppingseina kookoshiutaleita, himalajan kristallisuolaa ja tummasuklaakiharoita :)

  Mukaan ottaisin… Hmmmh, parhaan kaverini tai äitini kaiketi.

 • baba

  Oi!! Valitsisin itselleni ehdottomasti valkosuklaakuorrutteisen Magnumin ruusunterälehdillä ja marenkimuruilla :)

  Olisi aivan fantastista päästä viemään koko kevään tentteihin lukenut poikaystäväni pop up -jädebaariin, poloinen kun ei oo vielä yhtään päässyt nauttimaan auringosta.. toivotaan parasta :) ja unelmoidaan sillä välin tosta jätskistä :)

 • Raisa

  Suklaata, suklaata ja suklaata! Ja pähkinää!

  Mukaan ottaisin avopuolisoni..

 • Susanna

  Maitosuklaata, chiliä ja mustikkaa NAM!!! Mukaan lähtisi mieheni <3 <3

 • Elli76

  Maitosuklaata, pistaasipähkinärouhe, minivaahtokarkit ja kaakaonibsit. Seuralaiseksi maailman paras aviomies <3

 • Leena

  Valitsisin tummaan suklaan kuorrutteeksi ja täytteiksi sokeroitua inkivääriä, pistaasipähkinärouhetta ja tummasuklaakiharoita. Herkuttelemaan lähtisin parhaan ystäväni kanssa.

 • Katri

  Ah, unelma magnumi olisi kermatoffee jäätelö, jossa on marenkimuruja ja paksu maitosuklaa kerros. Hemmotteluun ottaisin mukaan äitini, koska hän oikeasti ansaitsee sen !

 • Oiiii, miten ihana kisa!

  Unelmieni jäätelösää oli maitosuklaakuorrute, macadamiapähkinärouhe, popcorn ja minivaahtokarkit <3

  Ottaisin mukaan poikaystäväni, joka juuri jäi taas työttömäksi (jo kolmannen kerran kahden vuoden sisään huonon työllisyystilanteen vuoksi) ja tarvitsee piristystä, jota en voi hänelle tarjota pienen palkkani vuoksi...

  <3:Sara

 • Nooranen

  Parhaiten maistuisi maitosuklaakuorrute, macadamiapähkinörouhe, mustikkarouhe ja kuivatut mansikat! Haluaisin hemmotella miestäni, jonka kanssa olemme pian olleet jo 7 vuotta yhdessä! Mieheni on minulle kaikkeni ja haluaisin suoda hänelle herkku- ja hemmotteluhetkiä! Ei tekisi minullekaan pahaa :)

 • Fee-

  Tottakai valkosuklaa, marenkimurut, kuivatut mansikat ja sokeroidut ruusun terälehdet !

  Mukaan ottaisin parhaan ystäväni, jota näen nykyään niin harvoin, kun asutaan niin kaukana toisistamme.

 • Anni

  Maitosuklaakuorrutus, marenkimurut, tummasuklaakiharat ja kuivatut mansikat. Ja matkaan mukaan ottaisin tietenkin oman rakkaan kummitätini! :)

 • minttu

  Valitsisin jäätelön valkosuklaakuorrutteella, mustikkarouheella, vohvelinmuruilla sekä tummasuklaakiharoilla, mmmm!!

  Mukaan hemmotteluiltaan pääsisi avopuolisoni :)

 • Juulia

  Maitosuklaa magnumiin laittaisin tummasuklaa kiharoita, sokeroitua inkivääriä ja chilirouhetta. Suklainen jäätelö – but with a twist :p
  Mukaan ottaisin jonkun parhaista kavereista herkuttelemaan :—)

 • Juulia

  Maitosuklaa magnumiin laittaisin tummasuklaa kiharoita, sokeroitua inkivääriä ja chilirouhetta. Suklainen jäätelö – but with a twist :p
  Mukaan ottaisin jonkun parhaista kavereista herkuttelemaan :—)

 • Ripsa

  Valkosuklaakuorrute, mustikkarouhe, kuivatut mansikat ja tummasuklaakiharat! Voi namskis. Mukaan nappaisin parhaan ystäväni, joka on suuren urakan uurastettua ansainnut vähintään tämän tasoisen hemmotteluhetken!

 • Anniiii

  Minulle maistuisi valkosuklainen Magnum marenkimurulla, kuivatuilla mansikoilla ja macadamiapähkinärouheella! Aaah! Yksi tällainen. Nyt. Heti. Kuumalle toimistolle. Mukaan herkkuhetkiin ottaisin juuri valmistuneen poikaystäväni.

 • LauraV

  Valkosuklaakuorrutteiselle Magnumille valikoin täytteeksi kookoshiutaleita, mustikkarouhetta sekä marenkimuruja. Mukaan ottaisin poikaystävän, tarkoitus on muutenkin viettää syntymäpäivääni yhdessä :)

 • Mimmu

  Ihana kilpailu herkkusuulle! Paras yhdistelmä oli helppo kehitellä, koska rakastan suolaisen ja makean yhdistelmiä: Valkosuklaamagnum, Himalajan kristallisuola, pistaasipähkinärouhe ja kuivatut mansikat. Nam! Hemmoteltavaksi ottaisin mukaan mieheni, koska elämme kahdenkeskisen aikamme viimeisiä kuukausia ja valmistaudumme tulevaan vauva-arkeen.

 • Suvi

  Pistaasipähkinärouhe, sokeroidut ruusun terälehdet sekä kaakaonibitsit maitosuklaakuorrutteella olisivat minun makuuni. Palkinnosta nauttimaan ottaisin mukaani kämppikseni Iidan.

 • anni

  Valitsisin valkosuklaakuorrutteisen jäätelön, johon ottaisin täytteeksi sokeroitua inkivääriä, mustikkarouhetta ja macadamiapähkinärouhetta. Mukaan lähtisi poikaystävä!

 • JohannaHoo

  Unelmapuikko: Maitosuklaakuorrutteinen puikko himalajan kristallisuolalla, tummasuklaakihararoilla sekä macadamiapähkinärouheella! Suklaa + suolakiteet nam!!

  Seurakseni nappaisin ehdottomasti hyvän ystäväni Janitan jopa poikaystäväni ohitse, koska Janita on osoittautunut jo kuluneen alkukesän aikana maailman suurimmaksi jätskiherkuttelijaksi. :)

  Lähde: http://www.trendi.fi/blogi/pupulandia#ixzz2UfHSgVgL

 • Ansku

  Valkosuklaakuorrute, kuivattuja mansikoita, macadamiapähkinärouhetta sekä marenkimuruja. Hemmottelun ansaitsisi ilman muuta pian vuoden armeijassa ollut uupunut poikaystävä!:)

 • Katja Kusmin

  Pistaasipähkinärouheella ja tummasuklaakiharoilla ja mustikkarouheella ja maitosuklaakuorrukkeella, semmoisen Magnumin haluaisin. Mukaan hemmottelemaan ottaisin aviomieheni.

 • Annie

  Uuuuh! Kuulostaa aivan superilta! Täytteeksi maitosuklaan päälle valitsisin kaakao nibsit, chilirouheen ja tummasuklaakiharat. Mukaan lähtisi ilman muuta jäätelöaddiktoitunut paras kaverini. :)

 • Maaria

  Mahtava kilpailu, kyllä kelpaisi! Koska kaipaan takaisin Aasian makujen pariin, ottaisin maitosuklakuorrutteisen Magnumin jännittävillä itämaisilla mauilla: sokeroitu inkivääri, chilirouhe ja pistaasipähkinärouhe. Mukaan ottaisin ihanan ystäväni, joka ansaitsee viime vuoden superuurastuksen jälkeen ylenpalttisen hemmotteluillan :)

 • Hauber

  Valkosuklaakuorrute, mustikkarouhe, chilirouhe & tummasulkaakiharat.

  Mukaan lähtisi vaimo, joka on kovan luokan Magnum-addikti!

 • Norway

  Unelmieni jäätelöpuikko olisi kuorrutettu valkosuklaalla ja päälle tulisi macadamiapähkinärouhetta, marenkimurua sekä tummasuklaakiharoita. Namm <3 Mukaan jäätelöillasta nauttimaan ottaisin oman äitini. :)

 • Tiina T.

  Ihanan näköisiä nuo jätskit! :) Minun jäätelööni tulisi maitosuklaakuorrute, kuivatut mansikat, vohvelimurut ja sokeroidut ruusun terälehdet. Mukaan ottaisin ystäväni tai siskoni. :) Herkullista kesän jatkoa!

 • Oi, jäätelöä! Ja vieläpä yhdistettynä Helsingin lempitalooni eli Vanhaan :)
  Ottaisin tummalla suklaalla kuorrutetun jäden, jossa olisi päällä suolaa, marenkimuruja ja suklaanibsejä. Näin ekaksi, sillä harvoin jäätelöä voi syödä vain pikkuisen :)

 • Vivve

  Maitosuklaakuorrute, jonka päälle pistaasirouhe, sokeroitu inkivääri (nam!) sekä chilirouhe. Taivaallista!! Seuraneidiksi lähtisi tietenkin bestis, jonka ihanasta seurasta en ole saanut nauttia ajan kanssa saati HERKUTELLEN pitkään aikaan!

 • Katja Kuusisto

  Ahhh ihanaa,

  täytteinä olisi ehdottomasti himalajan kristallisuolaa, macademiapähkinärouhetta ja tummasuklaakiharoita, maitosuklaakuorrutteella. Kaveriksi lähtisi herkkulakkoilleva, työkurmaansahautauva ystävä, joka ansaitsisi rentoutusta enemmän kun kukaan muu. Herkkulakko saisi jäädä. piste.

 • emmi

  Nam mikä kisa!

  Ottaisin maitosuklaakuorrutteen ja täytteeksi pistaasipähkinärouhetta, kaakaonibseja ja suklaakiharoita.

  Mukaan lähtisi jätskiaddikti poikaystävä, joka on koko kevään tsempannut minua pääsykokeiden kanssa. Olisi ihanaa päästä yllättämään hänet tällaisella luksushetkellä! :)

 • Linda

  Kookoshiutaleet, mustikkarouhe ja kuivatut mansikat valkosuklaalla. Mukaan lähtisi siskoni Amanda, jonka suuhun eksyy jäätelöä harva se päivä ;)

 • i

  Oh! Ensimmäiseksi haluaisin testata Magnumin maitosuklaa-kuorrutteella marenkimuruilla, sokeroiduilla ruusun terälehdillä ja himalajan kristallisuolalla… täydellinen unelma! Mukaan nauttimaan ottaisin yhden parhaista ystävistäni

 • msdh

  Haluaisin maitosuklaakuorrutteisen Magnumin, jonka päälle tulisi sokeroituja ruusunterälehtiä, Himalajan kristallisuolaa ja kuivattuja mansikoita. Tämä voisi olla aika mielenkiintoinen yhdistelmä. :)

  Mukaan ottaisin tyttöystäväni.

 • kaisla

  Ehdottomasti: maitosuklaa, himalajan kristallisuola, macadamia- ja chilirouhe.
  Ja todellakin ystäväni, jolla on synttärit juuri edellisenä päivänä.

 • Jennnni

  Kaikki täytevaihtoehdot kuulostaa aivan ihanilta ja koko jäätelöbaari idea samaten! Pakko päästä kokeilemaan! Valitsisin jätskiin maitosuklaakuorruteen ja sokeroidut ruusun terälehdet (kuinka ihanalta voi kuulostaa!), kuivatut mansikat ja tummasuklaakiharat. Mukaan ottaisin parhaan kaverini!

 • emppu

  Se olis ihan selkee: valkosuklaakuorrute ja täytteinä kookoshiutaleet, pistaasipähkinärouhe ja macadamipähkinärouhe. Tarvittaisiin miehen kanssa rankan kevään jälkeen kahdenkeskeistä aikaa ja hemmottelua joten ottaisin hänet kyllä mukaan.

 • Salla Kaartinen

  Ottaisin jätskiä rakastavan poikaystäväni mukaan nauttimaan palkinnosta kanssani, jossa nauttisimme Magnumin maitosuklaakuorrutteen kanssa himalajan kristallisuolaa, macadamiapähkinärouhetta ja minivaahtokarkkeja. Sopivasti suolaista ja makeaa sekaisin, Nam!

 • Roosa

  Mmmm mitä herkkuja! Minä ottaisin maitosuklaamagnumin kuivatuilla mansikoilla, macadamiapähkinärouheella ja vohvelinmuruilla. Oikeasti seisoisin päätöstä tekemässä puoli tuntia, enkä siltikään olisi täysin varma:D Mukaan ottaisin ehdottomasti poikaystäväni, sillä hän on varmasti Suomen suurin jäätelöfani, niin syvää rakkautta se on.

 • Anu

  Minun magnumiini tulisi maitosuklaakuorrute sekä macadamiapähkinät, minivaahtokarkit ja kaakaonibsit! Mukaan ottaisin siskoni, joka lukee parhaillaan pääsykokeisiin, jätskintäytteinen ilta piristäisi varmasti meitä molempia :)

 • Henna Saarijärvi

  WOUW! Jäde on aina hyvää, mutta valitsisin maitosuklaakuorrutteen, jonka kaveriksi popping candyä, kaakaonibseja sekä tummasuklaakiharoita! NAMM
  Ihanasta hemmotteluillasta sekä kesän parhaista bileistä valitsisin nauttimaan parhaan ystäväni, joka on työharjoittelussa varsin fyysisessä työssä, kuten itsekin tällähetkellä ja irtiotto arjesta olisi luksusta! :)

 • Anna

  Ottaisin valkosuklaakuorrutteen ja täytteeksi kaakaonibsit, kuivatut mansikat ja mustikkarouhe. Mukaan ottaisin mieheni. :)

 • Synttärisankari

  Oi nam, mikä kisa!

  Täytteiksi valkosuklaakuorrute, minivaahtokarkit, sokeroidut ruusun terälehdet ja marenkimurut – eli alkukesän jätskiunelma!

  Olen jäätelön suurkuluttaja ja mulla on synttärit 3.6, joten tämän kilpailun voitto olisi ihan täydellinen lahja.

  Mukaan lähtisi varmasti eräs toinen jäätelöhirmu. :)

 • Ira

  Oi, ihana kilpailu! Pelkäsin jo, että olisin missannut sen, mutta onhan tässä vielä hyvin pari tuntia aikaa osallistua. Todellisena jäätelöhulluna voittaisin tämän todella mielelläni. Mun Magnum-puikkoon tulisi valkosuklaakuorrute, macadamiapähkinärouhetta ja kuivattua mansikkaa. Kolmantena täytteenä Himalajan kristallisuola voisi tuoda jännittävää vastapainoa tuohon muuten niin överimakeaan yhdistelmään! Mukaan ottaisin avomieheni, joka kaipaisi pientä hemmottelubreikkiä työkiireiden keskelle.

 • Anni

  Uuu! Ihana kilpailu! Tulee ihan vesi kielelle! Toivomukseni olisi maitosuklaa kuorrutus ja päälle pistaaseja, tummaa suklaata ja vaahtokarkkeja! :D kuullostaa nii hullulta, että on pakko olla hyvää!

 • Anni

  Unohdin mainita, että mukaan ottaisin ehdottomasti siskoni, jota olen juuri lähdössä hakemaan vaihdosta kotiin. <3

 • Gina

  Valkosuklaa kuorrute, kookosjauhetta, sokeroituja ruusun terälehtiä ja kuivattuja mansikoita, nam :) mukaan ottaisin parhaan ystäväni jota en ole nähnyt aikoihin koska yliopiston pääsykokeisiin lukeminen on vienyt kaiken aikani

 • H/

  Oi, valkosuklaakuorrutteinen jäätelö kuivatuilla mansikoilla, kookoshiutaleilla ja marenkimuruilla olisi herkku! Mukaan lähtisi ihana poikaystävä, joka ansaitsee luksusyllätyksen kiireisen työn ja opintojen täytteisen kevään jälkeen.

 • Lare K

  Ruusunlehti, himalajansuola ja popcornit maitosuklaa kuorrutteella:) Kuulosti niin jännältä, pakko kokeilla!! Ottaisin mukaan puolison, joka the ultimate suklaamonster ikinä!

 • Mari P.

  Paatuneinkin makianperso saisi herkkuhampaan kolotuksen varmasti laantumaan ”äklömakialla” yhdistelmällä maitosuklaa-marenkimurut-tummasuklaakiharat-kuivatut mansikat. Jätskiä naatiskelemaan koppaisin mukaani siskoni, jolle mielelläni soisin pientä hemmottelua kiireen keskelle!

 • Jasmine / Killabee

  Iiik en kestä miten ihana kilpailu! Nyt jos koskaan toivon niiiiin kovasti onnettaren suosiota että! :) Magnum jätskit on mitä ihanimpia,mutta omaani valitsisin vaniljajäätelöä suklaakuorrutteella,sokeroidut ruusun terälehdet,tummasuklaakiharat ja marenkimurut… OMNOMNOM! Vesi herahtaa kielelle ajatuksesta! :D Olen kohta kaksivuotiaan pikkuneidin äiti,joka kovasti kaipaisi pientä irtiottoa arjesta,mieluiten tietenkin kahdestaan mieheni kanssa. :) Minulla on syntymäpäivä 2.6,että ois ihan mahtava syntymäpäivälahjakin!!

 • Anna K

  Maitosuklaakuorrute, himalajan kristallisuola, tummasuklaakiharat ja sokeroidun ruusun terälehdet, NAM!
  Mukaan ottaisin poikaystäväni treffeille :)

 • Iinu

  Haluaisin Magnumini maitosuklaakuorrutuksella, ja koristeiksi valitsisin ehdottomasti sokeroidun inkiväärin, marenkimurut ja minivaahtokarkit! Klaus K:n mukaani pääsisi poikaystäväni, joka on lähes yhtä mahdoton sokerihiiri kuin minäkin. :)

 • Maaret

  Valkosuklaakuorrutteella päällystettynä pistaasirouheella, popping candyllä ja chilillä.. Nam! :)

 • Sara

  Voi että! Nyt on naiset ihana store tulossa. Voiton kohdalle osuessa ottaisin hemmotteluihin mukaani tietenkin naisen jolta olen suklaa-himoni perinyt. Äidin. Minun magnumini kuorrute on valkosuklaa. Se niin kauniisti erottuu tummemmasta sisarestaan. Päälle pirskottelisin sokeroituja ruusun terälehtiä, Himalajan kristallisuolaa ja chiliä tietenkin. Ei ole oman herkkuyhdistelmän voittanutta!

 • Elina

  Maitosuklaakuorrutteinen ja täytteinä macadamiapähkinärouhe sekä tummasuklaakihat ois mun suosikki. Mukaan lähtisi ehdottomasti poikaystävä.

 • Mari

  Unelmien Magnum-puikko olisi valkosuklaakuorrutettu, täytteenä kuivatut mansikat, tummasuklaakiharat ja vohvelimurut. Mukaan hemmotteluun ottaisin mieheni.

 • irkku

  oijoijoi nami nam. Valkosuklaa murukeksi jätski!

Related posts