24/05/13

Viikonloppuna tapahtuu taas

11 66 susanne-kindt_ben-trovato3.jpg

Tälläkin viikolla on tiedossa kaikenlaista kivaa tapahtumaa ympäri Suomen. Olen itse parhaiten kartalla Helsingin menosta ja meiningistä täällä asuvana, mutta jos joku muu tosiaan tietää muualla Suomessa tapahtuvista kivoista jutuista, niin niistä saa enemmän kuin mieluusti vinkkailla kommenttiosiossa. :) Tässä olisi taas bongaamistani tilaisuuksista teille pientä menovinkkilistaa (vähän viime tingassa näiden tämän viikon balettihulinoiden takia tosin, mutta toivottavasti näistä ehtii joku silti poimia ideoita). Ja lopussa mukana pari bonusta vielä ensi viikollekin eli kalenterit esiin!

 • Vanhalla Ylioppilastalolla järjestetään jälleen pe-la 24.-25.5.2013 Fashion Stock Sales -tapahtuma, jossa tuotteitaan ovat myymässä edulliseen hintaan lukuisat suomalaisbrändit ja -putiikit. Myynnissä on siis yksittäis- ja mallikappaleita, uusia mallistoja ja edellikausien helmiä alennetuin hinnoin. Tapahtuma on avoinna pe klo 11-19 ja la klo 10-18, ja mukaan kannattaa varata käteistä. Tapahtumassa ovat mukana muun muassa seuraavat brändit ja liikkeet: WITH LOVE SANNA HOPIAVUORI, Emmi Malmström Shoes, Camilla Mikama Design, design by katri/n, Minna Hepburn, Mirkka Metsola, Poola Kataryna, Minna Parikka, Tyra Therman, Kirsi Nisonen, Mustahöyhen, 2or+BYYAT, Kooky Gems, Hanna Sarén, Terhi Pölkki, Arelalizza, My o My, VIETTO, Nina’s, Paloni, Nurmi, LUMI ja Zio sekä monia muita. Lisätietoa voi kurkkia tapahtuman Facebook-sivuilta. HUOM! Sama tapahtuma järjestetään myös viikon päästä Oulussa. Oulun tapahtumasta kiinnostuneet, tsekatkaa lisäinfoa Facebookista!
 • Marimekon perinteiset yleisölle avoimet kesänäytökset valtaavat taas tänään perjantaina 24.5. Espan puiston Helsingissä. Tanssillisia muotinäytöksiä tähdittävät jo toista kertaa Suomen Kansallisbaletin tanssijat. Näytöksiä on neljä: kello 11.30, 12.30, 15.30 ja 16.30. Myös lapset saavat oman näytöksensä klo 14.00, jonka tähtinä esiintyvät Suomen Kansallisbaletin Balettioppilaitoksen lapset.
susanne-kindt_ben-trovato1.jpg
 • Globe Hope juhlistaa tänään perjantaina 10-vuotista taivaltaan Helsingissä Lasipalatsin aukiolla komein karkeloin. Iltapäivän klo 14:sta iltakymmeneen kestävän juhlahumun ajalle mahtuu livemusaa, muotinäytös, paneelikeskustelu ja vaikka mitä mukavaa. Tapahtuman esiintyjäkaarti on oikeasti ihan huikea, joten jos satut olemaan ohikulkumatkalla, kannattaa pistäytyä. Mukana ovat ainakin seuraavat artistit: Pertti Kurikan Nimipäivät, Emma Salokoski, Rinneradio ja Anna Puu. Kurkkaa koko ohjelma ja aikataulu Facebookista
 • Lauantana järjestetään historiansa kolmatta kertaa Ravintolapäivästä inspiksensä saanut Siivouspäivä, jonka ideana on laittaa itselle käyttämättömäksi jäänyt tavara kiertoon. Lauantain aikana siis moni kaupunki täyttyy pihakirppiksistä ja muista kivoista kierrätystapahtumista ja -pisteistä, joten kannattaa tsekata oman kaupunkin tarjonta Siivouspäivän nettisivuilta. Ja mikäänhän ei estä perustamaan omaa kirpparia vaikkapa kotipihalle, jos nurkkiin on kertynyt ylimääräistä mutta käyttökelpoista tavaraa. :)
susanne-kindt_ben-trovato2.jpg
 • Siivouspäivän hengessä myös Vaatelainaamo uudistaa valikoimaansa ja myy aarteitaan Helsingin Ruttopuistossa (eli virallisemmin Vanhassa Kirkkopuistossa) lauantaina 24.5. klo 12-16. Vaatelainaamon omien herkkujen lisäksi myynnissä on myös löytöjä sen perustajien Liisa Jokisen ja Hertta Päivärinnan omista vaatekaapeista! Lisäinfoa tarjolla Facebookin puolella
 • Supersuosittu, nauruhermoja koetteleva kirjallisuusvisailu Literary Death Match tekee paluun Korjaamolle Helsinkiin tiistaina 28.5.2013. Amerikkalaisen kirjailija-toimittaja Adrian Todd Zunigan luotsaama, maailmaa kiertävä konsepti on järjestetty jo yli neljässäkymmenessä kaupungissa. Tapahtumassa neljä kirjailijaa saavat seitsemän minuuttia aikaa lukea itse valitsemaansa ja kirjoittamaansa teosta, sekä samalla keinoja kaihtamatta vakuuttaa tuomariston kolme jäsentä äänestämään itsensä voittoon. Tuomariston jäsenet arvioivat kirjallisia meriittejä, esiintymistä sekä aiheesta syntyviä mielikuvia. Tapahtumassa pysyy harvoin ilme vakavana niin yleisöllä kuin esiintyjilläkään, kun kisaa käydään lausunnan lisäksi milloin tanssin, improvisaation tai jopa laulun keinoin. Räävitön Adrian Todd keskeyttää yli aikarajan menevät kirjailijat vaihtelevilla tempuillaan. Amerikassa suositusta konseptista suunnitellaan parhaillaan myös TV-formaattia. Tapahtumassa puhutaan englantia ja suomea. Illan isäntänä toimii tapahtuman luoja Adrian Todd Zuniga ja tuomaristossa ovat tällä kertaa Jani Toivola, Tomi Walamies sekä Hannele Mikaela Taivassalo. Kisaamassa puolestaan ovat Katja Kallio, Juha Itkonen, Salla Simukka sekä Katri Lipson. Tapahtuma järjestetään siis Korjaamon vintillä (Töölönkatu 51) ti 28.5. klo 19-24 (showtime klo 20) ja ikäraja sinne on K-18. Lisäinfoa tapahtumasta löytyy Facebookin puolelta ja lippuja saa ostaa Tiketistä
susanne-kindt_ben-trovato4.jpg

Photo via Ben Trovato

Photography & Styling by Susanne Kindt
Hair & Makeup by Jennifer Fiamengo
Model – Amanda @ Photogenics

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kiitos taas vinkkilistasta! Vinkkaisin vielä Maailma Kylässä -tapahtumasta, ilmaista livemusaa tarjoaa mm. Aino Venna, Ismo Alanko, Bon Jouni ja PMMP, ja mielenkiintoisia nimiä myös maailmalta :)

  http://www.maailmakylassa.fi/

 • Emmisofia

  Nää postaukset on kivoja, toivottavasti jatkat näiden tekemistä. Ja kerrankin mulla on koko viikonloppu vapaa töistä niin pääsen nauttimaan ihanista tapahtumista! :)

 • mem

  hei monelta se ravintolapäivä alkaa kaisaniemen ja rautatieaseman lähettyvillä lauantaina? yritin ettiä netistä, muttei millään löydy ja muistan lukeneeni siitä lehdestä viikko sitten, mutta se paperi on nyt ties missä jo :P

 • Jenni

  Ravintolapäivän suhteen olet nyt kyllä valitettavasti myöhässä, koska se oli jo viime viikonloppuna. Siivouspäivän ohjelmaa ja kirpputoreja voit tsekkailla tekstissä olevan linkin kautta. :)

 • Ana

  Maailma kylässä -festareilla Kaisaniemessä nyt viikonloppuna on tarjolla ruokaa ympäri maailmaa.

  http://www.maailmakylassa.fi/

 • n

  moi jenni!

  mistä tän http://www.trendi.fi/blogi/pupulandia/diy-vaaterekki-vihdoin-valmis postauksen vaaleansiniharmaa mekko on?

 • Jenni

  Tarkoitat varmaankin tuota pliseerattua hopeanväristä mekkoa? :) Se on Halston Heritagen ja ostin sen muutama vuosi sitten Net-a-porterista. Tuo malli on kuitenkin aika klassikkokamaa, joten Halston Heritagella yleensä on samantyyppisiä joka mallistossa.

 • SM

  Apua miten kaunis malli! :) Etenkin tuo viimeisin punavalkoraitapaitakuva. Kivan kuuloisia tapahtumia myös, onneksi Tampereellakin vietetään Siivouspäivää :-)

 • mem

  kiitos – tästä juuri puhuin! :) muistan vain siinä lukeneen jotain ruokafestareista, niin siksi käytin tuota termiä.

 • Tampereella aukeaa huomenna, eli lauantaina 25.5. POP UP Art Näsilinna.
  Kyseessä on 14:n taiteilijan järjestämä POP UP -näyttely, joka pidetään keskellä kaupunkia sijaitsevan Näsinpuiston uusbarokkipalatsi Näsilinnassa.
  Näyttely avataan lauantaina Museoiden yön yhteydessä ja se on auki 25.5.-2.6.
  Tapahtuman facebook-sivuilta löytyy lisää tietoa tapahtumasta. ^^

 • Norway

  Kaikki teksti meni multa ihan auttamatta ohi, kun vain ihailin tuon mallin tukkaa! Pitäisiköhän laittaa haalea oranssi kesäpään väriksi…

Related posts