23/05/13

Sulosointuja torstai-iltaan

6 46

Jihuu, toinen show menestyksekkäästi takana ja väsynyt ballerina vihdoin kotona. :) Olen fiilistellyt viime aikoina yhtä aivan mielettömän ihanaa Jónsin biisiä, jota ei käsittääkseni ole levytetty ollenkaan, vaan siitä löyty vain live-versioita. Onneksi Youtubessa on yksi live-dvd-taltiointi, jossa äänenlaatu on hyvä, joten tuosta biisin saa kuunneltua mainiosti. New Piano Song -niminen kipale sopii täydellisesti tällaisiin iltatunnelmiin, joten laittakaahan soimaan ja nauttikaa!

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kiitos ihanasta uudesta tuttuvuudesta! :-) Täytyypä vinkata etehepäinkin!

 • Spu

  Oi, Jonsi on niiin ihana <3 Oon kuunnellu hänen soololevyään Go:ta non stoppina jo jonkun aikaa, sopii jotenkin ihanasti kevään tuloon :) Vielä kun oli lumet maassa Go Do musavideoineen oli jatkuvassa soitossa, siitä tuli niin hyvä mieli.

 • Lora

  Kiitos biisivinkistä, tämä taitaa jäädä repeatille :)

  Toinen iso kiitos ihanasta esityksestä koko WB-ryhmälle. Taisin koko esityksen ajan istua hymyssä suin katsomon takarivillä. Aivan mahtava tunnelma ja kokonaisuus, siskoni oli yhtä vaikuttunut eli synttärilahjayllätys oli onnistut :) Erityisesti musiikki jäi mieleen, onkohan biisilistaa mahdollista saada?

  Ja kyllä sieltä yksi Pupulandia ballerina tuli bongattua pariin otteeseen :)

 • Jenni

  Voi, ihana kuulla! :) Voin laittaa biisilistaa jakoon sitten, kun esitykset ovat ohi – säilytetään vielä yllätysmomentti niille, jotka ovat tulossa katsomaan tänään tai huomenna. ;)

 • Lora

  Kiva juttu, kiitos jo etukäteen :)

Related posts