23/05/13

Ballerinojen backstagella

13 58 P5227280.JPG

Hitsi vie, mikä fiilis on vieläkin eilisestä Wannabe Ballerinas -näytöksestä! Ensi-ilta on nyt takana ja edessä on vielä neljä showta. :) Voitteko kuvitella, mikä härdelli on siellä näyttämön takahuoneessa, kun 30 ballerinaa meikkaa, pukeutuu, virittelee irtoripsiä paikoilleen, jännittää ja valmistautuu tyllimeren keskellä henkisesti koitokseen. Voin kertoa, että aikamoinen. :D Oli eilen lohdullista huomata, että ensikertalaisen ohella myös kokeneet konkarit jännittävät ihan samalla tavoin. Ensiesitys meni hienosti ja se adrenaliiniryöppy, jonka lavalle sipsuttaessani sain, oli ihan mieletön!

P5227287.JPG

Napsin eilen paparazzina ennen showta kuvia backstagella ja näyttämöllä alkuverryttelyiden aikaan, kun ballerinat yrittivät löytää kaiken hässäkän keskellä sen zen-fiiliksen keskittyäkseen pian alkavaan esitykseen. Olitte kaikki niin kauniita ja ihania! Kiitos, että saan olla osa tätä juttua ja kiitos, että teitte kokemuksesta omalla läsnäolollanne niin huikean. Kiitos myös koreografillemme Hennalle loputtomasta pinnasta, jota kyllä tällaisen poppoon kanssa tarvitaan. Ja tänään sitten sama show uusiksi vähintään yhtä hyvällä energialla! Me so happy. <3

P5227299.JPG P5227278.JPG P5227288bw.jpg P5227284.JPG P5227292bw.jpg P5227289.JPG P5227290bw.jpg P5227291.JPG P5227301bw.jpg P5227286.JPG P5227303bw.jpg P5227311.JPG P5227315bw.jpg P5227319.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lintu

  Ihania kuvia! :)

 • kokki

  hih hii, siellä oltiin perheen tyttöjen kanssa katsomossa, annettiin esitys äidille synttärilahjaksi siskon kanssa ja kyllä oli nappivalinta! melkein uskallettiin tulla moikkaamaan sua esityksen jälkeen..;) mutta hienoa, mikä fiilis ja mitä aitoja kauniita ballerinoja!

 • Voi kun oot ollu nättinä! Ihana fiilis näissä kuvissa

 • veera

  Olin eilen yleisössä, ekaa kertaa balleriinoja katsomassa ja ihastuin! Varmaan ihanaa saada olla mukana, esityksestä välittyi niin selvästi, että teillä on hauskaa ja nautitte kun saatte tehdä omaa juttuanne <3 Go Balleriinat!!

 • Anna-Kaisa

  Voi Jenni olit niin söpö! Esitys oli ihan huikea, kuten eilen jo sanoin, kiitos kaunis vaan kutsusta! :)

 • Jenna

  Upean kauniita ja hoikkia ballerinoja! Oikea kaunotar tuo ekassa kuvassa oleva :).

  Mikäs on muuten ikäjakauma teillä, aika nuorelta näyttää väki. Oletko seniorina mukana vai millaista porukka on :)?

 • Jenni

  Meitä on siellä monen kokoisia, ikäisiä ja näköisiä. :) Ensimmäisen kuvan Anna on kyllä todellinen kaunotar! Ikähaarukka on suunnilleen 24-38 eli asetun itse sinne keskivaiheille. :) Mutta tanssiminen pitää katsos nuorena ja nättinä, niin ei noista vanhempiakaan uskoisi juuri kolmeakymppiä vanhemmiksi. ;)

 • Voi että, näyttää/kuulostaa upealta showlta! Aivan kuten te tanssijatkin! :-) Taas yksi muistutus siitä, miksi sitä itselläkin on liian kova ikävä tanssilattialle…

  [Näemmä tästä maailman surkeimmasta kommentoijastakin on uhkaavaa vauhtia tulossa vakituinen kommentoija ;-)]

 • Liina

  Iiik, miun kaunis serkku siellä keskittyy! Anna-Kaisalle (ja koko balettiporukalle) paljon tsemppiä ja onnenpotkut esityksiin!

  -AK:n serkku Lappeenrannasta ;)

 • Karo

  Mitä tuo teidän käyttämä huulipuna mahtaa olla? Ihanan väristä :)

 • Jenni

  Arvaapas mitä! Tuo huulipuna on se meikäläisen MSCHICille suunnittelema Coral Crush. :) Hihii! Lisätietoa punasta löytyy täältä: http://www.trendi.fi/blogi/pupulandia/pupulandian-ikioma-huulipuna

 • Mun mielestä wannabe ballerinas konsepti on ihan mahtava! :) Keep on going..!

 • Emma

  Samaa mieltä. Oli kyllä outo se ammattiballerinan kommentti josta Jenni aiemman postauksen kommenttiosiossa kertoi, että ”eihän kukaan maksa epävireisestä viulunsoitostakaan” (tai jotain sinne päin)

  Ihanaa että kuka vain voi harrastaa mitä vain, vaikkapa sitten balettia. eikä varmasti ole tarkoitus viedä oopperan ballerinojen töitä ;)

Related posts