22/05/13

Voita liput Tanssifestareille!

17 50 kaktusflyerietupuoli (724x1024).jpg

Toivottavasti tanssijutut eivät tule jo korvista ulos, sillä taas olisi kivaa tanssiin liittyvää asiaa. Tanssin ja kulttuurin ystävänä olin nimittäin kovasti ilahtunut, kun kuulin, että Helsingissä järjestetään ihan tanssifestivaalitkin. :) Itse asiassa KAKTUS-tanssifestarit järjestetään tänä keväänä jo 7. kertaa, mutta minä olen aiemmin onnistunut missaamaan tapahtuman tyystin. KAKTUS on siis hyväntuulinen ja raikas nykytanssia juhlistava kaupunkifestari, joka järjestetään tällä kertaa KokoTeatterissa Helsingin Hakaniemessä 6.-9.6.2013. Mukana menossa on tanssin lisäksi livemusiikkia, huumoria, alati muuttuvia tilanteita sekä tanssiteatteria. Uutuutena festariohjelmassa on myös 6.6. ja 8.6. festariesityksen jälkeen järjestettävä Piikki-klubi, jonka ohjelmassa on performansseja, DJ sekä live-musaa. Esiintyjinä Piikki-klubilla nähdään tänä keväänä esmerkiksi Wrecking Queens ja POLAR MOTOR. :)

Kaktuksen ohjelmisto painottuu hauskoihin ja erilaisiin tanssiesityksiin, pääosin nykytanssiin. Festaria tehdään tekijöidensä mukaan pilke silmäkulmassa, koska nykytanssin ei tarvitse olla aina niin vakavaa tarjotakseen ihania elämyksiä katsojille! Tänä vuonna ohjelmisto on täynnä viihdyttäviä esityksiä, mukana mm. GoGo Tanssiryhmä Kuumat Putket ja heidän Drag Queen -maailman innoittama teos JUST Queens. Festarin ohjelmistossa ovat lisäksi mukana esimerkiksi Gruppen Fyra (jonka Pupulandiassakin mainittu Äiti-esitys sai osakseen huikean suosion pari vuotta sitten), Pupu Kollektiivi, Tanssiteatteri Minimi, Käheät kurkut, Teakin opiskelijoita (tanssitaiteeen laitos), Pretty Bruises, jne. Paljon tanssin hurmaa siis!

Ja ilokseni saan kertoa, että festariporukka halusi lahjoittaa Pupulandiaa lukeville tanssin ystäville 3 kahden hengen lippupakettia Kaktus-tanssifestareille. :) Festarit järjestetään siis parin viikon päästä eli jos tanssi kiinnostaa ja satut olemaan Helsingissä kesäkuun 6.-9. päivä, niin kannattaa ehdottomasti osallistua. Mukaan kisaan pääsee kertomalla kommenttiboksissa, mikä festareiden ohjelmanumeroista kuulostaa juuri sinusta kaikkein kiinnostavimmalta. :) Kerro myös, kenet nappaisit seuraksesi upeasta showsta nauttimaan! Ohjelman teokset pääsee tsekkaamaan TÄÄLTÄ. Kisaan voi osallistua viikon loppuun 26.5.2013 asti ja muista jättää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite.

PS. Jos haluat jo varmistaa pääsysi festareille, niin lippuinfoa löydät TÄÄLTÄ!

piikkiklubi(1) (724x1024).jpg

Kuvat: Kirsikka Ruohonen

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hei, ihan mahtavaa että tanssia sisältävät tapahtumat ovat (viimeinkin) nousemassa enemmän pinnalle. Käymme avomieheni kanssa aktiivisesti erilaisissa kulttuuritapahtumissa, viimeksi huokailimme ihastuksesta Kansallisbaletti tanssii kaikille -tapahtumassa. Kaktus-festareiden osalta erityisesti Käheat kurkut to 6.6. kiinnostaisi! Mukaan ottaisin, yllätys yllätys, mieheni, jota ilahduttaisin keskellä hänen ilmeisen kiireistä työrupeamaa.

 • Itse en niinkään ymmärrä tanssin päälle, mutta kaveripiirissäni olisi yksi, joka varmasti arvostaisi pientä yllätystä ;) Ystäväni pääsee tänä keväänä ylioppilaaksi, joten olisi mahtavaa antaa hänelle lahjana pääsy tänne. Esityksistä itseäni eniten kiinnostaisi tuo Vaate- Liike.

 • ekl

  Minimiä menisin mieluiten katsomaan, ja mukaan nappaisin sivistymään tanssista mitään ymmärtämättömän insinööri-poikaystäväni :)

 • Isadora

  Moikka!
  Kaktus kuulostaa hauskalta tapahtumalta, menisin kattomaan varmaan niin paljon esityksiä kun kerkeisin. Eniten kiinnostaa Käheät Kurkut, josta oon kuullut paljon hyvää. Mukaan ottaisin ihanan siskoni! :)

 • Idieh

  Kähikset eli Käheät kurkut kiinnostaa ehdottomasti eniten, heitä kun kovasta yrityksestä huolimatta en vielä ole päässyt katsomaan! Seuraneidiksi nappaisin tulevan kesän morsiammen, jonka kanssa ei ole ehditty viettämään hääjärjestelyjen ohessa normaalia ystävä-aikaa vaikka kaasona häärinkin..

 • erika törmä

  Tuo käheät kurkut kuulostaa hauskalta! Toivottavasti itsekkin ja muutkin muuten vaan tanssisi ja juhlisi tanssin tuomaan iloa, eikä aina tarvitsisi olla siellä pimeällä klubilla öisin. Ottaisin vanhan rakkaan ystäväni mukaan, joka asuu Helsingissä. Emme ole nähneet vuoteen ja tämä olisi oiva paikka molemmille kesäpäivinä<3

 • kristiina

  Oi, täällä yksi tanssin ystävä on ihan innoissaan! Kuulostaapa mahtavalta tapahtumalta:) Kaikki teokset kuulostavat todella mielenkiintoisilta, mutta ehkäpä eniten kiinnostaisi nähdä tuo JUST queens -teos :)

 • yonna

  No kylläpä kiinnostaa tämä! Menisin aivan ehdottomasti kattomaan Kuumia Putkia ja upeiden naisten dragmeininkiä! Mukaan nappaisin ystävän, jonka iloisesti yllättyvän tiedän :)

 • eleoa

  Jee, kulttuurijuttuja! Ohjelmasta kiinnostaa eniten tuo monen jo mainitsema Käheät Kurkut tai Gruppen Fyran Vaate-Liike sen katumuotiteeman vuoksi :) Mukaan ottaisin ystäväni, joka tykkää myös paljon tanssista!

 • emimöö

  Ottaisin Helsingissä asuvan kaverin mukaan, kun tuona viikonloppuna hänen miehelleen pidetään polttarit ja oma mies on juhlissa myös mukana. Jotain kivaa tyttöjeniltaa siis! Juhlatunnelma-teos siis kiinnostaisi!

 • MariAnni

  Jes, kaikki numerot on loistavia, takaan! Eniten silti odotan Gruppen Fyraa, huumori uppoaa täysillä!

 • essiessi

  Käheät kurkut kuulostaa aika hauskalta, vaikka muutkin ohjelmanumerot vaikuttaa kyllä kivoilta! Nappaisin äitini mukaan, sillä tiedän että hän tykkäisi tällaisesta :)

 • Nia

  Aivan mahtavaa! Eniten kiinnostavat Käheät kurkut ja Vaate-Liike. Tästä on hyvä aloittaa kesä! Mukaan ottaisin tietysti avomieheni viettämään kanssani kivaa päivää.

 • Elisabeth

  Oi vitsi nuo kaikki kuullostaa kivoilta :O.
  Eniten itseä kiinnostaisi Imitating DJ tai Käheät kurkut, mukaan ottaisin äitini, jolle tuo olisi jännä idea 60-vuotislahjaksi.

 • Laura

  Mahtavaa että tällaisiakin tapahtumia järjestetään! En tosiaankaan osaa päättää mikä ohjelmanumeroista olisi lempparini, sillä kaikki kuullostavat mahtavilta! Ja lisäksi jos en ole täysin erehtynyt eräs tuttuni teakista on myös esiintymässä ja se ainakin olisi ihan mahtava nähdä! Mukaani ottaisin hyvän ystäväni, joka syksyllä muutti Helsinkiin ja on nyt vuorostaan hieman avustanut minua Helsinkiin muuton kanssa.

 • Maiku

  Kuulostaapa kivalta tapahtumalta! Blogistasi saa usein kivoja vinkkejä, kiitos siitä! :) Veisin mielelläni kaksi lapsuudenystävääni katsomaan käheitä kaktuksia, pienempänä kun kävimme yhdessä tanssitunneilla!

 • Jaun

  Käheät kurkut ja Kuumat putket kiinnostaisivat eniten, mukaan nappaisin ystäväni jonka kanssa ollaan käyty jokuset esitykset aiemminkin katsomassa. Olisipa ihana tuonne päästä, tanssia ei liian usein näe.

Related posts