22/05/13

Treenikassialma: Näytön paikka

2 61 6315_treenikassi.jpg

Huhhuhhuh, katsotaan mitä saan jännitykseltäni tänään aikaiseksi. Tänään nimittäin koittaa koko kevään odotettu hetki: Wannabe Ballerinasin kevätshown ensi-ilta. Joudun vieläkin nipistelemään itseäni, että todellako minä olen siellä lavalla muiden mukana, mutta totta se on. :) Nyt pitää keskittyä olemaan pyörtymättä jännityksestä itse showssa, hah. Kertoilin Treenikassialman puolella taakse jääneestä treenikeväästä ja tämän illan tunnelmista, joten lukekaahan koko juttu sieltä. Ja tietysti, pitäkää minulle peukkuja illalla!

Tänään koittaa se hetki, jota on odotettu ja jota varten harjoiteltu koko kevät. Tänä iltana nimittäin Wannabe Ballerinas esiintyy loppuunmyydylle katsomolle kevätshownsa ensi-illassa. Meillä oli eilen kenraaliharjoitukset asujen kera ja tänään on sitten näytön paikka. Olen puoliksi innoissani ja puoliksi kauhuissani.

Moni on kysellyt Wannabe Ballerinasin treeneistä, että miten usein harjoittelemme. Täytyy sanoa, että tämä on aika kovaa sitoutumista vaativa harrastus, sillä määränpäänä on yleensä joka kauden päätteeksi ihan kunnon mittainen show lukuisine esitysbiiseineen. Treeneissä ei voi käydä, milloin sattuu ja miten huvittaa, koska jokainen joukkueeseen tai tiimiin joskus sitoutunut tietää, että yhdenkin hengen poissaolo vaikuttaa koko ryhmään. Se on toki myös hyvä motivaattori, mutta vaatii tanssijoilta paljon, sillä käytännössä suurin osa arki-illoista menee treenatessa. Lisäksi olemme viettäneet tanssisalilla myös lauantaipäivät.

Lue koko juttu!

Tags: ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Lora

    Tsemppiä ensi-iltaan, varmasti menee hyvin. Tärkeintähän on se hyvä fiilis :)

    Itse olen tulossa huomenna katsomaan esitystä pikkusiskoni kanssa, pieni ylläri synttärilahja hänelle kun tanssista tykkää :)

  • Elina

    Toi toi* esitykseen! Itsellänikin on viikonloppuna luvassa useampi tanssiesitys. :)

    *Koska onnen toivottaminen lavalle toisi epäonnea, eikä ”break a leg” ole tanssijalle kovin kivasti sanottu, niin tanssijoille tyypillinen toi toi toimikoon toivotuksena.

Related posts