22/05/13

Kesän helpoin tuunausvinkki: DIY-farkkushortsit pienellä twistillä

9 70 diy-shorts1.jpg

Bongasin tänään kaverini Facebook-sivulta superkivan kesäisen tuunausidean, jonka toteuttaminen ei vaadi kummoisia käsityötaitoja. :) En tajua, miten en itse ole tullut ajatelleeksi tällaista aiemmin, mutta farkushortsien takataskujen koristelu jollain toisella kankaalla on tosi hauska ja helppo tapa piristää vanhat shortsit ihan uuteen uskoon. Ihastuin noihin kukkakuosilla koristeluihin vanhoihin Leviksiin palavasti ja nyt mietin, pitäisikö lähteä kirpparille metsästämään vintage-Leviksiä tuunaustarkoituksiin. 

diy-shorts2.jpg

Pieni googlettelu paljasti, että kuvan kaunokaiset ovat Etsyssä sijaitsevan MyLittleShortShopin valikoimaa ja sieltähän löytyi ideoita tuunaajalle vielä runsain määrin lisää. Ja jos laiskuus oikein iskee tai peukalo todellakin on totaalisen keskellä kämmentä, niin tuoltahan söpöt kesäshortsit saa sitten tilattua ihan valmiiksi tuunattuina. :) Niin tai näin, tuollaiset kukkakuosilla koristellut shortsit on kyllä saatava!

diy-shorts4.jpg diy-shorts3.jpg

Photos: MyLittleShortShop

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Soffe

  Vou, täytyy ehdottomasti tuunata shortsit. :D Leikkasin juuri tummanpunaisista farkuista shortsit, ja ne kaipaavat tällaista tuunausta etteivät ole niin synkät. Kiitos loistavasta ideasta! :D

 • DesignLover

  Toi niittitasku on aivan super! Ihana vinkki, kiitos! Ja tuli yksille kohta kirppikselle lähtemässä olleille farkuille uusi elämä! :D

 • Jenniem

  Yhdet farkkushortsit pitsi(nauha)llä tänne, kiitos!

  Luin otsikon aluksi ”DIY farkkushortsit pitsillä” ja uusintaluvun jälkeen ennätin jo hetkellisesti pettyä, kunnes huomasin, että juuri loistavat olikin heti toisena. On vielä ihanan helppo tuunaus, kiitos siis vinkistä!

 • Lora

  Mikä sattuma…itse ihastelin aiemmin tänään näitä tuunattuja farkkuja jotka bongasin Pinterestistä http://pinterest.com/pin/496381190149690812/

  :)

 • Tytti

  Aivan ihanat noi kukalliset! Mulla on talven ysäri-bileistä jäänyt kaappiin lojuman farkut, jotka kaipais tuunausta kesäkuntoon. Ajattelin ensin, että perus shortsi-mittaan leikkaaminen riittää, mutta noi kukat muutti mun mielen. Nyt pitää vaan etsiä hyvä kangas ja keino, jolla kankaan saa kiinni farkkuihin ilman ompelukonetta. :)

 • Noi on just sellasta boheemityyliä, joka on nyt muotia. Ihania! :) (Paitsi ehkä toi eka; mä kun en oikein ole kukkakuosin ystävä.. :D)

 • Pitsiä ja pastelleja! Mahdotonta sanoa, kummat on kivemmat, ruusut vai pitsit. Saisi kivaa mätsimätsiä kun käyttäisi laukun ylijäämäkankaat tuollaiseen :)

 • vtt

  Apua!!! Back to the 90´s..!

 • Kässäpäivän Laura

  Aivan ihania kaikki, etenkin noi kukalliset.:)

Related posts