21/05/13

Kauniste – rumuuden karkoitusta keittiössä

18 102 kauniste-keittio.jpg

Bongasin viime syksynä ystäväni keittiöstä Lontoossa aivan erityisen suloisen keittiöpyyhkeen. Jo printistä pystyi päättelemään, että kyseessä on pohjoismainen design, mutta suomalainen Kauniste ei ollut minulle entuudestaan ollenkaan tuttu. Asia unohtui tuolloin, mutta törmäsin tällä viikolla noihin hauskoihin keittiöpyyhkeisiin uudelleen ja muistin asian. Tuumasin, että samalla kun annoin joitakin viikkoja sitten huutia rumille saippuapurkeille, voisin yhtä hyvin kaunistaa myös keittiötä nätimmillä keittiöpyyhkeillä. Hyvä fiilis ja kaunis koti alkavat pienistä asioista, kuten nyt sitten vaikka keittiöpyyhkeestä. 

P5207237.JPG

Itse ihastuin tuohon ystäväni keittiössä näkemääni pastelliseen Sokeri-pyyhkeeseen ja ostin sen omaakin keittiötäni sulostuttamaan, mutta kelpaisi noista söpöläisistä kyökkiini moni muukin. Jos joku muu ihastui näihin, niin lista jälleenmyyjistä löytyy Kaunisteen nettisivuilta ja lisäksi siellä on myös verkkokauppa. :) Valikoimaan kuuluu myös kaikenlaista muutakin kivaa kuten kangaskasseja, kankaita, essuja, yms. Kannattaa tsekata nettisivujen tuotelista sekä verkkokaupan valikoima. Ihastuiko joku muu näihin yhtä paljon kuin minä? Ja minkä noista pyyhkeistä mieluiten itse valitsisitte omaa keittiötänne kaunistamaan?

P5207240.JPG P5207239.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Koti

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Keittiöpyyhkeet on ihania ja tärkeitä! :D Meiltä löytyy niitä lipastosta aikamoinen pino – myönnän, että paljon enemmän kuin yhteen talouteen oikeasti tarvittais. En vain voi vastustaa kaikkia ihania kuoseja ja värejä!

  Nautin ihan laittoman paljon, kun saan silittää keittiöpyyhkeet pesun jälkeen siistiksi pinkaksi odottamaan perjantaisiivousta ja uuden pyyhkeen vaihtoa. Heppu pyörittelee joka kerta sohvalla päätään – mies ei voi ymmärtää, miksi joku haluaa silittää KEITTIÖPYYHKEITÄ. Parhaassa tapauksessa vielä laventelintuoksuisella silitysvedellä. :D Mutta se on mun elämän yksi pieni älytön ja harmiton ilo, josta pidän kiinni! :)

 • Mulla on kangaskassi tuolla Sokeri-kuosilla, se on aivan ihana! Samantyylisiä keittiöpyyhkeitä löytyy myös, mutta taitavat olla eri merkkiä :)

 • anni

  Oi ompas ihania! Tosi kivoja muitakin tuotteita näkyi tuolle verkkokaupassa, täytyypäs tutustua tarkemmin! :)

 • keittiöpurnukka

  Oletko törmänny Polkka Jamiin? Niillä on myös ihania keittiöpyyhkeitä viehättävissä kuoseissa, myös paljon muuta ihanaa!

 • Jenni

  Itse asiassa olen, mutta enpä muistanut, että valikoimaan kuuluu myös keittiöpyyhkeitä. Kiitos vinkistä! :)

 • Kaunisteen keittiöpyyhkeet ovat niin ihania! Olen törmännyt näihin aiemminkin ja kerran jo melkein kotiini hankkinutkin. Jätin silloin kuitenkin pyyhkeen vielä ostamatta kun keittiöpyyheitä löytyy kotoa melkoisesti. Lemppareitani Kaunisteen pyyhkeistä ovat Kalenteri-keittiöpyyhe ja suloinen Sokeri-keittiöpyyhe. :)

 • Juu on tuo alimman rivin keskimmäinen pyyhe on keittiössäni :) Useammankin huolisin…

 • Mer

  Sammal on minun mieleen… sold out :-(

 • Jenni

  Kannattaa tsekkailla vielä jälleenmyyjiltä, sillä heiltä saattaa löytyä. Näin tuon Sammal-pyyhkeen ainakin Helsingissä Siivouskaupassa eilen. :)

 • SM

  Kaunisteen keittiöpyyhkeisiin ihastuin minäkin aikoinaan, niitä myydään mm. Tampereella Taitoshopissa ihan tuossa Koskikeskusta vastapäätä. Samasta paikasta löytyy Lapuan Kankureiden (ks. http://www.lapuankankurit.fi/) laadukkaita ja kauniita pellavaisia keittiöpyyhkeitä. Suosittelen!

  Vaikka ei ihan parilla eurolla tuollaista ostakaan, ovat kestäneet minulla käytössä ja pesussa todella hyvin, molemmat. Itselleni myös tuollaiset pienet asiat ovat tosi tärkeitä piristämään joskus vähän sotkuistakin keittiötä. Paras tunne tosiaan on se, kun saa vaihtaa puhtaan pyyhkeen keittiöön roikkumaan! :D Kaunisteen kangaskassit samoilla printeillä ovat myös tosi nättejä :).

 • Ompa kiva yhteensattuma! Viimeviikolla Turku Design Festivalin kunniaksi kiertelin näitä suomalaisen käsityön putiikkeja ja ostin itselleni keittiöpyyhkeen Joutomaasta. Omassani on valkoisella taustalla liiloja pöllöjä. Nettiä selaillessani sama löytyy susannantyohuone.netistä.
  Samalla ostin myös kaksi rättiä Turku Design Shopista. Toisessa on söpöjä pupuja ja sydämiä ja toisessa kaikki oleellinen Turusta.
  Noista pyyhkeistä tuo missä on sieniä on kaikkein kaunein.

 • Oi, onpas ihania. Omat lempparit on noi missä on puita ja sitte lintuja, mutta kyllä kaikki sais tarvittaessa paikan meiltä :D

 • Onpas hieno! :)

 • TT

  Ihastuin juuri lauantaina Desing District Marketilta juuri tuohon samaan keittiöpyyhkeeseen ja ostin sen turkoosina! Ja jäin harmittelemaan, että en ostanut tuota toista väriäkin, vielä kun olivat II-laatuisina (omani kuitenkin täysin virheettömiä) huimassa alennuksessa. Ostin lisäksi pari muutakin kuosia ensi kesän tuliaislahjoiksi. Ihania ovat!

 • Henna

  Meni aikansa kun näitä katselin ennen kuin hoksasin että hei mullahan on tuosta Metsä-kuosista kassi. Ostin tuo kassin viime kesänä Helsingistä jostain liikkeessä jossain päin Helsinkiä (hirveen helppo varmaan arvata etten asu Helsingissä), mutta joka tapauksessa kassi oli alennuksessa ja hyvin on palvellut.
  Keittiöpyyhkeenä ehkä tuo Aakkoset miellyttäisi eniten pirtsakan värinsä ansiosta :)

 • Olipa mukava törmätä sattumalta. :)

  Oma suosikkini on tuo mustavalkea kalenteripyyhe, olen ihastellut näitä monta kertaa töissä mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia omaa. Pitäisiköhän nyt aktivoitua. :D

 • Tähän on vielä pakko huikata, että Siivouskaupan nettisivuilta voi myös tilata (itselle tai suoraan lahjaksi) näitä Kaunisteen pyyhkeitä. :)

 • Mulla on tuo sama Sokeri-kuosinen pyyhe, sain sen puolisolta synttärilahjaksi. :) Se on kyllä sievä. Polkka Jamin pyyhkeet on kans ihania. Voittaa vanhat kulahtaneet keittiöliinat sata-nolla.

Related posts