20/05/13

Pähkähullun pyöräilykypärän voittaja!

2 58 Nutcase_Dutch_Orange.jpg

Olipa mahtavaa huomata, että teistä yli 600 intoilee tuossa määrin pyöräilykypäristä tai suunnittelee sellaisen hankkimista. Nutcase-kisa on nyt ratkennut ja voittaja arvottu, mutta suosittelen ihan jokaista hankkimaan itselleen kypärän, vaikka voitto ei olisikaan tässä kisassa nyt osunut kohdalle. Kuten varmasti huomasitte jo tuosta kisa-postauksen kollaasista, niin tarjontaa todellakin on ja kypärä on pyöräilijälle varsin halpa henkivakuutus. Kannattaa muistaa, että liikenteessä onnettomuuksia ja haavereita ei aina voi välttää, vaikka itse kuinka kiltisti noudattaisi liikennesääntöjä. Tarkoitus ei ole pelotella, mutta koska muiden liikenteessä liikkujien äkkinäiset pysähdykset, eteen loikkaamiset tai muuten varomaton kaahailu voivat vaarantaa myös sinun matkantekosi, kannattaa suojata se kropan arvokkain kypärällä. 

Mutta niin… Se kisan voittaja! Tällä kertaa onnettaren suosikki oli seuraava kommentoija:

Ami:
Oranssi!!! Oranssi on punasen lisäksi yks mun lempiväreistä, ja olis muutenki ihanaa vähän pirteempi kypärä. Innostuin nyt pari viikkoa sitten ihan hirmusesti rullaluistelusta ja kypärä tulis meinaa tarpeeseen, koska en ole vielä kypärää ehtinyt hankkia. Aion kanssa alottaa lonkkarilla rullaamisen ja alku voi olla vähän koomista katseltavaa, eikä siinäkään yhtään haittais jos päätäkin suojais joku : D

Käyhän Ami kurkkimassa sähköpostiasi! :)

Tags: ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts