19/05/13

Synttärikisan voittaja!

1 50 tivoli-audio-pal3.png

Vihdoin on tullut aika julkistaa ihanan Tivoli Audio -kisan voittaja. :) Järjestin siis blogini 6-vuotissynttäreiden kunniaksi kilpailun, jossa vastanneiden kesken arvottiin yksi upea Tivoli Adion Pal-radio Bluetooth-ominaisuudella ja onnetar on nyt puhunut. Voi että, miten ihania perusteluita teillä kaikilla oli voiton tueksi, mutta valitettavasti palkintoja oli jaossa vain yksi. Tällä kertaa onni potkaisi nimimerkkiä Maija, joka osallistui kisaan seuraavalla kommentilla:

Maija :

Oi mikä kaunokainen! Sain juuri koko kevään kestäneen vaikean koulukurssin päätökseen kiitevällä arvosanalla ja olen itsestäni hyvin ylpeä, koska olen suorittanut sitä samalla kun olen ollut kotosalla pienen vauvani kanssa. Monet kerrat meinasin jo kevään mittaan luovuttaa, mutta onneksi jaksoin rpinnistää ja sain suoritettua kurssin! Mikä olisikaan parempi palkinto tästä uurastuksesta, kuin että arpaonni suosisi tässä kisassa :) Lisäksi meiltä uupuu musiikinkuunteluväline, jos ei tietokonetta lasketa.. Väriksi valitsisin valkoisen :)

Toivottavasti radiosta on sinulle hurjasti iloa äitiysloman ja opiskelupuurtamisen keskellä! Käyhän kurkkimassa pikimmiten sähköpostiasi, sillä siellä odottaa sinua viesti. :) Ja pääsen toivon mukaan ensi viikolla esittelemään omankin radioni ja testailemaan sitä ihan käytännössä myös. Minulle on tulossa hiukan eri malli, mutta pääsette sitten näkemään sen pian!

Tags: ,

Categorised in: Elämä

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts