19/05/13

Ihana Carey

10 63 carey-mulligan5.jpg

En tiedä miten, mutta olen jotenkin onnistunut missaamaan aiemmin näyttelijätär Carey Mulliganin kaikki leffat ennen tajunnan räjäyttävää Drivea, jonka myötä syttyi myös palava ihastukseni Ryan Goslingiin. Nyt kun näin tällä viikolla sen The Great Gatsbyn, tulin entistäkin vakuuttuneemmaksi Carey Mulliganin mainioista näyttelijänlahjoista. Ja ihanuudesta. Törmäsin netissä surffaillessani siten tässä sunnuntaina tuollaiseen aika hurmaavaan editorialiin, jota kyseinen kaunokainen tähdittää, joten tuumasin, että laitanpa sen jakoon teidänkin iloksenne. Jenkki-Vogueen jo vuonna 2010 kuvattu kuvasarja on Peter Lindberghin käsialaa ja Carey näyttää kuvissa ihan lumoavalta. Vähän kuin pieni suloinen tyttö leikkisi äitinsä vaatekaapista löytämillään aarteilla. On se vain niin söpö! :D

carey-mulligan1.jpg carey-mulligan2.jpg carey-mulligan3.jpg carey-mulligan4.jpg carey-mulligan6.jpg carey-mulligan7.jpg carey-mulligan8.jpg carey-mulligan9.jpg carey-mulligan10.jpg

Photos: CAREY MULLIGAN FOR VOGUE US OCTOBER 2010 BY PETER LINDBERGH

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tepsu

  Ootko nähnyt Never let me go:n? Siinäkinhän Carey näyttelee, suosittelen lämpimästi leffaa jos on vielä näkemättä. Niin ja niinkuin sinä asian ilmaisisit niin ”nyyhkyvaroitus!”

 • Joo toi Never let me go oli ”se” leffa, josta näyttelijän bongasin. Niin hurmaava! :)

 • Vee

  Mä tykkäsin hirveesti an Education elokuvasta, missä näin myös Careyn ensimmäistä kertaa :).

 • juuli

  Heh, katsoin juuri eilen an Educationin ja googlailin sen jälkeen Careyn kuvia. Pieni girlcrush iski, kun Carey on niin suloinen! :) Pitää ehdottomasti nyt sitten katsoa tuokin Drive, kun siinä on kaksi näyttelijäihastusta samassa leffassa :D Ihania nämä kuvat!

 • Maarit

  Myös mä löysin hänet vasta mahtavasta Drive-leffasta, olen saanut kirjaston kautta hyvin Mulligan-leffoja lainaan.

 • viiru

  No osaahan tuo tyttö ainakin itkeä jos ei muuta ;) ja Never Let Me Go on ihan kauhea leffa, siis se varsinainen sisältö. Jäi kauhean paha maku mahan pohjalle sen jälkeen kun sen katsoin…

 • Suna

  Carey on kyllä upea. Sen takia suosittelisin sulle sitä An Education leffaa jossa Carey loistaa 60-luvun vaatteissa (ja sai roolistaan myös oscar ehdokkuuden). Oon joskus aikasemminkinn ehdottanut täällä sitä elokuvaa kun siinä on myös kuvankaunis Rosamund Pike. Eli jos vaan sulla on aikaa leffaillalle ni kato An Education :)

 • päivi

  Uudessa Ma naiset lehdessä oli juttu hänestä. Olen menossa katsomaan uusinta elokuvaa ” kultahattu” , muita en ole nähnytkään vielä :)
  -päivi-

 • Lora

  Itsekin suosittelen Never let me go -elokuvaa jossa itse bongasin tämän ihanan näytteijättären ensimmäistä kertaa. An Education on pitkään ollut vuokrattava listallani, pitänee tehdä asialle jotakin :)

 • Sup

  Ryan Gossling -puutteeseen suosittelen leffaa Blue Valentine. Naisen osassa siinä on Michelle Williams, jossa on omasta mielestä jotain hyvin samaa kuin Careyssa. Mutta suosittelen leffaa kyllä muutenkin!!!

Related posts