17/05/13

Ihana Helsinki -tapahtuma tänään!

4 67 P5135571.JPG

Pikainen muistutus vielä kaikille teille Helsingin keskustassa tänään liikkuville, että olen häärimässä Ihana Helsinki -tapahtuman tiimoilta Galleria Esplanadissa tänään klo 14-17, joten tulkaahan moikkaamaan! :) Luvassa on turinaa bloggaamisesta ja kevään trendeistä sekä suosikkipoimintojani Galleria Esplanadin liikkeistä. Ja kuten jo aiemmin vihjasin, minulla saattaa olla osalle teistä pieni korallinvärinen yllätys! Olen nimittäin varannut mukaan 30 MSCHIC-huulipunaa tuossa itse suunnittelemassani Coral Crush -sävyssä eli muutamat onnekkaat paikalle tulijat saavat omakseen tuon ihanan kevätsävyn. :) Nähdään parin tunnin päästä, jookos?

P5135545.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tule Turkuun mieluummin, ei siellä Helsingissä mitään ole ;) Eikun… Välillä ärsyttää lukea sun blogista näitä kaikkia menovinkkejä, kun kaikki kuulostaa niin hyvältä, mutta on niin kaukana :(

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Ihanaa! Kerrankin jotain kivaa kun olen Suomessa! Pistäydyn heti kun kerkeen.

 • Salla

  Oi miten ihana juttu! Harmi, etten pääse laukkaamaan tänään enää tuon ihanan huulipunan perään. Juuri nimittäin hurautin täkäläiselle jälleenmyyjälle sitä kyselemään, mutta koko merkki poistuukin heiltä myynnistä, enkä saanut haluamaani tai nähnyt edes vilausta livenä.

 • Adalmiina

  Hei muistan että joskus aikoja sitten etsit sähkönsinistä ripsiväriä – nyt Yves Rocherilta olisi kyseisen värinen maskara tullut ja tuskin on hinnalla pilattu!

  http://www.ostolakossa.com/2013/05/pilketta-silmaan.html

  Vielä noista Chanelin ripsareista puhumattakaan.. kuinka herkullista voisikaan olla suklaanruskeissa silmissä toi mintun värinen..? Harmi että omat silmät on sinivihreät, ei taatusti olisi yhtä makea yhdistelmä..

Related posts