17/05/13

Emmi Malmström SS13

2 72 EmmiMalmströmSS13-3.jpg

Minulla on ollut jo pidempään tarkoituksena esitellä kotimaisen kenkäsuunnittelun tuoreen tähden Emmi Malmströmin tämän kevään ja kesän mallisto ja tänä ihanan aurinkoisena kesäpäivänä on juuri oikea hetki tehdä se! Uutuusmallisto hehkuu ihanissa väreissä ja kengissä on minusta tuollaista hauskaa menneiden aikojen tyyliä. Minulle noista ainakin tulee mieleen 60-luku – ja mikäpäs sen paremmin sopisikaan, koska olen aivan hurahtanut Mad Men -sarjaan. :) On aina niin hienoa huomata, että Suomestakin ponnistaa kiinnostavia ja lahjakkaita suunnittelijoita, ja etenkin kenkäsuunnittelun saralla Suomessa on tällä hetkellä monta kiinnostavaa tulokasta. Jos oikein ihastuitte näihin Emmi Malmströmin suunnittelemiin kenkiin, niin jälleenmyyjinä toimivat tällä hetkellä ainakin seuraavat putiikit:

Shoebakery, Eerikinkatu 20, Helsinki
urbanstory, Katariinankatu 1, Helsinki (13.5-13.6.)
Design Forum, Erottajankatu 7, Helsinki

Jos lähikuvat tai hintatiedot kiinnostavat, niin kannattaa kurkkia lisää Emmi Malmströmin omasta blogista. :) Mitäs tykkäätte? Itse ainakin ihastuin noihin mataliin oransseihin ja keltaisiin kenkiin. Aivan ihania!

EmmiMalmströmSS13-1.jpg EmmiMalmströmSS13-2.jpg EmmiMalmströmSS13-8.jpg EmmiMalmströmSS13-9.jpg EmmiMalmströmSS13-4.jpg EmmiMalmströmSS13-5.jpg EmmiMalmströmSS13-6.jpg EmmiMalmströmSS13-7.jpg

Emmi Malmström Shoes | SS13
Model: Anna
Picture: Daniela Talvitie
Styling: Mert Otsamo
Hair and make up: Katja Partanen

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Eva

    Oi, matalat keltaiset on minustakin aivan ihanat!! Olisivat niin hauska asukokonaisuuden piristys ja valopilkku :)

  • Shoebakeryssä onkin tänään avoimet ovet ravintolapäivän takia. Voi tulla paikan päälle kurkkimaan..

Related posts