17/05/13

20-luvun hengessä

27 72 P5167079.JPG

Pakko sanoa, että eilinen Kultahattu-kutsuvierasnäytös oli aivan mieletön paitsi itse leffan, myös tilaisuuteen osallistuneiden vieraiden osalta. Mietin ennakkoon hiukan, että onkohan kovinkaan moni muu pukeutunut elokuvan teeman mukaan, mutta hitto vie, siellä oli melkein sali täynnä 20-luvun kaunottaria ja komistuksia. Tuntui siltä kuin olisi astunut aikakoneeseen. :) Ja itse asiassa, ku kyseessä on 20-luku, voisin jopa astuakin aikakoneeseen, koska tuossa vuosikymmenessä on jotakin, mikä viehättää minua aivan suunnattomasti. 20-luku on ainakin tyyliasioissa ehdottomasti yksi suosikkiaikakausistani. :) Ja vaikka itse sanonkin, minulle jotenkin vain sopii tuo 20-luvun tyyli: lasketut vyötäröt, punainen huulipuna, sumusilmät, boheemin rennot kampaukset pantoineen. Kun eilen sujahdin paljettimekkooni ja Cindy loihti minulle ajan henkeen sopivan meikin, tunsin olevani tuossa lookissa enemmän kotonani kuin ehkä missään koskaan ennen. Voisiko noin laittautua joka päivä?

P5167078.JPG" src=

Olimme Cindyn kanssa niin tohkeissamme tuosta lookista, että napsimme valokuvia eilen ennen leffaan lähtöäni enemmän kuin laki sallii, joten saatte taas mahdollisesti yliannostuksen meikäläisen naamaa, sillä olen niin innoissani tuosta meikistä. :D Eli miljoona naamakuvaa luvassa! Ajattelin, että esittelen koko lookin sitten vielä erikseen ja keskitytään nyt tuohon meikkiin, joka on ihan huikea. Luomille Cindy laittoi sellaista pronssinhohtoista luomiväriä ja myös rajaukset tehtiin luomivärillä, niin lopputuloksesta tuli tuollainen sopivan utuinen. Huulille laitettiin kahta voimakkaan sävyistä punaista huulipunaa ja poskipäille sopivasti poskipunaa hehkua tuomaan. 

P1016992.JPG

Kampauksen suhteen pystyin kerrankin loihtimaan jotain ihan itse, sillä tuon pannan avulla tehtävä boheemi hiuspilvi on maailman helpoin toteuttaa. Ostin joskus muutama vuosi sitten tuollaisen hopeanhohtoisen kuminauhapannan Zarasta ja se on pelastanut monta tukkakriisiä juhlatilanteissa ja muutenkin. Idea tuollaisen kampauksen suhteen on yksinkertaisuudessaan se, että panta asetellaan hiusten päälle ja sen jälkeen hiusten latvat nostetaan ylös ja tungetaan yläkautta pannan alle – mitä rönsyilevämpi ja pöllähtäneempi lopputulos, usein sitä parempi. Sopii siis meikäläiselle. :D Ja 20-luvulla juuri kaikenlaiset pannat olivat kova juttu, joten tämä istui tuohon eiliseen teemaan kuin nappi silmään. Monet ovat kyselleet, etteivät ihan ymmärrä, miten tuon kampauksen tekeminen toimii, mutta idea on siis sama kuin taannoisessa kukkapanta-kampauksessa, joten kurkatkaahan sieltä kuvalliset ohjeet. :) Ja vinkiksi myös, että tämä kampaus onnistuu melko lyhyisiinkin hiuksiin eli uskoisin, että jo olkapituisella polkkatukalla saa tällaisen aikaiseksi – ja hyvän hämäyksen kuin hiukset olisivat pitkät.

P5167089.JPG

Eilen sai kyllä taas todeta meikin voiman – ja sen, että minun pitäisi opetella käyttämään silmämeikkiä. ;) Haha. Ihan uskomatonta, miten tuo pronssinen meikki tuo silmät ja niiden värin esiin! Sitä aina jaksaa hämmästyä, mitä omista kasvoista saakaan oikeanlaisella meikillä aikaiseksi. Ja kyllä tämä 20-luku on vain niin meikäläisen juttu! Mitäs tykkäätte lookista?

P5167110.JPG P1016983.JPG P1016984.JPG P5167093.JPG P5167098.JPG P5167081.JPG P5167130.JPG P1016990.JPG P5167103.JPG P5167104.JPG P5167132.JPG P5167135.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

27 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Rege

  Niin kaunis ja aivan lumoava tukka <3

 • Tiinanen

  Upea on! Mutta missä kuvat mekosta? Haluan nähdä olikin kokonaisuudessaan :)

 • Aivan ihana look! 20-luvun staili sopii kyllä sinulle erittäin hyvin :)

 • Miss T

  Oi, miten ihana lookki!

 • On kyllä kaunis look. Suosittelen kyllä silmämeikkiä, kun sulla on niin isot ja ihanat bambisilmät. Ja arvasin, että laitat ton pannan. :)

  Mulle tulee tosta sun 20-lukuhehkutuksesta mieleen toinen leffa: Midnight in Paris. ;)

 • Miten tuo panta pysyy päässä? Itsellä ei ainakaan mikään tuollainen pysy, vaan nousee ylös. Onkohan mulla vaan väärän mallinen pää? :D

 • Jenni

  Tulossa ovat! :) Päätin vain jakaa kahteen eri postaukseen, kun kuvia on niin valtavan paljon ja asukuvat ovat vähän eri henkisiä. Malta siis vielä hetki. :) Viimeistään tänä iltana tai huomenna lupaan esitellä koko lookin!

 • Jenni

  Minullakin on liukkaat hiukset, mutta kyllä tuo vain minulla pysyy päässä. :) Tuollainen litteä ja leveä panta pysyy paremmin kuin sellainen ihan ponnarimaisen pyöreä (siis se kuminauha tai pään ympäri menevä nauha). Itse myös laitan yleensä hiuksiin jotakin karhentavia tuotteita kuten hiuspuuteria, suolasprayta ja hiuslakkaa, yms., jotta saan hiusten pinnan kitkaisemmaksi. Se auttaa myös pannan pysymiseen. Minulla ei kyllä tämän kampauksen kanssa ole koskaan ollut mitään ongelmia saada tuota pantaa pysymään. Mutta voihan toki olla, että eri muotoisessa päässä ei pysy yhtä hyvin. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan ihan vain hiustuotteita, koska uskoisin että kyse on enemmänkin siitä, että hiuksesi ovat liian liukkaat. :)

 • Els

  Vau!! toi tyyli sopii sulle vallan mainiosti! Kaunis Jenni =) xx

  ps. tykkäsitkö leffasta? meinasin ite mennä kattomaan ens viikolla =)

 • Epe

  Itsellänikin tosi liukkaat hiukset ja kiinnostuinkin tuosta suolaspraysta? Mistä sellaista saa?

  Tuo on juuri sellainen kampaus kun yritin kuvailla kampaajalleni viime kesänä kun halusin huolettoman kampauksen ystävän häihin… Sain kovan lakalla kiinnitetyn kampauksen jota en meinannut saada purettua millään, pinnejä ja hiustuotteita oli niin paljon tukassa :/

  Tuo olisi sellainen kampaus minkä voisi itse loihtia, jos löytäisi sopivan pannan ja juuri nuo tuotteet. Vähän kun vielä kihartaisin hiuksiani saisin loivia laineita. Kiitos taas Jenni hyvästä ideasta!

 • Jenni

  Suolasprayta on todella monilla kampaamomerkeillä, joten kannattaa kysellä joko kampaamoista tai kampaamotuotteiden osastolta esim. Sokokselta. :) Itselläni on nyt ollut käytössä kotimaisen Cutrinin suolasuihke – sillä saa juuri sellaista merituulen tuivertamaa fiilistä tukkaan. Itse laitan sen yleensä niin, että suihkin kosteaan tukkaan ja föönaan sitten hiukset kuiviksi. Ja kivaa, että postauksesta oli iloa! Tämä todellakin on sellainen kampaus, jonka pystyy loihtimaan tosi helposti itse. :)

 • Jenni

  Kiitos! :) Leffa oli tosi kiehtova, joten suosittelen! Kerron elokuvasta vielä lisää sitten sen asupostauksen yhteydessä. :)

 • Outis

  Tosi hyvin onnistunut kokonaisuus ja vitsi että oon kade tuosta kauniista silmämeikistä! En jaksa itsekään ikinä leikkiä luomivärien kanssa, kun tuntuu ettei se oikein onnistu…

 • Katriina

  Uskomattoman ihanan kaunis! Sinulla on myös upea sivuprofiili kasvoissa :)

 • t

  ihana look! tykkään tuosta kampauksesta tosi paljon ja multa löytyykin tuollainen kukkapanta… se ei kyllä meinaa millään pysyä tässä mun pallopäässä, mutta ehkä kokeilen tuota vinkkiä ”karhentaa” hiuksia hiuspuuterilla ja muilla kikoilla seuraavalla kerralla :)

 • Hienoudessaan ihan mieletön, varsinkin tuo tukka! :)

 • Aivan lumoavan kaunis kampaus ja mekko näyttää myös upealta! Onnistuit kyllä luomaan aikakauden tyylin täydellisesti. Ihanan raikas lisä tuo punainen huulipuna. :) Vau!

 • Vau :) itseasiassa olen joskus miettinytkin että sä olet malliltasi sellainen 20-luvun leidi ja tää kuva sarja kyllä ihan todistaa sen. Sitä samaa henkeähän on siinä sun Halston Heritagen hopeisessa mekossa?

  Mulle itselleni ei taas lainkaa sovi nuo lasketut vyötäröt, mutta olenkin enemmän malliltani 40/50-lukujen vaatteisiin sopiva.

 • Sigrid

  Apua, miten kaunista ja hienostunutta. Seuraan tätä blogia pettämättömän tyylitajusi takia (janoten erityisesti ”päivän asu” -kuviasi), mutta täytyy sanoa, että olet kyllä aivan poikkeuksellisen kaunis. Ihme on, että olet vielä tätä blogia kirjoittelemassa – luulisi, että sinut olisi tähän mennessä revitty vaikka väkisin jonnekin valokuvamalliksi…

 • Sari

  Kerrassaan lumoava meikki + kampaus! Malttamattomana odotan asukuvia. Otitko sattumalta leffateatterin kutsuvieraista (heistä, jotka olivat sonnustautuneet 20-luvun vetimiin) kuvia? :)

  Ja todellakin, lisää meikkiä silmiin, Jenni! ;) Vaikka oletkin todella kaunis ilman meikkiäkin, niin muistelen aina toisinaan ”kaiholla” niitä aikoja, kun aloin blogiasi lukemaan ja silloin (parisen vuotta sitten) ihastelin asupostauksissasi nimenomaan silmämeikkiäsi. Sinulla on niin kauniit ja persoonalliset silmät, että meikillä ne nousevat vielä entistä maagisempiin sfääreihin! :)

 • *T*

  Näytät kauniilta.

  Jäin silti kaipaamaan kuvaa takaa. Kauniit kampaukset kiinnostavat, mutta jotta niitä voisi itse kokeilla, tahtoisin nähdä ne joka kulmasta.

  Aurinkoista päivää!

 • Jenni

  Kiitos! :) Malttakaa hetki ihmiset, kuvia on tulossa lisää – myös takaa. :) Teen tuon asupostauksen tänään!

 • Jenni

  Valitettavasti siellä itse leffateatterissa ei kyllä tullut napsittua kuvia, mutta kutsuvierasnäytös oli Elle-lehden järjestämä, joten veikkaan, että jossain vaiheessa Ellen nettiin tulee kuvia juhlakansasta. :)

  Mitä tulee tuohon silmämeikki-asiaan, niin olen saanut muitakin vastaavia kommentteja, mutta ihmettelen hiukan, että mistäköhän ajasta te mahdatte puhua, koska en ole koskaan käyttänyt ripsaria ja kajalia enempää silmämeikkiä joitakin poikkeuksellisia juhlatilanteita lukuunottamatta. Voisiko joku siis kaivella esiin sellaisia kuvia, koska minä en oikeasti tiedä, mihin näillä puheilla viitataan? :D

 • Näytät upealta! :) Meidän piti mennä katsomaan leffa tänään, mutta salissa oli tekniikka alhaalla, joten tuo odotettu näkeminen siirtyi huomiseen.

 • maia

  Vauuuuuu!!! :)

 • Marjut Sistonen

  Mistä löysit tuon ihanan pannan? Olen menossa naimisiin vähän 20-luvun tyylisessä puvussa. Ihastuin kampaukseesi!

Related posts