16/05/13

Miss Fancy Pants lähtee leffaan

6 69 gatsby1.jpg

Olen harvoin ollut yhtä innoissani jostain elokuvasta kuin juuri nyt… Tänään nimittäin pääsen katsomaan kutsuvierasnäytökseen yhden kiinnostavimmista leffatulokkaista pitkään aikaan. Kolmen pisteen vihje: 20-luku? Kahden pisteen vihe: Kulta? 1 pisteen vihje: hattu? Hohhoo. ;) Tänään siis esitetään kutsuvieraille huomenna ensi-iltaan ilmestyvä The Great Gatsby eli kotoisammin Kultahattu, jonka päärooleja tähdittävät muun muassa Carey Mulligan ja Leonardo DiCaprio. 

gatsby2.jpg

En ollut ollenkaan tullut ajatelleeksi moista, mutta myös elokuvanäytökseen voisi pukeutua jotenkin spesiaalimmin ja kun joku kysyi minulta, että mitä aion laittaa tuonne näytökseen, hoksasin, että voisikin olla hauska laittaa jotakin teemaan sopivaa ylle. Sitten ystäväni valisti minua, että tämän tuoreen Kultahattu-leffan näytökset ovat tosiaan innostaneet ihmisiä panostamaan asuihinsa ihan ympäri maailman. Ja toden totta, leffan Facebook-sivut ovat täynnä kuvia ihmisistä, jotka ovat laittautuneet elokuvan hengessä 20-luvun tyyliin – aivan mahtavaa! Olen itse vähän sitä mieltä, että aina kun on hyvä syy laittautua ja kaunistautua, se kannattaa käyttää hyväksi. ;)

gatsby5.jpg

Sattuipa vielä niin hauskasti, että minulla on sellainen hiukan 20-luvun henkinen paljettimekko olemassa, joten tuumasin, että sehän olisi täydellinen tähän päivään. Mekko on ollut rakkaalla ystävälläni Cindyllä lainassa ja kun ryhdyin kyselemään sen perään, selvisikin, että hänellä on juuri sopivasti tyhjä aika tänään ennen leffaa. Ystäväni on siis kosmetologi, joten hän ehdotti, että samalla, kun tulen noutamaan mekkoni, hän voisi loihtia minulle jonkun leffan henkeen sopivan meikinkin. Tästä tavallisesta torstaista tuli juuri piirun verran parempi, hihii! :) Leffasta aivan super-innoissaan itse oleva Cindy oli napsinut minulle jo sneak peek -kuviakin mekostani ja leffan inspiroimana poimimistaan meikeistä. Hyvä palvelu! ;)

gatsby4.jpg

Yritämme ehtiä Cindyn kanssa napsia tänään myös parit kuvat illan lookista, niin pääsette näkemään ihan koko tyylin toivon mukaan. Ja leffastakin lupaan raportoida, kunhan olen nähnyt sen. Odotukset ovat korkealla, sillä varhaisteininä rakastin yli kaiken Kultahatunkin uuden version ohjanneen Baz Luhrmanin ohjaamaa Romeo & Julia -leffaa. Luvassa on mitä todennäköisimmin upeaa visuaalista tykitystä paitsi aikakauden asujen ja tyylin puolesta, mutta myös kuvakulmien ja leikkausten osalta. Puhumattakaan tuosta soundtrackista, joka kuulostaa myös leffasta tehdyn useamman trailerin perusteella mahtavalta. Kuinka moni teistä suunnittelee menevänsä katsomaan tuon elokuvan? 

Kuvat: Cindy Riera

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • reetta

  MINÄ!!! voi että kun innostuin kun taannoin näin leffan mainoksen helsingissä…. itse ihastuin kovasti aiempaan Kultahattu-filmatisointiin lukiossa ja hyllyssä polttelisi myös itse romaani odottelemassa lukijaansa. valitettavasti tällä viikolla on niin kovasti kiireitä että leffa jää ensi viikkoon, mutta mitäpäs pienistä! niin, ja eihän se moulin rougekaan kovin paha leffa visuaalisesti ole ;–) malttamattomana odotan tätä!

 • Johanna

  Ihanalta näyttää. Olen aina rakastanut 20-lukua, niin vaatteita kuin kampauksiakin ja yleisesti koko ajanjaksoon liittyvää tunnelmaa. En malta odottaa, että pääsen katsomaan elokuvan viikonloppuna. :) Olin joskus 12-vuotiaana aivan tolkuton Leonardo-fani, mahtavaa, että miehen ura on kestänyt näin pitkään. Carey Mulligan taas on ihastuttavan kaunis ainakin noiden trailereiden perusteella ja ilmeisen lahjakas näyttelijätär myös.
  Ehtisinköhän vielä jostain ostaa 20-luvun tyylisen mekon…

 • Katah

  Voi, todellakin pakko mennä katsomaan! Leonardokin on ollut suosikki suunnilleen aina, joten siinä toinen hyvä syy :) Hauskaa leffailtaa!

 • Riikka

  Minäkin heti huomenna menossa katsomaan tämän kauan odotetun elokuvan! Ja voi kun tekisi mieli kunnolla laittautua, mutta ei ehkä ihan tavalliseen Finnkinon päivänäytökseen viitsi mennä höyheniä hiuksissa ja glittermekkoon ja tälläytyneenä – vaikka kuinka tekisi mieli :D Tulikin mieleen, että harvoin sitä näkee kenenkään pukeutuvan leffan teeman mukaan, ei tule kuin Harry Potterit ja Taru Sormusten Herrasta -näytökset mieleen… Joten ihanaa, että sinulla on tällainen tilaisuus!

  Oletko muuten lukenut Kultahattua tai nähnyt 70-luvun filmatisointia? Näyttäisi trailereiden perusteella olevan nyt tarpeeksi vauhtia tässä uudessa leffassa! Itsellä ainakin odotukset korkeat juurikin Luhrmanin, DiCaprion ja Mulliganin takia, vaikka amerikkalaiset kriitikot ovatkin aikalailla jo ehtineet lytätä koko elokuvan! Noh, pianhan se nähdään.

  Hauskaa leffailtaa! :)

 • Kahdeksan ilmaislippua löytyy lompakosta, tulee kiirus käyttää kun menevät kesäkuussä vanhaksi. Kultahatun laitan ehdottomasti muistiin!

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • iinapauliina

  Ihanaa! Tämä oli täydellinen kirjoitus luettavaksi tälle aamulle :) Minulla oli keskiviikkona synttärit ja tänään juhlistan niitä siskoni ja ystäväni kanssa menemällä katsomaan elokuvan! Olen odottanut tätä innolla. Siis tuon leffan musatkin kuulostaa niin upeilta että huhhuh.

  Tänään myös omistamani Minna Parikat pääsevät ensimmäistä kertaa kaupungille, joten päivä on sikälikin ikimuistoinen <3

Related posts