16/05/13

Haluatko malliksi Hair Bible -kirjaan?

10 67 jennix.jpg

Hei te kaikki ihanat kauniit tyttöset ja naiset sellä ruudun toisella puolen! Muistatteko, kun sain pari vuotta sitten olla mukana Mariela Sarkiman upea meikkioppaan Make Up Biblen kuvauksissa? Tuo yllä oleva kuva sisältää pöljiä hassutteluotoksia kuvauksista, mutta varsinaisessa kirjaan päätyneessä kuvassa pääsin poseeraamaan Lily Colen tyyliin papiljotit päässä ja huulipunaa hekumallisesti huuliini sutien. ;) Valokuvaaja Mikko Rasila ikuisti kirjaprojektin aikana opuksen sivuille yhteensä 56 ihanaa naista, joista suurin osa oli ihan tavallisia naisia ja tyttöjä, eikä suinkaan ammattimalleja. Marielan ja Mikon yhteistyön tuloksena syntyi ihanan inhimillinen, upealta näyttävä ja lukemattomia loistavia vinkkejä pursuileva joka naisen kauneusopas, jonka avulla tumpelokin loihtii itselleen kauniin meikin.

P5165601.JPG

Olin todella otettu, että Mariela pyysi minua mukaan kirjaan silloin muutama vuosi sitten. Oli kunnia olla mukana ja pelkästään yhden Suomen parhaista meikkaajista käsittelyyn pääseminen oli ihan mahtava kokemus. Mutta pakko sanoa niistä itse kuvauksista, että Marielalla on uskomaton kyky loihtia meikattavalle juuri sellainen meikki, jossa tämä itse tuntee olonsa kauniiksi. Olen tätä nykyä ollut useamman kerran ammattimeikkaajien käsittelyssä ja huomaan, että myös meikkaajilla on niin erilaisia ”käsialoja”, että joidenkin tekemää meikkiä ei vain tunne omakseen. Joskus sitä näyttää omasta mielestään toisen tekemässä meikissä ihan kummalliselta tai jopa huonolta, mutta Mariela on sellainen tyyppi, joka osaa todella loihtia meikattavasta parhaat puolet esille niin, että tämä myös itse tuntee meikissä olonsa mukavaksi (ja iki-ihana Saara Sarvas myös!). Ja etenkin kuvaustilannetta ajatellen se on aika tärkeä juttu, sillä on vaikea antaa parastaan ja hymyillä, jos omasta mielestä peilikuva näyttää ihan kummajaiselta. Kiitos siis Mariela! :)

makeupbible1.jpg

Supersuosion osakseen saanut kirja on poikinut ohelle muun muassa meikkivälinesarjan ja nyt itse kirjallekin olisi luvassa jatkoa! Marielan ja Mikon seuraava aluevaltaus on nimittäin hiuksiin ja kaumpauksiin keskittyvä Hair Bible, jonka kuvaukset alkavat kesäkuussa ja jatkuvat vuoden loppuun asti. Ja miksi kerron tästä teille? No siksi, että tuohon mahtavaan hiusoppaaseen haetaan nyt malleja! Ja juuri sellaisia kuin te siellä ruudun toisella puolen, eli näissä kuvissa ei tarvitse olla huippumalli, vaan mukaan etsitään ihan tavallisia nättejä, eri näköisiä ja monen ikäisiä naisia. Joillekin malleille tullaan tekemään täydellisiä hiusten muodonmuutoksia väristä leikkaukseen ja muotoiluun, toiset puolestaan pääsevät poseeraamaan erilaisissa kampauksissa sekä tyylikkäissä muotikuvissa. Tällä kertaa casting kirjan kuvauksiin järjestetään keskiviikkona 29.5. Helsingin Apollo Café’ssa (kauppakeskus Forum) klo 14-18. Tule  paikalle omana itsenäsi, mielellään luonnollisessa meikissä ja kampauksessa. Mukana paikalla on myös Marielan oma Beauty Team -kauneuspartio, joka varmistaa, että kaikki koekuvattavat näyttävät kameran edessä säteileviltä. Eli mikäli hiusmallina toimiminen kiinnostaa, niin suunnatkaahan parin viikon päästä Forumiin koekuvauksiin ja napatkaa mukaan kaverinnekin. Lisäinfoa tästä kaikesta löydätte Mariela Sarkiman omasta blogista. :)

PS. Ja unohtui tyystin mainita, että tällä kertaa tekijätiimissä on mukana myös maailman ihanin ”blogi-pikkuveljeni” Mikko Puttonen, jonka jotkut saattavatkin tuntea huikeasta Picture Puttonen -blogista. Onnea Mikko tästä mahtavasta projektista! :) Isosisko on ylpeä. <3

P5165604.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Voi muru! Musta on tosi ihana olla mukana tässä ja saa nähdä mitä me saadaan Marielan kanssa aikaan kun lyödään kreisit päämme yhteen :D haleja! Ja noi irvistelykuvat on huiput

 • LauraT

  Ihan mielettömän ihana toi alun kuvasarja! Oih!

 • Hävettää myöntää, mutta itselläni on tuo kirja, enkä ole tunnistanut sua ollenkaan! Näin jo juttua tästä, mutta sen yhteydessä ei lukanut mitään sen kummoisempia, joten meinasin jo jättää väliin. Nyt kun joillekin tehdään makeoverit (nää mun hiukset on vaan niin karseat tällaisina) niin voisin harkita tulemista :)

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Harmi kun tuo koekuvaus on Helsingissä ja ite Oulussa ja ei mahdollisuutta pienistä rahoista laittaa rahaa matkustamiseen. Olisin muuten voinutkin tämän ”leijonanharjan” kanssa suunnata koekuvauksiin.

 • Ooh, ihana Jenni, kiitos kaunissta sanoista! Varo vaan, voi olla, että sun puhelin pirahtaa tämänkin projektin tiimoilta… ;) Kenties jotain 20-lukulaista, näytit meinaan TYRMÄÄVÄLTÄ tänään Great Gatsby-leffaillassa.

  Iso halaus, ja kaunista viikonloppua!!! :)

 • Tule, tule!!! :)

 • Juu, saapa nähdä… Muutama mehukas idea jo muhimassa! ;)

 • Eva

  Toi susta otettu hassuttelukuvasarja on aivan mahtava!! Miten voikin näyttää yhtä aikaa hassulta, nätiltä ja söpöltä :)

 • miisa sallinen

  kaipailetko vielä malleja? täällä olisi yksi erittäin innokas!

 • Jenni

  Olehan asiassa suoraan yhteydessä vaikka Mariela Sarkimaan, josko onni potkaisisi asiassa eteenpäin. :)

Related posts