15/05/13

Varjojen tanssia

8 57

Facebookissa on nyt viimeisten parin päivän aikana kiertänyt tiiviiseen tahtiin ihan uskomaton tanssivideo Brittien Talent-ohjelmasta. Suhtaudun näihin aina jostain syystä vähän skeptisesti, mutta kun katsoin tänä aamuna videon lopulta itse, olin aivan ällistynyt. Idea on loistava, mutta toteutus suorastaan käsittämätön. Ja jotain todella tunteita herättävää tässä showssa on, sillä en ole ilmeisesti todellakaan ollut ainoa, jonka tämä on saanut kyyneliin. Nyyhkyvaroitus jälleen eli nessut mukaan, kun katsotte. Mutta siis huhhuh, miten upea esitys!

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Video meni samantien jakoon facessa ja itkuhan tuossa tuli, vaikka yritin miten pidätellä!

 • Loki

  Mulle tuo oli vähän liian kikkailevaa. Sen sijaan kattelin tänään Sara Bareillesin Brave musiikkivideon ja se pisti hytkymään ja virnuilemaan. En nyt ihan kaupungille asti lähtenyt veivaamaan, mutta miksei… :-)

 • Karolina

  Wau!

 • JLe

  Aivan mieletön, en tiennyt että tommonen on ees mahdollista!!!

 • Heidi

  Wau! Oiskohan mahollista että jakaisit muutkin heidän esiintymisensä blogiisi kun ne nettiintulevat? :)

 • Mallu

  Eikös samankaltainen varjoryhmä ollut Amerikankin Talentissa joku aika sitten? Se oli kylläkin joku lapsiryhmä, mutta yhtä ammattimaista ja hienoa menosa oli sekin :)

 • merikukka

  ääää, itku tuli täälläkin…

Related posts