15/05/13

Tikashylly – hauska vaihtoehto yöpöydäksi

30 86 P5145595.JPG

Tuumailin jokin aika sitten, että haluaisin hankkia tänne kotiin sellaisen tikashyllyn. Kyseessä ovat siis sellaiset sisustustikkaat, joiden askelmat vain ovat hyllyjä. Toiveissani oli joku kapea ja siro, valkoinen malli, jonka hinta ei nousisi pilviin ja joka seisoisi tukevasti myös omilla jaloillaan ilman, että sitä tarvitsisi kiinnittää seinään. Esittelin tuossa aiemmassa postauksessa muutaman löytämän vaihtoehdon, mutta lopulta se täydellinen hylly löytyi juttua kommentoineen lukijan vinkkauksesta, kiitos siis! :) Hän nimittäin oli löytänyt Hobby Hallin lasten kalusteista alle 170-senttisen ja kapean tikashyllyn, jonka hinta oli alle 30 euroa. Juuri sopiva minulle!

P5145577.JPG

Laitoin tikashyllyn tilaukseen ja eilen vihdoin ehdin noutaa sen postista kotiin. Kokosin sen samantien eilen illalla ja olin kamalan ylpeä itsestäni, vaikkei kokoaminen kovin vaikeaa ollutkaan. :D Itsenäinen remppanainen, haha! Isäni on joskus omaan kotiin muutettuani ostanut minulle sellaisen maailman pienimmän ja liikuttavimman työkalupakin, jolle ex-poikakaverit ovat usein naureskelleet, mutta se on ihan loistava! Ilman sitä ei olisi tätäkään hyllyä saatu kasaan. Kyllähän sitä naisella pitää työkalupakki olla. ;)

P5145588.JPG

En ollut alkuun vielä aivan varmaksi päättänyt, mihin tuon hyllyni asettelisin, mutta suunnitelmissa oli, että voisin ehkä laittaa sen sänkyni toiselle puolelle vähän kuin yöpöydäksi. No siihen se sitten ainakin toistaiseksi nyt asettui ja pakko sanoa, että näyttää kyllä todella kivalta. :) Kätevää tuossa kepeässä hyllyssä on se, että sen siirtely on tosi helppoa ja paikkaa voi vaihtaa ilman suurempaa vaivaa milloin vain. Asettelin nyt hyllyille vain jotakin tavaroita havainnollistukseksi, mutta katsotaan, mitä ajan kanssa keksin tuohon laittaa. Mitäs tykkäätte? Itse olen aivan ihastunut. Ja postituksineen tuolle ei tosiaan tullut hintaa kuin reilu 30 euroa – ei paha!

P5145580.JPG P5145593.JPG P5145578.JPG P5145594.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Koti

30 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hanna

  Aivan upea! Loistavasti sopii kotiisi ja todellakin oli edullinen! Ihana, kun juuri yöpöytänä hyllyyn ei kerry paljoa tavaraa, kuten lehtiä ja kirjoja voisi kertyä olohuoneessa. Noin kaunis hylly on parhaimmillaan juuri noin kevyesti kauniilla tavaroilla lastattuna. :)

 • No onpas tosi kivan näköinen! :) Pysyykö tuo hyvin paikallaan, ilmeisesti kun et porannut hyllyä kiinni seinään?

 • Neela

  Tuo taitaa olla jotakin mdf-levyä? Kivan näköinen silti.

 • Jenni

  Kiitos! :) Joo ajattelin pitää tuon juuri sellaisena ilmavana, että vain yksi tai kaksi tavaraa per hylly, niin säilyy tuo kaunis kepeä ilme. :)

 • Jenni

  Kiitos! Minusta tuo tuntui aika tukevalta seinää vasten ihan itsekseenkin eli uskon, että pysyy hyvin pystyssä. Tikkaiden yläpäässä on sellaiset metalliosat, joiden avulla hyllyn saa halutessaan kiinnitettyä seinään, mutta en kokenut tarpeelliseksi ja haluan pitää mahdollisuuden liikutella tuota paikasta toiseen. :) Teippasin vain metalliosien päälle maalarinteippiä, niin eivät naarmuta seinän maalipintaa. :)

 • Jenni

  Veikkaan, että nuo hyllyt ovat sitä mdf-levyä, mutta pystypuut ovat valkoiseksi maalattua puuta. :)

 • voi pojat! Pitäisköhän laittaa tilaukseen? ;) xx

 • Epe

  Voi Jenni! Sulta saa aina ihan mahtavia ideoita. Mulla ollut metsästyksessä yöpöytä, joka olisi tarpeeksi korkea, meillä meinaan uusi korkea sänky joten tuo olisi ihan perfet! alimmille hyllyille voin varata tilaa tyttäreni tavaroille joita on lupa ottaa ja laittaa takaisin. Kiitosta vaan taas. :)

 • Emmi

  Kivan näköinen tikashyllykkö! Minä sain joskus vuosia sitten joululahjaksi vaaleanpunaisen työkalupakin ja hieman harmittaa kun avopuoliso on ominut sen itselleen (pakki ei ole enää kovin vaaleanpunainen vaan mustia töhryjälkiä täynnä!)

 • Ninni

  Voi Jenni, mistä sä aina näitä keksit. Ihana idea, tämä ratkaisis myös multa puuttuvan yöpöydän. Tämä laitetaan harkintaan :)

 • irmeli

  Hah, ihanat.. Tilasin heti kaksi kappaletta. Tällaisista olenkin haaaveillut, en vaan koskaan osannut arvata että saisin ne näin edullisesti.

 • Katerina Alezandra

  Kivan nälöinen :) Hauska keksintö!

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 • Kaisa

  Olemme juuri muuttamassa uuteen kotiin ja olen pähkäillyt eteiseen jotain hyllykköä, minkä päälle saisin purkin, mihin heitän kotiin tullessa avaimet. Nykyinen lipasto ei uuteen eteiseemme nimittäin mahdu. Tässä siis hyvä ja edullinen vaihtoehto, kiitos siis! :)

 • Anna

  Todella kivan näköinen hylly.

  Yksi toive olisi esittää, voisimmeko saada asukuvia noiden kenkien kanssa? :D
  Ne ovat ihanat ja olisi hauska nähdä miltä näyttävät käytössä :)

 • Voi kumpa tuollainen mahtuisi omaan huoneeseeni! Asun nimittäin ”kattohuoneistossa” eli yläkerrassa tällaisessa teltan muotoisessa huoneessa. Maksimikorkeutta löytyy 180 cm ja toisella korkealla sivulla on seinä sekä toisella ikkuna. Täytyy pistää tämäkin idea korvan taakse muhimaan muuttoon asti.

  Mut ihanan ilmavan tuntuinen, just sua!

  http://www.nymfimaatti.blogspot.fi

 • Soffe

  Ihana hylly, eikä tosiaankaan hinnalla pilattu. :) Mä jo näen että tuossa olisi kaikki kauneimmat korkokenkäni. ;) Tosin, ensin pitäisi olla tilaa tuollaiselle hyllylle… :D

 • Ellu

  Moikka! Tosi hieno hylly, mutta vielä hienommat on nuo kengät!! ;)

 • TT

  Aivan ihana idea! Pääsen pian remontin jälkeen sisustamaan makuuhuonettani uudelleen, ja olen jo kovasti miettinyt millaisen yöpöydän hankkisin, tämä menee ehdottomasti vakavaan harkintaan!

 • Anu

  Hei mikä tuo ihana kasvi on? Olen etsinyt vanhan kasvini tilalle juuri jotain samantyylistä kuin tuo kuvassa oleva!

 • Epe

  Kasvi taitaa olla rahapuu :)

 • Jenni

  Kyllä, kyseessä on rahapuu! :)

 • Jenni

  Kuten Epe tuossa alla jo tiesikin kertoa, niin kyseessä on rahapuu. Sitä myydään monissa hyvin varustetuissa kukkakaupoissa, joten sieltä vain katselemaan. :)

 • Meilläkin on tikaspuu! :)

 • Siis tikashylly! Himputti, minulta ei tämä kirjoittaminen näköjään oikein suju tänään. :D

 • Megsie

  Mistä tuo ihana sängynpääty, vai onko valmiiksi sängyssä kiinni? :)

 • Jenni

  Sänky on Duxianan ja pääty samoin. :) Stockmannilta aikanaan ostettu, mutta taitaa Duxianalla olla muitakin jälleenmyyjiä.

 • Mei

  Hei Jenni! Millähän korkeuksilla nuo hyllyt mahtavat olla? Tosi kiva ratkaisu ja sopisi hyvin myös omaan makkariin, mutta jäin miettimään miten hyllyjen kohdat mahtaisivat asettua suht korkean sänkyni kanssa. Kiva jos jaksat pulmassa auttaa :)

 • Toi sopii täydellisesti tohon tarkoitukseen! Pitää kokeilla kun vaihdan huoneeni järjestyssä jossain vaiheessa. Itselläni on tällä hekellä vain iso jättimäinen Ikean matala kaappi yöpöytänä viemässä tilaa :D

 • Oi ihanan valkoista ja kaunista! silmä lepää

 • Anu

  Tytön kanssa kokatessa on kiva lauleskella ja kuunnella musiikkia. Valitettavasti tämän hetkinen huono Audio tivolin näköinen kopiomme hävittää kanavan jatkuvasti. Tytön mielestä isi osaa korjata kaiken, mutta tähän ei hänkään pysty:(

  Valkoinen väri olisi mieluisin.

Related posts