14/05/13

Synttärikilpailu: Voita Tivoli Audion tyylikäs Pal-radio!

687 88 tivoli-audio-pal1.png

Päätin, että haluan blogisynttäreiden kunniaksi ilahduttaa teitä aivan mahtavalla kilpailulla ja nyt sellainen olisi siis luvassa! :) Harvoin olen ollut yhtä innoissani mistään blogikisasta kuin tästä, joka saan teille nyt järjestää, joten toivottavasti yhteistyö on myös teille mieluisa ylläri! Muutettuani tänne uuteen kotiin olen paatuneena musafiilistelijänä lievästi sanottuna kärsinyt siitä, ettei minulla ole ollut kaiuttimia, joiden kautta kuunnella musiikkia. Luovuin aikanaan yhteenmuuton yhteydessä omista stereoistani enkä oikein osaa kuunnella musiikkia kuulokkeilla kotona, joten musiikkidiggarin sielu ei meinaa oikein kestää sitä, että musiikkia on joutunut kuuntelemaan vain läppärin surkeiden kaiuttimien kautta. Muutama viikko sitten törmäsin pressipäivillä Tivoli Audion ihastuttaviin laitteisiin, joiden kaunista designia olen ihaillut jo aiemminkin muun muassa ystäväni kotona. Kun firma sitten ehdotti yhteistyötä, hypin tasajalkaa innosta. :) 

tivoli-audio-pal2.png

Saan myös itselleni Tivoli Audion laitteen käyttöön, mutta sen esittelen vasta hiukan myöhemmin, sillä nyt on tosiaan luvassa jotakin kivaa teille! Tivoli on tullut ensisijaisesti tutuksi noiden näppärien mono-radioidensa kautta, joissa kohdallaan on sekä design että ääni. Ja mikä parasta, nyt digitaalisen musiikinkuuntelun aikakaudella merkki on lisännyt moniin laitteisiinsa Bluetooth-ominaisuuden, jonka avulla musiikkia voi kuunnella langattomasti esimerkiksi iTunesin tai Spotifyn kautta tietokoneelta. Näppärän kokoinen laite kulkee myös mukana reissussa esimerkiksi mökillä tai kesäisellä piknikillä. :) Ja nyt siis saan arpoa teille yhden tuollaisen aivan mahtavan Tivoli Audion Pal-laitteen Bluetooth-ominaisuudella varustettuna (arvo 299 euroa). 

tivoli-audio-pal3.png

Usein elektroniset laitteet ovat niin rumia, että sitä lähinnä miettii, että mihin tuon rotiskon piilottaisi, jotta se ei rumenna sisustusta. Mutta näiden Tivolin laitteiden kanssa tilanne on kyllä täysin päinvastainen – nuo istuvat niin kauniisti sisustukseen, että laitteen suorastaan haluaa laittaa esille jonnekin paraatipaikalle. :D Suosittelen tsekkaamaan Tivoli Audion nettisivuilta nuo muutkin laitteet, ne ovat todellista karkkia visuaalisen ihmisen silmille. :) Mutta tässä kisassa arvotaan siis osallistuneiden kesken yksi tuollainen Pal-radio Bluetooth-ominaisuudella ja kisaan pääset osallistumaan seuraavasti: kerro postauksen kommenttiosiossa, miksi juuri sinun pitäisi voittaa tuo ihana pikku-radio ja minkä värin valitsisit, jos voitto osuisi kohdalle? Värivaihtoehtoja on siis neljä: sininen, punainen, musta ja valkoinen. Muista jättää kommenttisi yhteyteen myös toimiva sähköpostiosoite. Osallistumisaikaa kisassa on lauantaihin 18.5.2013 klo 24 asti. Onnea kisaan! :)

tivoli-audio-pal4.png

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

687 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • B

  Minun pitäisi voittaa tuo soitin, koska avaan ihan just oman kahvilan ja voisin kuunnella musaa keittiössä leipoessa! Väriksi tietty valkoinen ettei jauhopöly näy ;)

 • Mökkeilijä

  No ihan vain siksi minun pitäisi voittaa, kun tähän kommenttia ensimmäisenä kirjoittelen :D No ei! Mökille ollut ostolla jonkinnäköinen radio jo pitkään, mutta tuon Tivolin-laitteen voisi jopa oikeasti nähdä siellä sisustukseen kuuluvana. Ja valkoinen väriltään tietenkin…

 • Päivi

  onpas ihanan näköinen! Muutan ensi syksynä pois kotoa ja opiskelija elämästä hypänneenä ei ole oikein mahdollista ostella kalliita elektroniikkalaitteita. Olen kuitenkin aikamoinen musahifistelijä ja musiikilla voi luoda oikean mielialan, oikean fiiliksen oikeaan hetkeen. Valkoinen on aina pop, josta voisi jazz, blues, reggae ja rock taistella osuudestaan musadiggarin mielessä. Eli ottaisin valkoisen, jos voittaisin!

 • Mari

  Oih, tuo on ollut haaveena jo pitkään! Meillä on mökillä radio vuosimallia 80-luku. Kyllä siitä Radio Suomi kuuluu vielä juuri ja juuri kunhan oikean kanavan löytää mutta mökkiä remontoidaan ja tuodaan tälle vuosikymmenelle, olisi ihanaa saada sinne myös ajanmukainen radio!

 • Minulle! Jotta voisin kuunnella takapihalla omppupuun varjossa musiikkia kesällä, kun torkutaan tulevan kesävauvan kanssa.

 • Mari

  Unohtui edellisestä väri, tuo musta-valkoinen olisi valintani!

 • Sanna

  HBD Pupulandia! Mulla on itselläni lähes identtinen tilanne, eli olen viime kuussa muuttanut ja stereot menivät huonekalujen jaon yhteydessä sille toiselle. Tilaa ja tarvetta olisi siis uudessa kodissa juuri yhdelle tuollaiselle valkoiselle yksilölle :)

 • Mia

  !!!! Jos ikinä haluaisin mitään voittaa, niin tämän kilpailun, että voisin sit valita tuon valkoisen ihanan radion!

 • nupsi

  Valitsisin valkoisen jos onni potkaisisi – käy mihin tahansa sisustukseen! :)

 • saimi

  Minun pitäisi voittaa koska edellinen kaiuttimeni sattuikin juuri hajoamaan ja olen musiikkifriikki! Ja tuohan on ihan älyttömän hieno sitäpaitsi, punaisen ottaisin tottakai :)

 • äm

  Makuuhuoneestamme puuttuu äänilähde. Itse olen sitä vain flunssakautena kuorsatessa, eli parhaillaan. Valkoinen väri sopisi tänne.

 • LauraT

  Jotta voin vihdoinkin heittää kantokopan kokoisella mankallani vesilintua, niin kuin olen heittänyt muilla tavaroillani jotka sopivat opiskelijakämppään 10 vuotta sitten! Ja valkoisena tietty!

 • Mia

  Olin niin innoissani, että perustelu meinasi unohtua!:D Sen takia minun pitäisi voittaa, että vanha radioni on ruma kuin mikä – iso ja leveä molisko jota ei tosiaankaan kehtaa pitää esillä, ja musiikkia ei tule sitten kuunneltua niin paljon kuin tulisi nätillä radiolla, ja olen sentään klassisen musiikin harrastaja pienestä pitäen :)

 • Minna

  Meillä on aina aika vaivalloista musiikin kuuntelu kun ei oo mitään sterkkoja – aina ei jaksaisi käynnistää tietokonetta sen vuoksi, että haluaa taustalle musaa. Varsinkin kun sitten usein jämähtää siihen koneelle ihan muihin juttuihin… Tuo olisi koonsa puolesta passeli ratkaisu! Valkoinen klassikoväri miellyttää itseä eniten :-)

 • Kiira

  Tässäkin päässä ollaan muutettu uuteen kotiin vailla minkäänlaista äänentoistoa. Läppärin kautta tuleva musiikki on toiminut remontoinnin taustatsempparina, mutta uskoisin tuon valkoisen kaunokaisen vauhdittavan valmiin kodin valmistumista huimasti! Sopii sitten Genelecien haaveilukaiuttimieni pariksi, kun sellaisiin on koulusta valmistuttua varaa!

 • Oona

  Minulla on ollut vähän samanlainen tarina.. Yhteenmuuton yhteydessä luovuin omista elektroniikkalaitteistani ja nyt kun asun taas yksin, en ole oikeastaan mitään uutta hankkinut. Myöskään tälle musadiggarille ei meinaa läppärin kaiuttimet riittää joten tuollainen olisi aivan huippu! Väreistä valitsisin ehdottomasti valkoisen!

 • Sini Vepsäläinen

  Kuuntelen paljon radiota ja tivoliin suosikkini :-). Valkoinen olisi lempivärini!

 • Loot

  Ihana raikas valkoinen radio soittaisi kesän ajan gradun vauhdittamismusiikkia :)

 • inkkuww

  Minun pitäisi voittaa Pal, koska aiempi hajosi (!!!:(( ) ja nyt on tulossa rantakesä nro1 joten vene-, pyörä-, metsä-, auto- ja uimaretkille tarvitsee näpsäkän ja laadukkaan musiikintoistovempeleen :) roiskeenkestävyys myös ajaa Palin suuntaan (eikös se sitä ole, ainakin ennen oli). Punainen on aina ihana <3

  Ja paaaljonpaljon onnea kouluikäiselle Pupulandialle !

 • jassu

  Moikka=) Kesällä on tulossa moniamonia piknikkejä ja tapahtumia joissa kyseinen radio ois mahtava tunnelmanluoja meiän kaveriporukan kesken! Lisäks bluetooth ominaisuus on ihan super, koska ollaan kämppiksen kanssa lähdössä berliiniin katsomaan kings of leonia kesällä niin voitaisiin fiilistellä tulevaa keikkaa tämän avulla tietsikan tai puhelimien kautta!:) ja punainen väri sen olla pitää8)

 • Elina

  Minun pitäisi voittaa tuo radio, sillä kuunteisin mielelläni musiikkia iltaisin, mutta makkarissani ei ole mitään äänentoistovehkeitä. Tai toki voin kantaa läppärini makkariin, mutta sen äänenlaatu ei ole kovinkaan hyvä. Mustavalkoinen radio olisi kiva.

 • Kara

  Oi tuollanen olisi niin ihana mun kotiin! Itse kun en omista tietokonetta, käytän Iphonea siis usein.. Niin olisi i-i-ihanaa kuunella tuolla radiota ettei tarvii Iphonesta laittaa musiikkia! Perfecto !

 • Lisander

  Valkoisen version kotiuttaisin mielelläni. En omista minkäänlaista radioa, joten tuolle kaunokaiselle löytyisi takuulla käyttöä. Nykyisellään musiikkia tulee kuunneltua lähinnä tietokoneen huonon äänentoiston välityksellä :(

 • Karo

  Olen juuri muuttanut uuteen kämppään, jota rakastan! Reggaeton-musiikki on ihan lempparia ja olisi kiva voida tanssia kämpän ympäri kunnon musiikin voimalla. Toimisi myös hyvin sen ison kamalan G:n vastapainoksi! Väriksi valitsisin ehdottomasti valkoisen.

 • SannaL

  Taloudessamme on vain ikivanha stereorohjake eli tilausta upealle laitteelle olisi. Värini olisi valkoinen.

 • Kara

  Niin ja valkoisesta pitäisin eniten :)

 • Marge

  Punainen ehdottomasti! Kotona netti pätkii välillä ja olen ihan avuton ilman radiota. Ja tuota komistusta voisi ulkoiluttaa kesäisin puistoissa ilahduttamassa myös kavereitani!

 • Myy

  Itselläni on kaiuttimet, mutta ne ovat mummon peruja ja niin vanhanaikaiset, etten vielä itse eivätkä kaverinikaan ole hoksanneet, miten ne voisi liittää esim. läppäriin vai voiko ollenkaan.

  Jos onni potkisi, haluaisin itselleni musavehkeen valkoisena.

 • Aino

  Toivoisin kovasti voittavani tuon valkoisen, haluaisin antaa sen isille lähjaksi ku sillä on kohta syntymäpäivä ja mä oon nähnyt sen monta kertaa ihailevat tota radiota. Meillä ei vaan oikeen ole varaa tuon hintaiseen radioon.. Joten toivoisin että tänävuonna isi saisi toivomansa lahjan ja me muut siinä sivussa hyvää musiikkia :D :)

 • pupu

  Ryhmäliikuntaohjaajana kuuntelen musiikkia hyvin paljon :D Koreoiden opettelu musiikkiin olisi helpompaa kun musa kuuluisi tommosesta kajarista. tietokoneella äänenlaatu ei ole niin hyvä ja iPod hankala liikkuessa… Ja valkoinen olisi must. Sopisi niin sistustukseen kuin muiden laitteiden kanssa yhteen : )

 • aiai

  Oi tahdon valkoisen! Koska kouluhommat vaatisi kesällä edes musiikkia taustalleen.

 • Reettam

  Tuollainen Tivoli-radio tulisi kyllä todellakin tarpeeseen, koska olen ollut stereoiden tarpeessa kohta jo kaksi vuotta muutettuani omilleni, mutta opiskelijatuloilla en vielä ole saanut sellaista ostettua. Lisäksi tuota Tivolia on tullut ihailtua kaverinkin ikkunalaudalla jo pidemmän aikaa!:) Valkoinen olisi ehdottomasti oma valintani, tällainen tylsä minimalisti kun olen.

 • Iipu

  Läppäriltä musiikin kuuntelu on tosiaan aika surkeaa, ei se musiikki siitä kuulosta juuri miltään. Tuollainen olisi mahtava juuri bluetooth-ominaisuuden vuoksi. Voisin jo sieluni silmillä kuvitella istuskelevani partsilla lököilemässä ja ohjailevani tuota vaikka puhelimella! Tyylikkään valkoisessa värissä. :)

 • Tuire

  Suomalainen laatu houkuttaa aina! Meillä on olkkarissa pienet stereot, mutta jos keittiössä haluaa kuunnella musiikkia esimerkiksi ruokaa laittaessa, ääni ei kanna sinne asti, ja kovalle musiikkia ei voi laittaa etteivät naapurit häiriinny. Pieni radio olisi keittiöön juuri oivallinen ja punainen väri sopisi keittiöömme tumman ruskeiden vanhojen huonekalujen kanssa! Täydellistä!

 • Sanna

  Minun pitäisi voittaa, koska aloitin äskettäin työn, joka ei sovi minulle ollenkaan ja saa mielen matalaksi päivittäin. Jostain toimeentuloa on kuitenkin hankittava, mutta hyvän musiikin kuuntelu piristäisi! Värivalinta olisi valkoinen.

 • Kaisu

  Aaww, söppiksiä radioita<3
  Tuo valkoinen olisi aika lailla täydellinen mun huoneeseen, puhumattakaan siitä, kun joskus opiskelijana laittaisin sen omaan kämppääni ja kuuntelisin hyvää musiikkia.

 • Eve

  P – Paikallaanpysymättömyys. Olen paljon menossa – ja tulossa. Pal olisi kätevä kaveri napata matkaan mukaan – vaikka sinne piknikille ja perjantaipalaveriin viihdyttämään.

  A – Aamuradio. Aamut ovat hiljaisia kovin. Vain kahvinkeittimen porina ja lehden kahina. Mieskin reissutöissä, radio ois kiva aamun avekki.

  L – Laite, laadukas ja liikaihana. Pal olisi laite, joka olisi kaunis ja kestävä käyttöesine. Sopisi tuohon leipälaatikon viereen keittiöön. En halua rumia vekottimia esille, en. Haluan Palin, mustana, ilman kermaa ja sokeria, kuten kahvinikin :)

 • mer

  Radio on niin kertakaikkisen söpö,että kelpais mulle (valkoisena) :)

 • HeidiM

  Olen itsekin kova musadiggari ja isäni aivopesemä: musiikkia kuunnellessa siis hyvä äänentoisto on kaiken A ja O. Tämä Tivoli olisi täydellinen mökkikäyttöön ja tien päälle! Musta väri on minusta tyylikkäin.

  Ja onnittelut vielä 6-vuotiaalle! :)

 • Jullis

  Tivolin radio on ollut monta vuotta unelma-listallani ja olisi ihana kesän purjehdusreissuille!

  Sininen on ehdoton suosikkiväri :)

 • Ulpu

  Voi että olen ihaillut noita jo pitkään ja budjetin takia ikävä kyllä myös kaukaa..! Olen muuttamassa uuteen asuntoon ja olisi ihana saada tuollainen esimerkiksi keittiöön, kokkailukin hoituisi mukavasti musiikkia kuunnellen :) Raikas valkoinen olisi minun värivalintani :)

 • Tyttöliini

  Koska elän samanlaisia aikoja, kuin sinä tässä lopputalvesta. Asunnon metsästystä ja särkynyt sydän.
  Musiikki auttaa edes vähän, tai oikeastaan aika paljon. Ja ystävät.

 • jennik

  Viime aikoina musan kuuntelu on jäänyt hävettävän vähäiselle. Musiikki on kuitenki se joka rentouttaa, tuo fiilistä ja tekee hyvälle tuulelle. Mä ottaisin käyttöön valkoisen Palin ja fiilistelisin koko kesän kaikkia ihania biiseja :)

 • Heli

  Tivoli audio valkoisena toisi groovea köökkiin. Keittiö on jo kaunis mutta tätä vailla.

 • SaagaSofia

  Hyvää syntymäpäivää Pupulandia! Joudun viettämään paljon aikaa kotona suolistosairauden vuoksi, joten olisi ihanaa jos saisin kunnolliset musiikin kuuntelu välineet makuuhuoneeseen! Voi kuinka piristäisi tulevaa kesää! :) ja jos arpaonni osuu kohdalle niin valkoinen olisi todella todella mieluinen! Kiitos Jenni inspiroivasta blogista! <3

 • emmien

  Minun pitäisi voittaa, koska olen parhaillaan flunssassa sängyn pohjalla ja noin suloinen radio parantaisi oloani ja fiiliksiäni kummasti ja valkoisena tietysti :)

 • Manna

  Olen suuri musiikin ystävä ja aina kotona ollessa täytyy jotain soida taustalla, mutta jos voitto sattuisi kohdalle, lahjoittaisin voittoradion vanhemmilleni. Minun tapaani he kuuntelevat paljon musiikkia erityisesti keittiössä mutta raukoilla ei ole ollut kunnolla toimivaa radiota vuosikausiin! Nyt meidän lasten vanhoilla soittimilla saanee varmaan vain raihnaista ruoanlaittomusiikkia. Heille siis kauniin Tivolin lahjoittaisin arjen iloksi jos onni potkaisee:) Ja väri olisi ehdottomasti valkoinen.

 • Karoliina

  Käytän ison osan vapaa-ajastani keittiössä ruuanlaittopuuhissa, eikä minulla ole mahdollisuutta kuunnella keittiössämme musiikkia muualta kuin läppäriltä. Tuo kapistus piristäisi arki-iltojani erityisesti valkoisen värisenä :)

 • Ravenwaves

  Kaiuttimet muuten uupuvat täältäkin, ja kai nyt musabloggarilla sellaiset pitäisi ehdottomasti olla! :D Musta on valintani, jos onni sattuu osumaan kohdalle ^__^

 • Miia

  Minun pitäisi voittaa radio, koska heilun 24/7 kotona kahden pienen naperon kanssa ja tarvitsen musiikkia. Lisäksi nykyisestä vuosia palvelleesta laitteesta alkaa akku hiipumaan. Väri valkoinen =)

 • Nel

  Olen syksyllä muuttamassa vihdoin ja viimein ihan omaan asuntoon ilman yhtäkään kämppistä! Tämä tulee siis olemaan melkoinen onnen hetki sillä olen asunut solussa/asuntolassa/kämppisten kanssa viimeiset kuusi vuotta sekä Suomessa ja ulkomailla, joten odotan innolla että saan nauttia vain omasta seurastani sekä musiikista, ja tämä tivolihan olisi mainio kaveri muuttamaan minun kanssani. Luulen että valkoinen sopisi tulevaan kotiin (joka pitää siis vielä löytää) ja Tukholmaan! :)

  Onnea blogille myös!

 • katti

  Minun pitäisi voittaa, koska meillä ei ole tällä hetkellä radiota ollenkaan, enkä aina jaksaisi raahata tietokonetta ympäriinsä tässä asunnossa. Väreistä valitsisin valkoisen! :)

 • Mer

  Haluaisin hyppia ilosta voitettuani valkoisen tTivoli Audion Pal-laitteen.. kuuntelen talla hetkella musiikin youtubelta..
  vanha ystavani SONY Walkman lopetti kertaheitolla vuosia kestaneen suhteemme. Olisin valmis uuteen suhteeseen. ;-)

 • sandel

  Ei näistä kisoista ikinä mitään voita, mut pakko se on kuitenkin kokeilla, kun on noin mahtava palkinto! Oon haaveillu tosta kaverista jo varmaan kymmenen vuotta, mutta enpä oo raskinu ostaa. Se veisi tilaa noin viisi kertaa vähemmän kuin nykyiset vanhat stereonrohjakkeeni ja se olisi noin tuhat kertaa paremman näköinen. Valkoisen Tivolin ottaisin siis kirjahyllyni päällystä koristamaan.

 • Paula

  Mun pitäis voittaa radio! Ottaisin sen töihin, koska sielä on nyt vaan joku vanha roska, joka sekoaa noin viiden minuutin välein ja sitten taas etsitään oikeaa kanavaa, jota yleensä ei löydy… Ottaisin ehdottomasti punaisen :)

 • chance

  Siis minunhan pitäisi saada tuollainen ihan sen takia, että ei ole myöskään kaiuttimia eikä tällä hetkellä rahaa sellaisiin, ja kesäbileet suorastaan vaativat parempaa äänentoistoa kuin mihin läppärin surppukajarit ikinä pystyy. Plus radiotakin olisi joskus kiva kuunnella. Musta sellainen minulle!

 • Minna

  Oi, nuo on kyllä suloisia! Vaikka tuo sininen valkoisessa ympäristössä miellyttääkin kovasti silmää, luulen, että omassa varsin kirjavankukertavassa asunnossani näyttäisi valkoinen radio aika raikkaalta. Haaveilen juurikin tuosta kuvailemastasi skenaariosta: musiikin kuuntelusta piknikillä tai laiturilla, jonne voi olkapäällä kannettavan (joskin erittäin koleen) mankan sijasta tuoda pienen kaiuttimen laukussa. Jotta kesäpäivä maistuisi vieläkin makeammalta. :)

 • Hanna

  Olen kuolannut nuita niin kauan, mutta opiskelijan budetista lähtee helposti pikkuruisia osia vähän joka suuntaan eikä ikinä ole tarpeeksi ”ylimääräistä” radiota varten.

  Minulla ei ole ikinä kaiuttimia oikein ollutkaan, olen tyytynyt tietokoneen kajareihin, jotka ovat nyt aika surkeat. Löysin viime keväänä innoissani vanhempieni luota vanhan lp-soittimen ja toin sen kotiini, vain huomatakseni että sekin tarvii ihan omat kajarinsa. :D Tuollainen olisi siis todella tarpeeseen! :D

 • jenya

  Toi olis just sopiva mukaan mökille sen sähisevän minun ikäiseni rämän tilalle, pystys jopa musiikkia kuunteleen, jos radion puolelta ei mieleistä tule :D Valkoinen on kaikista tyylikkäin.

 • Hanna

  Muutaman kuukauden ikäinen vauvani on oikea musadiggari. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin uusi valkoinen Tivoli takapihalla omppupuiden alla, kun siellä lekottelemme kesällä.

 • Hanna

  Niin, ja valkoinen sopisi mun luo ;)

 • Hih, sähän oot nopealla aikataululla liikenteessä! Mä muutin lähes kaksi vuotta sitten uuteen kotiin, ja musiikkiasiat ovat edelleen läppärin surkukaiuttimien varassa. Eipä taida enempää perusteluja kaivata. ;)

 • päivi

  Minun pitäis voittaa tuo, koska olen suuri musiikin kuluttaja ja haluaisin kuunnella takapihallakin musiikkia silloin, kun olen ns eläkepäivillä= työkyvyttömyyseläkkeellä.
  -päivi-

 • Sarrro

  Valkoisen radion ottaisin tulevan uuden kotini sisustuksen aloituskappaleeksi. Valmistumisen myötä aika siirtyä opiskelijaboksista aikuisen ihmisen kotiin ja sitä myötä myöskin oikeasti kivan sisustuksen pariin :)

 • Nau

  Sininen radio kuuluisi tähän opiskelijan luukkuun, enhän muuten koskaan saa kunnollisia kaiuttimia! ;)

 • W

  Ihana arvonta! :) Ton laitteen kanssa olisi huippua kuunnella musiikkia keittiössä aamukahvia juodessa! Ja tosi näppärää kun sen voisi napata mukaan kaikkialle: niin matkoille, piknikille kuin omalle pihallekin! Ja valkoinen väri olisi paras ;)

 • sonjjja

  Taitaa olla eka kerta ku kommentoin mihinkään blogiin kahesti saman päivän aikana :D mä enemmän ku mielellään kotiuttaisin tollasen valkosen yksilön! Mun pitää voittaa se koska en omista asunnossani tällä hetkellä mitään musiikin lähdettä, edes tietokonetta, joten tää tulis tosi tarpeeseen! Ja tietenki oon kuolannu kyseistä kapistusta jo vuosia :)

 • iiris

  Ensimmäisessä omassa kodissa valkoinen olisi raikkain vaihtoehto! Kätevä tuo olisi, koska äänenlaatu on tosiaan hyvä ja sitä on helppo siirrellä.

 • R

  Ooh, minun pitäisi voittaa itselleni valkoinen radio, koska olen (köyhä) yliopisto-opiskelija, ja minulla ei ole edes radiota. Sitä olisi ihana kuunnella ensi kesänä, kun kirjoitan graduani ja nyyhkytän tietokoneen näppäimistölle :D

 • Puppe

  Jokaisella kisaan osallistujalla on mainio syy voittaa Pal-radio itselleen, niin minullakin. :) Minä käyttäisin radiota sekä töissä että vapaalla. Töissä pitäisin kaiuttimien avulla monipuolisia virike- ja musiikkihetkiä sekä levyraateja vanhuksille. Vapaalla ottaisin kaiuttimen mukaan piknikeille ja mökille, kotona käyttäisin kaiutinta katsellessani läppärin kautta tv-sarjoja. Väreistä musta olisi suosikkini. :)

 • Katri

  Olen kohta muuttamassa uuteen kotiin, ja mikäpä sopisi uuteen keittiöön paremmin kuin tuliterä radio. Musta väri sopisi muuhun sisustukseen parhaiten.

 • Snuu

  Luovutin juuri viikko sitten 14 vuotta vanhat stereoni serkulleni ja tässä sitä nyt ollaan ilman minkäänlaista musiikkisoitinta. Tuollaisen valkoisen kun saisin piironkini päälle ilahduttamaan, niin olisin askeleen onnellisempi.

 • Roosa

  Kuuntelen oikeastaan kokoajan musiikka, kaikkialla ja mitä paremmat vehkeet, sitä parempi fiilis. ;) Eniten silmää miellyttää valkoinen väri.

 • Ina

  Kyläilin kerran erään tutun luona, jolla oli juuri tuollainen ihana pieni Tivolin radio ja rakastuin siihen heti! Luulisi, että noin pienestä radiosta ei kuulu kunnolla, mutta äänenlaatu on todella hyvä. Kunhan valmistumisen jälkeen pääsee työelämään, niin panostan kunnon radioon ja mummon vanha ghettoblasterin kokoinen mankka pääsee eläkkeelle! Itse valitsisin voimavärini eli punaisen radion :)

 • Marianna

  Hei, tässäpä vasta herkullinen kilpailu!
  Tällä hetkellä tietokoneelta tulevalle musalle minulla ei ole mitään erillisiä kaiuttimia, mikä on aika sietämätön tilanne. :s Tuollanen Pal-radio bluetooth-yhteydellä olisi siis erittäin tervetullut uuteen yksiööni, jonne olen kuun vaihteessa muuttamassa. Ainoat kaiuttimet, jotka asunnostani löytyy on juurikin sitä ”jäätävän isoa masiina” -sarjaa, tyyliin ”sukulaisten vanhaa perua”. Tuosta soittimesta kuuntelen ainoastaan radiota, koska sitä ei voi mitenkään edes liittää tietokoneeseen. (Jep, paikat löytyy kyllä kasetille ja cd-levylle, mutta täytyy myöntää, että sellaisia en kovin paljon enää näin 2010-luvulla omista. :p ) Tuon Pal-soittimen kanssa ei varmasti niitä paikanlöytämisongelmiakaan tule!
  Värivalintani olisi valkoinen! :)

 • Sofia

  Siiiiis mulla on tänä keväänä tehny kaikki tavarat itsareita! Tietokoneen kaiuttimet meni rikki, rannekello meni rikki (urheilukellostakin patterit loppu), tv meni just viime viikolla rikki ja läppärikin alkaa olla jo niin vanha et koko ajan saa pelätä koska se pimahtaa. Siksi mä tarvitsen just tollasta miniradiota tuomaan iloa ja ääntä elämään! Lupaisin pitää siitä tosi hyvää huolta! Valkoinen on mielitiettyni. ü

 • SonjaV

  Jes! Juuri tuollaista olen kaivannut. Syy on se, että minulla on ihana, vanha, puinen purjevene, jossa ei tällä hetkellä ole mitään mahdollisuutta kuunnella musiikkia. Esim. 10 tunnin yhtämittaisen purjehtimisen aikana olisi ihan kiva kuunnella muutakin kuin aaltojen kohinaa ja lokkien kirkumista. Tuo olisi juuri sopivan kompakti. Punaisesta pidän eniten, mutta mikä tahansa näistä kävisi hyvin.

 • Amoretto

  Ollaan miehen kanssa aikamoisia musiikin rakastajia, ja mies tykkäisi että musiikki olisi taustalla enemmän vähemmän koko ajan. Meidän koti on kuitenkin kovin pieni juuri nyt, eikä isoille järjestelmille ole tilaa valitettavasti. Siksi tuo pieni ja pippurinen olisi meille enemmän kun passeli!! Ja valkoisena tietenkin :)

 • jude

  Tykkään kuunnella radiota joka päivä ja varsinkin kesämökillä loman kruunaa radiosta soiva musiikki. Joka kerta kun nään kaupassa Tivolin radion tekisi mieli kiikuttaa se kassalla oitis, mutta opiskelijabudjettini ei anna myöden. Valkoinen väri vaihtoehto olisi ehdottomasti minun valintani, sillä kotini on valkoinen-vaaleasävy painotteinen.

 • humanisti

  Itselläni ei ole kunnon radiota eikä kaiuttimia lainkaan -ainoastaan läppärini sekä puinen antiikkiradio, joka ei todellisuudessa päästä pihahdustakaan mutta on ulkoisesti kaunis. :) Soittaisin kunnon kajareilla poikaystävälleni jonkun ällörakkausbiisin.

  Ja värinä se musta on hauska.

 • Pikkuiseen yksiöön pienelle keittiötasolle tai muulle tasolle tuo olisi todella näppärän kokoinen! :) Ja värivalintana olisi ehdottomasti valkoinen. <3

 • Minun pitäisi voittaa tuo, sillä ongelmani on kotiin ostetut, liian hyvät kaiuttimet. Kun kotona kuuntelee musiikkinsa Geneleceillä, esimerkiksi mökillä on ihan hirveää kuunnella vanhoja rupusia kaiuttimia, ero on niin valtava. Noiden kaiuttimien oston jälkeen ei myöskään ole ylimääräistä rahaa ostaa mökille parempia… Tuo pieni valkoinen laatikko pelastaisi kyllä tämän kesän kaikki mökkireissut (sekä minun että avomiehen!).

 • linduska

  Oooi, tuollaisen valkoisen haluaisin ehdottomasti! En vieläkään omista radioa, vaikka sellaisesta olen haaveillut vuosikausia(ilmeisesti opiskelijan budjetti ei anna myöten moisille hankinnoille). Jospa arpa osuisi tällä kertaa kohdalleni. :)

 • INNEJ

  Miksi minä? No siksi että…

  Ruokaa laittaessa ja syödessä tykkään kuunnella musiikkia. Musiikki ei kuitenkaan kanna työpisteeltä asti keittiölle, eikä konetta viitsisi siirrellä siihen keittiöaskareiden tielle (turvallisuuskysymys). Strereot ja mp3-soittimet yms uupuvat myös, joten nätti radio keittiön leveällä ikkunalaudalla olisi mukava lisä arkeen!

  Ja punainen väri olisi tottakai passeli keittiöni sisustukseen! :)

 • Maija Ilona

  Oi, nuo kaiuttimet ovat ihania! Me kuunneltaisiin aamuisin ihanaa jazzia poikakaverin kanssa ihanasta sinisestä kaiuttimesta. ja oltaisiin vielä pikkuisen onnellisempia! Eikä tarviis aina olla ees kotona, niin näppärästi tuon saisi mukaan.

 • Radioneito

  Minun pitäisi ehdottomasti voittaa tämä kauan himoitsemani ihana pikku-radio, koska rakastan radion kuuntelemista! Radiosta tulee uskomattoman hyviä puheohjelmia. Suosittelen lämpimästi niiden kuuntelemista! Väriksi valitsen valkoisen :)

 • Anneli

  Mun pitäis voittaa, koska tää piristäis tosi paljon tässä syöpähoitojeni keskellä:)! Ois ihana kuunnella tota mökillä ja maata riippukeinussa:)

  Kaikki värit ihan supernättejä, mutta omaas silmää miellyttää eniten tuo elegantti valkoinen!:)

 • Leena

  Onnea synttärisankarille!
  Valkoisen valitsisin, jos onnetar suosii.

 • Tiia

  Ottaisin varmaankin valkoisen!
  Oon iha super innoissani tästä, koska en oo pitkään aikaan omistanut mitään radiota! Ennen mulla oli keittiössä sellane suht siedettävän näkönen mötikkä, mut nyt seki meni rikki ja jotenkin olin niin tottunut siihen, että aamulla vois keittiössä kuunella radiota. Joten toi ois iha täydellinen!

 • annnnu

  punainen. siksi koska en omista muuta soitinta kuin kannettavan tietokoneen….

 • Lily

  Mun pitäisi saada ko. vekotin, koska olen himoinnut tuollaista jo ties kuinka monta vuotta ! Opiskelijan budjetti ei vaan ole sallinut sellaisen ostoa.. :) Valkoinen ois mun värivalintani, jos onnetar sattuisi suosimaan.

 • vivi

  Keskellä pimeintä talvea 2008-2009 rankan eron jälkeen tein isän avustuksella kaikki illat ja viikonloput remonttia uudessa asunnossa. Isä ajoi viikonloppuisin 250km suuntaansa remonttiavuksi, mutta ei koskaan valittanut urakan rankkuutta. Pimeyden, väsymyksen ja muutenkin eron jäljeltä varsin synkkien tunnelmien keskellä ehdoton valopilkku oli remonttiradio. Yhdellä rautakauppareissulla isä oli napannut mukaan 10e maksaneen halpis-kopion tuosta Tivolin radiosta ja siitä lähtien radio soi taukoamatta koko remontin ajan. Remonttiradioon kuului olennaisesti se, että kanavina soi joko Groove FM rennon fiiliksen takia tai vaihtoehtoisesti Iskelmäradio, joka on perinteisesti ollut mökkiradiokanava, ja joka toi molemmille mieleen kuumat kesäpäivät mökkilaiturilla. Kyseinen remonttiradio pakattiin remontin loputtua huolellisesti muiden remonttikamojen sekaan ja on ollut ilona vielä kahdessa muussakin remontissa, kunnes juuri ennen viimeisimmän asuntoremontin valmistumista se päätti sanoa sopimuksensa irti. Tuntuu, etten ehkä koskaan ole osannut kertoa isälle, miten valtavan suuri merkitys tuolla vuosien takaisella yhteisellä remontoinnilla oli ja kuinka paljon hänen apuaan arvostan. Aito ”remonttiradio” olisi hauska muisto ja kiitos. Ja isän tuntien seuraava remonttikohde on jo etsinnän alla :)

 • SaNNa

  Meiltä uupuu kokonaan radio kotoa, joten tuollainen kaunis pikku-radio olisi paikallaan! Valkoisena ottaisin.

 • Marjaani

  Oijoi, tahtoooo!! :)

  Täällä kotona on tasan kaks paikkaa, missä mun halpisräppänäradio kuuluu. Ja silloinkin pitäisi pitää antennista kiinni. :D

  Sinisenä tollanen Pal-radio koristaisi ihanasti tätäkin asuntoa <3 Ja varmasti laittaisin aamuisin soimaan. Ja jos se ei kaikesta ihanuudestaan huolimatta kuuluisi täällä, niin ainahan voisin soittaa sillä Spotifysta lempimusiikkia.

  Eli jos se päätyy tänne minun aamujani ilahduttamaan, niin olisin aivan mahdottoman iloinen.

 • Vaikka tuleekin pääasiassa kuunneltua musiikkia läppäriltä ja mp3-soittimelta, niin jotenkin sitä on jäänyt kaipaamaan radiota. Se on kuitenkin parhaassa tapauksessa myös sisustuselementti. Nuo ainakin ovat niin tyylikkään näköisiä, että mieluusti kotiuttaisin tänne opiskelijaboksiini sellaisen. :) Olisi mukavaa kuunnella radiota ruoanlaiton yhteydessä. Ihastuin tuohon siniseen yksilöön.

  marianne.salonen(a)hotmail.fi

 • emma

  Minun pitäisi voittaa radio, jotta voisin kuunnella musiikkia Summer upin teltta-alueella ennen ja jälkeen esiintyjien! Ja tottakai valkoinen :)

 • emmisofia

  Ihan ekaks, onnea 6-vuotiaalle Pupulandialle! :) Tää on tosi kiva kilpailu!

  Myös minä olen musiikin suurkuluttaja, aamu ei lähde käyntiin ilman musiikkia ja se soi myös kuulokkeissa aina, kun olen liikenteessä. Kotona joudun kuitenkin kuuntelemaan musiikkia television musiikkikanavilta tai läppäriltä, sillä vanhat stereoni jäivät vanhemieni luokse sieltä pois muuttaessani muutama vuosi sitten.

  Olen ihastellut näitä Tivoli Audioita jo pitkään, sellainen olisi täydellinen lisä kotiini ja kauniin ulkomuodon vuoksi valkoinen Tivoli istuu mainiosti myös sisustukseen!

 • Tää pitäis saada meille, koska uskokaa tai älkää (hävettää myöntää), mut meidän stereot on niin vanhat, et niihin sopii vielä c-kasetti. Radio ei niistä myöskään oo koskaan kuulunut, eli vain levyjen kuuntelu on meillä mahdollista.
  Stereoiden ulkonäöstä en

 • Emz

  Parasta aamuihin. Erityisesti sunnuntaisin pop. Radio Helsingin pehmeät soundit valkoisesta unelmasta päälle ja kupillinen kahvia parvekkeella. Ei parempaa olis.

 • Annie

  Ihana!!!! Mahtuu mukavan pieneen tilaan, eli paras kapistus viihdyttämään kesäiltoja mökkilaiturilla ja syksyn koittaessa keittiön arkea piristämään:) väri olisi tietenkin valkoinen.

 • Apua, kommentti karkasi kesken.

  Stereoiden ulkonäöstä en tosiaan mainitse mitään :)

 • HeidiS

  Onnea ihanalle blogillesi, entiseltä töölöläiseltä sinulle aurinkoisia kesäpäiviä, osallistun arvontaan ja onnen hippujen myötä toivoisin musta-valkoisen Tivolin kesämusan sulostuttajaksi parvekkeelleni!

 • Tuuli

  Ostoslistalla onkin ollut radio kodinhoitohuoneeseen (eli kellariin) silityshommia siivittämään. Ja valkoinenhan sen olla pitää!

 • pinka

  No voi törky miten kiva kisa!
  Sininen on yllättävän houkuttelevan näköinen, mutta kyllähän mun pitäs oikeasti valkoinen voittaa. Kävis sitten yhteen valkoisen koneen kanssa, ja tällä viikolla saapuvan valkoisen puhelimenkin kanssa. Päivitys nykyaikaan onnistuisi siten tyylikkäästi ja enää ei tarttisi hävetä musiikkialalla touhuavien ystävien edessä, kun ääni toivonmukaan tulisi muualtakin kun niistä tietskarin kaiuttimista… ;)

 • Tiina

  Valkoinen Tivoli olisi niiin hieno ja olisin ikionnellinen jos sen saisin! Minulla on radion/soittimen kokoinen aukko, sillä v-98 saamani Sonyn (isot ja rumat) stereot eivät enää toimi ja ”jouduin” luopumaan niistä :)

 • irisiaf

  Kaavailen todellista hyppyä tuntemattomaan, ulkomaille muuton muodossa. Mukaan ei mahdu paljoa, mutta ihanan sinisen Tivolin saisin sovitettua matkatavaroihin toisin kuin nykyisiä stereoitani, jotka löysivät jo sijaiskodin.

 • hanne

  toi valkoinen ois ihana! kaunis ja kätevän kokoinen masiina :)

 • ceira

  Tarvitsisin radion siksi, ettei tarvitsisi aamuisin avata tietokonetta radion takia. Tai muulloinkaan :) Aamuisin vaan tuppaan jäämään koneelle lukemaan blogeja liian pitkäksi aikaa ja meinaan myöhästyä :D

 • Hanna K

  Koska kotiini ei hyväksytä mitään epämiellyttävän näköistä, ainoa vaihtoehto radioksi on Tivoli Audio. Siinäpä syy miksi minun pitäisi voittaa oma valkoinen Pal.

 • Haluaisin kyseisen laitteen valkoisena, koska se on niin kätevä. Minua myös ärsyttää se johtoläjä, joka yhdistää läppärin, stereot/kautta muut vempeleet… Ihanaa, että elektroniikkakin on nykyään kaunista.

 • Elina

  Omat kaiuttimet hajosivat mystisesti noin vuosi sitten… Lahjoitin rikkinäiset kaiuttimet siskolleni ja hänen poikaystävälleen, ja kappas siskoni poikaystävä sai ne jälleen toimimaan! Nyt heillä on kotona hyvät kaiuttimet ja he saavat onnellisena kuunnella musiikkia hyvällä äänen laadulla, kun taas minä saan kärsiä kannettavan tietokoneen surkeista kaiuttimista.. Kaiken hyvän lisäksi toisen puolen kaiutin särkee korkeissa äänissä… :D

 • Mun pitäisi ehdottomasti voittaa moinen laite, koska perheeseen on juuri kolme viikkoa sitten syntynyt toinen tyttö ja isosisko on suurimmaksi osaksi paikalla pitämässä huolen siitä, että pikkusisko osaa nukkua metelissä :D Mutta isosiskon kerhopäivinä pienempi nukkuukin huonommin, kun on hiljaisempaa. Tarvitsisin siis keittiöön valkoisen radion, jolla pitää sopivaa metelitasoa yllä isosiskon kerhon aikana :)

 • Sina Pauliina

  Tästä radiosta olen haaveillut jo kauan, mutta hintavana en sitä ole vielä voinut hankkia. Saimme juuri uusittua ensimmäisen ikioman kotimme keittiön välitilan laatat; beiget kasarilaatat saivat väistyä valkoisten tiililadontaisten laattojen tieltä. Kun keittiö on freesattu, ruuanlaittokin on alkanut kiinnostaa eri tavalla kuin ennen. Lapsuuden kotini kotoisa keittiötunnelma syntyi aina radion rauhoittavasta taustamusiikista, sitä kaipaisin omaankin keittiööni. Ilman särinöitä ja kohinaa. Tivolin radion ottaisin mielihyvin mustana.

 • Elina

  Tarinodessani unohdin tyystin, miksi olin kirjoittamassa kommenttia… :D SIIS, jos arpaonni suosii minua haluaisin Pal-radion valkoisena :)

 • Leena

  Minun pitäisi voittaa, koska minulla on tällä hetkellä lainassa vanhempieni radio ja he tarvitsevat sen takaisin :) Valkoinen on aivan ihana, valitsisin sen, jos voitan.

 • minttu

  Minun pitäisi voittaa radio, koska minulta vain yksinkertaisesti puuttuu sellainen! Ja valkoinen olisi paras:)

 • Larre

  Minun pitäisi voittaa kyseinen radio, sillä mieheni musahifistelyn myötä olen itsekin alkanut arvostaa laadukkaita musiikintoistovempaimia. Tuollainen olisi tosi ihana kesäkaveri juuri mainitsemillesi piknikeille ja mökille. Olen haaveillut ensi kesälle telttaretkestä ja olisi jotenkin tosi romanttista makoilla illalla teltassa mieheni kanssa ja kuunnella jotain mitä radiosta vain sattuu tulemaan ja rentoutua.

  Ja valkoinen tivoli sopisi erinomaisesti valkoisen lumiani pariksi! ;)

 • Annu

  Oioi! Täällä ilmoittautuu myös yksi läppärin surkeiden kaiuttimien kautta kuunteleva, siksi tuollainen olisi supermahtava! :-)

 • Ruusa

  Haluaisin antaa voittamani radion 14 vuotiaalle pojalleni lahjaksi. Väri olisi valkoinen.

 • -T-

  Voih, onpa ne kauniita! Sain ekat stereot ollessani ehkä 8 vuotias, nyt nuo ovat kulkeneet pitkän yli 20 vuotta kestäneen matkan kanssani ja selkeesti sen kyllä huomaa. Joten uudet stereot olisi hankittava ja tuollainen Tivoli olisi täydellinen keittiön uudeksi piristäjäksi!!!

 • Tahtoisin sinisen radion, joka pääsisi korvaamaan keittiössä majailevan halvan ja rätisevän samantyylisen radion. Keittiön ykkösvaruste on hyvä radio, jotta voi jammailla samalla kun leipoo tai tekee ruokaa, joita molempia tulee nyt tehtyä paljon kun oon työttömänä.

 • No siksi, että en omista stereoita, enkä edes itse asiassa tietokonetta tällä hetkellä – mistä kuunnella musaa. Ja koska siivota voi ainoastaan musiikin tahdissa, niin kohta elän sikolätissä ellei musakonetta löydy pian! :D

 • riinam

  Punainen, ehdottomasti! Pitäähän tuollaisen söpöläisen erottua :)

 • Lähiaikoina ei oo hirveesti radioa tullut kuunneltua, tuntuu et oon juurtunut omaan Spotify- soittolistaan ja haluun taas kokea sen fiiliksen kun löytää hyvän biisin tai kuulee jonkun vanhan biisin, joka on täynnä muistoja! Kaipaan radiota elämääni. Ja valkonen olisi se mun väri :)

 • Anne Haarala

  Hahaa, veit sanat suustani – tosin itse olen kuunnellut jo vuosikaudet musiikkia läppärin kaiuttimista ;) Vaikka tämä ratkaisu onkin ihan ”siedettävä”, niin olisin onneasta soikeana jos voittaisin tuon Pal-radion!!! Uuh, ja valkoisena tottakai! ;D

 • Anna

  Voi, mikä ihana suloisuus! Tuo sopisi keittiööni vallan mainiosti. Jos onni suosisi, niin valkoisen valitsisin.

 • heidi

  Mulla on aina tapana kuunnella sängyssä musiikkia iltaisin. Olohuoneen kaiuttimet eivät oikein kuulu kunnolla makuuhuoneeseen asti huudattamatta niitä, joten tuollainen pieni siro radio yöpöydällä olisi mahtava. Mikään ei ole yhtä hirveää kun herätä yöllä siihen, kun korvanapit painavat kovasti päähän. :D

  Ja olisihan tuollainen kiva piknikillekkin ottaa ! Valkoinen värinä olisi kiva.

 • H/

  Aivan ihana! Minun pitäisi saada tuollainen (valkoisena) mukaan mökille, jossa juuri taistelin ison, ruman, vanhan ja epäluotettavan radionrotiskon kanssa – tämä olisi huomattava parannus ulkonäöllisesti ja toiminnaltaan- sekä vapauttaisi p-a-l-j-o-n tilaa pieneltä keittiönpöydältä!

 • kara

  Käytössäni on tällä hetkellä karmeat 90-luvun laatikkostereot, joita siedän vain siksi, että rakastan musiikkia. Voisin vihdoin viimein luopua kammotuksista, jos tuollaisen voittaisin! Voin kertoa, että jäähyväiset eivät olisi haikeat!! haha :) Ja väri olisi ehdottomasti valkoinen!

 • Oona R

  Omalle työpöydälleni sopisi varmasti valkoinen radio kun kaikki muukin on nykyisin valkoista. Lisäksi vanha radioni on jo rätisevää sorttia.

 • Venla

  keittiössä on aina parhaat bileet, mutta musiikkilaitteet on olkkarissa… valkoinen äänilaitos olisi passeli myös jättää koiralle päiväksi taustameluksi :)

 • supukka

  Olisi ihana näin säiden lämmetessä makoilla takapihalla ja kuunnella musaa noin söpöstä laitteesta! Värinä valkoinen :)

 • LottaH

  Oih ja voih! Olen himoinnut vanhempieni Tivolia siitä asti kun muutin omilleni (kohta 2 vuotta sitten) mutta hinta on aina kirpaissut opiskelijaa. Vielä tänäkin päivänä musiikki tulee juurikin tietokoneen kaiuttimista ja maailma avautuu aina uudelleen kun saan lainata poikaystävän kuulokkeita :D Musiikkirakastaja tarvitsee kunnon äänentoiston, niin se vain on. Valkoinen sopisi täydellisesti keittiööni, josta soittolistat kuuluisivat edukseen koko asuntoon!

 • HannaB

  Oi! <3 Valkoinen ehtottomasti! ;) Rannalle mukaan tai miks ei kotonakin siivous sujuisi paremmin hyvää musaa kuunnellessa ;)

 • Laura Pihlajamäki

  Tämä tuote olisi täydellinen ratkaisu äänentoisto ongelmiini. Plussana tyylikäs ulkonakö :)

 • Sara

  Onnea Pupulandia! :)

  Noin tyylikästä ja laadukasta radiota olisi ilo kuljettaa mukana kesäriennoissa. Musa kuuluisi kavereillekin, eikä hyvä äänentoisto olisi pelkästään nappikuulokkeiden varassa. Jos onni suosii, niin valkoisen haluaisin.

 • suikkis

  Mun pitäis voittaa noi, koska olen köyhä musiikiopiskelija, jolla ei ole kaiuttimia. Suutarin lapsilla e kenkiä yms ;)i tää on melkein noloa jo, koska olen kohta valmis muusikko. Minä jos kuka osaisin arvostaa niitä… :-)

 • Suvi

  Oi! Olen monesi meinannut napata Tivoli-inspiroituneen halppisradion matkaani Clas Ohlsonilta, kun tuohon alkuperäiseen ei ole vielä ollut varaa. Olen kuitenkin empinyt halpaversion äänenlaadun takia, ja jäänyt siis vain haaveilemaan alkuperäisestä! Aamuihini kuuluu olennaisesti YleX:n poikien kuunteleminen, ja tähän mennessä olen tehnyt sen puhelimen kautta, mutta pätkivä yhteys vie lähetyksen kuuntelemisestä suurimman ilon. Oma söpö radio ilahduttaisi siis aamujani kovin, ja toisi ratkaisun myös toiseen ongelmaan, joka on sama kuin sinullakin – kunnollisten kaiuttimien uupuminen ja läppärin äänentoistoon tyytyminen niin yksin musiikkia fiilistellessä kuin illanistujaisia järkkäillessäkin. Ja mökillekin pikkuradio saisi luultavasti matkata kesän aikana! Toivotaan, että viidentoista vuoden jälkeen arpaonni taas suosisi, olin pienenä varsinainen tuurihaukka mutta ilmeisesti käytin kaiken tuurin silloin. :D
  Ja ainiin, värivalintani valkoinen, sillä se sopisi parhaiten keittiööni, mistä radio luultavimmin löytäisi paikkansa!

 • Saltsu

  Minun pitäisi voittaa, sillä tälläinen pienehkö radio onkin ollut hakusessa monta kuukautta sen jälkeen kun remontoin huonettani! Valkoinen olisi täydellisen värinen! (:

 • SatuT

  Tarvitsisin ehdottomasti valkoisen Tivoli-radion, jotta voisimme vauvelin kanssa kuunnella musiikkia ja jammailla, köllimmepä sitten missä päin taloa tahansa.

 • Maissi

  Voi kun nappais kohdalle… Oon aina haaveillu omasta Tivolista! Näistä väreistä valitsisin punaisen. :)

 • Noorak

  Minun pitäisi voittaa koska toi läppärin kaiuttimista kuuntelu on täälläkin tullut jo liiankin tutuksi.. Valitsisin valkoisen!

 • Heidi

  Oih, Tivoli audio on aina kuulunut sarjan pakko joskus vielä hankkia. Keittiöön varmaan tuon ihanuuden sijoittaisin ja koska kodinkoneet ovat punaisia jatkettaisiin samalla linjalla.

 • Olivia

  Valkoisen ehdottomasti valitsisin, sillä tuonkin elektroniikkalaitteen saa valkoinen väri näyttämään kauniilta

 • Minun pitäisi voittaa tämä, jotta voisin edelleenluovuttaa palkinnon miehelleni, joka on haaveillut Palista ties kuinka ison ikuisuuden! Mies valitsisi varmaan väriksi mustan, mutta koska nyt ei kysytä hänen mielipidettään, niin valinta on valkoinen :D

 • Laura

  Onpas ihana kilpailu!! Olen haaveillut Tivolin radiosta vuosikaudet ja tuo Sininen olis pirtsakka väri :)! Pikkuruisesta kylpyhuoneesta jossa on pikkuruinen poreamme, puuttuu vielä tuo pikkuruinen radio. Mikäpä olis ihanampaa kuin rentoutua kylvyssä radiota kuunnellen ja ikkunasta maisemia ihaillen :-)! Siksi minun tulisi voittaa :-)

 • Henna

  Meille tulee poikavauva ensi kuussa ja sininen radio sopisi hienosti pienen pojan huoneeseen nojatuolin viereen. Viihdyttämään meitä ruokinta-aikoina. =)

 • Henna

  Minun pitäisi voittaa, koska en omista toimivaa radiota. Superkätevältä kuulostaa toi bluetooth-ominaisuus! Valkoinen olisi ehdottomasti mun valinta :)

 • Riikka

  Ihanaa! Minun pitäisi voittaa valkoinen Pal-radio, koska se sopisi täydellisesti musiikinkuunteluun keittiössä. Meillä on ollut vaikka kuinka kauan tarkoitus asentaa minun vanhat stereot köökin puolelle, mutta jotenkin ne ovat silti jääneet tuonne kaappiin. Ehkä samasta syystä josta nostin eilen kahvinkeittimenkin piiloon (lue: rumia sähkölaitteita). Toisaalta meistä ei kyllä kumpikaan juo kahvia, mutta musiikkia kuunnellaan sitäkin enemmän sillä se kuuluu musiikinopiskelijoiden arkeen. Onnea ja pitkää ikää Pupulandia!

 • Mirja

  Koska muutan kahden viikon päästä Englantiin, ja tuollainen ihana pikkukaveri mahtuisi näpsäkästi mukaan! Punainen sävy sopisi täydellisesti uuteen keittiööni. <3

 • Epe

  Ollaan perheemme kanssa juuri muuttaneet uuteen kotiin ja vanha stereokalusto koki muutossa kovia…musiikki on meidän koko perheelle tärkeää, yksivuotias tyttäremmekin selkeästi nauttii ja rauhoittuu musiikista. Nyt kun meillä ei stereoita ole, kuuntelu vähentymässä huolestuttavasti. Ikävä hetkiä jolloin vaan kolmestaan hwngailwmmw ja kuuntelemme hyvää musiikkia. Valkoinen tänne siis ;)

 • api

  Mun pitäisi voittaa oikeestaan ihan samasta syystä kun säkin laitteen ajattelit hankkia. Erossa kaiuttimet jäi toiselle puolelle ja itse joudun kuuntelemaan läppärin kaiuttimista (ei ikinä hyvä)! Värinä valkoinen ehdottomasti :)

 • Anne

  Voi, kuinka sitä vain yksinkertaisesti suuresti ilahtuisi, hihkaisisi isoon ääneen hyvästä tuurista ja onnesta, jos tuon valkoisen helmen itselleen sattuisi voittamaan :)))))! Laittaisin sen keittiöön, vääntäisin volumit kaakkoon ja ehkä musiikin mukana tanssahtelisin ja katselisin -kun mies kokkaa :)

 • HannaK

  Minun pitäisi voittaa radio niinkin yksinkertaisesta syystä, etten ole auton myymisen (josta on t-o-d-e-l-l-a pitkä aika) jälkeen kuunnellut kertaakaan radiota. Ystäviäni tämä sivistyksessäni ammottava aukko usein hämmästyttää ja hävettääkin, koska en tiedä suosituimmista biiseistä mitään ja seison baarin tanssilattialla huuli pyöreänä. Valkoinen radio voisi paikata tilannetta!

 • viipeiii

  Minun pitäisi voittaa valkoinen Tivoli Audio, koska saan muuton myötä uuden keittiön kesällä. Tuo valkoinen kaunis kapistus sopisi mattavalkoisiin kaapin oviin niin kauniisti =)

  -viipeiii

 • Tarvitsen tuollaisen sillä nykyinen radioni on sellainen harmaa mötikkä jostain vuodelta 2006. Kaikki värit ovat söpöjä, mutta ottaisin valkoisen.

 • Johanna

  Samaisesta syystä kuin sinäkin niin minäkin kelpuuttaisin uuden soittimen!

  Värivaihtoehdoista ottaisin mieluiten valkoisen (:

 • Mikko

  Tuo sininen söpöläinen sopisi kotiini enemmän kuin hyvin, korvaamaan huonoja ja vanhoja yksilöitä :)

 • Pirkko Poutiainen

  Ainoa oikea väri on punainen. Minä tarvitsen tuollaisen tietysti keittiöön, jotta ruoanlaitto perheelle sujuu musan tahdissa tanssahdellen.

 • NtiHattara

  Olen juuri muuttanut maalle koirani kanssa ja rakastan tätä hiljaisuutta ja luonnon ääniä. En kaipaa tv:tä, mutta radiosta olisi iloa pitkinä kesäiltoina, syysmyrskyissä ja kylmässä pitkässä talvessa. Voisi kuunnella kuunnelmia, uutisia, musiikkia ja muita ohjelmia. En omista radiota ja punainen tälläinen sopisi niin hyvin tänne mökkiini.

 • hannas

  Ei voi olla totta, tämähän tuli kuin tilauksesta! Tunti sitten suunnitelmat Pärnun rantapiknikpäivälle tehty ja lista valmiina:

  piknik-kori X
  piknik-alustat X
  piknik-kylmälaukku X
  piknik-päivänvarjo X
  piknik-astiat ja skumppalasit X
  piknik-radio, valkoinen PUUTTUU :D

 • Ethel

  Olen syksyllä Englantiin menossa opiskelemaan, niinpä joudun jättämään aikamoisen kasan tavaroita tänne Suomeen. Siksi toi Pal-pikkuradio on niin ihastuttavan näppärä ja kaunis, tulisi varmasti mukaan – mieluiten valkoisena. :)

 • Maija

  Oi mikä kaunokainen! Sain juuri koko kevään kestäneen vaikean koulukurssin päätökseen kiitevällä arvosanalla ja olen itsestäni hyvin ylpeä, koska olen suorittanut sitä samalla kun olen ollut kotosalla pienen vauvani kanssa. Monet kerrat meinasin jo kevään mittaan luovuttaa, mutta onneksi jaksoin rpinnistää ja sain suoritettua kurssin! Mikä olisikaan parempi palkinto tästä uurastuksesta, kuin että arpaonni suosisi tässä kisassa :) Lisäksi meiltä uupuu musiikinkuunteluväline, jos ei tietokonetta lasketa.. Väriksi valitsisin valkoisen :)

 • K

  Mukana! Valkoinen on minusta hienoin

 • Kikka

  Olen vasta muuttanut, ja huomannut uudessa asunnossani puutteen – keittiössä kokkaillessa ei ole musiikinkuuntelumahdollisuutta! Tuo Tivolin pikkulaite sujahtaisi täydellisesti keittiön avohyllyyn, ja leipomuksetkin valmistuisivat alta aikayksikön. Värinä tyylikäs valkoinen (vai ehkä sittenkin punainen, se on ihana! Pieni väripilkku tai chilimauste hyllyssä!).

 • Pöllis

  Minun pitäisi voittaa, koska haluan hurmata yhden pojan kesäpiknikillä musiikkia näistä kaiuttimista kuunnellen! :) Ja värinä valkoinen.

 • Mariia

  Voi miten kiva kilpailu!

  Olen kaivannut radiota keittiössä, kun laitan ruokaa ja varsinkin aamulla, kun heräilen kahvimuki kädessä. Vanha kasettisoitin 90-luvulta ei jaksanut enää pysyä taajuudesta, joten elämäni on ollut kovin hiljaista sen jälkeen. Tietokoneen kautta kuunneltava radio ei ole sama asia, siitä puuttuu fiilis. Bluetooth olisi mukava ominaisuus myös tupareita ajatellen.

  p.s. Olen taas tauon jälkeen löytänyt blogisi ja päivä alkaakin usein postausta lukiessa. Tykkään paljon tyylistäsi.

 • Katah

  Minun pitäisi voittaa tuo, koska sitten voisin kesällä kuunnella musiikkia muutenkin kuin iphonesta kuulokkeilla. Lapset ovat nimittäin omineet kaikki muut kunnolliset kuuntelulaitteet :)

  Valkoinen on noista suosikkivärini.

 • Anne

  Radio olisi mahtava vain senkun takia että radio on ollut jokaisessa kodissa tähän asti ( nyt siis puuttuu), aamu alkaa mukavasti aamuradion ollessa päällä kahvia nauttien. Ja värinä olisi valkoinen :)

 • kaijas

  radioni hukkaa kuunteluasemia ja rahisee, paremmin kuuluu jos kädellä koskee antenniin- tätä on ikävä kuunnella,siksi tahtoisin voittaa ton laadukkaan kuuntelulaitteen ja värinä ois valkoinen

 • stii

  Luovuin jokunen aika sitten rumista stereoista – nyt minulla on vain levari ja kuuntelen radiota ainostaan nettistreamin kautta. Tässä osoitteessa pikkuiselle suloiselle valkoiselle pömpelille olisi siis todellakin tarvetta :)

 • Maikki

  Minulla on tapana laulaa suihkussa melko antaumuksella. Radio tulisi tarpeeseen erityisesti muita ajatellen; bisiit olisivat monipuolisempia ja saisivat taustoja mukaan! Eniten iskee kyllä tuo musta-valkoinen. Kyllä kelpaisi :)

 • karita

  Oih tommoinen pikkuradio hyvällä äänentoistolla on kyllä ollut jo pitempään haaveena, hinta vaan kirpaisee… Aina kun tulee kotiin niin ois kiva laittaa radio päälle, ei sitten viitti mitään puhelinradiota ladata kun ne pätkii ja tökkii, puhumattakaan isoista rotiskostereoista.. NO THANKS! joten tämä tulisi kyllä oikeaan osoitteeseen ;) valkoisena mielellään!

 • Saraa

  Koska edellinen tollanen söpö pikkuradio meni rikki :(( ja jos voittaisin haluaisin valkosen :)

 • Riikka

  Oi onpas nättejä! Itse kaipaisin radiota juuri keittiöön, sillä tiskaus ja siivous sujuu aina niin paljon mukavammin jos saa tanssahdella musiikkiin! Kaikki värit näyttää kivoilta, mutta ehkä itse valitsisin valkoisen :)

 • Oi, jes! Mahtava kilpailu :D Kokkailen paljon, joten keittiölaite olisi ehdoton, mutta se ihan todellinen käyttökohde olisi kyllä kesän ulkona tehdyt piknit ja kokkailut, sillä sinnepä ei vaativampia masiinoita raahata vaikka mieli tekisi :) Ja värinä tietenkin aina tyylikäs valkoinen <3

 • Hanna

  Voih ihana arvonta jälleen ü- En omista radiota ja kuinka ihana tuollainen olisikaan.. Niin kaunis ja jokaiseen sisustukseen sopiva. Valkoinen olisi värivalintani. – Hanna :)

 • Essi

  Olen haaveillut tuollaisesta Tivolin radiosta jo monta vuotta, siitä lähtien kun siihen joskus kaverin mökillä törmäsin. Oli ihana kuunnella musiikkia paikassa, jossa ei ollut sähköjä:) Minun pitäisi voittaa myös siksi, koska minulla on ollut kunnollinen radio silloin kun olin noin 7-vuotta.. Ja siitä on kuitenkin jo aikaa. Rakastan musiikkia ja tykkään kuunnella stä lähes kokoajan, kuuntelu tapahtuu kuitenkin iPadin tai tietokoneen kautta, joissa äänentoisto ei ole mikään parhain.

  Väriksi valitsisin valkoisen, koska se sopisi täydellisesti vaaleasävyiseen kotiini!

 • Kati

  Valkoisen valitsin, ihanan raikas väri. Ja minun tulisi voittaa itselleni Tivoli, koska poikaystäväni on ominut minun vanhan Tivoli Audion radion itselleen töihin, ”koska siinä on niin hyvä soundi”. No niin on ja minä kaipaan radiotani! Ei tietty haittaisi että uudessa olisi myös bluetooth mahdollisuus :)

 • sinp

  Ah, tuo valkoinen on ihana, valitsisin sen jo voittaisin. Niin suloinen!

 • kirsti

  Olisi aivan ihana saada tuo suloinen valkoisen värinen radio piristämään arkea pikkukotiini!! Läppärin kautta olen jo aivan liian kauan kuunnellut musiikkia. On siis jo korkea aika päästä todella fiilistelemään musiikkia kunnolla!!

 • Anna Sofia

  Muutto yksiöstä kaksioon on pian edessä, ja olisi mukavaa, jos muuallakin kuin olohuoneessa olisi mahdollisuus musiikin kuunteluun! Sievä valkoinen Tivoli Pal sopisi siis keittiöön tai makuuhuoneeseen paremmin kuin hyvin. :)

 • Iida

  Tuo olisi täydellinen, koska en edes omista radiota:D! Lisäksi varmasti kaunein radio jonka olen koskaan nähnyt. Minä valitsisin upean valkoisen.

 • Henna

  Oi voiii, syitä on monia! Ensinnäkin, en omista tällä hetkellä toimivaa radiota ja tuo pikkuinen sopisi paremmin kuin hyvin (valkoiseen) keittiööni kokkauspuuhiani ilastuttamaan. Tulisi kuunneltua radiota enemmän ja olisin toisinaan jopa edes semi-kartalla mitä radiossa soitetaan :) Minulla on ollut joskus samantyyppinen matkaradio, mutta monien sattumusten jälkeen se on nyt radioiden taivaassa. Tuo bluetooth-ominaisuus olisi ihan mahtava mökille matkustettaessa, puistopiknikeillä ja rannalla, spotifyn lempibiisit kuunteluun ja kesästä nauttimaan! Tule tänne pieni valkoinen radio, täällä on sulle hyvä ja ihana koti! Radio gaga, radio gugu! :)

 • Kaisa

  Radio olisi minulle oivallinen, sillä en omista telkkaria tai mitään muutakaan viihde-elektroniikkaa, kuten älypuhelinta tms. Tällä hetkellä virkaa toimittaa vuokranantajani vanha, ehkä 60-luvulta peräisin oleva herttainen vempele, muttei ehkä teknisesti kovin edistyksellinen tai kuuluvuudeltaan erinomainen. Valkoisen ottaisin, jos onni osuisi kohdalle.

 • Ilona

  Uuteen kotiimme sopisi kaunis valkoinen Tivoli Audion Pal-radio! Rakastan kaikkea kaunista ja tyylikästä ja uuden radion hankinta on ollut jo tovin mielessä. Tuon voisi ottaa mökkireissullekin varmasti helposti mukaan. Olisipa kiva voittaa joskus jotain näin ihanaa,vink vink! ;)

 • Mari

  Haluaisin radion, koska välillä on aika yksinäistä, ja löysin vasta äskettäin ratkaisun: Yle Suomen! Nykyisin radio on päällä keittiössä melkein aina, tulee sellainen tunne, että on elämää ja ääntä. Usein tulee myös vanhoja suomalaisia iskelmiä, ne on parhaita! Nykyinen radio kuitenkin rumentaa ikkunalautaa ikävästi. Kyllä tuollaista valkoista katselisin paljon mieluummin!

 • Liina

  Minä ja poikaystäväni emme kumpikaan pidä tiskaamisesta. Meillä on huono radio, joka särisee keittiössä, jos ei saa antennia juuri oikeaan asentoon ja itse pitää olla liikkumatta tiskialtaan edessä (jos laittaa astian kuivumaan, alkaa radio säristä hetkellisesti). Ehkäpä uusi ja toimiva radio saisi meidänkin tiskipöydän tyhjentymään tiskeistä nykyistä useammin :)

 • Liina

  Niin ja, musta radio istuisi parhaiten sisustukseen .

 • Eve

  Johtoviidakko estää minkään musiikkilaitteen kuljettamisen makuuhuoneeseen, mutta hyvin mielelläni sielläkin musiikkia kuuntelisin. Valkoisella laitteella erityisesti.

 • a.

  Oi mikä täydellinen kilpailu!

  Valkoinen olisi täydellinen keittiööni. Keittiö on nimittäin se paikka missä tykkään fiilistellä musaa oikein kunnolla, se antaa kunnon meininkiä kokkaamiseen!

  Tämän arvonnan voitto toisi niin suuren valon harmaaseen alkuvuoteeni.

 • Minna

  Valkoisena, ehdottomasti. Kelpaisi sitten huudattaa Radio Helsinkiä!

 • Alva

  Tähän on helppo vastata: minun pitäisi voittaa radio, koska en omista sellaista lainkaan! :D Tuo menisi myös kivasti sisustuselementtinä. Ja värinä tietysti musta!

 • Mustikka

  Voi kunpa voittaisin tuollaisen! Poikaystävä on työnsä puolesta vallannut meidän asunnon kaiuttimet, joten itselleni sopisi tuollainen kaiutinsysteemi eri huoneessa käytettäväksi. Silloin kun toinen työskentelee musajuttujen kanssa, voisin minä maalata naapurihuoneessa omia biisilistoja kuunnellen Spotifysta. Valkoinen olisi ihana, vaikka ehkä vähän vaarallinen väri tuonne taulumaalien sekaan… ;)

 • Matilda

  Sininen näyttää kivalta :p

  koska aina ei jaksa avata konetta että saa musiikkia, ja puhelimella tällä hetkellä musiikin soitto ominaisuus rikki. hmph. Joten todella tulisi tarpeeseen!

 • -jenna

  No nyt tulis kyllä tarpeeseen tää! Mulla on nimittäin tällä hetkellä käytössä mun mummun vanhat kajarit, jotka se meinas heittää roskiin kosketushäiriön takia, mutta mä sitten ”pelastin” ne siltä kohtalolta. Kyseessä on siis ainakin metrin tilavuudelta olevat rohmut, jotka ei mahdu muualle kuin lattialle pölyttymään ja ääntäkin niistä kuuluu vaan aina sillon tällön, kun sille päälle sattuvat! Tollanen siro valkoinen kaiutin tulis siis enemmän kun tarpeeseen ja mätsäis sisustukseenkin paremmin! :)

 • Varpu

  Ei voi olla totta! Minäkin olen joutunut uusien asumisjärjestelyjen takia luopumaan stereoista ja nyt huokaillut pitkin kevättä, miten mukava olisi varsinkin aamulla kuunnella musiikkia, ja pitäisiköhän hommata sellainen söpö pieni radio. Entinen asuinkumppani sitten viime viikonloppuna lahjoitti minulle cokis-tölkin (!) näköisen radion, jota silmäilin aluksi epäluuloisena. Päätin sitten, että olkoon, ideahan on hauska :) Mutta: hitsin rakkineesta ei kuulu mitään! Tämän arvonnan täytyy olla kohtalon johdatusta! Jos näin olisi, valitsisin mustan ihanuuden:D

  Kiitos kauniista blogista!

 • Pecki

  Tuollainen radio sopisi aivan täydellisesti uuteen kotiini, johon muutan parin viikon päästä ja olisi varmasti kovassa käytössä, sillä olen ahkeran radion kuuntelija – niin vanhanaikaiselta kuin se kuulostaakin. Väritoiveeni noista olisi valkoinen.
  Ai niin ja hyvää synttäriä Pupulandialle! :)

 • Anniina

  Hiljaiset aamuni pelastuisivat tuollaisen kauniin radion ansiosta! Tuo punainen on aivan ihanan värinen, jonka siis haluaisin

 • Maria Mäntylä-Granda

  Ihania! Olen pitkään haaveillut pienestä sievästä ehkä vähän retrosta radiosta keittiöön. Vanhassa 20 vuotta vanhassa stereolaiterotiskossa toimii enää vain radio, mutta edes äänen voimakkuutta ei pysty enää säätämään… Varmasti oppisin myös käyttämään tämän laitteen hienouksia :) Ehdottomasti kotiin ottaisin valkoisena!!!

 • enni

  Kesällä tuollaista todella tarvitsee piknikeillä ja puistoreissuilla, tulisi todella tarpeeseen. Mulla on ollut sellaset minikajarit mp3-soittimeen, mutta niistä ei kuulu ääni kauheen voimakkaasti, eikä niissä oo radioo! Kohta myös muutan pois kotoa ja radio olisi uudessa kämpässä hyvä kaveri. Valkoinen<3

 • Marju

  Tuollainen valkoinen Tivoli-radio olisi täydellinen pieneen keittiööni : )

 • Koska olen sen arvoinen! No oon! Rakastan musiikkia, kuuntelen musiikkia usein läppärini kautta ja vihaan noita kaiuttimien RCA-kaapeleita. Siispä tuo Tivolin langaton kaiutin sopisi mun menooni kuin 3,5 millin plugi läppäriini :) Valkoinen ois aikas tyylikäs valinta (keltaisen ottaisin, jos sellainen ois)!

 • AnuK

  Tää kisa on just mulle tehty! Jouduin niin ikään luopumaan erossa musiikkivehkeistä, enkä ole tähän päivään mennessä vielä jaksanut selvittää millä laitteilla saisin jälleen musiikin takaisin elämään. Polkupyörän kumin opettelin jo pakon sanelemana paikkamaan, mutta tämä on vaan jäänyt :) Siis bluetooth! Ja padi tai puhelin! Kiitos valistuksesta! En totisesti laittaisi pahakseni tuollaista übersöpöä pömpeliä, mutta ihanan helpottavaa tietää, että ongelmani on ratkaistavissa melko simppelilä ratkaisulla. Kiitän!

 • Kirsi

  Koska keksin lopultakin näin 34-vuotiaana, että radiosta voi kuunnella ihan mahtavia puheohjelmia! Valkoinen olisi mainio keittiössä!

 • Nanni

  Ostettiin Tivolin näköinen, halvempi versio radiosta raksallemme. nätti ja halpa joo, mutta kanava vaihtuu tai alkaa särisemään liikkuessa ja esim. jääkaapin oven avattaessa. Ei siis ollenkaan niin näpsä käytössä:D Nyt raksan valmistuttua olisi todellinen tarve kauniille ja toimivalle soittimelle. Nyt kun kotoa ei raskisi poistua ollenkaan, tulee musiikkia kotioloissa kuunneltua all the time. Valkoinen olis väritoive.

 • Jotta saisin aikaiseksi edes joskus siivota (meillä mies siivoaa, minä Järjestelen…), tarvitsen ehdottomasti taustalle musiikkia. Tällä hetkellä musiikkia tarjoaa kahdenkympin hintaan joskus aikanaan ostettu marketin radio… Tuollaisen kun saisi valkoisena, niin johan alkaisi moppi heilua.

 • Tia

  Minun pitäisi voittaa tämä ihana pikku-radio, koska se sopisi täydellisesti mustavalkoharmaaseen kotiini ja sulostuttaisi sitä ihanalla musiikilla! Valitsisin tähän ”super-värikkääseen” kotiini valkoisen radion.

 • Emilia

  Minun pitäisi voittaa, koska kuuntelen musiikkia kotona ollessani melkein joka hetki, mutta siltikään en omista stereoita, vaan joudun kuuntelemaan musiikkini tietokoneen surkeiden kaiuttimien kautta. Ja kerrankin löytyisi silmää miellyttävä äänentoistolaite, se on harvinaista! Jos voitto osuisi kohdalle, toivoisin väriksi valkoista.

 • Jenni_

  Tuollainen sininen radio sopisi täydellisesti keittiöön väriruiskeeksi. Kätevä pikkuradio olisi myös helppo puhdistaa jos siihen sattuisi kokatessa jotain roiskumaan.

 • RoosaOjanen

  Onnea synttäreitten johdosta! :)

  Miun pitäs voittaa radio, koska miun keittiö tarviis keittiöradion! Meillä on pienkodinkoneina obh nordican chili-sarjaa eli punaista väriä joten radionkin haluaisin punaisena :)

 • Katja

  Olisi kiva voittaa tuo laite, sillä itsellänikään ei tosiaan minkäänlaisia kaiuttimia ole. Monta vuotta sitten ostin kaiuttimet, mutta kissani pureskeli niiden johdon poikki. Langattomuus on siis hurja plussa tässä taloudessa, kun kissa on jostain syystä mieltynyt ohuiden johtojen järsimiseen. Kaikki pitää olla piilossa ja ulottumattomissa, mikä on aika vaikeaa kun pistorasiat on lattianrajoissa. Ja tietysti opiskelijana täytyy priorisoida ostoksia aika rankasti, ja tällä hetkellä ei tosiaankaan ole varaa ostaa langatonta kaiutinta. Tämän jo valmiiksi pitkän kommentin jatkoksi on pakko vielä mainita, että tosiaankin sen lisäksi että joudun kuuntelemaan musiikkia myös läppärini surkeista kaiuttimista, on myös läppärini hajoamispisteessä. Rahanmenoa ei näköjään voi estää, joten voitetut kaiuttimet olisivat iso plussa tähän tilanteeseen!

 • VV

  Harvoin osallistun blogikilpailuihin, mutta nyt on pakko kokeilla onnea kun on niin mahtava palkinto! Radio tulisi tarpeeseen, koska 90-l stereoistani on kaiuttimet olleet hajalla vuodesta 2002 ja ne kohisee. Nyt olisi korkea aika päivittää nämäkin vehkeet 10-luvulle! Ottaisin valkoisen radion jos voittaisin :)

 • Essi

  Olisi ihanaa voittaa tuollainen söpö radio, koska en myöskään omista kauittimia ja joudun kuuntelemaan musiikkia läppärin surkeista kajareista.. Valkoinen sopisi täydellisesti asuntoani koristamaan. :-)

 • Minun pitäisi voittaa tämä, sillä se olisi täydellinen lahja miehelleni. Haluaisin ilahduttaa häntä ihan muuten vain, hänellä ei siis ole mitään merkkipäivää tässä lähiaikoina. Mutta syy, jonka vuoksi haluaisin juuri tällaisen lahjan hänelle antaa on se, että mieheni on todella aamu-uninen. Ainut keino, jolla hän saa itsensä aamuisin ylös sängystä, on musiikin kuuntelu. Tuo Tivoli olisi siis täydellinen makuuhuoneeseen :). Ja ehdottomasti mustana!

 • Murkinamasu

  Toi punainen versio piristäisi uutta keittiötä. Se olisi juuri sellainen (muka-huoleton) piste ii:n päälle. Akullisena se sopisi ihanasti Pihlajasaaren rannalle. Auringossa se voisi hiljaa kuiskailla ihania biisejä korvaan.

 • salla-sammakko

  Jos voitan, niin lupaan antaa tuon ihanan radion lahjaksi vielä ihananammalle äidilleni. Keittiön radio on nimittäin sanonut käyttösopimuksen irti ja enää sihisee radiokanavia kuunneltaessa. Äitini rakastaa kuunnella musiikkia samalla, kun kokkailee, ja nyt hän onkin joutunut turvautumaan vanhoihin joululevyihin. Olen kyllästynyt kuuntelemaan Vesa-Matti Loirin Tonttua näin toukokuussa, joten auta Jenni!

 • Hanna.M

  Olisi aivan ihanaa voittaa valkoinen Pal-radio miehelleni kaveriksi keittiöön :) Mieheni tekee ruoat ja hän tykkää samalla kuunnella musiikkia, harmi vain, ettei meillä ole siihen järkevää laitetta. Yleensä hän kuuntelee musiikkia kuulokkeet päässä ja johdot ovat vain tiellä kokatessa. Olisi mahtavaa antaa tälläinen yllätys hänelle!

 • Poppie

  Aivan mahtava kilpailu! Itse olen jo pitkään etsinyt sopivaa pientä kaiutinta melko tuoreeseen kotiimme. Tivoli on aina ollut haaveissa, mutta vielä en ole hennonut, sillä se vaatisi monen kuukauden säästämisen. Väriksi valitsisin kauniin valkoisen :)

 • salla-sammakko

  Ja valkoinen sopisi sisustukseen. ;)

 • Johanna

  Meillä mies vastaa kaiutinasioista (ja kaikista muistakin sähkövempaimista) yleensä, mutta nyt on sellainen vimpain joka minuakin kiinnostaa ;) valkoinen olisi erittäin tervetullut!

 • Essi K

  Olen ihastellut erästä Tivolin radiomallia äidilläni – muotoilu ja ääni on todellakin ihan huippua. Itselleni olen haaveillut samanlaista, mutta en ole vielä raaskinut ostaa.. Vaikka se sopisikin juuri hyvin uuteen kotiini, erityisesti tuo valkoinen.

 • Tähän on ihan pakko osallistua! Mun pitäis voittaa MUSTA radio, koska jos sellaisen sattuisin saamaan, tulisin ihan järjettömän iloiseksi ja huudattaisin sitä päivät pitkät hymy korvissa, todennäköisesti öisinkin. Mulla on sellainen outo tunne että just tää radio ja mä jotenkin kuuluttais yhteen, tästä vois jopa tulla meidän rakkauden kesä :)

 • Kay

  Olen haaveillut tuollaisesta valkoisesta Tivolista siitä saakka, kun ostin uuden tv-tason eikä vanhat jättistereot mahtuneet enää minnekään ja laitoin ne kiertoon. Aamupuuhailuja olisi niin paljon mukavampaa tehdä, kun taustalla soisi hyvä musiikki kauniista soittimesta!

 • Eloisa

  Valkoinen voisi muuttaa meille. Sitä voisi sitten sitä mukaa siirrellä, missä milloinkin oleilee.

 • essij

  Olis ihan huippuväline toteuttaa kulttuurioksennusta (:-D), jonka aion toteuttaa kesällä melkein vuoden kestäneen pääsykoelukemisen jälkeen – luvassa paljon kirjoja, leffoja, MUSIIKKIA, teatteria, eikä yhtään mitään opiskeluun liittyvää!
  Sininen on makia :-)

 • Saara

  Koko alkuvuosi on mennyt pääsykokeisiin lukiessa mutta viedään onneksi jo viimeisiä viikkoja. Kun vapaus muutaman viikon päästä koittaa järjestän puutarhajuhlat joiden suunnittelu on saanut ajatukset vakavasti harhailemaan kemiasta ja biologiasta. Äänentoisto saadaan toimimaan kaiutin ikkunasta tekniikalla! Valkoinen tivoli audio olisi ehkä naapuri ystävällisempi ja aikalailla sievempi.

 • Jasmine

  Kiva arvonta! Oon jo kauan kaivannut radiota, ja varsinkin tuo bluetooth-ominaisuus kiinnostaa kovasti kun olisi sitten helppo kuunnella koneelta tai puhelimelta musiikkia kaiuttimista!! :) väriksi valkkaisin mustan.

 • Tuuli

  Kahden pienen lapsen kanssa kotona ollessa olisi mukava kuunnella radiota palikkaleikkien ja tiskikoneen käytön lomassa. Olohuoneessa on kyllä omansa, mutta tuollainen olisi keittiöön just omiaan, kun siellä kuitenkin niin paljon hengaillaan. Ja valkoisena kiitos!:)

 • Pampula

  Musta radio kruunaisi kodin! Entinen on rumamutta välttämätön, koska meillä ei ole televisiota vaan radio on kodin viihdekeskus.:)

 • kaarina

  Minun pitäisi voittaa valkoinen Tivoli-radio, koska tällä hetkellä kuuntelen radiota vuonna 1998 ostetulla JVC-mankalla. Tuo vanha laite on rakas, koska se on ensimmäinen suuri hankintani, jonka olen itse omin rahoin kustantanut. Nykypäivänä valitettavasti ruma ulkonäkö kumoaa tunnearvon ja tarvisin uuden rarion.

 • Jenji

  Puistoradio! Sen todella tarvitsisin. Parhaat hetket yhdistyy aina musiikkiin ja muistot niistä voi helposti kaivaa esiin tuolloin soineita biisejä kuunnellen. Haluan tallentaa kesäpuistomuistot Palin soittamiin kappaleisiin ankean syksyn ja kylmän talven varalle. Valitsen valkoisen.

 • Noora

  Aivan ihania kaikki, mutta kyllä tuo punainen veisi voiton:). Vanha radio meni hajalle ja nyt olisi käyttöä tuollaiselle uudelle tyylikkäälle radiolle, joka mahtuisi vaikka matkalle mukaan:) !

 • Laura

  V. 1994 joululahjaksi saatu stereoradiomöhkäle joutaisi jo eläkkeelle ja kyllähän noin komialla laitteella radion kuuntelu kelpaisi taas seuraavat 20 vuotta. :) Valkoinen miellyttää eniten silmää.

 • Jankku

  Olen musiikin suurkuluttajana törmännyt samaan ongelmaan kun sinäkin; tietokoneella volyymia lisätessä laatu kärsii, puhelimesta soittamalla tehot eivät riitä ja kuulokkeilla kuunnellessa on vaikeaa muun muassa tanssahdella rytmin mukana! Tällainen radio Bluetooth ominaisuudella voisikin olla ratkaisu ongelmaani! Opiskelijan budjetille sijoitus olisi melko suuri, mutta itselleni musiikin arvo on kyllä suuri..! Punaisella värillä koristettu radio olisi myös oiva sisustuselementti ;)

 • Minun pitäisi voittaa tuo radio, koska olen muuttamassa poikaystäväni kanssa ensimmäiseen yhteiseen asuntoon näin kun korkeakouluopinnot toivottavasti (:-D) alkavat. Poikaystävä hoilailee aina jotain musiikkia ja kun hän kesällä lähtee armeijaan, tarvisin elävän jukeboxin korvikkeen arkiaamuiksi ja illoiksi. :-( Väri valkoinen!

 • Anni

  Nyt on sellainen kisa että pakko osallistua :) Tulisi kaijuttimet tosi tarpeeseen sillä annoin vanhat kaijuttimeni veljelleni, joka oli kuluttanut omat kajaarinsa loppuun. Tässä on kohta jo puoli vuotta eletty kuunnellen musiikkia läppärin kaijuttimista sillä opiskelija budjetti ei oikein ole venynyt uusien kaijuttimien ostoon. Kaiken lisäksi nuo Tivolin kaijuttimet on tosi suloisia varsinkin tuo punainen :)

 • Elsku

  Todella söpöjä! Kuten on myös blogi, paljon siis onnea!
  Jos voittaisin, niin antaisin tämän lahjaksi isälleni kiitokseksi hänen avustaan tänä keväänä. Hän saisi vihdoinkin komean radion mökille sen patterilla toimivan radion tilalle! :)

 • Tiia

  Toivoisin voiton osuvan kohdalleni, sillä olisi tarkoitus piakkoin muuttaa ensimmäiseen omaan asuntoon ja tuo järjettömän kaunis pikku radio punaisessa värissä olisi mitä osuvin elementtin uuteen pesäkolooni :)

 • Paula

  Keittiössäni puhaltavat uudet tuulet ja sinnepä istuisi hyvin vaikka punainen ihanuusradio.

 • alsi

  toi tulis todelliseen tarpeeseen, koska legendaarinen enoni jenkeistä tuoma kokistölkin mallinen radio meni juuri rikki! :O

 • Suvi

  Oi ja voi! Minä olen haaveillut Tivoli-radiosta vuosia, kun sellainen lapsuudenkodista löytyy. Aamuni eivät ala radiotta, ja suurin osa radioista on niin törkeän rumia, etten ole viitsinyt ostaa minkäänlaista mielekkäiden ollessa niin hintavia.

  Minun pitäisi tuo valkoinen Pal voittaa sen takia, että pitkään mielessä pyörinyt radio ja sen saaminen tekisi minut hyvin iloiseksi!

 • Laura

  Voih, valkoinen sopisi aivan mahtavasti meidän uuteen valkoiseen keittiön. Kahden pienokaisen äitinä vietän suuren osan ajasta keittiössä kokkaillen pikku syömäreille, ja olisipa mukava kuunnella musiikkia siinä sivussa ja vieläpä noin tyylikkäästä laitteesta ;)

 • Tanja

  Tahtoisin radion keittiön lisäksi myös makuuhuoneeseen, valkoisena kiitos! :)

 • elina

  Radioahan tarvitsee aina! Varsinkin jos se on tuollainen herkku!
  Ja noista väreistä valitsisin valkoisen :)

 • Jenni M

  Sininen on tyylikäs ja sopisi täydellisesti veljelleni synttärilahjaksi! Olen kuumeisesti miettinyt mitä ostaisi musiikin ammattilaiseksi opiskelevalle veljelle joka arvostaa laatua erityisesti musiikin suhteen. Tämä olisi siis täydellinen lahja sillä tähän asti hän on kuunnellut aina kuulokkeet korvilla koneelta musiikkia. Lisäksi voisin itse myös iloita laitteesta, sillä olemme kämppiksiä! ;)

 • Krista

  Aivan mahtava kapistus! Minun tulisi saada tuo ihanuus työpöydälleni, jotta saisin musiikkia piristämään työpäiviäni. Värinä ottaisin ehdottomasti ihanan sinisen sopimaan meriteemaani toimistossa!

 • Essinen

  Ansaitsisin tuon radion! Sillä jos pääsen opiskelemaan toiselle paikkakunnalle ja muutto omaan ensimmäiseen kotiin olisi edessä, tuo olisi ihana lahja omaan kotiin! Muutenkin kun omia kodinkoneita ei ole kertynyt vielä varastoon odottamaan muuttoa. Kaikki värit ovat ihania mutta ehkä se valkoinen olisi mieluisin, sillä se sopisi mihin vain asuntoon, minkä tahansa kalusteen kanssa.

 • Johanna M.

  Oih, tää on just se laite, jota olen haaveillut meidän keittiön ikkunalle!! Kotiäidin budjetti ei vaan tuosta hinnasta ole innostunut ja korvat ei tykkää halppisversioiden äänen ”laadusta”. Kummasti aamuja ilostuttaisi kun saisi omat soundtrackit pyörimään puuron keiton taustalle :) Punainen sopisi täydellisesti meidän retrohenkiseen keittiöön.

  -Johanna M.

 • Sariska

  Oih, Tivoli on suloinen!
  Huolisin mielihyvin kotiini punaisen tivoli-söpöläisen. Tuollainen pikkuradio olisi täydellinen pieneen opiskelijakotiin. Radio hiljaisena soimassa taustalla pettäisi myös naapurin koiran haukkumisen ja auttaisi keskittymään, kun luen tenttiin.
  Olin radion himokuuntelija pari vuotta sitten, mutta sitten stereoni hajosivat :( en sitten koskaan raaskinut ostaa uutta pienistä varoista…

 • Maimai

  Mun pitäisi voittaa tää ihan vaan siksi että onnistuin hiljattain hajottamaan poikaystäväni radion. Tämä menisi hänelle korvauksena rikkomastani :D

 • müstikka

  Voi että mikä arvonta! Valkoinen yksilö olisi aivan täydellisesti sisustukseen sopiva ja pelastaisi monet aamuni jolloin tykkään kuunnella Radio Aallon Dynastiaa :) muutenkin musiikin suurkuluttajana voin vain unelmoida kyseisestä masiinasta..

 • Sanna

  Olen äitiyslomalla ja siten paljon kotona. Radiota ja omaa lempimusiikkia olisi kiva kuunnnella lapsenhoidon ohessa. :) Punaisen radion jos saisi, niin olisin tosi onnellinen!

 • neulepuikko

  Koska musiikin avulla sielu lepää :)
  Valkoinen olisi hieno!

 • Elli

  TARVITSEN valkoisen pikkuradion! <3 Olen opiskelija eli köyhä kuin kirkonrotta joten varaa ei tällä hetkellä ole ostaa muuta kuin ihan välttämättömät. Kuuntelen musiikkia kuitenkin aina kotona ollessani ja pikku-pal olisi loistava korvaaja vanhalle yläasteaikaiselle mankalleni :D Onhan mankkakin tietysti aika old school, mutta ei ainakaan vielä coolilla tavalla.

 • maija

  Oi että!! Valitsisin ehdottomasti tuon punaisen, se olisi täydellinen väripilkku sisustukseen! Ja minun pitäisi voittaa juuri siksi, että tuollaisia täydellisiä, kauniita sisustuselementtejä juuri on niin harvassa, että tällaisen opiskelijatytön kämppään tarvitsee juuri tuollaista suloista!

 • Oi mikä palkinto! Aivan ihana olisi kuunnella iphonesta musiikkia tuommoinen kaiuttimena :) Jos arpaonni osuu, niin valinta on valkoinen :)

 • S

  Jes, nää on ihan parhaita! Valitsisin valkoisen. Ruokaa laittaessa tuntuisi fiksummalta jammailla, jos kanssa-asukkikin kuulisi musiikin – nyt jammailen kuulokkeet korvissa ja paistolasta kädessä. :P

 • Annika

  Tänne kahden musiikkidiggarin kotiin tuollainen kapistus olisi hyvin tervetullut ja kätevä, kun on tuossa nykyisessä äänentoisto-systeemissä vähän toivomisen varaa. Valkoinen olisi takuuvarma värivalinta :)

  Ps. Valoisa blogisi tuo iloa ja inspriraatiota päiviini, kiitos Jenni! :)

 • Anna-Maija

  Voih, tämä tulisi niin tarpeeseen, jotta mä en saisi hermoromahdusta jatkuvasti. Avomieheni kuuntelee kokkaillessaan musiikkia koneelta, mutta ei tykkää kuunnella koneen kaiuttimilla, kuten itsekin mainitsit. Noh, mieheni on ”ratkaissut” ongelman kantamalla kaiuttimet, johdolliset tietenkin, keittiön työtasolle. Nämä kaiuttimet (ja johdot!) nököttävät jatkuvasti pöydällä, koska olen kuulemma antanut luvan niiden olla siinä. Ei, en ole antanut lupaa, vaan kannan ne aina pois pöydältä. Ja mies kantaa ne takaisin, kun päivällisen valmistus alkaa. :) oi ja voi, voisiko näinkin pieni esine helpottaa arkeamme? Varmasti. Siihen ainakin haluaisin uskoa. :) Jos onni suosii, valitsisin valkoisen.

 • JLe

  Haluan voittaa, ihana!!!

 • Tiina

  Tulipa tämä arvonta kuin tilauksesta!

  Olen juuri muuttanut eron jälkeen ensimmäistä kertaa elämässäni yksin omaan kotiin ja just aiemmin tänään ajattelin tarvitsevani kunnolla toimivan radion lieventämään ajoittaista surua, haikeutta ja tyhjyyttä, joka luonnollisesti tilanteeseeni liittyy. Valkoinen Pal olisi ihan loistava ja niin kaunis ratkaisu asiaan!

 • Kuu

  Minun olisi aivan pakko saada tuo, koska vanha radioni on 20 vuotta vanha ja antennina toimii tätä nykyä haarukka. Siitä voi päätellä äänenlaadusta jotain… :) Sininen ihanuus on suosikkini!

 • Summer

  Minun tulisi voittaa, koska en omista tällä hetkellä radiota ja haluaisin sellaisen kovasti! Valkonen olisi minun valinta.

 • Senni

  Voi miten suloinen pikku radio! Rakastuin tuohon siniseen, mutta valkoisen silti valitsisin, olen tylsä ja käytännöllinen :P Olen näiden elektronisten vempainten kanssa aivan toivoton tapaus, enkä edelleenkään omistaisi kaiuttimia ellen olisi saanut niitä sattumalta

 • Corax

  Sun blogissa on ollut viime aikoina toinen toistaan parempia kisoja ja tässä taas yksi johon on pakko osallistua. Mun pitäisi voittaa Pal, koska oon himoinnut sitä jo vuosikaudet. Kuuntelen musiikkia joka paikassa, mutta töissä ei ole mitään laitetta josta musaa kuunnella. Kuulokkeet päässäkään ei voi istua, kun välillä on vastattava puhelimeen. Sopivan hiljaisella oleva taustamusiikki toisi ihan uutta lennokkuutta töiden tekoon :). Väriksi valitsisin valkoisen.

 • Ava

  Kerrankin kilpailu joka kolahti ja kovaa!

  Olen haaveillut sekä Tivoleista että uusista stereoista jo pitkään. Erityisen ajankohtaiseksi asia tuli kun pitkään (n. 20v.) minua palvelleet, mutta jo vuosia kiukutelleet stereoni hajosivat lopullisesti hiljattain. Nyt olen siis joutunut kuuntelemaan musiikkia läppäriltäni, jonka äänentoistossa on toivomisen varaa. Tivoli tulisi siis tarpeeseen ja saisi luotani rakastavan kodin!

  Pulma: musta vai valkoinen? Ehkä musta, vanhojen stereoideni muistoa kunnioittaen.

 • Piia

  Mä tarvitsisin tuommoisen valkoisen, koska mun kani on syönyt tänhetkisistä kaijuttimista piuhan noin viis kertaa poikki ja mun korjausmenetelmien ansiosta koko vehje ei oo tällä hetkellä kovin turvallinen, saati laadukas äänellisesti! :D

 • sara

  Oi, mikä herkku tuo olisi olohuoneeseeni! Minultakin puuttuu kaiuttimet ja ipadin ääni ei kanna kovin kauas…
  Väri olisi valkoinen.

 • eimii

  Ui ui, tämä kilpailu on kuin mulle tehty! :D Olemme avomiehen kanssa muuttamassa talvella valmistuvaan omakotitaloomme ja olen kaavaillut keittiön tasolle juurikin tällaista pientä ja sievää radiota. Olisi ihana tiskailla ja touhuta musiikin tahdissa. :) Radion tahtoisin valkoisena, se sopisi tulevaan valkoiseen keittiöömme kuin nakutettu.<3 Ui ui kuin söpö! :D

 • Tepe

  Eksyin tänne kun juurikn etsin tietoa tuosta laitteesta! Sehän olisi suorastaan kohtalo!!! En osaa päättää väriä: musta vai valkea. Ehkä valkea! Oisko mulla onnea sitten vuoden 1994 arpajaisten jälkeen!

 • Tulppaani

  Minun pitäisi ehdottomasti voittaa tuo puna-valkoinen yksilö, jotta saisin sisustukseen edes jotain tyylikästä ja punaista. Viininpunainen tv-taso kun ei mennyt läpi toiselle puoliskolle.

 • ilU

  siksi etten osaa nykyiseen stereosysteemiini asentaa radioantennitsydeemiä, eli en ole kuunnellut radiota kuin autossa vuosiin :)

 • Anne P.

  Juuri minun pitäisi voittaa tuo kaunis pikkuinen ja musta radio vanhan ruman rotiskon tilalle ;)

 • Milla

  Oih, tälle löytyisi juuuri sopiva paikka keittiön ikkunalaudalta :) Värinä valkoinen

 • Iida

  Jee! Ollaan etsitty toimivaa, pientä ja kaunista keittiöradiota jo pitkään. Nyt viikon päästä alkaa keittiöremontti, ja tämä radio olisi ihana lisä uuteen keittiöömme. Tykkään kuunnella esim. Groove fm:ä tai jazzia yleensä keittiönkin tunnelman rauhoittamiseksi. Sininen sopisi kauniina väripilkkuna parhaiten :)

 • Synttäri onnittelut *<:) Juuri mun koti kaipaisi sinivalkoista Suomi-radiota, josta voisin kuunnella ranskan kielisiä ohjelma, jotta opisin joskus puhumaan sitä kunnolla. Ja bluetooth-ominaisuus on vain plussaa, välttyisin niiltä awkward momentenilta kun telkkarittomassa asunnossamme hengailee kavereita, jotka kumaksuvat syvää kodissamme vellovaa hiljaisuutta :) accordingtojlk@gmail.com

 • ekl

  Baletinopettajana musiikkia tulee kuunneltua kotona paljon tuntisuunnitelmia laatiessa, ja tällä hetkellä joudun kärvistelemään juurikin läppärin surkealla äänentoistolla, yäk. Kaikki värit ovat herkullisia, mieluiten taitaisin ottaa mustan!

 • Vai pitäiskö mun osallistua johonkin kirja-arvontaan, että oppisin edes kirjoittamaan suomea ekaks?

 • fiona

  Minun pitäisi voittaa radio, jotta voisin kuunnella radiota myös keittiössä ollessa. Haluaisin sinisen radion :)

 • E

  Radio toisi hieman eloa kolkkoon yksiööni! Valkkaisin ehdottomasti valkoisen :)

 • E

  Radio toisi hieman eloa kolkkoon yksiööni! Valkkaisin ehdottomasti valkoisen :)

 • Soil

  Heii!! Itsellä vähän sama tilanne kun sulla. Muutto uuteen ihanaan kotiin tiedossa ja makuuhuone kaipaisi sitä jotain, joka herättää iloisiin rytmeihin myös arkiaamuina. Mieluusti valkoisena.

 • Mun pitäis voittaa radio koska asunnossani ei ole minkäänlaisia äänentoisto vehkeitä ipodia ja tietokonetta lukuunottamatta. Saisi sitten kunnolla kuunnolla sitä radiota, eikä nettiversiota.

  Valkoinen miellyttäisi skandinaavisen minimalistista sisustusta rakastamaa silmääni eniten! :)

 • T

  Kerrassaan lumoava, ikkunaostoksilla haaveillut ko radiosta! Valkoinen on värivalintani. Ajaton ja sopisi tämänhetkiseen sisustukseeni. Punainenkin kyllä aika karkki!
  Tykkään kuunnella radioo/musiikkia aina kotona ollessani, innostus tarttunut myös lapseen 1,3kk joka aamulla ensimmäisenä osoittaa radioo kun aamupalapöytään päästään :)

 • ia

  Oi, onpas ihania! En ymmärrä, miksi elektroniikka on yleensä niin rumaa.

  En osaa päättää noiden värien välillä, sillä punainen on lempivärini, sininen näyttää raikkaalta ja valkoinen on tyylikäs sopisi joka sisustukseen, mutta mustakin on hieno.. Ehkä silti valitsisin valkoisen jo ihan siitä syystä, että muutan pian kotoa, enkä tiedä, millaisen sisustuksen haluaisin.. Ja juuri tässä on syy siihen, miksi minun pitäisi nuo voittaa; rakastan musiikkia, mutta kaiuttimia ei ole entisten mentyä rikki. Ne vain ovat sen verran kalliita, että opiskelijabudjetilla ei hirveästi olisi varaa uusia ostaa..

 • MM

  Pari kaveriani antavat surkeasta läppäriäänentoistostani joka kerta vieraillessaan niin karua palautetta, että kohta taitaa loppua kutsuminen, jos en saa jotain parempaa ämyriä läppärin kaveriksi! (Lisäksi juhannusmökkeily olisi pelastettu…)

  Väriksi sininen, sillä se on sopivan lapsellinen väri noin veikeän leikkisälle vempaimelle.

 • Netta

  Koska olen myös yhteenmuutossa luopunut stereoistani – ja tästä on jo kaksi vuotta! Niin pitkään täällä on kituutettu läppäristä musiikkia kuunnellen, sillä olen opiskelija, eikä minulla ole ollut yksinkertaisesti varaa satsata tuollaiseen hankintaan. Värivaihtoehdoista valitsisin valkoisen, koska se sopisi parhaiten kotini sisustukseen ja on muutenkin ajaton vaihtoehto.

 • Emma

  Viime viikonloppuna iltaa naapureiden kanssa istuessa huomasin, että meidän lasitetulta terassilta puuttuu radio – eli tuossapa syy. Ja valitsisin valkoisen.

 • Papu

  Onnea Pupulandialle! Jatka samaan malliin!
  Olisin niin uuden radion tarpeessa, kun koitan tässä selviytyä kaikkien aikojen sydänsuruista minäkin.
  Valkoinen piristäisi päivääni mukavasti.

 • Askarrellessani makkarissa olisi kiva kuunnella radiota, läppäriltä ei tule kuunneltua. Oikea radio olisi tosi kivalkoisena;)

 • Joliel

  Oi, toivottavasti arpaonni osuisi kohdalleni, sillä olisi kivaa kerrankin kuunnella musiikkia kunnollisesta äänilähteestä tietokoneen oman kaiuttimen sijaan :D Radio pääsisi tehokäyttöön meidän perheeessä, sillä olisi ihanaa kuunnella musiikkia ruokaa laittaessa, tai ottaa radio mukaan piknikille ystävien kanssa.

 • Tuuli

  Valkonen on yksinkertaisesti vaan niin tyylikäs! Sen siis valitsisin näistä neljästä vaihtoehdosta.

 • Kate

  Valkoinen olisi ihana ja muutenkin pieni radio sopisi pieneen kotiin täydellisesti.

 • Kata

  Mulla ei ole muuton jäljiltä edelleenkään radiota, koska edellinen ei mahdu (soitin + pikkukajarit erikseen) mun kotiin. Tuollainen pikkunen, mutta laadukas radio olisi täydellinen ratkaisu! Niin, ja mä rakastan kuunnella radiota, joten tämä radiottomuus on ahdistavaa!

 • choiru

  RAKASTAN aamuradiota. Oon kohtuullinen musiikkinatsi, mutta aamu vaan alkaa ihan mahtavasti kun napsauttaa päälle samaan aikaan kahvinkeittimen ja radion. Radio keittiössä tuo mulle heti kotoisan olon ja oonkin ollut nyt harmissani, kun entinen kämppis vei jo kuukausia sitten radion mukanaan. Kaverit puhuvat jo kolehdin keräämisestä, että lopettaisin radion perään haikailun. Josko tää kisa nyt säästäisi mun kavereiden hermoja ja roposia!

  Valkonen värinä ois oikeen passeli.

 • anu

  oooi toi sinine tai valkone ois ihana <3

 • Noora

  Oi, nää on niiin ihania! Käyn monesti stokkan elektroniikkaosastolla näitä kuolailemassa, ja hankin varmasti tällasen sit ku oon iso ja rikas! ;)
  Mut hei, ehkä mun ei tarvi jos VOITAN tän! Oon radion suurkuluttaja ja tolle vempeleelle tulis ehdottomasti käyttöä.

 • Laura K.

  Valitsisin punaisen ja radion voisin haluta pelkästään siitä syystä etten omista tällä hetkellä radiota koska edellinen soitin hajosi. Ennen oli tapana aina herättyä laittaa ensimäiseksi radio soimaan jota kuunnellessa hyvin hoituu aamutoimet. Tuollainen söpö soitin vieläpä piristäisi sisustusta sopivasti :).

 • eleoa

  Oi, noi on ihania! Mun tämänhetkiset stereot on a) rumat b) huonolaatuiset c) veljen vanhat (niin kuin kaikki pikkusisaruksen tavarat aina) d) ylipäänsä vanhat (niissä on minidisc-asemakin!!!), joten on jo korkea aika saada ikioma laadukas ja kivannäköinen kaiutin/radio! Lempparini on valkoinen.

 • Katja Calonius

  Jos voitan haluaisin valkoisen värin.

  Minun toivon voittavani koska minulla on ainoana ”soittovälineenä” 10 vuotta vanha cd soitin. Upgrading is desperately needed!

 • Nuppu

  Oi nämä ovat ihania! Muistan useita vuosia taaksepäin kun silloinen poikaystäväni osti tällaisen, jota kuljetettiin myös Intiassa asti reissumusiikkikaiuttimena! Oiva kampe siis. Tämä toisi iloa köyhään työttömän kesääni, mikäs siinä olisi ulkosalla radioa kuunnellessa tai sadepäivänä sisällä :) Mukana kilpailussa siis!

 • ansku

  Musta on hienoin, laittaisin sen haaveilemaani mustavalkoiseen keittiöön :)

 • Terhi

  Olen parhaillaan muuttamassa pois kotoa, siis ihan ensimmäistä kertaa asumaan yksinäni. Huonekalut olen suurimmalta osin saanut haalittua, mutta radio pähkäilyttää yhä: tulevassa yksiössäni ei ole oikein toimivaa sijoituspaikkaa sekä radiolle että stereoille (plus ne pilaisivat esillä ollessaan täydellisen sisustusvisioni :–D) Tuo punaisen värinen Tivolin radio taas olisi söötti ja hullun kätevä, sekä varmasti kovassa käytössä!

 • ananas

  Mä tarvin valkoisen tyylikkään radion tuon mun vanhan possunpinkin kamaluuden tilalle!

 • Olen tykännyt pienestä saakka kuunnella radiota samalla kun siivoan ja kokkaan. Oma 15-vuotis synttärilahjaksi saatu radioni meni kuitenkin rikki jouluna, kissani tiputettua sen pöydältä alas. Tämän jälkeen olen joutunut kuuntelemaan radiota vähän epäkäytännöllisemmin oman mp3-soittimeni kautta. Ja jottei kokkaaminen/siivoaminen roikkuvan johdon kanssa olisi jo yksistään haastavaa, ei toinen nappikuulokkeistani edes toimi. Näin ollen tuollainen radio olisi todella näppärä tällaiselle hääräilijälle! Ja kyllä se varmaan tuollaisena sinisenä ois mukavin :)

 • Salla

  voi että, tämän kyllä haluaisin voittaa!! oikeastaan en itselleni (vaikka kyllä kelpaisi, tietenkin..) vaan siskolleni jolla on syntymäpäivät :) opiskelijabudjetilla en voi kallista lahjaa ostaa itse, ja tiedän että sellainen musahifistelijä kuin siskoni on niin varmasti hyppisi innosta tämän paketista löytäessään! eiköhän tuo valkoinen ole kaikista siroin ja muutenkin sievin:)) ja paljon onnea 6-vuotiaalle pupulandialle!

 • eppu

  Rehellisyyden nimissä haluaisin laitteen itselleni sen takia, että voisin paeta koripallomatsien, lätkän MM-kisojen ja poikaystäväni tuottamaa äänekästä möykkää. Talouden ainoat musiikkivermeet ovat olohuoneessa, ja näinä kuumina kisa-aikoina en saa kuunnella musiikkia ollenkaan. Tulen pian hulluksi.

  Jos onni potkaisee, niin musta vempain on tervetullut!

 • Mama

  Punainen! Pikkuradio olisi mahtava ylläri äidilleni – hän kuuntelee päättäväisesti rätisevää ”vintage-radiota”, jossa kanavat heittelee ja rätinä vaan kuuluu… Olisi iloa tuosta siis monille, kahvihetkistä tulisi huiman paljon miellyttävämpiä… ;)

 • Laura

  Olemme myös hyvin akuutisti musiikintoistolaitteen tarpeessa mieheni kanssa. Tarjolla olisi siis hyvä koti! Ruokaa laittaessa haluaisin myös kuunnella radiota, joten pieni ja näppärä Tivoli liikkuisi helposti huoneesta toiseen. Ja väriksi valitsisin valkoisen.

 • Jooooo kyllä haluan tarvitsen tuon ! Olisi loistava tähän tilanteeseen, tykkään kuunnella radiota mutta vanha radiomme (jää-tä-vä rotisko..) ei mahdu kunnolla mihinkään ja se alkaa kuulostaa siltä että elinpäivät alkavat olemaan pikkuhiljaa ohi.. RIP RAKAS VANHA JVC , tervetuloa ihana uusi punainen Tivoli ! ♥ Ollaan etsimässä uutta asuntoa ja olisi kyllä niin ihana uudessa kodissa ottaa radio essiin pakkauksestaan ja asettaa keittiöön,voisi aina kuunnella kokkausmusiikkia ! ja tuohan mahtuukin melkein mihin koloon vain !

  Oho innostuin,tuli pitkä kommentti.. Mutta ei se mitään !

 • Katja

  Täällä eräs tivolilainen haluaisi voittaa tuon mökkiradioksi :) Kotona ja töissä jo onkin Model One ja Model Two, joten tuo sopisi hyvin omaan Tivoli-perheeseen kolmanneksi jäseneksi. Punainen voisi olla kiva väri kesäkotiin.

 • Susanne

  Minä haluaisin voittaa punaisen radion. Meillä on mökillä tosi vanha huono radio ja tällä vois myös kuunnella iphonen kautta musiikkia. Talvella voisin ottaa radion mukaan reissuun tai sitten uuteen puna-valkoiseen työhuoneeseeni.

 • Helmi

  Oi mahtava arvonta! Haluaisin voittaa, sillä tuo laite olisi täydellinen kesän yhteisöllisiä tapahtumia ajatellen. Piknikkejä ja mökkireissuja ihanien ihmisten seurassa hyvän musiikin soidessa taustalla laadukkaista kaiuttimista<3 Iloa monelle ihmiselle :)

 • Pia

  Meillä on pikkuruinen siirtolapuutarhamökki, jossa ei ole eikä tule tv:tä, mutta (valkoinen) radio olisi enemmän kuin tervetullut!

 • totsku

  Itselläni on äänilähde asiat täällä omassa yksiössäni kunnossa, joten tarvitsisin tuon ihanisen tivolin jotta voisin ilahduttaa sillä siskoani ja hänen miestään, jotka muuttivat juuri ja heidän keittiönsä kaipaisi musiikkivehjettä. Valkoinen ois heille passeli tuparilahja.

 • Jude

  Minun tulisi voittaa, jotta voisin viimeinkin kuunnella musiikkia hyvälaatuisilla laitteilla kylpiessäni takapihan auringossa tai rannalla. Miksi en käytä kuulokkeita? Koska korvakäytäväni ovat yksinkertaisesti sen muotoiset, että MITKÄÄN korvanapit eivät pysy korvissani. Isommat luurit hiostaa (ja saa aikaan ikävät rusketusrajat ;)).

  Tyylikäs valkoinen olisi värivalintani.

 • Sininen PAL, olen siitä vuosia haaveillut, mutta hinta on aina hirvittänyt, nuoren budjetille kun se ei ole ihan taipunut. Muutaman viikon kuluttua päästään uuteen kotiin, ja niitä muuttolaatikoita purkaessani, kuuntelisin mielelläni radiota.

 • Katarina

  Voi onnenpäivää kun sattui kilpailu, joka sopisi omaan tilaanteesi kuin nenä päähän. Oma radioni hajosi viime muutossa, mistä johtuen sadeiltojen musafiilistelyt ovat jääneet taka-alalle. Kotini ainoa musiikinlähde on vanha kelloradio, enkä osaa kuunnella musiikkia kotona kännykästä kuulokkeet päässä… Not my cup of tea :)

  Jos onnetar suosii, niin kallistun tuon yksinkertaisen kauniin valkoisen radion puoleen. Onnea synttäreiden johdosta :)

 • Ennu

  Minun tulisi voittaa uusi radio, koska olen musiikin himokuuntelija! En voi elää ilman musiikkia, ensimmäinen asia kotiin tullessa on radion aukaiseminen. Nyt on kuitenkin käynyt niin että isäni 10v sitten ostama soitin alkaa olla lopun edellä. Cd:tä se ei ole pyörittänyt enää aikoihin, mutta nyt on alkanut jo radion puolikin temppuilemaan: surisemaan ja pärisemään. :( Uusi ihana _valkoinen_ Pal-radio pelastaisi minut lähenevältä ahdistavalta hiljaisuudelta!

 • eevis

  Tarvitsen tuon! Kuuntelen musiikkia vanhasta läppäristäni ilman erillisiä kaiuttimia ja äänentoisto on suorastaan surkea :( En ole raaskinut laittaa noin paljoa rahaa kaiuttimiin, kun aina joku muu juttu menee kuitenkin tärkeysjärjestyksessä edelle. Olisi huippua voittaa! Valitsisin tyylikkään valkoisen, joka sopisi sisustukseen ja kaiken kanssa yhteen .

 • Maribel

  Olen kovasti ihaillut näitä! Olohuoneestamme siirtyi kotiteatterilaitteet man caveen ja nyt olen kuunnellut musiikkia läppäriltä. Tuollaisen suloisen mustan radion kautta kuulostaisi taatusti paremmalta. :)

 • June

  Tuo matkaradio kuuluu minulle!
  Vietän pitkän kesälomani kahden hiljaisen eläkeläisen kanssa maalla. Tuollainen ihanuus piristäisi yhteisiä kesäiltojamme ja valkoisen värisenä se sopisi myös kotini sisustukseen.

 • HeliS

  Noh, mun pitäis saada tollanen radio meidän vielä remonttia odottavaan keittiöömme. Tuollainen valkoinen sievä pieni radio olisi ilon- ja tunnelmantuoja uudessa hohtavan valkoisessa keittiössämme. Sittenpä ei muita huoneita enää tarvitakaan. Kummastakin haaveillen…

 • mmm

  Jee!! Voi avaruus! :D Aamubasso, kahvikuppi, kezä ja TIVOLI!! oih. Valkoista vailla.

 • raita

  Koska minua tympii sama asia, tietokoneen kaiuttimet ovat vaan niin surkeat! Valkoinen on aina fiini:)

 • Musiikkia on tullut kuunneltua yhä harvemmin ja harvemmin vain sen takia, että kaikki laitteet ovat niin hankalia käyttää, tavallinen pieni radio olisi loistava! Jos voitan, valitsen valkoisen (ja mies kuunnelkoon omista monimutkaisista laitteistaan) :)

 • Suvi

  Oi ehdottomasti haluaisin tuollaisen valkoisen uuteen kotiini (jota ei siis vielä ole, mutta jostakinhan se sisustus on aloitettava ;) )! Syksyllä muutto takaisin ulkomailta Helsinkiin, ja nykyinen musiikkilaitos jää tänne. Olen seurannut blogiasi 2007 vuodesta asti, asuin silloinkin ulkomailla, ja sitä kautta jotenkin löysin pupulandian. Siitä asti olen seurannut juttujasi, ja toivon että jatkat vielä pitkään :) Harvoin tulee kommentoitua, joten kerralla nyt sitten pidemmästi :D Oot ihana!

 • Tuollainen olisi niin passeli mökkiradio kesäksi. Kuuluisi monta kertaa paremmin kuin meidän clasun kympin hankinta.
  Värinä ehdottomasti valkoinen! :)

 • M

  Haluaisin tuollaisen valkoisena, sopisi hyvin lastenhuoneen sisustukseen, niin saisi meidän 2-v kuunnella suosikkiaan robinia:)

 • amppi

  Olen juuri muuttanut ensimmäiseen omaan kotiini ja tietenkään rahat eivät juuri nyt riitä kaiuttimiin.kuuntelen siis myöskin spotifya läppäriltä.musta tivoli sopisi täydellisesti ikkunalaudalleni!!

 • Anni Tsutsunen

  Upean näköinen ja bluethooth ominaisuus on ihan huippu!! Valkoinen sopisi meille.

 • Laura

  Olen asunut pitkään ulkomailla, nyt on muutto suomeen edessä ja tulevassa asunnossa pitäisi tehdä pientä pintaremonttia.. Mikä olisikaan kivempaa, kuin huiskia maalisutia valkoisen Tivoli-radion tahtiin!

 • rospue

  Muutin jonkun aikaa sitten omaan asuntoon, mutta mulla ei oo ollenkaan radiota. Kuuntelen tosi paljon musiikkia ja on aika vaivalloista aina avata tietokone, että pääsee kuuntelemaan nettiradiota. Tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen:) Valkoinen on väreistä eniten mun mieleen.

 • Valkoinen olisi valintani. Ja siksi tietenkin, koska en omista soitinta! Enkä muuten edes yhden yhtä cd-levyä ;). Levysoitin minulla kuitenkin on, ja muutama älppäri, mutta joskus ei jaksa nähdä säätämisen vaivaa.

 • Annanna

  Niin kaunis! Päästyäni eroon kaikista steronrotiskoista tyydyin pitkään kännykän radioon ja sen kehnohkoon äänenlaatuun. Mutta sitten tajusin, että on olemassa myös pieniä ja kauniita vempeleitä, joissa on äänentoisto kohdillaan. Olen pitkään pohtinut moisen kapistuksen hankkimista. Noista väreistä punainen houkuttelee eniten.

 • juustonaksu

  mun veljen kuuluisi voittaa tuo, koska se on maailman ihanin ja se on kaivannut toimivaa mökkiradiota jo vuosia. luulen, että se tykkäis punaisesta kaunokaisesta!

 • Kapsu

  Oi kuinka nättejä! Toivon voiton osuvan kohdalle, koska tuo radio on vaan niin söpö ja toisi ihan uuden ulottuvuuden musiikin kuunteluun ja fiilistelyyn! Ja musiikkihan soi taustalla koko päivän! Valkoinen Pal olisi kyllä kaunis ja tyylikäs lisäys opiskelijakämppääni :)

 • eeva

  Uuuh! Miten hieno ja näppärä! Sininen sävy kävisi loistosti meitsin kämppään. Lähtis myös kesän piknikeille mukaan! Nykyään musa tulee jakoon telkkarin kaiuttimista, ei hyvä!

 • Vilma

  Jos voittaisin niin ottaisin tuon valkosen!

  Aiemmin kuuntelin radiota paljonkin, mut nykyisessä kämpässä tuo meidän vanha musasoittimen radio ei tahdo kuulua kunnolla vaan rutisee vaan. Oon myös laiska avaamaan nettiradion. Tuollanen ois ihanan kätevä, kuuluis varmasti paremmin kun sen sais paremmalle paikallekin ja kuuntelisin varmasti taas radioo enemmän! Ja vielä parempi kun sais helposti kuulumaan Spotifynkin kännykästä ilman että tarviis konetta avata! :)

 • Ruusu

  Punanen olis mulle!! Oon jo pitemmän aikaa kattonu hyvää laitetta musiikin kuunteluun. Opiskelija kun olen nii ei sitä ylimäärästä ihan hirveesti ole. Tulis tarpeeseeen!!

 • Paula

  Meillä on myös niin huonot musiikkivarustelut tällä hetkellä, että tällainen valkoinen söpöläinen olisi erittäin tervetullut!

 • laulau

  Äänentoistohommelit puuttuu lähes tyystin omasta kodistani niin olisi siis toden totta tarvis tuommoiselle, vielä kauniin ulkomuodon omaavalle, kapistukselle! Ja valkoisena ehdottomasti.

 • Paula

  Minä olen just samasta syystä tällä hetkellä ilman kunnollista soitinta ja siksi tämän kilpailun voitto olisi enemmän kuin mieluinen ja tervetullut! Eniten minua miellyttäisi valkoinen, vaikka kaikki nuo ovat kauniita.

 • abeja

  Tivoli ollut ostoslistalla jo vuosikaudet mutta en ole raaskinut. Valkoinen olisi ehdoton väri, kun muutenkin on kaikki vaaleaa kotona. Nyt on makee uusioretrosoitin lainassa siskolta, mutta hän palaa syksyllä takaisin Suomeen ja silloin ois soitin joka tapauksessa ostoslistalla :D

 • Maria

  Oioioi mikä arvonta! Syyt miks mun pitäis voittaa: ensinnäkin Tivoli Audion laitteet on vaan jotain niin hienoa muotoilultaan ja laadultaan, että jo sen takia haluaisin oman tivolini. Lisäksi olen syksyllä muuttamassa ekaan omaan kotiin poikakaverin kanssa ja tää sopis 1930-luvulla rakennetun asuntomme leveille ikkunalaudoille kuin nakutettu. Olen itsekin musiikin suurkuluttaja, ja mikä oiskaan parempi tapa aloittaa aamu, kuin kuuntelemalla hyvää musiikkia kunnollisella laitteella. Jos tämän unelmapalkinnon voitan, niin väreistä valkoinen näyttää kivoimmalta.:)

  – Maria

 • Anni

  Tuleva uusi koti ja uusi keittiö tarvitsee oman musalaitteensa! Mahtava lisäominaisuus tuo bluetooth.

 • Karkki

  Vuosia olen jo haaveillut Tivoli-laitteista. Aamut ilman musiikkia ja aamuradiota ovat jo alkaneet kyllästyttää. Tuollainen Pal ratkaisisi ongelman. Se olisi myös ihana synttärilahja minulle, koska myös minulla on syntymäpäivä pian :D Haluaisin sen valkoisena ehdottomasti!

 • Illu

  Ooo tämä radio pääsisi mukaan piknikeille, rannalle, mökille, laivan hyttibileisiin yms yms. Oon niin monta kertaa miettinyt, että oispas ihanaa jos ois radio mukana just tollaisissa tilanteissa:) Valkoinen miellyttää silmää eniten.

 • Manski

  Radio olisi täydellinen minulle, koska olen parhaillani 9 vuoden jälkeen samassa elämäntilanteessa kuin sinäkin, ja musiikkilaitteena toimii iPad… Valkoinen on aina valkoinen, joten väriksi valikoituisi se. :)

 • nea

  Valkoinen yksilö sopisi täydellisesti huoneeseeni josta ei vielä kaiuttimia löydy. Lisäksi tuo olisi juuri sopivan kokoinen ottaa mukaan Amerikan valloitukselleni !

 • Noora

  Tälläisen radion tarvitsisin koska pikkuyksiössäni ei enää yksinkertaisesti riitä sähköjohdoille paikkoja :) mieluisin väri on valkoinen.

 • O-ou mikä palkinto… tää saattaa hyvinkin olla koko viisivuotisen blogienseuraushistoriani mahtavin kilpailu.
  Mun pitäisi voittaa, koska tää on just se tavara, josta oon haaveillut VUOSIA mutta jonka ostamista opiskelijabudjetistani en oo saanut perusteltua itselleni mitenkään, eikä joululahjaksi saadut ässä arvatkaan oo olleet avuksi.
  Asun yksiössä ihmisen kanssa, joka ei erityisemmin fiilistele musaa (joo, en mäkään tiennyt että sellainen on mahdollista ennenkuin tapasin tuon miehen) joten meillä ei musiikintoistoon panosteta eikä musiikkia kuunnella. Haluaisin todellllla todella paljon nauttia helposti ja nopeasti hyvällä äänentoistolla musiikista niinä harvoina hetkinä, kun koti on yksin minun ja vain naapureiden sietokyky rajana. Ja valkoisesta ne biisit varmaan kuulostais kaikista parhaimmilta. Täällä toivotaan har-taas-ti!

 • Petra

  Minun pitäisi voittaa tuo siksi, että en tällä hetkellä omista radiota ja olen aina haaveillut kuuntelevani keittiössä radiota samalla kun tiskaan tai teen ruokaa eli tuo olisi ihana niihin hetkiin. Jos voittaisin valitsisin valkoisen värin :)

 • Kiivi

  Minun pitäisi voittaa koska A) Olen vuosia himoinnut Tivolin radiokamua ja B) Muutin hiljattain uuteen asuntoon ja heitin vanhat stereoni pois. En osaa kuunnella radiota läppärin kautta joten nyt käytössä on YleXltä aikoinaan voitettu muovinen suihkuradio. C) Ehdottomasti punainen, se on voimavärini. Paljon onnea kuusivuotiaalle!

 • hilirimpsis

  Minun pitäisi voittaa kaiuttimet siksi, että olen itse ammattimuusikko enkä edes omista ollenkaan kunnollisia kaiuttimia. Kuulostaa varmasti aivan käsittämättömälle mutta totta se on. On kyllä täydellisen karmeaa kuunnella omia konserttitallenteita läppäriin kaiuttimilla saati käyttää sekvensseriohjelmia yms, siksi yritän aina hoitaa kaikki kuuntelut opinahjossani silloin kun se vaan on ylipäätään mahdollista.

  Kelpuuttaisiin kotiini tietysti viehkon punaiset kaiuttimet.

 • Jenu

  Mun pitäisi voittaa tollanen iiihana valkoinen Pal-radio, koska meillä on vaan yksi radio, jonka paikka on olohuoneessa. Me jätetään kuitenkin meidän koiranpentu aina makuuhuoneeseen, jos se joutuu jäämään yksin kotiin, ja silloin on pakko jättää radio päälle, että herra ei kuuntele kaikkia kerrostalon ääniä ja rapsahduksia ja hauku sitten niille. On todella turhauttavaa kuitenki roudata tuota yhtä halpisradiota huoneesta toiseen… Ollaan poikaystävän kanssa opiskelijoita, eikä meillä oo valitettavasti yhtään ylimäärästä, että voitais sijottaa toiseen radioon. :/ Siispä tämä ois enemmän ku haluttu voitto! :)

 • tiuku

  Mä hypin tasajalkaa innosta täällä nähdessäni ton punaisen ihanan tivolin! Muutettuani helsinkiin kävelin päivittäin liikkeen ohi jonka ikkunassa se odotti mua joka päivä. Ikävä kyllä sen kotiin vieminen olisi kustantanut pienelle taidelukiolaiselle ihan liikaa. Ai vitsi olisi ihana pistää maria gasolinaa soimaan tuosta kaunokaisesta keittiön ikkunalaudalta, lähtis aamu takuuvarmasti käyntiin paremmin, eikä tarttis avata sitä läppäriä aamuisin ollenkaan : )

 • Tuuli

  Aamut alkavat leppoisimmin radiota kuunnellessa, mutta tällä hetkellä tuo toteutuu harmittavan harvoin, sillä se onnistuu vain vaivalloisesti tietokoneen kautta. Pikkuradio keittiöön on ollut jo kauan hakusessa ja tuo sopisi sinne täydellisesti, eikä ahmaisisi liikaa pöytätilaakaan :) Valitsisin väriksi mustan!

 • Eve

  Hei!

  En tiedä mitään parempaa kuin hitaat aamut unentuoksuisissa lakanoissa. Vielä kerran kyljen kääntäminen ja herätyksen viivyttäminen. Vapaapäivinä tämä on tietenkin enemmän kuin suotavaa, mutta ensi viikolla alkavan kesätyön kannalta se on enemmänkin uhka. Opiskelijan budjetissa ei ole ollut varaa uuden radion hankinnalle edellisen tultua tiensä päähän. Aamujen varma herätys ja pommissa nukkumiselta pelastautuminen on radion muun maailman menoon havahduttavat aamu-uutiset Ylex:ltä. Radion kuuntelu tuo myös mieleen ihania muistoja Ruotsissa vietetyistä lapsuuden kesistä, kun Tukholman tädin ja sedän kanssa syötiin aamiaista Abban soidessa taustalla ja voin sulaessa paahtoleivälle. Radio kuuluu kesään.

  Värillä ei ole minulle niin väliä, vaikkakin valkoinen on kaunein.

  Auringon, unihiekan ja paahtoleivälle sulaneen voin tuoksuista kesänalkua!

 • Valkoinen ihanuus piristämään läppärikajareilla kuuntelevan tyttösen musiikkifiilistelyjä ! Ainoana kajareina välillä toimii ikivanhat philipsin kajarit joissa on kosketushäiriöitä :D rasittavaa ! joten uutta kaivattaisiin :) Ja mikäs sen parempaa kuin piknik musiikilla, eli toivottavasti onni potkaisee :)

 • Katja

  Olen pitkään miettinyt, että täytyisi saada keittiöön radio ja tämä olisi kyllä ihan huippu, sillä bluetooth ominaisuuden ansiosta saisi samalla vempeleellä rankutettua lapsille omaa musaa.

 • -ninka-

  Pieni ja sievä. Näyttää myös käytännölliseltä ja valkoinen sopii mihin huoneeseen vaan.

 • Ulla

  Olen vajaa vuosi sitten muuttanut minulle uuteen vuokra-asuntoon ja yksinkertaisesti rahat ei riitä kaikkeen. Ainut ”viihde”-laite on tämä miniläppäri.
  Ensimmäisen kerran elämässäni osallistun Pupulandian arvontaan ja haluaisin voittaa tuon ihanan Tivoli Audion Pal-laitteen mustana.

 • Riina

  Ihan ensin myöhästyneesti synttärionnea kivalle Pupulandialle! Toivoisin voittavani valkoisen Tivoli Audion Pal:in toiveissa olevaan uuteen kotiin! Mutta sopisi kyllä täydellisesti ja olisi tervetullut perheemme nykyiseenkin asuntoon.

 • elllie

  Oi, valkoinen PAL! Kyllä sillä kelpaisi kuunnella musiikkia terassilla, kun siellä (ainakin toivottavasti) koko kesän vietän jättimäisen mahani kanssa. Vasta syyskuussa syntyvät kaksoset todennäköisesti pakottavat minut jäämään sairauslomalle viimeistään kesäkuun puolivälissä, joten minulla on koko kesä aikaa maata terassilla kuunnellen musiikkia. :)

 • Eini

  No munhan tää kuuluisi voittaa, koska radiotuurini on ihan surkea: Olen kantanut useampiakin i-ha-ni-a vanhoja radioita kotiini, koska olen jo vuosia haaveillut keittiöradiosta, jonka tahdissa juoda kahvia. Jokainen aarre on joko lakannut toimimasta hyppysissäni tai ollut mäsä jo alkujaan, ja mulla on nyt kassillinen ser-romua. Rumaahan ei voi ottaa, joten ilman ollaan tällä hetkellä! Valkoinen on kaunein ja upein.

 • Pal

  Meiltä puuttuu keittiöstä musiikinkuuntelulaite joten tällainen tulisi kyllä tarpeeseen! Musta olisi värivalintani jos arpa osuisi kohdalle.

 • Iida

  Mulla ei oo tällä hetkellä radiota ollenkaan, paitsi autossa… Tietokoneelle netti tökkii aina välillä, joten sieltäkään radiota ei oikein voi kuunnella. Väreistä ottaisin ehkä valkoisen, joka sopii kaiken kanssa, mut toi sininen näyttää kyllä herkulliselta myös :)

 • PS

  Mulla on sattumoisin vähän samanlainen tilanne kuin sulla: muutossa (pienempään kämppään) karsin tavaroita ja nykyisin kaikki musiikki tulee läppäristä, jossa on heikko äänentoisto. Käytän mielelläni kuulokkeita (ei vahingossa häiritse naapureita), mutta nämä mun kuulokkeet ei todellakaan ole mitään hifistelykamaa ja langallisina ne köyttävät minut tietokoneen eteen. Eli tarpeeseen tulisi tuollainen mono-radio. Sopisi pienenä pieneen asuntooni.

  Jos onni osuisi kohdalle, ottaisin punaisen. :)

 • cola

  Ollaan muuttamassa syksyllä yhteen poikaystävän kanssa, ja pitäähän asunnossa nyt radio olla, että voi luukuttaa iskelmää tahi ylen yöklassista :D Muutenkin klassisen ystävänä valitsisin ajattoman valkoisen.

 • Tämmöinen olisi niin ihana työhuoneeseen tai parvekkeelle! Kivaa, että radioitakin saa nykyään eri värisinä. Punainen on suosikkini!

 • ElisaJ

  Radiota ja musiikkia kuunnellaan meillä sen verran paljon, että laite pääsisi taatusti ansaitsemaansa ahkeraan käyttöön! Väriksi valitsisin valkoisen :)

 • Tuulia

  Onnea, ihana Pupulandia!

  Äitini on haaveillut valkoisesta Tivoli Audion Palista vuosia – pikkuisesta radiosta kun on ilostuttajaksi niin kokkauspuuhissa, puutarhatouhuissa, rentoutumishetkessä kuin siivouksen siivittäjänäkin. Mökille ja biitsillekin Pal passaisi! Antaisin sievän radion äidilleni kiitokseksi kaikesta kivasta, mitä häneltä olen saanut.

 • maria

  Olen siirtymässä freelanceriksi, tekemään töitä kotona. Taustamusiikki olisi hieno juttu! Varsinkin noin kauniista lähteestä.

  Valkoinen väri, jos voittaisin.

 • LK

  Vanha radioni on aivan antiikkinen (ei hyvällä tavalla), joten antaisin enemmän kuin mielelläni kodin tuollaiselle kokovalkoiselle söpöliinille.

 • Nuo Tivoli radiot on mageita ja laadukkaita :) ! Ostan vähän mutta laatua ja siksi valitsisin tämän merkin ! Valkoinen väri viehättää mun silmää :)

 • Tiina

  Keittiössäni oli vanha mankka joka jo vuosi sitten hajosi, enkä ole uutta saanut hankittua. Piristää kummasit keittiöpuuhia kun samalla voi kuunnella musiikkia. Punainen ihanuus sopisi minun keitttiööni :)

 • mrge

  Minun pitäisi voittaa radio, koska aamutoimet keittiössä sujuvat paljon tahmeammin ilman musiikkia! Päivä alkaa takuuvarmasti hyvin, kun voi hieman tanssahdella aamupöhnässään musiikin tahtiin ja keitellä samalla puuroa. :) Kannattaa kokeilla! Radion väriksi valitsisin valkoisen.

 • Antsu

  Heippa, ihan mahtavaa jos tämä osuisi kohdalleni sillä se menisi suoraan pakettiin ja äidilleni, jonka syntymäpäivät kovasti lähestyy! Olemme suunnitelleet hänelle erilaisia musiikinkuuntelutapoja sillä hän kovasti lempimusiikkiaan haluaisi kuunnella ja radio on monesti päällä, vaan kun radiosta kun ei vaan aina tule juuri mieleistä ja silloiseen fiilikseen sopivaa musiikkia.
  Viime kerralla hänen luonaan käydessäni opettelimme spotifyn käyttöä ja suunnitelmissa oli avata hänelle oma spotify-tili ja ostaa kauttimet joihin saisi bluetoothin avulla äänen siirrettyä. Tämä arvonta sopi tähän tilanteeseen kuin nenä päähän, ja veikkaan että valkoinen kaiutin sopisi hänenkin makuunsa :)

 • Eevis

  OOH! Minun pitäisi voittaa tämä, koska mieheni on haaveillut Tivoli Audiosta jo vuosia. Oikeastaan koko sen ajan kun olemme yhdessä olleet, hän on puhunut Tivoli Audion hankkimisesta. Haluaisin niin yllättää hänet voitollani :)

 • Leena

  Toivoisin kovasti voittavani tuon ihanan raikkaan sinisen mallin. Valmistuin juuri tällä viikolla DIksi, mutta en ole vielä saanut töitä, joten minulla ei ole varaa juhlistaa tätä mitenkään, Tivoli Audio olisi mahtava lahja! Lisäksi läppärini vetelee viimeisiään, eikä sillä oikein voi kuunnella musiikkia, koska se ylikuumenee :(

 • Idu

  Voi Jenni, minkä teit!
  Minusta tulisi hyvä sijoitusäiti tuolle suloiselle, nerokkaalle ja näppärälle laitteelle, koska:

  1) tarinani on saman tyyppinen, kun sinun: muuton yhteydessä joudun taipumaan ja luopumaan ykköskajareista, mutta uusien hankinta on pian edessä. Budjettini sanoo vähän vastaan, mutta voiko ihminen oikeasti elää ilman sellaisia?

  2) en ole nähnyt uudesta kämpästäni kuin kuvia, mutta olen päättänyt että siitä tulee sillainiinku aikast ihana. Oma (!) makkari saa toimia rauhan tyyssijana, oma (!!) olkkari taas paikkana, jossa inspiroitua. Olen suunnitellut sisustusta jo aika paljon (heh, mitenniiin liian aikaista, vaikka ei olisikaan nähnyt koko kämppää vielä?!) ja tiedän, että tuo sopisi olohuoneen tyyliin kuin amaryllikset ikkunalaudalle ;) Värityksen puolesta valkoinen olisi ehdottomasti ykkönen.

  3) tämä musiikkiosuus vielä. Olen miettinyt paljon, etten varmaan selviäisi arjesta ilman musiikkia. Tai todella erilaista se ainakin olisi. Etenkin lähiaikoina, kun on tässä ollut kaikenlaista, se on toiminut väylänä käsitellä asioita, tuonut positiivista mieltä ja koonnut ihmisiä yhteen. Lisäksi omistan melko samanlaisen musiikkimaun kuin sinulla – Daughter, El Perro Del Mar, Mumford & Sons, Haim – joten mikä olisikaan täydellisempi tapa juhlia Pupulandian synttäreitä? ;)

  Paljon onnea vielä menestyksekkään blogitaipaleen johdosta, täällä on aina kiva käydä!

 • pinni

  Oih, olen haaveillut Tivolin radiosta jo kauan. Muutan kesällä yhteen poikaystäväni kanssa ja joudun luopumaan omista stereoistani ja tyytymään miehen ”parempiin” sterkkoihin ;-)

  Olisi ihanaa jos uudessa kodissa olisi myös kaunista kodinelektroniikkaa, niinkuin tuollainen valkoinen pal. Omat musat molemmille :-D

 • Ulla

  Ihana pieni ja kaunis laite! Tuollainen olisi tarpeellinen meille,sillä meille on muuttanut ihana pieni koiranpentu,joka haluaa kuunnella musiikkia yksin jäädessään! Tuota olisi helppo myös siirrellä huoneesta toiseen.hmm…värin valinta vaikea,kaikki hyviä,ehkä punainen,vaikka poikakoira onkin…

 • Essinen

  Punainen radio kävisi loistavasti yksiöni puna-valkoiseen sisustukseen. Muuton yhteydessä en saanut isoa radio-CD -soitin yhdistelmää mahtumaan minnekään järkevästi joten olen ollut nyt muutaman kuukauden kokonaan ilman. Tämä olisi juuri loistavan kokoinen ja niin tyylikäs!

 • Riitta

  Suloinen sininen radio kulkisi mukana kesäksi saamalleni viljelypalstalle, hyvä musiikki vauhdittaisi puutarhatöitä!

 • handy

  Ihania ovat kaikki! Sinun laillasi olen muuttopuuhissa ja yritän toteuttaa uuden kodin kanssa myös uutta sisustusfilosofiaa: vain ihanat ja tarkoituksenmukaiset jutut ansaitsevat paikkansa luonani. Tivoli olisi omiansa kauniin ja toimivan arjen rakentamisessa, valkoisena kenties kaikken suloisin :)

 • Nia

  Täydellinen syntymäpäivälahja piristämään vapaa-aikaani! Olisi ihana herätä sunnuntaiaamun sähköpostiviestiin ja lukea voitosta.

  Suloisen pikkuisen valitsisin valkoisena.

 • Julia

  Mukana kisassa! Itsekin muutin tuossa keväällä ja eipä ole mitään musiikin kuunteluun jos läppäriä ja spotifytä ei lasketa. Tuollainen radio tulisi suoraastaan taivaan lahjana jos onnetar suosii :) Väriksi valitsisin ajattoman valkoisen tai mustan.

 • KristaK

  Olisi mahtavaa voittaa radio, koska minulla ei ole ollut radiota eikä stereoita neljään vuoteen. Musiikki kuuluu vahvasti omiin aamurutiineihini, mutta sopivaa soitinta ei vain ole osunut kohdalle eikä pöytäkoneen kautta kuuntelu aamuisin vain tunnu omalta. Ja olisihan tämä ihana aurinkoisina iltapäivinä riippumatossa nauttiessakin.

  Valkoinen väri vetää minua kovasti puoleensa, mutta näistä sininen on ehdottomasti raikkaimman ja suloisimman näköinen, joten toivottavasti se löytäisi tiensä luokseni :)

 • M

  Mun pitäisi ehdottomasti voittaa radio, sillä poikaystäväni rötisköstereot on niin hirveät etten kestä! Ja niitä pitää roudaa paikasta toiseen vaan radio-ominaisuuden takia…. argh! Seuraavaksi olisi tiedossa muutto Göteborgista Jyväskylään enkä millään haluaisi taas pakata tuota rötiskähärdelliä mukaan. Väreistä ehdottomasti valkoinen!

 • Riia

  Mulla on ihan sama ongelma kuin sulla! Läppärin kaiuttimista kuunteluunkin tottuu, mutta sitten kun saman biisin kuuntelee kuulokkeiden kautta, huomaa miten paljon ne surkeet kaiuttimet äänestä syö. Ja pienen ja kauniin (valkoisen) tivoli tarvitsisin siksi, että mulla on hyvin todennäköisesti viimeistään ens vuonna yhteenmuutto tiedossa, joten tuo menisi tosi pieneen tilaan muutossa :)

 • Nuu

  …Jotta saisin syyn siirtää Anttilasta vuonna 1999 hankkimani todellisen surround sound systems:in kierrätyskeskuksen hyllylle odottamaan uutta omistajaa :)

 • Kristiina

  Antaisin laitteen itselleni syntymäpäivälahjaksi :) Väriä on todella vaikea valita, ehkä päätyisin kuitenkin valkoiseen.

 • nne

  Minun pitäisi voitttaa tuo, koska musiikkia tulee kuunneltua koko ajan, mutta tällä hetkellä siitä saatu nautinto ei ole paras mahdollinen, koska juuri tuollainen kunnollinen kaiutin puuttuu! Ja nyt kun kesäkin on tulossa, niin mikäs sen parempaa olisi, kun lähteä kavereiden kanssa puistoon ja ottaa tuo ja puhelin mukaan ja kuunnella hyvää musiikkia Spotifyn kautta : )

 • nne

  Ja väri unohtui! Ottaisin valkoisen, koska se sopisi sisustukseen haha.

 • Mirkka

  Jos kisassa valkoisen radion sattuisin voittamaan, pystyisin aurinkoisina kesäpäivinä ystävien kanssa rannalla ja puistossa musiikkia soittamaan. :)

 • Hejdi

  Tuommoisesta radiosta voisin kuunnella musiikkia ulkona, kun nukutan vauvaa vaunussa. Sininen uniradio toimisi parhaiten!

 • Musse

  Tuo olisi aivan täydellinen keittiöni ikkunalaudalle. Rakastan musiikin kuuntelua mutta vihaan yli kaiken kuunnella läppärin kaiuttimista, kun ääni on niin säröilevä. Siispä tuollainen bluetooth-ominaisuudella varustettu Tivoli olisi ihan mieletön! Väriksi valikoituisi punainen.

 • Xeve

  Olis ihana saada tuollainen (musta) radio meidän kellarin ankeaan treenitilaan!

 • Tintti

  Olen vihdoin ja viimein saanut toteutettua yhden pitkäaikaisen haaveeni – nyt minulla on oma pikku terassi, jossa nauttia kesäpäivistä ja miksei -illoistakin. Mutta, mutta… radio puuttuu :( Huippu radio tekisi kyllä tulevasta kesästä täydellisen :)

 • ella

  hieno! erityisesti tuo valkoinen ilahduttaa silmää. Laite olisi täydellinen uudelle parvekkeelle auringonoton ja jäätelön kera

 • Rh

  Meillä on keittiössä ihanan sympaattinen ”retro”radio, mutta siinä on niin onneton antenni, etten ole saanut siitä kuulumaan mitään kanavaa kunnolla. Pitkään on eletty hiljaisuudessa ja radio on vain kerännyt pölyä tuossa pöydän nurkassa. Mutta nyt olen jäämässä kotiin äitiyslomalle ja kaipaisin aamuihin ja päiviin jotain ”seuraa”, eli puhetta ja musiikkia radion muodossa. Tämä arvontavoitto tulisi siis tosi hyvään saumaan. :) valkoinen sopisi parhaiten meille.

 • tampuriini

  Kaunis valkoinen radio toisi kaivatun ratkaisun kotimme erilaisiin musiikkimakuihin! Poikaystäväni rakastaa klassista musiikkia, jota annan hänen mielellään kuunnella kotimme kotiteatterin kautta, mutta olisi täydellistä, jos joskus voisi laittaa makkarin oven kiinni, jättää klasarit oven toiselle puolelle ja nauttia omantyylistä musiikkia hyvälaatuisena tuollaisen radion kautta. Läppärin kehnot kaiuttimet ei oikein tuo musiikkia oikeuksiinsa…

 • Sanni

  Oon kuolannut tuollaista jo monta vuotta (varsinkin kun täältäkin puuttuu sekä kaiuttimet että ylipäätään radiokin), mutta toistaiseksi rahat ovat menneet muihin tarkoituksiin. Lisäksi tää ois ihan mahtava synttärilahja. ;) (synttärit 17.5.) Ja väri valkoinen!

 • Minerva

  Minulla on ollut kauan ajatuksena hommata jokin soitin/radio mökille. Siellä on usein aikaa keskittyä lemppari musiikin kuunteluun. Nyt kun vielä mökkikausi käynnistyy ihan piakkoin niin mikäs sen ihanampaa olisi kuin mennä mökille uusi Tivoli Audion Pal-radio mukana. Valkoinen olisi meidän väreihin sopiva.

 • Lettu

  Olen juuri muuttanut uuteen asuntoon, ja joka päivä huomaan uusia puutteita varustetasossa. Tällä hetkellä en omista esimerkiksi yhtäkään paistinpannua, mutta suurempi murhe on se, ettei minulla ole mitään musikkiin kuunteluun soveltuvaa laitetta. Kännykältä on vähän tylsä kuunnella. Valkoinen olisi valintani.

 • miida

  kuuntelen radiota joka päivä ja edellinen radio meni rikki kun oli äidillä hoidossa :/ jos onni suosisi, haluaisin ehdottomasti valkoisen :)

 • Sandi Österlund

  no onpas ihana varsinkin se valkoinen ratio, jolla voisin soitella maakilpikonnilleni musiikkia aamusta iltaan!!eikä ne tuntisi itseään yksinäisiksi kun ovat yksin kotona, voisin pyhittää sen kilpikonnaradioksi!JEE, hyvä ajatus!!tykkään:)

 • --iina--

  Oi kuinka ihana! Minun pitäisi voittaa se valkoisena, koska minulla ei ole radiota ollenkaan. Olen huomannut kaipaavani sitä, sillä vielä kotona asuessani kuuntelin radiota lähes jatkuvasti. Tällä hetkellä kuuntelen siis vain satunnaisilla automatkoilla. Myös kaiuttimelle olisi todellakin käyttöä-kesän picnic -reissuilla, rannalla ja festareilla voisi kätevästi kuunnella myös kavereiden kanssa musiikkia! :)

 • Heidi

  Tämä ilahduttaisi rankan opiskelukevään jälkeen!

 • hay

  Meidän kaiuttimet on just niin rumat, että miettii mihin ne voisi piilottaa ;) Muutetaan kesäkuussa uuteen asuntoon, ja tuo olisi täydellinen musafiilistelyihin uudessa keittiössä… Aurinkoisia päiviä Jenni!

 • hay

  Ja valkoinen on minun silmiini mieluisin väri :)

 • tiitu

  Minun pitäisi voittaa siksi, että olen haaveillut kyseisestä laitteesta pitkään. Haluaisin kuunnella radioa yksin kotona ollessani ja siihen ei ole tällä hetkellä lainkaan mahdollisuutta. Musiikkiakin olisi näppärämpää kuunnella pikkukaiuttimista, mutta läppärin kaiuttimista kuulostaa huonolta ja toisena vaihtoehtona on suuri kotiteatterijärjestelmä, jota osaan käyttää melko huonosti :(

  Väriksi valitsisin valkoisen, joka sopisi sisustukseen parhaiten :)

 • irmeli

  Valitsen ihanan valkoisen radion! Olen umpi törvelö tällaisissa asioissa, enkä ole saanut hankittua uuteen kotiini minkäänlaisia äänentoisto tai radio -kamppeita. Haluaisin kuitenkin jatkaa pientä salaista harrastustani eli mukana hoilaamista ja villisti tanssimista kotioloissa. Vihdoinkin olen jopa saanut tehtyä mahtavat spotify toistolistat ja pitäisihän niitä saada heti päästä testaamaan. :) Joten kiltti onnetar, olisiko jo nyt minun vuoroni voittaa? :)

 • julia

  Mustan ottaisin korvaamaan vuosia vanhan Lidlistä ostetun, särisevän ja ruman radion.

 • HannaA

  …Tarvitsen tuollaisen valkoisen pienen ihanuuden sen takia, koska olen pitkäääään kaivannut pientä, siroa ja kaunista soitinta keittiööni tuomaan iloa jokaiseen aamuuni, päivääni ja iltaani :)

 • m

  Meillä olisi iso tarve näppärälle ja nätille keittiösoittimelle. Tällä hetkellä ainoana musiikinlähteenä toimii nimittäin pöytäkone, jonka voluumit eivät valitettavasti yllä kiitettävästi kyökin puolelle. Läppärin saundit (niin siis mitkä?) taas lähinnä särkevät vain korvia. Kyllä se tiskaaminenkin tuntuu ihan siedettävältä kun samalla saa vähän ketkuttaa.

  Keittiön sisustukseen sulautuisi parhaiten varmaankin valkea tivolikaveri.

 • maia

  Ooh tuo olisi täydellinen työhuonetta piristämään! Sain juuri oman toimistohuoneen töissä, ja toisin kuin luulisi, mulla on ikävä sitä vanhaa kahden hengen huonetta jossa pystyi höpöttelemään kollegan kanssa. Täällä on nyt oudon hiljaista ja vähän surullista… Tietosuoja-asioiden takia meillä on todella rajatut mahdollisuudet asentaa esim. spotifytä koneelle, eli radiohan olisi juuri sopiva uusi huonekaveri mulle! Sinisenä, punaisena tai ehkä sittenkin raikkaan valkoisena – kaikki näyttää hyvältä!

 • Taina

  Olen haaveillut myös vuosikausia Tivolin audiolaitteista, mutta niille rahoille on aina tullut jotain muuta käyttöä. Haluaisin voittaa palkinnon, koska olen parin viikon sisään päättämässä kolmen vuoden urakan saamalla kasaan kaksi tutkintoa ja voitto olisi täydellinen valmistujaislahja! Tuo punainen kyllä houkuttelisi, mutta luultavasti päätyisin kuitenkin valitsemaan kauniin ja järkevän valkoisen :)

 • S

  No jo olisi aika saada kunnolliset kaiuttimet! Minulla on ollut kaiuttimien suhteen aina hieman epäonnea ja ostamieni kaiuttimien äänenlaatu ei ole koskaan oikein vastannut odotuksia. Toivottavasti nyt arpaonni osuisi kohdalla ja saisin vihdoin ja viimeinen hyvät ja hienot kaiuttimet nautinnollisia musiikkihetkiä varten :) Punainen väri lumosi minut.

 • Emppu

  Kuuntelen musiikkia/radiota oikeastaan aina, kun olen kotona. Aamulla ensimmäisenä laitan tietokoneen ja nettiradion päälle. Tällä hetkellä äänenlaadun karmeuden takaavat juurikin ne läppärin kaiuttimet! Kun kuuntelee musiikkia vaihteeksi kuulokkeilla (joista en pahemmin välitä), huomaa ihan uusia ääniä tutullakin levyllä, ne eivät vaan kuulu läppärin kaiuttimilla. Siksipä tuollainen valkoinen kaunotar olisi niin ihana ja tarpeellinen musiikin suurkuluttajalle. Ja tuo bluetooth-yhteys on nerokas!

 • Hanna

  Musta sointuisi hyvin keittiön väreihin, ja radiota sinne kovasti kaivataan aamupalan seuraksi:)

 • Emilija

  Sydäntä raastaa kuunnella hyvää musiikkia juurikin niistä läppärin surkeista kaiuttimista. Opiskelijabudjetti ei ole venynyt kaiuttimien ostoon, mutta sielu halajaa musiikkia. Eli tuo olisi minulle todella mieleinen voittopotti! Värinä musta :)

 • Susanna

  Tämä valkoinen PAL on jo pitkään viipynyt Hartaasti Harkitsevan Minimalistin harkintalistalla joten siinä täytyy olla sitä jotain! Onnistaisiko näin?

 • Ann-Marie

  Ihana kisa Jenni! :) Itsellä on nyt takana koko kevään kandin työn vääntäminen ja kauhea puurtaminen, joten tällainen ihana radiopalkinto olisi kyllä paikallaan. Tänään menee koko roska painoon ja seuraavan kerran opinnäytetyötä mietitäänkin sitten onneksi vasta maisteritason opinnoissa. :) Marraskuussa häämöttää muutto uudelle paikkakunnalle ja uusi kämppäkin, jonne sopisi mainiosti tuo eleetön kaunis valkoinen Tivoli.

 • Nuuu

  Mä jouduin just haikein mielin heittään pois mun n. 20 vuotta vanhat sonyn stereot (vieläkin muistan sen päivän, kun iskän kans ne paikallisesta kodinkonekaupasta haettiin :’) ). Joten nyt tarttis jotain, millä musiikkia kuunnella.
  Ja valkoinen on aina valkoinen, joten valintani voiton sattuessa kohdalle olisi valkoinen.

 • Taina

  Tuo valkoinen sopisi upeasti minun pukeutumishuoneeseen. Voisi kuunnella musiikkia muusta kuin puhelimesta illan menoihin laittautuessa :)

 • Emlia

  Jälleen kerran koitti kesälesken rooli tälle naiselle. Kesäaamut on ihania, harmi vain etten pääse höpöttelemään muille kuin itselleni. Radio keittiön ikkunalaudalla herättäisi, hymyilyttäisi ja kokkaillessakin olisi kiva kuulla jotain muutakin kuin omaa selostusta ”ja tästä vähän suolaa nooooooooin…”

  Valkoinen <3

 • Tiina T.

  Aivan ihana laite! :) Tulisi kyllä todella tarpeeseen, koska itsekin luovuin aikoinaan exän kanssa yhteen muuttaessa stereoistani. Bluetooth ominaisuus olisi mahtava, kun melkein kaikki musiikki tulee kuunneltua koneelta ja ei veisi paljon tilaakaan. Jos onni suosii, niin valintani olisi valkoinen :)

 • Maarit

  Olen hurahtanut valkoiseen elektroniikkaan. Kotoa löytyy jo valkoinen läppäri, tabletti ja puhelin :) Kaiuttimeni ovat ikivanhat ja johtoakin on jo korjattu teipillä :S Olisin enemmän kuin iloinen jos voisin päivittää myös kaiuttimen upealla Tivolin kaiuttimella, valkoisessa värissä tietenkin :)

 • Voi, miten täydellinen kilpailu! Minun pitäisi voittaa, sillä olen aina voivotellut sitä miten piknikeillä ja muissa ulkona hengailu -tilanteissa puuttuu musiikki! Itselläni ei ole koskaan ollut mitään sopivaa laitetta siihen ja harvemmin kellään ystävistänikään. Eli tällaista on todellakin toivottu tähän osoitteeseen. Tekisi kesän piknik-reissuista vielä astetta nautinnollisempia :) Tuo sopisi aivan täydellisesti kotimme sisustukseenkin – näen valkoisen radion jo mielessäni ikkunalaudallamme sängyn vieressä. Siitä olisi helppo herätessä laittaa musiikki soimaan niin aamutkin alkavat mukavammin :)

 • mmie

  Täällä melkein sama ongelma: tuntuu typerältä hääriä kotona napit korvilla. Minulla tosin on vanhat ministereot, mutta niiden äänenlaatu on vähän mitä sattuu.
  Tuo punainen kaunokainen sopisikin loistavasti musiikin kuunteluun ja kotia kaunistamaan.

 • JenniHL

  Minun pitäisi voittaa tuo laite, koska minulla alkaa piakkoin äitiysloma, ja tarvitsen jonkin radion kotiin, jotta tuntuisi siltä että maailmassa on muitakin ihmisiä x-) Nojoo, vitsi vitsinä, kaipaan musiikkia keittiööni, valkoisena se sopisi täydellisesti sinne :)

 • Anna

  Minulla on hyvät stereot olohuoneessa, mutta asuntoni on niin kummallisen mallinen, että ääni ei kanna millään makuuhuoneeseen saakka. Siellä minulla on ihana lukunurkkaus ja olisi ihana kuunnella musiikkia samalla kun lukee. Tämä olisi loistava siihen!! Väritoiveeni on valkoinen.

 • Ennu

  Ihana kilpailu taas kerran! Juuri minun pitäisi voittaa, sillä tarinani on aivan samanlainen kuin sinun: yhteenmuutossa luovuin omista kaiuttimistani ja nyt yksin asuessani olen kituutellut aivan liian kauan läppärin ja puhelimen varassa. Musiikki on kuitenkin hyvin tärkeä ja jokapäiväinen osa elämääni, joten tähän asiaan pitäisi saada pian muutos. Pieni radio olisi myös täydellinen monille kesäsuunnitelmilleni: piknikkejä, rantaa, kesäjuhlia, grillausta ja pyöräretkiä :)

 • Ona

  Mun nykyinen radioni on vuodelta 1997. Se ei oikein enää pelaa yhteen nykytekniikan kanssa, mutta opiskelijana olen tyytynyt sitten kuuntelemaan tietokoneelta musiikkini. Valkoinen Tivoli olis niin ihana!

 • Ennu

  Hui! Väritoive unohtui. Luotan kaikkeen sopivaan valkoiseen :)

 • Tuuli

  Muutin juurinomaan ensimmäiseen ihanaan pieneen yksiööni. Olen päättänyt etten halua pieneen asuuntooni mitään, mitä en ”rumaa”, joka pistää heti silmään, koska asunto todellakin on pieni :D Radio tosiaan vielä puuttuu ja täälläkin ollaan kuunneltu musaa vain ikivanhalta kannettavalta. Jos tän siis voittaisin ei tarvis ostaa mitään rumaa radiota ja olis samalla Pupulandian tuparilahja :)

 • -M

  Asumme mieheni kanssa eri mantereilla ja yhteisillä rahoilla hankittu Tivoli Audio on uskollisesti reissannut mukanamme kahta kotia eestaas Afrikan ja Suomen väliä jo useamman vuoden. Kun tiedossa on pidempiaikaista eroa, aletaan aina käydä tiukkaa neuvottelua siitä, kuka saa tällä kertaa radion käyttöönsä. Kylläpä vaan helpottaisi parisuhdetta, jos kumpaisellakin olisi oma Tivolinsa yksinäisten iltojen ilona:) Ja valkoisena kiitos.

 • annaeli

  Sähkötön kesämökki. Lapissa. Kesällä haluaisin kuunnella muutakin kuin sääskien ininää, esimerkiksi Lapin kesä -biisiä! :)

 • pex

  mulla on ollut tuollainen, mutta se meni muuttokuormassa hukkaan. Joten ois enemmänkö tervetullut.

 • mais

  voisin kuunella langattomasti, kun inhoan niin paljon ylimääräisiä johtoja. Olisi myös tyylikään näköinen sisustukseen.

 • Mari

  Juuri tuollainen pieni ja tyylikäs radio olisi niin täydellinen – ja valkoisena tietenkin! :) Pienessä asunnossa stereot vievät liikaa tilaa, joten tuollainen pieni radio sopisi enemmän kuin hyvin asuntooni. Ja kiitos blogistasi! Täältä olen saanut monia hyviä ideoita vaatetukseen ja sisustukseen.

 • Shini

  Muutin vastikään yksiöstä isompaan kämppään, jossa on erilinen keittiö. Stereot ovat luonnollisesti olohuoneessa, mutta aamulla keittiössä aamupalaa syödessä on ikävä radiota. En haluaisi aamutuimaan vääntää volumia olkkarista niin isoksi, että se kuuluisi keittiöön asti, joten oonkin jo jonkin aikaa haaveillut keittiöön Tivoli-radiota, josta voisi kuunnella radiota aamupalaa syödessä ja kokkaillessa. Valkoinen sopisi parhaiten meidän jo nyt värikkääseen keittiöön. :)

 • Anna

  Ihana Tivoli on ollut haaveissa siitä lähtien kun niitä alkoi ilmestyä sisustuslehtien kuviin monta vuotta sitten. Opiskelijabudjetin vuoksi haaveita ei kuitenkaan ole voitu toteuttaa… Musiikin ollessa erottamaton osa jokapäiväistä elämääni, olisi ihanaa, että vihdoinkin omistaisi kunnon laitteen, joka antaisi musiikin päästä oikeuksiinsa! Värivaihtoehtona valitsisin luonnollisesti valkoisen, sillä se sulautuisi saumattomasti sisustukseeni.

 • Kettutyttö

  Oi, tällainen radio olisi niin kätevä ja wau kuinka hieno! Itse tarvitsisin juuri nyt hyvää musaa kotiini työhuoneelle, jossa väännän animaatioelokuvaa 24/7. Olisi leppoisampaa tehdä taidetta, kun olisi inspiroivaa musiikkia! Ja elokuvastakin tulisi varmastikin parempi. Valitsisin radion valkoisena, se sopisi taideteosten kanssa parhaiten yhteen :)

 • Liisa

  Koska meillä ei ole keittiössä enää toimivaa radiota, vietän kuitenkin keittössä melkein enemmän aikaa kuin missään muussa huoneessa ja musiikin kuuntelu ruuanlaiton lomassa tekee siitä hommasta huomattavasti leppoisampaa.

  ”ruoanlaittoon kyllästynyt kotiäiti”

 • Liisa

  Ai niin – värivalintana valkoinen:)

 • Emilia M

  Voi tämä olisi niin ihana voittaa! Juuri eilen kaupungilla kuulin musiikkia ja ajattelin, että mulla on niin ikävä musiikkia, kun ei ole kunnon kuuntelulaitteita. Keittiön radio ei enää toimi ja tietokoneelta on ikävä kuunnella. Tuo valkoinen pieni Tivoli olisi niin ihana ja sitä olisi helppo siirrellä paikasta toiseen fiiliksen mukaan!

 • Kaisa

  Mä haluaisin voittaa tuon ihanan pienen radion/soittimen kun mies ei mulle sellaista suostu ostamaan koska sitä ei kuulemma tarvita (onhan meillä hemmetin kallis ja tehokas kotiteatterijärjestelmä). Mulle toi olis niiiiiin mieluinen laite, ja kompaktin kokonsa puolesta voisin kuunnella sillä musiikkia suoraan kaiuttimesta muissakin huoneissa kuin vaan olohuoneessa (muunmuassa tiskatessa! :) Hommasta tulisi heti 99% siedettävämpää). Tuollaisesta olen haaveillut jo viimeiset 2 ja puoli vuotta :) Sininen väri olis aika cool :)

 • SaR

  Tuo valkoinen olisi minulle aivan täydellinen! Haluaisin sijoittaa sellaisen itselleni kaveriksi keittiöön, jotta tiskatessa ja ruokaa laittaessa saisi kuunnella muutakin kuin liesituulettimen hurinaa tai astioiden kolinaa :)

 • Suvia

  Tuollainen sopisi täydellisesti keittiööni punaisen jenkkijääkaapin kanssa. Väreistä paras olisi siis tuo punainen, mutta myös musta ja valkoinen toimisivat.

 • Anna

  Minun pitäisi ehdottomasti voittaa tuollainen, koska juuri pari päivää sitten puhuin kyseisestä laitteesta poikaystäväni kanssa ja totesimme kuinka kätevä tuon kautta olisi niin kuunnella musiikkia vaikkapa kesäisellä piknikillä. Väri voisi olla vaikka tuo valkoinen :)

 • Minna

  Valkoinen radio sopisi täydellisesti kylppäriin, piristäisi aamumeikkailuja…

 • Jen

  Tuollainen valkoinen pikkuradio olisi ihan huippu kamu mukaan puistoon, piknikille ja rannalle. Olipa meillä sellainen joskus mukana tyttöjen (öisellä) pyörälenkilläkin pyöränsarvesta keikkuvassa kassissa soimassa ja tunnelmaa luomassa :) Minun luonani se pääsisi siis mukaan vaikka minkälaisiin reissuihin!

 • elefanttinainen

  Hyvää syntymäpäivää Pupulandialle!

  Minun pitäisi voittaa, koska edellinen stereosettini on susiruma suuri musta möhkäle, jonka olen saanut äidiltä ja isältä joululahjaksi vuonna 1993. Olen muuttamassa, ja en hypi riemusta siitä ajatuksesta, että roudaisin sen uuteen kotiini.

  Mieluiten ottaisin tuon valkoisen :)

 • Jeeti

  Valitsisin valkoisen version. Radion hankinta on jokatapauksessa edessä ja mikä olisikaan parempi kuin voittaa sellainen! :) Jätän koiralle aina radion päälle kun jätän sen yksin ja nykyinen radio temppuilee ja soittaa vain yhtä kanavaa joka ikävä kyllä ei ole se kanava mistä parhaat kappaleet tulevat. Olen tarkka sisutuksesta ja kaikki muu kodissa on tarkasti harkittua ja kaunista mutta tämän hetkinen radio on kodin ruma ankanpoikanen. Tämä ihana radio tulisi soimaan joka päivä ja olisi ihana lisä sisustukseen :)

 • Heartbeats

  Moikka Jenni,

  Törmäsin toissapäivänä erääseen Tommy Tabermannin runoon, joka kosketti minua vastarakastunutta suuresti. Musiikki ja rakkaus, kaksi elämäni tärkeintä asiaa, ja silti tavallaan yksi ja sama asia. Tiedät varmaan, miten paljon joku tietty biisi voikaan liikuttaa? Ymmärrän siis tarpeesi kunnon musalaitteille aivan täysin, ja olisi mahtavaa itsekin omistaa tuo Tivoli Audion valkoinen radio. Loppuun vielä mainitsemani runo, ihanaa kevättä ja toteutuneita unelmia sinulle!

  ”Tulit elämääni hiljaa hiipien. Arasti, ujosti, sanoillasi kosketit. Tulit sydämeeni varkain. Puolet veit, puolen annoit, täysikö olen nyt. Sydämeni sivuäänen sai. Sydän herkeämättä lyö, oli päivä tai yö. ”

  – Tommy Tabermann

 • Tripster

  Oi, onpa söpö radio! Ennen meillä, minulla ja avomiehelläni, oli vähän tuon näköinen (mutta paljon halvempi tapaus) keittiössä, ja koska kokkaan paljon, kuuntelin aina radiota samalla. Viime vuonna erosimme, ja mies vei radion mennessään. Keittiössä on ollut sen jälkeen hiljaista, kun yksin siellä lähinnä tulee oltua. Siksi tuollainen kaveri olisi kiva :)

 • Tripster

  Niiiin, ja unohtui tuo väriasia: varmaan valitsisin mustan, se ei mene ikinä pois muodista!

 • Ansa

  Voi ihanuus! Avopuolisoni on ruinannut valkoista Tivoli-radiota keittiöömme vaikka kuinka kauan, mutta emme ole sitä rahapulassa raaskineet ostaa. Tämä olisi ihana yllätys hänelle 5.vuotisen taipaleemme kunniaksi! Juhlapäivä nimittäin oli juuri, mutten muistanut häntä lahjoa. Radio korjaisi tilanteen paremmin kuin hyvin. Väriksi toivoisin siten valkoista.

 • Tiia

  Voi että! Paras kisapalkinto ever. Omassa elämässä kaksilahkeinen puolisko on varsinainen hififiilistelijä ja on saanut jossain määrin allekirjoittaneenkin innostumaan. Tivoli Audio on sieltä kauneimmasta päästä ja miellyttää visuaalisesti ja tuollainen valkoinen mätsäisi muihin laitteiseen ja sisustukseen. :)

 • Lara

  Minun pitäisi voittaa, koska eron jälkeen stereot&kaiuttimet jäivät miehelle ja haluaisin kuunnella piristävää musiikkia uudessa omassa kodissa valkoisesta Pal-radiosta.

 • johanna

  oi, nää on niin ihania radioita! Oma tällainen puuttuu vaan vielä. Sopisi täydellisesti mun makkarin sisustukseen tuo valkoinen:)

 • Kit

  Oi mitä hurmureita! Näin kesän kynnyksellä houkuttelee eniten tuo raikkaan valkoinen väri – en ymmärrä, miksi niin monet elektroniikkavermeet tehdään yhä usein vain mustiksi! iPadien suosion myötä muutkin merkit ovat viimein alkaneet valmistaa valkoisiakin, joissa pölykään ei niin näy. Ihanaa :) Tämä Tivolin radio ratkaisisi meillä kotona poikaystävän kanssa käydyn kinan siitä, käytetäänkö meillä rumaa pötkyläradiota, jossa on kuitenkin mainio äänentoisto vai trendikästä mallia, jossa ääni ei toisen osapuolen mielestä ole riittävän hyvä… Tähän malliin molemmat varmasti olisivat tyytyväisiä:)

 • Kyseisen radion voittaminen ilahduttaisi minua suunnattomasti, sillä olen musiikin suurkuluttaja, mutta kannettavan kaiuttimet eivät oiken päästä lempiartistejani oikeuksiinsa. Erityisesti nauttisin radiosta valkoisen värisenä. :)

 • maimikki

  Vau! Tivolin radiot on niin hienoja! Kaikki kalusteeni ja sisustusesineeni ovat vanhoja tai ”uusvanhoja”, joten tuollainen retroradio sopisi kotiini kuin tehty! Värivaihtoehtoni olisi musta. :)

 • H

  Vuosien seurailun jälkeen nyt on vihdoin pakko osallistua kisaan! Kuusi vuotta olen elänyt ilman tv:tä ja radiota ja melkein yhtä kauan olen silmäillyt pieniä radioita kuitenkaan vielä löytämättä sopivaa ja kohtuuhintaista yksilöä. Musta pal saisi hyvän kodin keittiönurkkauksessani.

 • Lim

  No koska olen haaveillut tuollaisesta radiosta siitä asti kun ensi kerran näin… 2006? Kuuntelen paljon musiikkia mutta kuunteluvälineistöni on ihan katastrofaalinen, kämppään ei mahdu stereoita, kaikki kalliimmat kuulokkeeni ovat ajan mittaan hajonneet, ja kuuntelen pääasiassa tietokoneen kautta ja halvoilla televisiokuulokkeilla. Äänentoisto on niin laadutonta että korvissa suhisee. Tuolla radiolla ääni olisi parempi, ja kaiuttimen saisi pidettyä etäämmällä -kuuloystävällisempää. Ja koonsa puolesta se mahtuisi tähänkin kämppään – valkoisena tietty!

 • Paula

  Oi, valkoinen Tivoli palauttaisi musiikin minunkin kotiini. Olisi ihanaa aloittaa kesäaamut kunnon kuulokkeista kumpuavan lempimusiikin tahdissa!

 • Kokatessa olisi mukava kuunnella radiota, vaikka juuri tuollaisesta valkoisesta radiosta. Ja tiskaaminenkin sujuisi rattoisasti ;)

 • Laura

  Ostin kerran jostain halpahallista kahdellakympillä sellasen ’puisen’ retroradion, se oli ihan mahatavn näköinen ja sopi meidän sisustustyyliin ku nenä päähän. Noh, ylpeänä kiikutin sen kotiin ja iskin töpselin seinään.. harmi vaan ettei radion taajuudet kuuluneet yhdessäkään huoneessa meidän asunnossa. Vessan ja vaatehuoneenkin kävin läpi:D Mieheni totesi ettei tollasista halpahalli malleista oikein ole mihinkään.. harmitti kyllä niin vietävästi. Sen jälkeen päätin että panostaisin seuraavaan radioon hieman enemmän kuin 20euron verran. Olisi mahtavaa voittaa tuo musta radio, sopisi meidän keittiöön paremmin kuin mihinkään muualle:)

 • Lasikauris

  Valkoinen ja söpö Pal-radio saisi kunniapaikan pöydältäni, jolla piirtelen, istuskelen, mietiskelen ja pohdiskelen asioita. Pientä arjen luksusta ja iloa omalle pääkopalle! :)

 • Hanna

  Sininen musapeli olisi ihana. Täällä olisi myös kyseiselle laitteelle lämmin vastaanotto!

 • Hanna

  Rakas, roskalavalta aikoinaan pelastettu, 50-luvun rahiseva putkiradio aukesi ennen silmiä aamuisin. Se teki remontista kevyempää, muutosta hauskempaa ja iltapalasta romanttisempaa. Se syötti aiheita keskusteluun, muistutti vanhoista hiteistä ja esitteli uutta kiinnostavaa musiikkia. Se ilahdutti ja lohdutti vuodesta toiseen, piti minut järjissään, tsemppasi ja haastoi toisinaan tanssimaankin. Yhtenä aamuna se ei enää jaksanut ja koti hiljeni aivan kummalliseksi. Nyt voi ei osu leipään, työt kasaantuvat, ajatukset harhailevat ja kaikki tuntuu ankealta, tänne tarvitaan kipeästi uusi, kaunis, valkoinen radio.

 • Elisa

  Mun pitäisi voittaa ehdottomasti punainen Bluetooth- Tivoli, jotta voisimme vuorotellen toimiston tyttöjen kanssa luukuttaa omaa suosikki pehmopoppia spotifystä ihan vaan poikavahvistuksia ärsyttääksemme;) täällä on nääs menossa pienimuotoinen musiikkikukkojen soidinleikki!

 • SuskiV.

  Oih! Ikuna en ole näistä mitään voittanut, joten nyt olisi aika! Hankimme keittiöön String System -hyllykön ja sen myötä emme kertakaikkisesti enää voineet sijoittaa hyllyköön vanhaa rumaa ja ruhjuista stereota. Nyt hankintalistalla nimenomaan olisi tämä Tivoli Audio, jossa totisesti kohtaavat minun ulkonäkö- ja mieheni äänenlaatuvaatimukset! Musta olisi valintani, mikäli onni osuu kohdalle!

 • kultaisen

  Muutto on edessä ja aikas rahattomina ollaan poikaystävä kanssa liikenteessä.. tuo pikkunen söpöläinen toisi paljon iloa pieneen yksiöömme ja olisi ensimmäinen askel kauniimpaa sisustusta(: ja valkoinen tietysti väriltään!

 • Veera1

  Ihan mahtavaa, että näissä on tuo bluetooth -ominaisuus. Haluaisin omaan keittiööni ruoanlaittoa siivittämään valkoisen soittimen :)

 • Noora

  Rakastan musiikin kuuntelua ja pienempään asuntoon muuttaessani luovuin myös isoista kaiuttimista. Nykyään musiikkia tulee kuitenkin kuunneltua harvemmin, sillä kuten sanoit läppärin äänentoisto on aika onneton… Radion pieni koko ehdoton plussa ja mahtuisi ongelmitta pieneenkin asuntoon, ja valkoisena tietysti!

 • Elina V.

  Lastenhuoneeseen sopisi täydellisesti tuo sininen ihanuus!

 • TT

  Minun pitäisi voittaa tämä radio, koska stereoideni rikkoiduttua kuuntelen musiikkia tällä hetkellä vain läppärin kautta kaiuttimista, ja ei se musiikki sieltä yhtä hyvin soi kuin mitä tällaisesta radioista soisi. Ja se on myös niin kaunis! Ottaisin itselleni valkoisen, se on klassinen ja sopisi hyvin sisustukseen.

 • helssunen

  Saisin mukavaa seuraa kun silittelen vaatteita omissa oloissani. Ja väri olisi sininen.

 • Tiina

  Pal-radio on kuin luotu otettavaksi mukaan ihanalle kesä-piknikille Suomenlinnaan. Aurinko, musiikki ja ystävät.

  Värinä valkoinen.

 • Linda

  Äidilläni on kohta synttärit ja tuo valkoinen sopisi täydellisesti hänen pieneen keittiöönsä!

 • magikkpony

  Etenkin näin kesällä radion kuuntelua ja kesäbiisejä kaipaa, kuten niitä juontajien aivottomia höpöttelyjä myös :D Tykkään myös kokkailla, joten sijoittaisin radion keittiöön. Intialaista ruokaa, pirtelöitä ja YleXää olisi tiedossa siis :) Väreistä valitsisin ehdottomasti valkoisen.

 • Piia

  Vanhat 10vuotta vanhat kaiuttimeni hajosivat viime viikolla ja elämä ilman hyvistä kaiuttimista tulevaa musiikkia on kuin elämä ilman hyvää ruokaa (onnistuu, mut voi, kun elämä on kurjempaa!), sitä mieltä tämä musiikin suurkuluttaja on! :D onnettaren suosiessa valitsisin valkoisen kaunottaren!

 • Make

  Noi toi radio on ihan paras! Mökillä oli tuommoinen keltainen, mutta se veteli viimeiset henkäyksensä ja hävis johonkin. Ja on tuntutunut, että ILMAN SITÄ EI TUU TOIMEEN!?!?!? :)
  Ja linnutkin lopettaa kevätliverryksensä ihan kohta, mökkihöperyys odottaa, heh…

 • Essi

  Syitä ihanan radion saamiseen on lukuisia, mutta isoimpana syynä pystyn yhtymään täysin sinuun. Muutossa annoin vanhat isot stereoni pois ja nykyään joudun kuuntelemaan musiikkia vanhan läppärini kamalista kaiuttimista.. eniten kaipaan musiikkia aamuisin kahvia keitellessä, jolloin energiaa harvoin riittää koneen kanssa räpläilemiseen. Radiota kaipaan. Lisäksi kyseinen laite on aivan älyttömän tyylikäs ja sopisi sisustukseen! Valkoinen olisi minulle mieluisin! :)

 • Muutin juuri ennen vappua Muuramesta Tampereelle. Tampere on heti tuntunut kodilta, mitä Muurame ei koskaan ollut. Asunto on aivan ihana, juuri valmistunut ja hyvällä paikalla! Tänne aion oman pesäni rakentaa :) Ja tällä hetkellä mulla just radiona toimii tommonen ihan kauhee rotisko, joka ei mahu mihinkään ja on muutenkin niin ruma esille laitettavaksi! Sisustukseen sopisi parhaiten tuo musta!

 • Krista

  Valitsisin valkoisen ja voittoa toivon hartaasti, sillä rakastan musiikkia ja olisi ihana kuunnella sitä myös vaikka parveekkella ja piknikillä :)

 • MR

  Oih, peukut pystyyn valkoisen Tivolin puolesta! Laite lisäisi varmasti radion kuuntelua ja olisi ah niin tyylikäs sisustuselementti.

 • Sari

  Heippa.

  Mahtava kilpailu.

  Tivolin radioita olen jo pitkään ihaillut. Vanha radioni ei oikein löydä kanavia ja äänenlaatukin on vähän sitäsuntätä.

  Bluetooth-ominaisuus on iso plussa. Omaa lempimusiikkia ja radion sekalaisia kauniin näköisestä (valitsisin valkoisen) laitteesta; mikäs sen mukavampaa. Selkä- ja jalkakipujen piinaavaa kroppaa ja mieltä onneksi musiikki auttaa hieman rentouttaen. Uusi laite langattomana helpottaisi käyttöä suuresti.

  Hyvää synttäriä v ielä blogille!

 • Minulla on oikeastaan ollut pitkään jo sama ongelma kuin sinulla, eli kunnollista musiikkisoitinta ei löydy talosta vaikka hullu musadiggari olenkin. Tällainen miniradio ehdottomasti helpottaisi tilannetta ja mahtavaa kuulla, että myös Bluetooth yhteys toimii tässä! Väriksi valitsisin klassisen valkoisen, joka sopisi kaikenlaisen sisustuksen kanssa.

 • -SeLma-

  Tarvitsen ihan ehdottomasti uuden, ikioman ja söpön radion, jota mies EI saa lainata siksi aikaa, kun maalaa kaiteita tai ikkunanpieliä. Ja punainen on näistä kyllä niin ihanan pirteän värinen, että sen ottaisin, mikäli voitto kohdalleni napsahtaisi.

 • nam!

  Täältäkin uupuvat kaiuttimet kokonaan, eikä opiskelijalla ole varaa ostaa kallista elektroniikkaa. Tällä hetkellä musiikki taustoittaisi kouluhommia, mutta kesällä radion voisi ottaa parvekkeelle ja pihalle, ehkä puistopiknikillekin. Tivolin design on niin nami, että se vaatisi väriä ja pääsyn paraatipaikalle! Valitsisin väriksi punaisen ihan vain siksi, että kapine saisi ansaitsemansa huomion. Ja onhan se herkullisen näköinen!

 • rouva s

  Tuo PAL on kyllä aina yhtä ihanan näköinen.

  Meillä on nyt vajaan kuukauden ikäinen pikkumies. Itse musiikkifriikkinä koen, että pieni ihminen tarvitsee myös laitteen musiikkia varten (ja tuolla jos millä on hyvä soittaa vaikka rauhoittavaa nukkumamusiikkia).
  Jos onni suosisi, ottaisin meille tuon sinisen version. Valkoinen olisi upea, mutta sininen sopisi pikkumiehen huoneeseen oikein hyvin. :)

 • i

  valkoinen PAL olisi täydellinen tunnelman luoja kylpyhetkiin ja piknikeille..

 • Hellm

  Uusi kotini tarvitsisi juuri tällaisen, nykyään kun musiikkia joutuu aina kuunnella vain tietokoneelta ja valkoisena tietenkin!

 • Rairai

  Ehdottomasti tuo kaunis valkoinen sopisi remontoituun keittiööni, vanha radioni mnei rikki viime syksynä ja nyt uuteen keittiööni sopisi kaunis pieni ja valkoinen radio.

 • essis

  Toivoisin voittavani radion kesämökillemme, valkoinen on suosikkini.

 • Kukka

  Voi miten ihana vempele! Ja minun pitäisi voittaa se, koska olen vuosikausia ollut musiikinkuuntelun suhteen läppärin varassa ihan vain siitä syystä, etten ole löytänyt tarpeeksi kaunista vehjettä sitä virkaa toimittamaan. :)

 • Kukka

  Niin, ja valkoinen tietysti. :)

 • tessa

  Tykkään ”popittaa” musiikkia siskojeni kanssa, mutta veljeni ryövättyä kajarini ja läppärini rikki mentyä tuommoinen söpö radio olisi tarpeellinen ja mieluinen punaisena.

 • Mai

  Auh, mikä kilpailu, tämän haluan! Meillä ei ole tiskikonetta, joten haaveissa on jo pitkään ollut radio keittiöön tiskausseuraksi. Valitsisin punaisen.

 • Sude

  Minulla alkaa parin kuukauden päästä vauvarumba ja luulen että sitten tarvitaan audiomuotoista viihdykettä reippahasti! Myös pieni piristys olisi paikallaan – laskin juuri olleeni raskauden takia lääkärin määräämässä vuodelevossa kivat 2,5kk, ja vielä 2kk pitäisi vuoteenomana jaksaa :D Lepääminen on yllättävän rankkaa, ja jostain syystä ihmisen kokoisten kaiuttimien raahaminen makuuhuoneeseen ei kovin kiihota.
  Tuo valkoinen olisi siis valintani jos mäihä kävisi!

 • Camilla

  Jos voittaisin, haluaisin valkoisena (: Mulla on sellainen 10 vuotta vanha (hirveän ruma!) rotisko, uudelle olis todellakin tarvetta!

 • Tuulia

  vietämme syksyllä rakkaani kanssa häitä samalla muuttaen omaan kotikoloomme – valkoista radiota olisi ihana kuunnella muuttolaatikoita kantaessa!

 • Marika

  Miksi minun pitäisi saada Pal-radio? No, koska tuo on ihan syötävän suloinen ja olen nyt vallan ihastunut siihen. Ja tuo punainen varsinkin piristäisi päivää kuin päivää ja sopisi kuin nakutettu värikylläiseen kämppääni. <3

 • Tomi

  Omille stereoille kävi vähän samalla tavalla, heitin ne eron jälkeen roskiin, koska ne muistutti exästä koko ajan. Reilu viisi vuotta yksinäistaloutta ylläpitäneenä olen sittemmin vakuuttunut, että kyseessä oli yksi typerimpiä päähänpistoja koskaan. Läppärin kaiuttimet — voi luoja. Oispa valkoinen Tivoli Audio.

 • Sara

  Pitkään hankintalistalla ollut radio, ja pari kaupan huonolaatusta ostettu, mutta aina ollut jotain vikaa tai muuten rikkinäisiä radioita. Nyt olisi kyllä ihana voittaa täydellinen radio :) Musta olisi ihana :)

 • Tarvitsen radion, koska en voi elää ilman musiikkia!

  Arvoin kauan mustan ja valkoisen radion välillä, mutta taidan päätyä mustaan.

 • Ai niin, ja s-postini näet parhaiten klikkaamalla blogiini! :)

 • marjapuuro

  Mahtava kilpailu! Valkoinen kaiutin sopisi pieneen vaaleaan asuntooni täydellisesti. Tähän asti olen odotellut, että pätevä stereolaitteisto saapuisi kotiini jonkun miehen kylkiäisenä, mutta koska sitä päivää ei ole näkynyt, voisi olla aika hankkia kunnon systeemit ihan omin päin :)

 • Santsu

  Oi että, Tivolin radio on ollut toiveissa jo todella pitkään. Musiikin kuuntelu on minulle, kuten monelle muullekin, erittäin tärkeä voimavara. Niin piirtäminen, tiskaus, kokkaus kuin voimistelukin sujuu mukavasti musiikkia kuunnellen. Valitettavasti musiikkielämykseni ovat hieman kärsineet kun kunnolliseen laitteeseen ei ole ollut varaa, vaan on ollut tyytyminen kannettavan tietokoneen äänentoistoon. Pal miellyttäisi lisäksi ulkonäöllään. Valkoinen kaunistus sopisi kivasti kotimme tyyliin ja kulkisi varmasti mukaan piknikille ja rannallekin :)

 • Linda

  Oi kyllä nuo on vaan niin kauniita, monta vuotta pitänyt jo hankkia oma tivoli, mutta aina se on siirtynyt eteenpäin. Nyt kuitenkin kuukauden (!!) päästä on viimein muutto ihan ikiomaan kämppään niin sinne kun tuollaisen radion saisi! Kaverillani onkin pari vuotta vanha tivoli ja se on ollut hurjan kätevä rannalla makoillessa ja mökillä ollessa :) Koska kaverillani on valkoinen tivoli pysynyt siistissä kunnossa, vaikka on kuskailtu ympäri Suomea uskaltaisin itsekkin valita valkoisen mikäli voitto tulisi.

 • Pallero

  Olen jo pitkään himoinnut Tivoli Audion pikku radiota – yhdistyyhän siinä muotoilijan silmää hivelevä design sekä hifistelijänkin kelpuuttama äänentoisto! Hankinta on koko ajan mielessä, mutta en kelpuuta keittiööni halpaa kopiota vaan säästän sinnikkäästi saadakseni mieleiseni. Samalla unelmoiden aamusta jolloin voin vaan napsauttaa musiikin päälle ja alkaa kahvin keittoon radion sulosointuja kuunnellen. Todellisuudessa kun käynnistelen ensin hitaan läppärin, jonka tuuletin vetelee viimeisiään :)
  Elämä kaipaa ehdottomasti väriläiskiä, joten jos voitto osuu kohdalle niin kyllä valintani kallistuisi tuonne sinisen puolelle!

 • Sinituulia

  Oi, minä juuri tarvitsisin tuollaisen söpön pienen soittimen musiikin kuunteluun. Entisestä pinkistä (!?) cd/radiosoittimestani on jo antennikin katkennut! Minulla on tapana kuunnella musiikkia aamulla samalla kun hoidan aamutoimiani, ja tuon pienen soittimen saisi kätevästi myös kylppäriin meikkailujen ajaksi, eikä musiikin tarvitsisi huutaa olohuoneessa niin lujalla. Naapuritkin kiittäisivät, heh! ;) Väriksi valitsisin mustan.

 • Rakastan pikniköintiä ja parhaalla piknikillä soi taustalla reggae! Kaikki aiemmin käyttämäni radioviritelmäni ovat kuitenkin johtaneet siihen, että yksi voi kuunnella musiikkia kerrallaan korva kiinni kaiuttimessa. Asiaan tarvitaan pikainen muutos! ;) Niin ja valkoinen miellyttää silmää eniten. :)

 • souris

  voi, olen aivan ulalla maailmanmenosta ja radiossa soivista uusista hitestä…koska en omista radiota laisinkaan! olisi ihanaa kokata keittiössä tuollaisen ihanuuden soidessa vieressä, sininen sopisi laventelinsiniseen keittiööni kuin nakutettu:-) Souris

 • Tilla

  Menin tyhmänä ostamaan halpis kopion kyseisestä laitteesta ja kärsinyt jo usean kuukauden surkeasta äänenlaadusta! Jos toiveeni toteutuu nautin lempimusiikistani piknikillä valkoisesta radiosta!:)

 • Tee

  Punainen! Punainen! Punainen! Niinhän se menee, että mitä pienempi pöhistin niin sitä suurempi ääni. Minä tartteen taustamusiikkia terassille, kun möyhennän takapihan kukkapenkkejä uuteen uskoon pitkin kesää.

 • Tia

  Minä olen myöskin joutunut elämään läppärini kämäisten kajareiden kanssa jo aivan liian kauan, kun opiskelijalla tuntuu olevan aina liian vähän rahaa ja liikaa ostettavia asioita, joten kauttimet ovat toistaiseksi jääneet kauppaan odottamaan parempia aikoja. Mutta eihän se läppärin huonolaatuinen kajari tällaista musiikkiriippuvaista oikein tyydytä, joten kotiuttaisin tuollaisen kaunokaisen mielelläni :) Valkoisena, kiitos. :P

 • Jenny

  oi ihania värejä nuo kaikki! musta on hienoimman värinen kuitenkin, se sopii kaikkialle : ) ja perusteluina sen verran, että kuljen aika paljon ympäriinsä ja tuommoinen musalaite olisi kompaktin kokoinen pakkaus, joka kulkisi kätevästi mukana piknikille tai etkoille tai oikeastaan mihin vain..

 • Tuomass

  Kesällä radio olisi kätevä ottaa mukaan mökille. Väreistä valitsisin mustan.

 • Tuia

  Jotta voisin antaa radion sisarelleni lahjaksi. Heiltä puuttuu kotoa kunnon pikkuradio, jonka tahdissa kummilapseni voisivat tanssia ja laulaa. Värisuosikki – valkoinen.

 • Minun pitäisi voittaa, koska oma, ikivanhani (siis ihan oikeasti, varmasti ainakin 15 vuotta vanha!) stereosysteemini alkaa vetää viimeisiään ja pelkään, että mitäs sitten teen kun se hajoaa. Varat on tietysti opiskelijalla aina vähissä ja olen ihan pulassa tekniikan kanssa. Tuollainen paikkaisi tätä pulmaa ja toisaalta sen saisi mukaan minne tahansa, kuten rakastamilleni kesäpiknikeille lähipuistoon tai kauemmaksikin. Sinisen ottaisin ehdottomasti, vanha lempivärini on taas vallannut mieleni ryminällä.

 • mimi

  Ihania! Tollaisen punaisen haluisin tähän minimaalisen kokoiseen opiskelijakämppääni, josta kaiuttimet vielä uupuvat. :)

 • Kati

  Mie tarviisiin tuollaisen punaisen pikkuvehkeen keittiöön, ois kiva kuunnella aamuisin musiikkia :)

 • Paulina Blomström

  minun pitäisi voittaa koska olen myös musaihminen ja tykkään kunnella musikkia kotona. eilen sattuin myös semmoinen juttu että tietokone kuoli.

  Joten nyt en voi aamuisin kuunella radiota mitä aina teen. laitan aina ensinmäisenä koneen päälle ja musiikki soimaan.
  joten tämä pieni radio ruokapäydällä olisi aivan mahtava, ei aina tarvitsisi avata konetta, eiku radio päälle ja musa soimaan.

  Jos voittaisin ottaisin valkoisen

 • Riikka

  Onnea blogisynttäreiden johdosta! 6 vuotta on kunnioitettavan pitkä aika tuulisessa blogimaailmassa!
  Ja kiitos mahtavasta kilpailusta! Yllätyin positiivisesti tästä Tivoli Audion uudesta laitteesta, nyt on mukana myös bluetooth-ominaisuus. Design on mahtavan yksikertaistettu, tuttua tyyliä aiemmista malleista.
  Laitteelle tulisi paljon käyttöä! Pysyvä koti sille varmasti löytyisi keittiöstä, pienen lapsen perheessä tulee aika paljon aikaa vietettyä keittiöpuuhissa ja ne hommat olisivat ehdottomasti mukavampia musiikin soidessa. Ottaisin sen mukaan myös metsäretkille ja mökkireissuille radioksi ja soittamaan lastenlauluja tiukan paikan tullen. Tuota kelpaisi katsella ja kuunnella myös niinä harvoina hetkinä kun perhe hoidossa ja on aikaa istua ystävien kanssa vapaa-illan vietossa!
  Laite näyttää upealta kaikissa väreissä, mutta mieluisimmaksi valikoitui valkoinen!

 • Eveliina

  Toivoisin niin kovasti tuota mustaa piristämään musiikillaan ja kauneudellaan muuten niin remontintarpeessa olevaa kotiani. Arvonassa siis mukana!

 • s

  Vau mikä synttärikilpailu! Täytyyhän tähän itsekin ottaa osaa kun on moiseen säästänyt jo pienen tovin. Esteetikkona en tahdo tehdä kompromisseja valitessani tuotteita kotiini ja TivoliAudion kanssa niitä ei tarvitse tehdä. Laitteessa yhdistyy kaikki ne ominaisuudet joita tavoittelen. Laite tyydyttää esteetikon silmääni kauniilla ulkomuodollaan. Se kestää aikaa sekä laadukkuutensa, että ulkomuotonsa puolesta, jolloin ekologinen minäni on tyytyväinen. Lisäksi viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä loistava äänentoisto tuo lempikappaleideni kuuntelun uudelle tasolle. Valkoinen väri on selkeä vastaus ajattomuutta ja kauneutta ajatellen :)

 • Rosa

  Itsekin kärsin samaisesta stereoiden puutteesta kuin sinä, joten siksi tällainen olisi kätsä laite. Voisin valita punaisen, koska tietokoneenikin on sitä, ja näistä tulisi siten soma pari. :)

 • Annukka

  Jotta uusi kotini saisi kaipaamaansa musiikkia :) Valkoinen olisi valintani :)

 • madelein

  Olisi mahtavaa voittaa näin näppärä radio. Mutta ei itselleni vaan rakkaalle ystävälle, joka soittaa radiota päivät pitkät ja olemme heittäneet kaveriporukassamme jos jonkinlaista vitsiä hänen nykyisestä radiosta (iso ja epäkäytännöllinen rätisevä radio, en tiedä edes mistä luvulta..) Tietäisin ainakin, että tälle on käyttöä joka päivä!

 • Valkoinen olisi ihan täydellinen meidän keittiön mustalle tasolle. Ihana!

 • ella

  Kuuntelen radiota lähinnä autossa, eli erittäin harvoin. Tähän vaikuttaa varmaan osaltaan se, etten omista radiota. Tästä syystä minun pitäisikin voittaa valkoinen Pal-radio :)

 • kattta

  Minun pitäisi saada PAL, koska kuuntelen radiota kotona ollessani ihan jatkuvasti. Edellinen vetelee valitettavasti viimeisiään, eikä missään nimessä ole yhtä suloisen näköinen tai kätevän kokoinen kuin tämä versio. Valkoinen on suosikkini väreistä!

 • Pirita

  Loistava kilpailu! Toivon voittoa omaan pienempääkin pienempään kotiini, joka kevään epäonnisten tuulien jälkeen ansaitsisi jotakin kaunista, ajatonta ja ajatuksella suunniteltua. Valkoinen on kaunein.

 • Anna

  Muutin pari kuukautta sitten ekaan omaan kämppään, eikä tällaisella opiskelijabudjetilla oikein musakamoja ostella ja tietokoneen oma stereo on laatua kökkö… Joten tuollainen valkoinen radio olisi oikea unelma ((:

 • Get lucky

  Ihana valkoinen Tivoli audio olisi juuri sopiva uuteen kotiini. Itsekin olen tässä hetkisen läppärilta musiikkia joutunut kuuntelemaan, joten tanssiharjoitukseni pikku olohuoneessani sujuisivat varmasti paremmin, jos kuulisin musiikinkin paremmin :D

 • Pilvi Hongisto

  Ihania! Haluaisin kaiuttimen sen takia, että olen juuri onnistunut vihdoin ja viimein päivittämään huoneeni sisustuksen pois siitä ala-asteella virittämästäni mallista, ja ainut mitä täältä puuttuu on musiikki! Mulla kun ei ole mitään kaiuttimia ja aika harvoin jaksan edes koneelle raahautua. Radiokin on vain herätyskelloradio, joten laatu on, no sanotaanko, mielenkiintoinen. Autoon olen sentään saanut kunnon kajarit vielä kun saisi huoneeseenkin! Ps. Valkoinen sopisi mainiosti ihanan uuden huoneeni värimaailmaan ;)

 • Cael

  Minun pitäisi voittaa radio, koska erosin kumppanista, koska hän ei osannut arvostaa millään tavalla musiikkia, sen kuuntelemista eikä omaa lauluharrastustani. Sen takia en voinut koskaan tehdä mitään musiikkiin liittyvää, enkä ostamaan uusia laitteita. Mutta onneksi kaikki on nyt muuttunut täysin, ja radio olisi hyvä – hmm – muistutus, ettei pidä langeta henkilöihin, jotka eivät arvosta sitä, mitä itse arvostaa. Jos voittaisin, ottaisin valkoisen radion.

 • Susie

  Hei! Kiitos ensinnäkin mahtavasta blogista, tätä lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle.

  Olen tällä hetkellä vaihdossa ja kaipaisin radiota, mutta myös äänentoistolaitetta, jolla voisin kuunnella suomalaista musiikkia koti-ikävää helpottamaan. Radio on lisäksi todella hyödyllinen, kun vihdoin pääsen kesän loputtua takaisin Suomeen, jolloin aion istua jokaisena kauniina päivänä laiturin nokassa ja syödä ruisleipää. Ja toivottavasti kuunnella musiikkia. Valkoinen olisi nappivalinta.

  Mansikantuoksuista kesää kaikille!

 • Lotta

  Kaikenlaiset arkiset askareet sujuvat musiikkia kuunnellen, koska hyvä musiikki tekee jopa tiskaamisesta siedettävää! :) Tällä hetkellä musiikki tulee kuitenkin puhelimen kaiuttimista, jolloin äänen laatu ei korvia hivele. Musta pikku-radio olisi täydellinen ratkaisu tilanteeseen ja aivan mahtava palkinto itselle rankasta keväästä.

 • Mia

  Jos mustan Pal-radion voittaisin, ilosta varmasti tanssisin ja tiskit hetkessä musiikkia kuunnelessa tiskaisin! :P

 • pööpö

  Minun kuuluisi ehdottomasti voittaa, sillä opiskelen muusikoksi, mutta minulla ei ihan tosi ole ollenkaan radioa! Voinkin kuunnella radioa vain autossa, ja pakko myöntää, että erityisesti Bassoa kaipaan myös kotioloissa.
  Valintani osuisi ehdottomasti pirteään siniseen, vaikka se ei välttämättä olisikaan se paras värivalinta sisustustani ajatellen.:)

 • Manna

  Muutin vastikään Helsingistä Turkuun (apua) ja uuden kodin sisustus on vielä kohtalaisen kesken. On ollut kiva lukea sun uudesta sisutuksesta, saan ideoita ja inspiraatiota! Väri olisi valkoinen, niin kuin suurin osa sisustuksestani.

 • anna

  mahti kilpailu! tivolia olen kuolannut pitkään, ystävillä sellaisia on ja toimivat tosi hyvin reissuissakin kaiuttimena, mainio vempele. toki keittiömmekin kaipaa radiota ja tuo valkoinen olisi sinne juuri passeli :)!

 • Amamba

  Minun pitäisi voittaa radio, koska minulla ei ole sellaista eikä ole edes CD-soitinta. Spotifyssakin saa kuunnella vain 10 tuntia musiikkia. :D Radiota tykkäisin kuunnella, mutta jotenkin sitä ei tule kuunneltua tietokoneen kautta. Olisi hauska napsauttaa laite päälle, kun tulee kotiin ja kuunnella juontajien löpinoitä tai Yle Puhetta, joka on ihan paras!

 • Murphy

  Radio kuuluisi ehdottomasti meille, koska kolme lastani joutuvat tällä hetkellä elämään lähes täydellisessä musiikkityhjiössä kotonamme. Meillä ei siis ole minkäälaista kaiutinta mistä kuunnella lasten- tai aikuistenkaan lauluja. Ja punainen on pop!

 • Amamba

  Niin ja valkoisen ottaisin, jos voittaisin. :)

 • maijis

  Ostoslistalla on jo pitkään ollut radio, mutta tähän asti muut jutut ovat menneet edelle. Jos arpaonni osuu kohdalle, haluaisin radion valkoisena.

 • Mii

  Jos voitto osuisi kohdalle, niin valitsisin tuon radion valkoisena versiona. En tosin pitäisi sitä itselläni, vaan lahjoittaisin sen avopuolisolleni hyvityksenä siitä että hän on joutunut tekemään viime aikoina pieniä (no okei, välillä aika isojakin) myönnytyksiä vuokseni. Muutimme yhteen reilu puoli vuotta sitten ja asuntomme pienen koon vuoksi hän joutui viemään lähes puolet musiikkiharrastukseensa liittyvät tavarat ullakolle. Kävelemme usein Stockan elektroniikkaosaston läpi ja joka ikinen kerta hän muistaa kertoa, kuinka hyvä ääni noista laitteista kuulemma lähtee ja miten ”me sitten hankitaan tuo jossain vaiheessa”.

 • tupsukka

  Tuo punanen on aivan ihana ja kaunis! Varmasti kestää ja en kyllästyisi. Ihan unelma radio :)

 • Norway

  Ooh, tuollainen punainen radio sopisi sisustukseni väreihin kuin nappi silmään! Tällä hetkellä radioni on juurikin ruma ja aivan väärän värinen kelloradio, jonka olen yrittänyt parhaani mukaan piilottaa näkyvistä siten, että sitä kuitenkin onnistuu käyttää helposti. Uusi, kaunis radio tulisi todella tarpeeseen!

 • Iida

  Oih, rakastan noita Tivoli Audion laitteita! Noista väreistä haluaisin ehdottomasti punaisen. Olen muuttamassa nyt kesäksi Helsinkiin ekaa kertaa pois kotoa, ja laite tulisi todellakin tarpeeseen! Tuollainen tyylikäs ja ajaton laite tulisi seuraamaan mukana kyllä myös kaikkiin tuleviin kaupunkeihin ja asuntoihin myös. :)

 • Niina

  Musiikin avulla saan työt käyntiin laiskempinakin päivinä, ja tuo valkoinen sopisi hyvin työhuoneen hyllylle.

 • Inkku

  Hyvää synttäriä Pupulandialle! Olen ihastellut siskoni vaaleanpunaista Tivolia, mutta nämä söpöläiset ovat vielä ihastuttavamman näköisiä. Ihan vaan siksi voisin voittaa, että saisin minäkin kotiini soivan söpöläisen aamuhetkiä piristämään :)

 • Sanni

  Muutin 2012 vuoden elokuussa omaan asuntoon, mutta vieläkään en ole saanut hankittua omaa radioita. Ennen muuttoa kuuntelin aina aamuisin musiikkia aamupalaa syödessä ja aamutoimia tehdessä. Iltaisin vietin aikaa kuuntelemalla hyvää musiikkia. Tällä hetkellä minulla ei ole siihen mahdollisuutta… Siksi haluaisin sinisen tivoli audion radion.:)

 • Jenni P.

  Tälläisen olen ajatellut ostaa, on aivan ihana! Musta sopisi meidän keittiöön.

 • Jenni P.

  Tälläisen olen ajatellut ostaa, on aivan ihana! Musta sopisi meidän keittiöön.

 • anni--

  Minun pitäisi voittaa, koska tarvitsisin pientä ja kompaktia kaiutinta itselleni, jossa on hyvä äänenlaatu ja jolla voi kuunnella musiikkia erinäköisistä laitteista:) Noista tivoli audioista on jo entuudestaan hyviä kokemuksia! Värinä valkoinen:)

 • Tsinnia

  Radio olisi aika ihana keittiössä kokkailun taustasolinana! Ehdottomasti valkoisena, kiitos :)

 • idieh

  Olen yleensä porukan musiikkivastaava piknikeillä ja muilla kinkereillä kun kunnon soittimia ei ole käytettävissä, mutta puhelimen kaiuttimen puhti ei ole parhaasta päästä…Valkoinen sopisi täydellisesti valkeaan iPhonePaavoon ja tekisi tulevasta kesästä vielä paremman :)

 • Elmaa

  Aina kun olen kuljeskellut jossain elektroniikka kaupassa oon kattonu noita ihania radioita suureina silminä, niin ihania ja käteviä. Toi sininen olisi hyvä ja raikas väri ikkunan viereen. Oon iso musiikki kuuntelia mutta tietokone on vähän rikki ja minulla ei ole radiota, niin ton musiikin kuuntelu on vähän huonossa tilassa ja sitt plus että olis kiva kuunnella siskoa radiosta kun se aina kysyy että ootko kuullu muo radiossa ja mä en voi vastata muuta kun en :/

 • Sindu

  Oi oi oi! Kyllä tuollainen olisi meidän kaveriporukkaan oikein passeli, sillä vietämme kesällä paljon aikaa piknikillä läheisen järven rannalla. Mukanamme on kaksi värikästä ämpärigrilliä, piknikvilttejä ja tietysti hyvää ruokaa ja seuraa! Seuramme kruunaisia hieno sininen Tivoli Audio radio, joka taustalla soittaisi meille kesäfiilis musaa :)

 • Miira

  Minä niin kovin haluaisin tuon radion siitä yksinkertaisesta syystä, että Tivoli Audio osaa yhdistää hyvän muotoilun toimivuuden kanssa! Usein nuo telkkarit, stereot ovat vähän kohmeloita mutta Tivolit on söpöjä. Puhumattakaan mikä ääni niistä lähtee, ei vedä Clas Ohlsonit niille vertoja. Mutta valkoisen minä ottaisin kotiini, ja kuuntelisin sillä aamusoittolistaani.

 • Voi, haluaisin tuon sinisen. Ja tarvitsisin sitä mökillä, retkellä, pihalla…

 • Olen tässä lähipäivinä muuttamassa jo kymmenettä (!) kertaa viimeisen viiden vuoden aikana. Olen tässä vaiheessa jo aika kypsynyt ylimääräisten tavaroiden kanteluun, ja juuri sitä vanhat, isot ja epätehokkaat stereoni edustavat! Olen tullut lopputulokseen, että tarvitsen vain muutamia hyvinvalittuja, laadukkaita laitteita, ja juuri sitä tivoli edustaisi. Valkoisena kiitos! :)

 • Naanamiia

  No koska mulla on kotona kaksi ihan kamalaa clas ohlson-radiota, joiden äanenlaatu on korvia raastavaa. Plus, että ne on rumia. Tuollaisesta olen haaveillut, mutta en ole raaskinut vielä sijoittaa..Jospa arpaonni osuisi kohdalle :)
  Ja valkoisen ottaisin, jos voittaisin!

 • Lola

  Tivolin radiot on maailman kauneimpia!! Olen musiikkia rakastava taideopiskelija, jolle estetiikka on kaikki kaikessa – siksi Tivolin radio valkoisella värillä olisi ihan unelma! Olen kesän palkattomassa työharjoittelussa ja muutin siksi takaisin vanhempieni luokse, joten pikkuruinen Tivoli olisi myös kokonsa puolesta mahtava lisä pienen huoneeni pöydälle :)

 • RRR

  Sopisi meidän keittiöön todella hyvin. En omaa kovin hyvää sisustussilmää, mutta uskoisin että tämän tyttöystäväkin kelpuuttaisi. Väriksi valitsisin valkoisen, jonka oletan senkin menevän meidän parisuhteen sisustajaosapuolen hyväksynnän läpi.

 • Jemina

  olen juuri muuttamassa takaisin kaupunkiin, joka vei sydämeni. mikä olisikaan parempaa, kuin kuunnella uudessa kodissa musiikkia jostain, joka näyttää noin hyvältä! valkoisena tietenkin.

 • Marianne

  Valkoinen radio kruunaisi tanssihetket vauvani kanssa uudessa tulevassa kodissamme. :)

 • essu

  punainen! ah ja voih! vuosia jo kuolattu tivolin musalaitetta, voiskohan tämä toive oikeasti vihdoinkin toteutua…:):):):) juuri minun pitäisi voittaa se, koska olen yhtä hyvä vaihtoehto kuin kuka tahansa muukin;)

 • Henks

  Traaginen lähtötilanne: pitkään kestäneet rakkaat stereot päättivät lopettaa hedelmällisen yhteistyömme, ja musiikinkuuntelu jäänyt läppärin varaan. Myös töissäni tarvitsen päivittäin musiikkia, ja jo viime talvena kosketushäiriöt alkoivat vaivata ipod-telakkaa, ja siten vaikeuttaneet musiikin soittamista myös töissä.
  Mutta tässäpä oiva tilaisuus paikata kumpikin tilanne! Ihana ja kaunis PUNAINEN soitin kulkisi kätevästi kodin ja töiden väliä.

 • ellijo

  Juurikin Tivoli Audiosta olen haaveillut siitä lähtien kun ensimmäiseen omaan kotiin muutin. Silloin vielä opiskelijana sorruin samannäköiseen, mutta halpaan marketin versioon, mikä ei toimi sitten alkuunkaan (lähinnä keittiön hyllyllä koristeena). Nyt on sitten kuunneltu musiikkia läppäriltä tai minikaiuttimesta ja omat korvat ei sitä kestä, lemppari musiikistakin tulee hirveetä melua hetkessä.. Valkoinen väri sopisi passelisti sisustukseen..

 • Silja

  Olen köyhä (lue: pihi) arkkitehtiopiskelija, ja arvostan hyvää suunnittelua ja musiikkia! Värivalintani olisi musta.

 • Anna

  Täältä uupuu radio kokonaan, joten laitteelle olisi tarvetta! Ja väriksi tietenkin punainen. :)

 • Minttu

  Onnea blogisynttäreiden johdosta! Nuo todellakin ovat tosi kauniita elektroniikkalaitteiksi, itse tykästyin eniten raikkaaseen siniseen. Uskon, että voitto kuuluu juuri sille, jonka kohdalle se osuu. Itse olisin hyvä ehdokas, sillä minulla ei toistaiseksi ole mitään kunnollista musiikinkuunteluvempelettä – ja koska olen hyvä tyyppi! ;)

 • Liina

  Mustan ottaisin, vaikea oli valita! :)

 • Liina

  Eh, perustelu jäi! Mun ja kämppikseni taloudessa tuo olisi aivan ideaali musiikin kuunteluun pienessä keittiössämme, jossa vieraita usein kestitämme. :)

 • lotta

  ooi en kestä. niin söpöjä. mun pitäis varmaan saada toi koska en oo ikinä omistanu radiolaitetta. usko tai älä :D.

 • lotta

  p.s. toi valkoinen olis bueno! :)

 • Nappe

  Antaisin radion poikaystävälleni! Etsin kyseistä radiota ok hintaan ennen joulua koska halusin antaa sen joululahjaksi hänelle, mutta olin niin myöhään liikkeellä että haluamani väriä ja mallia ei ollut juuri silloin saatavilla. Radion olisi kuulunut olla valkoinen! :)

 • MK

  Äänenlaadultaan tuo vempele on koostaan huolimatta yllättävän tehokas, parempaa mukana kuljetettavaa pikkuradiota saa hakea. Akku kestää hyvin eikä lähde särkemään desibelien vähän noustessa.
  Musta on ainut oikea väri, koska voiton osuessa kohdalle radio saisi kunnian jumputtaa keittiössäni, jossa lattioita vauhdittaa shakkiruudut!

 • Olen pitkän aikaa jatkuneen radion välttelyn jälkeen todennut, että soihan sieltä myös hyvää musiikkia kun kaivaaa esille oikeat kanavat. Olisi mahtavaa päästä kuuntelemaan musiikkia sinisestä radiosta, se on aivan ihana!

 • helikaa

  Punainen olisi tuiki tarpeellinen vekotin mökille.

 • Laura

  Valkoinen

 • *T*

  Räppiä ja rokkia
  ja tietysti suomipoppia.
  Kesä varpaita kutittaa
  korvat musiikista nauttia saa.
  Auringon paisteessa ja sade säällä,
  musiikki pitää fiiliksen yllä.

  Valkoisena laite tää,
  saisi mut tanssimaan kohti kesää.

 • Norspa

  Oioioi tuo on juuri se mitä usein muuttava, pikkukämpissä asusteleva opiskelija tarvitsee! Niissä satunnaisissa asuinpaikoissakin viihtyy kun saa tunnelman kohdalleen omanlaisellaan musiikilla :) Ehdottomasti tuollainen valkoinen minulle!

 • Noora

  Minun pitäisi voittaa Pal, koska todennäköisyyslakien mukaan voitto saisi edes tämän kerran osua kohdalleni. Värini olisi valkoinen, koska sopisi parhaiten sisustukseen.

 • Suvi

  Valitsisin ehdottomasti valkoisen. Sopisi kivasti sisustukseen.
  Ostin radion kun hankin koiran (itse kun olin aiemmin kuunnellut radiota koneen tai mobiilin välityksellä), jotta se voi kuunnella sitä kun on yksin kotona. Radio meni kuitenkin rikki ja uusi onkin ollut hankintalistalla.

 • Marmi

  Mä nyt osallistun joka arvontaan täällä :D Sekä kypärä, että tämä radio ovat tuotteita, joita olen himoinnut jo vuosia sitten mutta en ole tullut hankkineeksi. Sininen radio on aivan ihana. Kyllä siitä kelpaisi Yle Puhetta kuunnella ;)Saisi vaihtoon tuon vuosia vanhan mankan, joka rumentaa kirjahyllyä.

 • merikukka

  ääääh, siksi kun minulla ei ole ikinä ollut radiota. Olen aina unelmoinut TivoliAudiosta, mutta hinnan takia en ole raaskinut ostaa.

 • kryp

  Haluaisin voittaa radion äidilleni, jonka uudesta kodista puuttuu vallan musiikinkuunteluvälineet. No, ei äiti mikään levyjenkerääjä ole koskaan ollut, mutta radiota kyllä mielellään kuuntelee, ja vanha mankka sanoi juuri hieman enenen joulua itsensä irti. Se ei vaan löydä yhtään kanavaa ja rätisee niin maar pirusti.

  Olisi siis tosi hienoa antaa äidille vähän myöhässä tuollainen upea lahja, lomapäiviä katsellen… Ja sävelradio soimaan!

  Äidin keittöön sopisi punainen. :)

 • Kirsimerika

  Mulla on ollut jo monta vuotta visio mökistä, auringosta, vanhasta soutuveneestä, pikkujärvenulapasta sekä itsestäni sielä veneessä auringon alla kuuntelemassa tuota pientä kaunista kapistusta. Olisi mieletöntä päästä toteuttamaan! Valkoinen tai punainen sopii parhaiten bikineihin. :)

 • Kiiaa

  Kauhean vaikeaa tämä väri on valita huhhuh! :D Mutta jos voittaisin, niin väri olisi silloin sininen. Siitä rakas 14-vuotta täyttävä pikkusiskonikin pitäisi. :) Joudumme jakamaan siskoni kanssa huoneen, ja tilaa ei ole paljon. Huoneeseemme ei mahdu isokokoista soitinta, joten tuommoinen pikkuinen soitin olisi todella näppärä ja ihana! Tämän soittimen aikoisin siis jakaa siskoni kanssa ja se olisi hänelle oikein mukava ”synttärilahja” :))

 • Lauraee

  Todellakin olisi tarve tällaiselle, veisin rakkaalleni syntymäpäivälahjaksi valkoisen.

 • Piparminttu

  Tämä olisi oikein kiva kesäkaveri:); vaikka sinisenä!

 • garconnet

  Olen aina ihaillut tämän radion kauniin minimalistista muotoilua, mutten ole vielä onnistunut hankkimaan alkuperäistä Tivolia. Vanha halpiskopio tästä radiosta hajosi meillä muutama viikko sitten ja olen siitä asti ollut hankkimassa tilalle uutta, sillä kuuntelen radiota joka päivä kotona. Tämä kilpailu ei olisi voinut tulla yhtään parempaan saumaan! Jos arpaonni osuu kohdalleni niin valitsisin väriksi valkoisen, edellisen seuraajaksi.

 • T

  OI! Minun pitäisi olla onnekas voittaja siksi, että en ole omistanut radiota sitten vanhempien helmoista muutettuani (krhm…2008) ja aika ajoin sellaista kyllä kaipaan… Syitä radion puuttumiseen on kaksi: paitsi että olen hyvin tarkka kotiini muuttavan materian suhteen olen myös pihiäkin pihempi :)
  Tivoli Audion tuotteita haikailevana tämän arvonnan voitto ratkaisisi tilanteen kyllä iisisti – ja tekisi minut iloiseksi! Värini on valkoinen.

 • mirkkumol

  no tuommoi pikkuratio ois kätevä. sais lähelle ja kanavien vaihto sujuis kätevästi. ( :

  vaikka järki valitsis valkosen, ni ottasin ton punasen silti. ( :

 • Sb

  Oho, poikaystävä on viimeaikoina huokaillut Bluetooth-kaiuttimien perään, ja vaikka minä en niin uusista elektroniikkakapistuksista innostuisi, niin ehkä radiota kuuntelemalla pääsisi mukavaan (ja harvinaisempaan) mökkitunnelmaan ihan kotonakin :)

 • sanna

  Olen jokseenkin samanlaisessa tilanteessa kanssasi, mies vei musiikin mennessään ja paljon muutakin..valkoinen raadio solahtaisi huomaamattomasti askeettisen valkoiseen sisustukseeni ( hän vei huonekalut, maalasin kaiken valkoiseksi ja luulen että nautin tästä tyhjyydestä).

 • Eva

  Oi, ihana kilpailu :) Juuri minun pitäisi voittaa tällainen kaunis pikku-radio kahdesta syytä. Ensimmäkin minun ja poikaystäväni asunnossa ei ole radiota tällä hetkellä lainkaan. Toisekseen kaikki elektroniikka, jota meillä on kuuluu poikaystävälleni ja on, juuri niin kuin sinä Jenni postauksessasi kirjoitit, kauhean rumaa ja haluaisin kätkeä sen jonnekin piiloon pois silmistä :D Eli olisi aika, että meilläkin olisi jotain kauniinnäköistä elektroniikka, jonka mielellään laittaisi näkyvästi sisustuksessa esille! Värivalinta olisi ehdottomasti valkoinen. Omaa värivalintaasi et ilmeisesti vielä tahdo paljastaa?

 • hheidi

  Mun pitäis voittaa valkonen Tivoli Audion radio, koska oon ostanu jo kaks halpaa feikkiä ja eihän ne niin hyviä oo ku oikea. Ja valkonen siks, koska feikki no. 2 punanen väri alkaa kyllästyttää..

 • Anni

  Oi, tätä kilpailua kannatti odottaa, sillä olen haaveillut kyseisestä klassikkoradiosta 10-vuotiaasta asti (tuolloin jouduin tyytymään hiukan halvempaan versioon Citymarketista :D)! Tämän lähes 10-vuotisen haaveilun aika voisi olla jo ohi; päiväunen konkretisoituminen tapahtuisi valkoisena Tivoli Audiona työpöydälläni :)

 • EN

  Mulla on tismalleen sama ongelma kuin sulle, eli muuton jäljiltä ei ole vielä kunnon musalaitteita hankittu ja varsinkin keittiö kaipaa radiota!! Aamut kulkisivat huomattavasti jouhevammin musan pauhatessa taustalle. Väriksi ottaisin valkoisen.

 • Tua

  Oi! Olen aina ihaillut Tivolin radioita, mutten ole koskaan raaskinut sellaista ostaa, opiskelija kun olen… Jos voittaisin tuollaisen valkoisen Tivolin, laittaisin sen keittiööni! Rakastan ruoanlaittoa ja leipomista, joten keittiössä tulee vietettyä aikaa. Kokkailun taustamusiikki on tärkeä elementtti, tällä hetkellä se keittiöstäni uupuu…

 • Elina

  Muutin juuri uuteen asuntoon, eikä siellä ole tällä hetkellä puhelinta kummempaa äänentoistoa. Surkeaa, siis. Rahaa ei juuri ylimääräiseen ole, joten pikkumasiina olisi tervetullut! Valitsisin tietysti kauneimman, valkoisen.

 • Pamppis

  Tulisin todella iloiseksi, jos saisin uuden sievän sinisen radion. Minä kuuntelisin Radio Puhetta keittiössäni. Ja välillä jotain ketkutusmusaa arjen piristykseksi.

 • Elina

  Minun pitäisi voittaa tämä ihastuttava radio, koska haluasin antaa sen siskolleni. Hän nauttii musiikin kuuntelusta, mutta omistaa tällä hetkellä huonokuntoisen ja ruman radion. Olisi mahtavaa yllättää rakas siskoni Tivolin huipulla Pal-radiolla!

 • Karoliina

  Minun pitäisi voittaa siksi, että olen juuri muuttanut uuteen asuntoon ja äitini radio tietenkin äidille jäi, joten nyt itse olen vailla radiota! Valkoinen radio sopisi täydellisesti vaaleaan kotiini ja toisi ensiasuntoon pientä designea ihanalla modernilla lookilaan, jota olen vähän kaivannut kun vielä ei pahemmin ensimmäiseen asuntoon ole mitään saanut ostettua. Toivottavasti tärppäisi!

 • Radiot on ihania! Myönnän että oon yksi niitä ihmisiä ketkä eivät musiikista tiedä yhtään mitään, vaikka mielellään sitä kuuntelenkin. Aina suosikkeja kysyttäessä vastaus kuuluu ”mitä vaan mitä radio soittaa”. Eli näillä perusteilla. Ja valkoisena tuo on ihastuttava!

 • rebecka

  oon syksyllä opiskelupaikan myötä muuttamassa ekaan omaan kämppään (jäiks!), ja toi VALKOINEN radio sopisi täydellisesti mun muutenkin vaaleaan sisustussuunnitelmaan … :-)

 • Eija Kuivisto

  Mökilläni ei ole sähköä, eikä siis telkkaria. Siellä luetaan kirjoja ja ennen kaikkea KUUNNELLAAN RADIOTA. Sininen sopii tietenkin parhaiten rantamaisemiin.

 • Gertrude

  Hop! Pikkuveljellä on kyseinen vehje ja olen tietysti kateudesta vihreänä sitä itselleni havitellut, mutta turhaan! Minun pitäisi ehdottomasti saada tuollainen ilostuttamaan kesää ja piristämään taas syksyllä jatkuvia opiskeluja ja kandin kirjoittelemista:D Punainen olisi minun valintani, kiva piristys muuten vaaleaan sisustukseen:)

 • Boora

  Oi aivan ihana arvonta! Olen niin niin pitkään haaveillut Tivoli Audion radiosta, että tämä arvonta on juuri minulle suunnattu. Muutin juuri Helsinkiin, enkä voinut raahata tänne pieneen asuntooni kaikkea mahdollista edellisestä kodistani, joten musiikkilaitteita minulla ei ole. Sisustukseeni sopisi täydellisesti valkoinen radio, sillä ankeista huonekaluista ja pienestä tilasta huolimatta olen koittanut tehdä kämpästäni kauniin ja valkoisella tilavamman.
  P.s. rakastan sinun sisustusta ja tyyliä!

 • pihka

  Onpas kaunis radio! Ja kooltaankin vielä sopiva omaan tarpeeseeni. Hinta tosin aika tyyris itse ostettavaksi. Olen ääniherkkä, joten en voi pitää radiota kovinkaan suurella volyymilla. Tykkään kuitenkin kuunnella kotona ollessani aina radiota, mutta volyymin ollessa pienellä, ei pikkuruisessa kodissanikaan, ääni kuulu olkkarin radiosta enää keittiöön, makkariin saati parvekkeelle. Pieni kompakti radio, jota voisi kuljetella mukanaankin, tai sijoittaa pysyvämmin keittiöön, olisi ratkaisu omaan ongelmaani. Minäkään en tykkää kuulokkeista, joten sekään ei auta. Unohtamatta sitä että kuulokkeilla ääni tulee liian lähelle herkkiä korviani. Kaunis ulkonäkö radiossa on myös aina plussaa tai taitaa vaikuttaa aika paljonkin :D Kelloradiot ja perusmatkaradiot olen toistaiseksi sivuuttanut surutta..

  Jos voittaisin valitsisin valkoisen radion, siitäkin huolimatta että kesän saapuminen meinaa kallistuttaa värikkään puoleen.

 • Sara

  Rakastan musiikin kuuntelua! Haluan kaverikseni valkoisen Tivoli Audio Palin! Nykyinen musasoittimeni (joululahja ala-aste-ajoilta) sähisee jos poistun kolmen metrin säteeltä. Se tuo pientä kitkaa muuten niin ihanaan harrastukseen.

 • Radio saisi mieluusti muuttaa tähän osoitteeseen siksi, että se olisi aivan täydellinen lisä meidän 50-luvun kotiin! Punainen radio pääsisi paraatipaikalle keittiöön. :)

 • Oona

  Minulle uusi radio tulisi kuin tilauksesta, sillä kaksitoistavuotislahjaksi saamani possumankka on tullut tiensä päähän palveltuaan uskollisesti 16 vuotta.

  Sillä on kuunneltu kaikkiea mahdollista Kaija Koosta (ihka ensimmäinen oma CD!) Captain Jackiin ja muuhun eurohumppaan, suurihastus-Spaissareista klassiseen opparinteon taustamusiikkiin.

  Nyt se pieni alienin näköinen tehopakkaus on valitettavasti ihan särki – ensin lakkasivat toimimasta CD:t ja nyt ei kuulu enää radiokanavatkaan. Ihan millä vaan sitä ei tietenkään voi korvata, mutta sininen Tivoli audion radio olisi arvoisensa manttelinperiä =)

 • miisu

  Juuri minun pitäisi voittaa radio, koska olen kotona lasten kanssa ja musiikki voisi piristää arjen keskellä. Tuo kun on nuin näppärän kokoinenkin, olisi helppo siirrellä huoneesta toiseen. Erityisesti pidän tuosta punaisesta.

  Kiitos muuten ihanasta blogista! :)

 • Indra

  Mulla olisi tarvetta uudelle radiolle, sillä nykyiseni toimii vain päälaelleen käännettynä – jos silloinkaan. Jos sattuisin voittamaan, valitsisin väriksi tyylikkään mustan, joka sopii huoneeseeni!

 • ipsukka

  Haa, kerrankin on hyvä perustelu valmiina miksi mun pitäis voittaa! : valkoinen tivoli audio on sopisi ihanasti asuntooni, jossa tällä hetkellä ainoana musiikinlähteenä toimii valitettavan kivikautinen viime vuosituhannelta peräisin oleva radio. Kyseinen yksilö ei kuitenkaan ole mikään kaunis antiikkiaarre vaan se rotisko ainakin tekisi mieli piilottaa ja äkkiä!:D

 • Jojo

  Olisin hyvä voittajakandidaatti, sillä olen juuri muuttamassa yhteen poikaystäväni kanssa, eikä kumpikaan meistä omista radiota. Poikaystäväni muuttaa ensimmäistä kertaa helsinkiin, ja hyvä musiikki (tuosta ihanasta pienestä radiosta) suomenlinnan kesäpiknikeillä voisi juuri olla se juttu, mikä saisi hänet kotiutumaan tänne nopeasti :)
  Tuo punainen on kyllä kaikista hienoin :)

 • Lili

  Olen tuommoisesta ihanuudesta haaveillut jo kauan, ja opiskelijan budjetti ei taatusti ihan lähiaikoina veny sellaisiin mittoihin, että Tivolin omakseni saisin… Josko siis arvonnassa onnistaisi! Toisena syynä mainittakoon, että ei löydy tästäkään taloudesta mitään ’virallista’ äänentoistolaitteistoa musiikkiriippuvuuteni tueksi, läppärin kaiuttimilla kun ei pitkälle pötkitä ;) Ja väriksi valitsisin valkoisen, ehdottomasti!

 • anni

  Oi! Nykyinen halpisradioni on onneton niin äänenlaadultaan kuin ulkonäöltäänkin. Valkoinen radio sopisi täydellisesti hiljattain remontoidun keittiömme värimaailmaan :–)

 • Johanna

  Poikani huone on auttamattomasti radiota vailla. Leikit sujuisivat huomattavasti kivammin musiikin tahdissa. Väriksi sopisi sininen.

 • Sinna

  Mielestäni ansaitsisin radion, koska omistan cd-soittimen, mutta se heitti juuri henkensä. Joten uuden tarvitsisin. Ja pitäisi sitä vaihtaa modernimpaan soittimeen muutenkin. Tahtoisin radion valkoisena, koska se väri sopisi täydellisesti sisustukseeni.

 • Anni

  Suosikkini on valkoinen Tivoli Audio. Se olisi juuri sopiva kesämökkireissuille.

 • Lettu

  Voih! Nyt meni blogikommentointineitsyys. Niin ihana kilpailu! Tivoliradio on ollut hankintalistalla jo iät ajat, joten valkoinen kaunotar kelpaisi kyllä kodin hengettäreksi ja piknikin kruunaajaksi tännekin.

 • Riika

  Sininen sopis niin mun olkkariin! En oo ikinä omistanu radiota ja oon äitille kitissy kotona käydessäni,että ostais mulle semmoisen, mutta eipä oo näkyny! Että toi tulis niiiiiin tarpeeseen. T. pätkivää nettiradiota kuunteleva :(

 • Maria

  Yksiön parkettilattia huutaa kesätansseja – ja Feistiä ja Calvin Harrisia valkoisesta Pal-radiosta. :)

 • emmi

  Oih tuollaisesta olen haaveillut jo kauan! Väriksi valitsisin raikkaan ja ajattoman valkoisen :)

 • Ami

  Hmm, värinä ehottomasti punainen. Ja mun kuuluis voittaa tämä radio, koska…
  – elämä ilman musiikkia on tuskaista. Se piristää elämää, kun masentaa ja on muutenvaan aivan ihanaa
  – musiikin kuuntelu kuulokkeista ei ole sama asia, kun radion kautta. Varsinkin, kun tossa on se bluetooth ominaisuus, että saa sitten kännykässä olevista biiseistä äänet lujemmalle :)
  – multa puuttuu radio kokonaan!

 • Priska

  Oi, pitkäaikainen haaveeni! Ja valkoisena ehdottomasti… Nyt peukut pystyyn ;)!

 • Bansku

  Punainen, joo! Olkkarista löytyy levysoitin ja Tangentin radio, mutta keittiö on vallan vailla soitinta. Leipomis- ja kokkaustouhuissa on tullut sitten kuunneltua musiikkia puhelimen kautta, kaijuttimen roolina on toiminut iso kulho jonne puhelimen laitan :D Vahvistaa ääntä yllättävän hyvin, mutta… Niin, asiat vois tietysti tehdä myös helpommin (ja kauniimmin!).

 • riitu

  Miksi juuri minun… Minulla ei ole kunnollista musiikinkuuntelulaitetta tällä hetkellä, ei edes cd-soitinta :(. Vanha radio on: KARMEAN värinen (ruma sinisen sävy) soitin joka oli remonttiradiona ja jostain syystä jäi olemaan vaikka remontti oli ohi yli kolme vuotta sitten… Lisäksi tuo rumilus pitää outoa sivuääntä eli särisee välillä tosi lujaa kun on päällä. Tähän särinään kyllä auttaa hienosäätö eli kunnon mäjäytys nyrkillä.

  Radiota olisi kiva kuunnella keittiössä mm. aamutoimien aikana – ja keittiöstä se kuuluisi muuallekin taloon hyvin. Tuollaista rumilusta vaan ei kestä katsella koko ajan :/. Elämänlaatu paranisi monta sataa prosenttia, jos saisin kauniin ja hyvä-äänisen radion!

  Jos voitto osuisi kohdalle, ottaisin valkoisen.

 • Ainoo

  Sininen ois söpö! Ja mun kuuluis saada uus radio koska äiti tiputti kirjan vanhan päälle ja se meni rikki. Niinkin voi käydä.

 • Elina

  Ah, Tivoli Audio On Vain Paras. Meillä on sellainen kotona ja olen myös suunnitellut sellaisen itsellenikin hankkia kunhan muutan omaan asuntoon. Kuuntelen musiikkia paljon ja Tivoli Audio saisi varmasti soittaa musiikkia monta tuntia päivässä kotonani :) Niin ja tuo bluetooth-ominaisuus on eriittäin hyvä juttu, koska kuuntelen musiikkia oikeastaan pelkästään spotyfysta. Kuuntelen myös paljon ihan vain radiotakin. Tuommoisen ottaisin siis mielelläni itselleni ja värinä valkoinen :)

 • Hanna

  Sain 12-vuotiaana vanhemmiltani radion, joka muutama vuosi sitten hajosi remontin yhteydessä. Onneksi, koska se oli juuri noita radioita, jotka tekee mieli piilottaa. Sen jälkeen ei ole tullut vielä ostettua uutta, koska en ole raaskinut ostaa hyvää, enkä ole halunnut ostaa rumaa ja halpaa. Noita Tivoli Audion radioita onkin tullut kuolattua jo muutama vuosi! Tuo sininen sopisi mun ja mun miehen opiskelijakodin keittiöön mainiosti! :)

 • eeva j.

  tämän laitteen ulkonäköön itsekin olen ihastunut! voi kun kerrankin onni suosisi ja voittaisin itselleni synttärilahjaksi mustan laitteen. onnea myös toiselle synttärisankarille :)

 • Marika

  Valkoinen Pal-radio sopisi täydellisesti makuuhuoneeseeni. Siellä se saisi minut hymyilemään jokaikinen aamu, kun voi heti herättyään laittaa lempibiisit soimaan :)

 • Niina

  Minun pitäisi voittaa tämä ihana pikku-radio, sillä ensinnäkin minulla ei ole edes radiota. Saatika stereoita! Tällä näppärän kokoisella radiolla voisin kuunnella radiokanavien aamulähetyksiä tai viihdyttää vieraita vaikka etkoilusoittolistalla Spotifyn kautta! Toiseksi, pieni tekniikan ihmelapsi sisälläni rakastui bluetooth-ominaisuuteen. Kolmanneksi, olen aina halunnut tällaista retroradiota! Neljänneksi, se on niin pieni ja kaunis, joten sitä voi kuljettaa helposti matkassa! Viidenneksi, se sopii pienuutensa vuoksi myös keittiöön, jossa minulla on harmillisen vähän laskutilaa. Ruuanlaitto ja tiskaaminen on aina kivempaa musiikkia kuunnellessa!

 • Mulle tääää!!! koska mä ostin tollasen halpisverion ja itkin verta kun se meni rikki :( Laadukas samanlainen valkoisena, voisi olla vaikka mun synttärilahja kun joudun synttäritkin töissä viettämään. Myöskin minä olen nyt puoli vuotta sinnitellyt tällä läppärin äänentoistolla :/ toi olis unelma !!! <3

 • sarafia

  Tahdon sen. Rakastan musiikkia,mutta kuuntelen sitä kännykän radiolla, huoh. punainen<3

 • silja

  Köyhälle opiskelijalle läppärin kajarit ovat tulleet valitettavan tutuiksi, musafiilistelykokemus jää aina jotenkin vajaaksi kun kunnollinen tekniikka uupuu. Mustan värin valitsisin.

 • MM

  Valkoinen ehdottomasti! Olen katsellut tuommosta pitkään ja se olisi täydellinen lisä keittiööni. Olisi ihana kuunnella vähän radiota samalla kun kokkailee herkkuja =)

 • MM

  Valkoinen ehdottomasti! Olen katsellut tuommosta pitkään ja se olisi täydellinen lisä keittiööni. Olisi ihana kuunnella vähän radiota samalla kun kokkailee herkkuja =)

 • Maria

  Musta radio sopisi upeasti kesällä muutettavaan ensimmäiseen omaan kämppääni! :–)

 • Eve

  Minun pitäisi voittaa radio, koska rakastan musiikkia. Ja tuollainen radio olisi kätevä! Ihanan pieni ja tyylikäs. Haluaisin ehdottomasti sinisen radion.